|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 20:19:30 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 4, 2024 20:19:30 GMT 1
Jutro będę cały dzień. Osobiście uważam że miasto już przegrało ta gre, ale trzeba chociaż jednego jeszcze zdjąć. Wczorajsze głosowanie to kompromitacja, byłem jej częścią, w tym momencie mówię że pierdol się kaku za to co odjebales. Jutro proponuje dyskusje i wybranie jednego celu. Sam się pierdol kutasie, bo zjebaliscie grę miastu zjebanymi typami i moja turbo niewinność nie jest w stanie pokonać waszego tunelu. Nic na to nie poradzę. opowiedz o swoich motywacjach odnosnie do tej akcji ze spamowaniem glosow ?? to dla mnie wazne wspolpracuj prosze
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 20:20:10 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 20:20:10 GMT 1
Mam kilka wniosków po nocy. 1. Miasto nie ma lidera, wczorajszy lincz to pokazal. A to dlatego, że potencjalni liderzy są q mafii 2. Dzisiaj wchodzi w grę tylko masówka w gruambo i nie chce słyszeć o żadnej innej opcji. 3. W mafii jest Voldemort, Gruambo, Małysz i Braun lub Statua. Co do pierwszej trójki jestem na tyle pewny, że proponuję zakład z dowolnym miastowym o dychę na blika - ja obstawiam winę dowolnego z tych trzech i stawiam na to dychę. Zakładu nie przyjmuję od mafiozów i samych siebie (jeśli jednak się mylę). Ktoś podejmuje? Dlaczego gruambo?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 20:20:43 GMT 1
Sam się pierdol kutasie, bo zjebaliscie grę miastu zjebanymi typami i moja turbo niewinność nie jest w stanie pokonać waszego tunelu. Nic na to nie poradzę. opowiedz o swoich motywacjach odnosnie do tej akcji ze spamowaniem glosow ?? to dla mnie wazne wspolpracuj prosze Jak muszę to tłumaczyć to naprawdę ręce opadają. Było w okolicy remisu i mafia miała mieć utrudnione liczenie co się aktualnie dzieje.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 20:20:51 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 4, 2024 20:20:51 GMT 1
jestem na melo
ale imo trzeba zlinczować dzis ddużysza w końcu
rozpisze się jutro pzdr
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 4, 2024 20:21:18 GMT 1
Nie mam czasu, za godzinę idę spać xd Ale jutro jestem od rana Których postów? No tych że mordu nie ma zgodnie z harmonogramem, a ty z jakimiś teoriami o kamizelce wbijasz xd Ale czego nie rozumiesz? Mordu nie ma z harmonogramu. Jeśli grubol zła dostał mord z linczu, to jakby trafili typa w kamizelce, to mord się nie odbywa w tym momencie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 20:22:57 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 20:22:57 GMT 1
No tych że mordu nie ma zgodnie z harmonogramem, a ty z jakimiś teoriami o kamizelce wbijasz xd Ale czego nie rozumiesz? Mordu nie ma z harmonogramu. Jeśli grubol zła dostał mord z linczu, to jakby trafili typa w kamizelce, to mord się nie odbywa w tym momencie No ale nie wiemy czy dostał czy nie, nie? Czy wiemy?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 4, 2024 20:23:37 GMT 1
W sumie mógł się nie odbyć, bo grubolowy poszedł w kamizelkę. Ale no, teoretyzowanie. Kto tu postów nie czyta xD
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 20:23:38 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 20:23:38 GMT 1
jestem na melo ale imo trzeba zlinczować dzis ddużysza w końcu rozpisze się jutro pzdr Co to znaczy w końcu xD czy on był poważnym kandydatem do linczu w którymkolwiek momencie?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Post by Gruboku on Oct 4, 2024 20:23:53 GMT 1
Życzę sobie żeby wszyscy głosujący na.niego powiedzieli jaki mieli plan kurwa B. Żaden, bo mnie nie było A ty coś protestowałeś przeciwko temu linczowi? Robiłeś coś żeby zmienić sytuację? Serio pytam, nie miałem kiedy nadrobić ostatniej godziny przed linczem Nie nie protestowałem bo jestem leniwym chujem i mi się nie chciało.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 20:25:01 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 20:25:01 GMT 1
Żaden, bo mnie nie było A ty coś protestowałeś przeciwko temu linczowi? Robiłeś coś żeby zmienić sytuację? Serio pytam, nie miałem kiedy nadrobić ostatniej godziny przed linczem Nie nie protestowałem bo jestem leniwym chujem i mi się nie chciało. No to jakie masz moralne prawo do jebania kogokolwiek? Gdzie twój topór jak życie niewinnych jest na szali?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Post by Gruboku on Oct 4, 2024 20:25:31 GMT 1
