|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 27, 2024 6:33:58 GMT 1
W ogóle nieźle to sobie Misiu wymyśliłeś. Zamiast szukać mafiozy poszedłeś głosem w gościa, który Cię zaczepił, po drodze nazywając jego grę fatalną (absurd) i odbębnione. Jak mnie przepchniecie (a pewnie jesteście w piątkę w stanie to zrobić, tym bardziej, że dzisiaj w czasie linczu będę w robocie) to potem rozłożysz ręce i stwierdzisz, że sam sobie byłem winien bo słabo zagrałem.
A takiego chuja mafiuszko
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 27, 2024 6:34:40 GMT 1
Najchętniej całą waszą trójkę Wróżbita, Kaku, Grubolone posłałbym do piachu jednym kickiem.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 27, 2024 6:41:44 GMT 1
A już poza wszystkim to jest jednak irytujące, że człowiek wraca po 23 do domu, o 4.30 ma pobudkę, nadrabia temat, stara się jak najwięcej własnych wniosków przekazać na podstawie tego co wyczytał, a na końcu czyta, że gra fatalnie. Z takim podejściem to ta społeczność nigdy nikogo nowego sensownego nie przyciągnie. Gdybym był nowicjuszem to bym się po prostu zniechęcił.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 27, 2024 6:48:34 GMT 1
Doczytuję strony, które wczoraj ominąłem. Grubollo tam króluje. Mafijnie raczej. Gra na przyjemniaczka.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 27, 2024 6:50:14 GMT 1
Oho, już wjazd na psychę się zaczyna, ciekawie.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 6:50:54 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 6:50:54 GMT 1
Dwa posty smierdziuchy zapodał. Ten post to taki na pokaz. Niby wyciąga jakiś wniosek, a potem pisze że jest nic nie warty. To po co w ogóle o tym pisać? Tu podobny post jak wyżej. Po co to zdanie o tej kuli? Mi to zalatuje taką mafią, która chce być merytoryczna, ale boi się rzucić z pełnym impetem, więc tak podszczypuje. to na serio z tą kulą czy to forma losowego pressingu ogólnie niezbyt przekonujący mi się wydajesz, ziomuś uniewinniajka dla mietka, przeliczony setupik, przyjebka do wróżbity, która okazuje się analizą kul, czyli kreacyjnego wycinka jego gry, pomijająca resztę trochę tak, jakbyś chciał coś wnieść, ale nie wiedział co Grubraun drugi props Kakun mafijny
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 27, 2024 6:54:06 GMT 1
Kaku co Ty na to, by posłać Grubolla do piachu?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 6:55:08 GMT 1
via mobile
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 6:55:08 GMT 1
Dobra ten wkurw dobrego, złego jest zbyt autentyczny jak na mafiozę.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 27, 2024 6:58:43 GMT 1
Oczywiście że mógł się bawić kreację. Bardziej podejrzane jest już jego zniknięcie od samego kreacyjnego pisania. ale chronologię zdarzeń mamy taką: 1. piszę pierwszego posta w rozgrywce 2. rambo pisze drugiego posta w rozgrywce 3. piszę trzeciego posta w rozgrywce i zwracam się w nim bezpośrednio do rambo i to pozytywnym tonie 4. grubol szef pisze czwartego posta w rozgrywce rambo mi w żaden sposob nie odpisuje, ani w ogóle nie pisze nic innego 5. pomyślałem sobie, że w zasadzie takie unikanie interakcji jest raczej mafijne niż niemafine, no bo czego się bać, zabawę d0 mamy, ale nie musi to przecież o niczym świadczyć - piszę więc posta o karmie i daję mu -5 6. grumbao widzi, że dostał atak i pisze drugiego posta kreacyjnego 7. w temacie nic się nie dzieje, bo kilka osób tylko wrzuciło posty kreacyjne, no i jak napisałem wyżej, ty zacząłeś pytać andrzeja o kreację 8. daję rambo kolejne -5 i tobie -2 za rozmywanie tematu co pośrednio zdejmuje press z rambo 9. rambo dalej nie ma więc jak dla mnie to podejrzany stał się w punkcie piątym, a to że zniknął, to tylko mnie utwierdza w tym przekonaniu a odnośnie ciebie to nie wiem jaki wniosek w końcu w związku z tym, chyba się nie zgadzam, że "mógł się bawić kreacją", bo wg mojej interpretacji, to zabawy tam wiele nie było COŚ MI TU NIE STYKA... PRZECIEŻ TO JEST KIEPSKIE. JAK MIAŁ SIĘ ODNIEŚĆ RAMBO KREACYJNIE DO TWOJEGO POSTA ŻE MA FAJNY AVATAR I ZAZDRO?
