Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 3, 2024 18:19:29 GMT 1
Ja już swoje pograłem jakby co i czuję się spełniony jako miastowy, więc jeśli wam to jakoś ulży, to mogę już być wyjebany. Kurwa Kaku Czy ty coś nie pisałeś o traceniu smaku życia bo codziennie to samo bo cię ludzie podejrzewają? Rozumiem że teraz jednak można linczować? No widzisz, dziś dobry dzień w pracy, to jebanie po pracy nie boli tak bardzo. A ja już mam flashbacki z przejebanych meczówek, więc albo teraz albo nigdy.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 18:20:51 GMT 1
Ja mogę zostawić głos na dzg albo kaku Dajcie znać co wolicie bo zara wyłączam neta i widzimy się w sobotę NO Z TEJ DWÓJKI DZG
A NIE BĘDZIESZ PRZED LINCZEM SAMYM NA WAJCHĘ?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 3, 2024 18:21:00 GMT 1
Ja mogę zostawić głos na dzg albo kaku Dajcie znać co wolicie bo zara wyłączam neta i widzimy się w sobotę Jeden chuj, bo obaj niewinni.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 3, 2024 18:22:46 GMT 1
moje typy pokrywaja sie z typami eastrguba grubollo i grubdemorta potrzebowalbym jeszcze 2 osoby ktore by to przyklepaly zebym nie mial paranoi ze ta trojka jest w mafii i mnie przerabia na mielonke tyrolska Cała trójka raczej nie jest w mafii.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 18:23:02 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 18:23:02 GMT 1
dobra
krotka pilka
dzisiaj grubraun
jesli niewinny to reszta grilluje mnie grubdemorta eastgruba grubollo i innych ktorzy i wybiera tylko w tym gronie
bo jesli tak latwo wchodzi to podejrzenie i "ekipa" jest tu zgodna to ktos w tej ekipie jest w mafii
taki jest moj odczyt
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 3, 2024 18:23:56 GMT 1
a dalbys na niego bialko ?? w sensie na eastgruba No dawałem rano co mi się w nim w chuj nie podoba, weź tam zerknij parę postów niżej w moim iso To nie tak że ja jestem kurwa pewien tego readu na 100% Ale coś mi w nim nie pasuje a rolnych już brak Nie muszę na niego głosować dzisiaj, mógłbym takiego brauna pacnąć w pierwszej kolejności Ogólnie Braun - Kaku to imo też taki pairing ze wina jednego powinna raczej uniewinniac drugiego A mogą być obydwaj niewinni?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 18:24:04 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 18:24:04 GMT 1
Ja mogę zostawić głos na dzg albo kaku Dajcie znać co wolicie bo zara wyłączam neta i widzimy się w sobotę NO Z TEJ DWÓJKI DZG
A NIE BĘDZIESZ PRZED LINCZEM SAMYM NA WAJCHĘ?
Nie, ląduje w Polsce przed 22
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 18:24:49 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 18:24:49 GMT 1
No dawałem rano co mi się w nim w chuj nie podoba, weź tam zerknij parę postów niżej w moim iso To nie tak że ja jestem kurwa pewien tego readu na 100% Ale coś mi w nim nie pasuje a rolnych już brak Nie muszę na niego głosować dzisiaj, mógłbym takiego brauna pacnąć w pierwszej kolejności Ogólnie Braun - Kaku to imo też taki pairing ze wina jednego powinna raczej uniewinniac drugiego A mogą być obydwaj niewinni? No jasne że mogą Ale nie muszą
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 3, 2024 18:24:53 GMT 1
dobra krotka pilka dzisiaj grubraun jesli niewinny to reszta grilluje mnie grubdemorta eastgruba grubollo i innych ktorzy i wybiera tylko w tym gronie bo jesli tak latwo wchodzi to podejrzenie i "ekipa" jest tu zgodna to ktos w tej ekipie jest w mafii taki jest moj odczyt No spoko, mi pasuje, bo braun to mafiak.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Oct 3, 2024 18:24:59 GMT 1
A może spróbujemy czegoś takiego:
Gruambo nie może być w mafii z Misio Kaku. DZiG nie może być w mafii z Andrzejem Grubbolem.