Jutro będę cały dzień. Osobiście uważam że miasto już przegrało ta gre, ale trzeba chociaż jednego jeszcze zdjąć. Wczorajsze głosowanie to kompromitacja, byłem jej częścią, w tym momencie mówię że pierdol się kaku za to co odjebales. Jutro proponuje dyskusje i wybranie jednego celu. Sam się pierdol kutasie, bo zjebaliscie grę miastu zjebanymi typami i moja turbo niewinność nie jest w stanie pokonać waszego tunelu. Nic na to nie poradzę. Nie wkurwiaj mnie. Idź pospamuj głosami bo kurwa mafia w pięciu na pewno nie ma ogarnietych a pojedynczy gracze mają.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 20:25:34 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 4, 2024 20:25:34 GMT 1
opowiedz o swoich motywacjach odnosnie do tej akcji ze spamowaniem glosow ?? to dla mnie wazne wspolpracuj prosze Jak muszę to tłumaczyć to naprawdę ręce opadają. Było w okolicy remisu i mafia miała mieć utrudnione liczenie co się aktualnie dzieje. chcialem sie upewnic dzieki
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 20:25:35 GMT 1
Mam kilka wniosków po nocy. 1. Miasto nie ma lidera, wczorajszy lincz to pokazal. A to dlatego, że potencjalni liderzy są q mafii 2. Dzisiaj wchodzi w grę tylko masówka w gruambo i nie chce słyszeć o żadnej innej opcji. 3. W mafii jest Voldemort, Gruambo, Małysz i Braun lub Statua. Co do pierwszej trójki jestem na tyle pewny, że proponuję zakład z dowolnym miastowym o dychę na blika - ja obstawiam winę dowolnego z tych trzech i stawiam na to dychę. Zakładu nie przyjmuję od mafiozów i samych siebie (jeśli jednak się mylę). Ktoś podejmuje? Dlaczego gruambo? Bo trzeba zacząć linczować mafiozów a nie najbardziej niewinnych jak papiez czy dzg
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Post by Gruboku on Oct 4, 2024 20:27:00 GMT 1
Nie nie protestowałem bo jestem leniwym chujem i mi się nie chciało. No to jakie masz moralne prawo do jebania kogokolwiek? Gdzie twój topór jak życie niewinnych jest na szali? Proste, zjebalem oddając pole przez wątpliwości. Ale wszyscy muszą wiedzieć że zjebali. Daliśmy się wyruchać wczoraj i temu mam pytanie JAKI BYL PLAN B PO DZG
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 20:27:16 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 4, 2024 20:27:16 GMT 1
I sie kurwa nie klocic teraz Do 20 musimy wybrac cel linczu i zrobic masowke bez wylamywania sie kogokolwiek z miastowych bo inaczej przegramy
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 20:29:22 GMT 1
I sie kurwa nie klocic teraz Do 20 musimy wybrac cel linczu i zrobic masowke bez wylamywania sie kogokolwiek z miastowych bo inaczej przegramy Cel wybrany, gruambo, bo taki miał być wczoraj, a ci co se zdecydowali inaczej to niech zrozumią że chujowo głosują i niech zmienią estymatory.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 20:31:22 GMT 1
W mafii jest Voldemort, Gruambo, Małysz i Braun lub Statua. Co do pierwszej trójki jestem na tyle pewny, że proponuję zakład z dowolnym miastowym o dychę na blika - ja obstawiam winę dowolnego z tych trzech i stawiam na to dychę. Zakładu nie przyjmuję od mafiozów i samych siebie (jeśli jednak się mylę). Ktoś podejmuje? Ktoś uwaza, że któryś z trójki Voldemort Gruamvo Małysz jest niewinny to niech się ze mną o to zalozy jak nie jest pizdą
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Post by Gruboku on Oct 4, 2024 20:31:51 GMT 1
Idę, będę jutro, liczę że wszyscy przedyskutujemy sprawe. Nawet na spokojnie jak trzeba.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 20:33:00 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 20:33:00 GMT 1
Bo trzeba zacząć linczować mafiozów a nie najbardziej niewinnych jak papiez czy dzg Misio odważnie w sumie od początku dnia
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 20:33:52 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 20:33:52 GMT 1
No to jakie masz moralne prawo do jebania kogokolwiek? Gdzie twój topór jak życie niewinnych jest na szali? Proste, zjebalem oddając pole przez wątpliwości. Ale wszyscy muszą wiedzieć że zjebali. Daliśmy się wyruchać wczoraj i temu mam pytanie JAKI BYL PLAN B PO DZG Honestly ja nad tym nie myślałem Muszę se rozpisać kto został w grze i jak to widzę na moment obecny
|
|