UWAŻASZ ŻE TEN POST Z '-5 RAMBO' TO JEST TAK KONKRETNY ATAK ŻE RAMBO W OBSRANYCH PORTACH POSTANOWIŁ TEMAT ZIGNOROWAĆ I POZOSTAĆ W KREACJI NA 1 STRONIE?
DAJCIE SPOKÓJ A MOŻE CHŁOP PO PROSTU BYŁ CZYMŚ ZAJĘTY? BO TU SIĘ TWORZY TAKA NARRACJA JAKBY OTRZYMAŁ POTĘŻNEGO GONGA I POSTANOWIŁ UCIEC DO NORY
A MOŻE TO JEST OPERACJA FALSE FLAG I ODWRÓCENIE UWAGI OD TWOJEGO KOLEGI DON VITO GRUBOLONE?
15 STRON MAM TERAZ NADRABIAĆ??
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 6:58:48 GMT 1
A jeszcze jedna rzecz mi się nie podoba jakim chujem obaj panowie ( Grubbol, Baryła) doszli po moich postach kreacyjnych i wczesnym wyjściu z kreacji że jestem w mafii? Gdzie to powinno być oczywiste że się kreowałem na mafiozę a takich rzeczy w ogóle nie powinienem nawet tłumaczyć.
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 7:02:45 GMT 1
A argumenty o zesraniu itp to sobie wsadźcie w dupę i używajcie innych. Wysilcie się trochę zamiast pisać tylko o zesrańsku jako najwygodniejszy argument.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 7:03:53 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 7:03:53 GMT 1
klint eastgrub jest w porzo ale misio kaku atakujacy w taki sposob eastgruba tez bedzie w porzo
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 27, 2024 7:04:55 GMT 1
Kaku co Ty na to, by posłać Grubolla do piachu? Zlewa mi się jeszcze, nie czytałem go, więc nie mam zdania.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 7:07:33 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 7:07:33 GMT 1
A jeszcze jedna rzecz mi się nie podoba jakim chujem obaj panowie ( Grubbol, Baryła) doszli po moich postach kreacyjnych i wczesnym wyjściu z kreacji że jestem w mafii? Gdzie to powinno być oczywiste że się kreowałem na mafiozę a takich rzeczy w ogóle nie powinienem nawet tłumaczyć. sluchaj majster po pierwsze ta kreacja wydala mi sientworzona na sile po drugie wyszedlem z zalozenia moze mylnego ze celowo sie tak kreowalas po otrzymaniu info o przynaleznosci po trzecie ten glos tak se rzucilem zeby zobaczyc jak to sie potoczy i cie obserwowalem i teraz nie czuje od ciebie niczego zebym mial ten poglad zmienic dla mnie teoja postawa smierdzi a zeby uniknac bledow z innych gier to pozostane z glosem na tobie chyba ze ktos przebije rury udarem i zmienie zdanie
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 27, 2024 7:07:56 GMT 1
Idę jeszcze pospać. Koniec końców dziś najchętniej zlinczowałbym jakiegoś przyjemniaczka grającego na zbudowanie własnej pozycji.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 27, 2024 7:09:10 GMT 1
W zasadzie jak Rick jest w mafii wątpię by aż tak by wolał ryzykować, by budować pozycję na cichociemnym koledze z mafii na starcie gry.