Macie jeszcze jakieś wykluczające się pary?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 3, 2024 18:25:35 GMT 1
A mogą być obydwaj niewinni? No jasne że mogą Ale nie muszą Ok, tak chciałem się upewnić, bo jak jeden z dwóch raczej mafiak to dla mnie wybór prosty.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 18:25:43 GMT 1
dobra krotka pilka dzisiaj grubraun jesli niewinny to reszta grilluje mnie grubdemorta eastgruba grubollo i innych ktorzy i wybiera tylko w tym gronie bo jesli tak latwo wchodzi to podejrzenie i "ekipa" jest tu zgodna to ktos w tej ekipie jest w mafii taki jest moj odczyt SPOKO ALE NIE PODOBA MI SIĘ TO W JAKI SPOSÓB TO NAPISAŁEŚ
DZIŚ GRUBRAUN -> NIEWINNY -> WYBIERAJ ZNOWU MIĘDZY CZTEREMA NICKAMI KIEDY MAMY 7VS4
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 18:25:47 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 18:25:47 GMT 1
po prostu trzeba zawezic margines bledu
jesli ekipa nie trafia to znaczy ze cos z ta ekipa jest nie tak
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 18:25:58 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 3, 2024 18:25:58 GMT 1
A może spróbujemy czegoś takiego: Gruambo nie może być w mafii z Misio Kaku. DZiG nie może być w mafii z Andrzejem Grubbolem. Macie jeszcze jakieś wykluczające się pary? Dzg ze statuą Braun z Kaku imo Braun z Mietkiem chyba też nie
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 3, 2024 18:26:30 GMT 1
A może spróbujemy czegoś takiego: Gruambo nie może być w mafii z Misio Kaku. DZiG nie może być w mafii z Andrzejem Grubbolem. Macie jeszcze jakieś wykluczające się pary? Czemu nie możemy być razem w mafii?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 18:26:34 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 18:26:34 GMT 1
dobra krotka pilka dzisiaj grubraun jesli niewinny to reszta grilluje mnie grubdemorta eastgruba grubollo i innych ktorzy i wybiera tylko w tym gronie bo jesli tak latwo wchodzi to podejrzenie i "ekipa" jest tu zgodna to ktos w tej ekipie jest w mafii taki jest moj odczyt SPOKO ALE NIE PODOBA MI SIĘ TO W JAKI SPOSÓB TO NAPISAŁEŚ
DZIŚ GRUBRAUN -> NIEWINNY -> WYBIERAJ ZNOWU MIĘDZY CZTEREMA NICKAMI KIEDY MAMY 7VS4
jak masz lepszy pomysl na zawezenie marginesu bledu to dawaj
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 3, 2024 18:27:36 GMT 1
A może spróbujemy czegoś takiego: Gruambo nie może być w mafii z Misio Kaku. DZiG nie może być w mafii z Andrzejem Grubbolem. Macie jeszcze jakieś wykluczające się pary? Czemu nie możemy być razem w mafii? Bo chciałem cię zlinczować.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 3, 2024 18:27:36 GMT 1
PIERDNĄĆ W KOŃCU DZG KTÓRY PLUJE NAM W MORDE I SIĘ ŚMIEJE?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 3, 2024 18:30:07 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 3, 2024 18:30:07 GMT 1
PIERDNĄĆ W KOŃCU DZG KTÓRY PLUJE NAM W MORDE I SIĘ ŚMIEJE? a co jako opcja zapasowa ktora zawezi pole w przypadku bledu ??
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 3, 2024 18:30:55 GMT 1
Kaku a co ty właściwie sądzisz o Mietku tera Z nim to mi się zmienia jak w kalejdoskopie. Kto to jest w ogóle? Zastanowiłbym się też skąd mordy takie z dupy w glony. Macie jakieś teorie? Ja mam jedną, ale nie chcę jej wygłaszać pierwszy. Wróżbita, Grubdemort, Mietek, DZiG, Grubraun, Grubbol, Grubollo potencjalnie w mafii?
|
|