BO MOŻE JESTEŚCIE RAZEM W MAFII I RAMBO CZY GRUBOKU TO TEMAT ZASTĘPCZY? TY TAK DON VITO MAM WRAŻENIE ŻE PODSZCZYPUJESZ SOBIE I SPRAWDZASZ CO BĘDZIE ŻARŁO
NP TUTAJ: Mietek, Wróżbita, nawet ten Rick, choć sposób, w jaki te przemyślenia podaje mi nie pasi są dla mnie o kilka parafii wyżej w hierarchii pressingu niż Ty. I nie byłoby nic złego w byciu niemerytorycznym, gdyby nie to, że w zasadzie od początku usiłowałeś grać merytorycznie. Dla mnie to jest rozjazd między zasugerowaną na początku postawą a faktycznie prezentowaną potem. JAk to jest, że jednocześnie oceniłeś za mafijne wejście Gruambo oraz posta Ricka, w którym się do tego Gruambo dopierdalał. Uważasz, że mafiozo zaczął grę od jebania kolegi z mafii? Mnie dziwi że taki Wróżbita Maciej ocenił posty Gruboku jako pressing. Ja tam żadnego pressingu nie poczułem w ogóle. Chłopie Tu nie chodzi o wynik, tylko o zamiar Skąd ty w ogóle wyczytałeś że on ma zamiar pressować? RZUCASZ WĘDKĘ I SPRAWDZASZ CZY KTOŚ PODŁAPIE TEMAT
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 7:11:11 GMT 1
W zasadzie jak Rick jest w mafii wątpię by aż tak by wolał ryzykować, by budować pozycję na cichociemnym koledze z mafii na starcie gry.
BO MOŻE JESTEŚCIE RAZEM W MAFII I RAMBO CZY GRUBOKU TO TEMAT ZASTĘPCZY? TY TAK DON VITO MAM WRAŻENIE ŻE PODSZCZYPUJESZ SOBIE I SPRAWDZASZ CO BĘDZIE ŻARŁO
NP TUTAJ: Mnie dziwi że taki Wróżbita Maciej ocenił posty Gruboku jako pressing. Ja tam żadnego pressingu nie poczułem w ogóle. Skąd ty w ogóle wyczytałeś że on ma zamiar pressować? RZUCASZ WĘDKĘ I SPRAWDZASZ CZY KTOŚ PODŁAPIE TEMAT A czemu miałbym nie rzucać wędek? Wytłumacz to.
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 7:19:36 GMT 1
Oho, już wjazd na psychę się zaczyna, ciekawie. Bardziej mi to brzmiało na wkurwionego niewinnego co musi szybciej niż zwykle wrzucać wnioski. Zostawiłbym go na razie w spokoju. Zresztą mam wrażenie że w tej edycji wydarzyła się jakaś anomalia w tych argumentach ( tego by nie zrobił w mieście, ten gra fatalnie jak na miasto itp). Takim myśleniem to nie ułatwiacie mi roboty.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 7:27:53 GMT 1
Idę jeszcze pospać. Koniec końców dziś najchętniej zlinczowałbym jakiegoś przyjemniaczka grającego na zbudowanie własnej pozycji. no ja tu mam jeden taki typ ale nie zauwazylem zeby jakis miglanc tu o nim wspominal w kontekscie mafijnosci wyglada calkiem dobrze gra tak ze nikt go nie podejrzewa ale nie wyczuwam w tym szczerosci i checi rozwiazania zagadki tylko jakas taka poze nie powiem na razie kto to
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 7:28:52 GMT 1
misio kaku i eastgrub maja zakaz skakania sobie do oczu dwie niewinne mordki spozytkujcie to w innym kierunku
|
|