|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 20:34:10 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 20:34:10 GMT 1
Misio, Grubraun w mafii, co?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 4, 2024 20:34:32 GMT 1
W mafii jest Voldemort, Gruambo, Małysz i Braun lub Statua. Co do pierwszej trójki jestem na tyle pewny, że proponuję zakład z dowolnym miastowym o dychę na blika - ja obstawiam winę dowolnego z tych trzech i stawiam na to dychę. Zakładu nie przyjmuję od mafiozów i samych siebie (jeśli jednak się mylę). Ktoś podejmuje? Ktoś uwaza, że któryś z trójki Voldemort Gruamvo Małysz jest niewinny to niech się ze mną o to zalozy jak nie jest pizdą Ja myślę, że ten Voldi się niewinny okaże. Ale żeby nie było, zakład jest, że jak ktoś z tej trójki, więc nie musi być konkretnie osoba, o którą mi chodziło. Zakład spoko
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 20:35:12 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 20:35:12 GMT 1
W mafii jest Voldemort, Gruambo, Małysz i Braun lub Statua. Co do pierwszej trójki jestem na tyle pewny, że proponuję zakład z dowolnym miastowym o dychę na blika - ja obstawiam winę dowolnego z tych trzech i stawiam na to dychę. Zakładu nie przyjmuję od mafiozów i samych siebie (jeśli jednak się mylę). Ktoś podejmuje? Ktoś uwaza, że któryś z trójki Voldemort Gruamvo Małysz jest niewinny to niech się ze mną o to zalozy jak nie jest pizdą Kurde mi się zdaje że ten Voldemort nie jest w swojej mafijnej mecie Jakbym miał strzelać to 1-2 niewinnych tu może być Zakład o piwo dla contentu, dawaj
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 20:35:33 GMT 1
Misio, Grubraun w mafii, co? No pewnie też, na niego mogę założyć się o piątkę
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 20:36:22 GMT 1
Ktoś uwaza, że któryś z trójki Voldemort Gruamvo Małysz jest niewinny to niech się ze mną o to zalozy jak nie jest pizdą Kurde mi się zdaje że ten Voldemort nie jest w swojej mafijnej mecie Jakbym miał strzelać to 1-2 niewinnych tu może być Zakład o piwo dla contentu, dawaj Jakie piwo, bo takie co ja pije to więcej niż dycha.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 20:37:43 GMT 1
Ktoś uwaza, że któryś z trójki Voldemort Gruamvo Małysz jest niewinny to niech się ze mną o to zalozy jak nie jest pizdą Ja myślę, że ten Voldi się niewinny okaże. Ale żeby nie było, zakład jest, że jak ktoś z tej trójki, więc nie musi być konkretnie osoba, o którą mi chodziło. Zakład spoko Nie no w sensie ty mówisz Voldi miasto, ja Voldi mafia, o dyche
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 20:39:20 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 20:39:20 GMT 1
Kurde mi się zdaje że ten Voldemort nie jest w swojej mafijnej mecie Jakbym miał strzelać to 1-2 niewinnych tu może być Zakład o piwo dla contentu, dawaj Jakie piwo, bo takie co ja pije to więcej niż dycha. A i na takie za dychę się szarpnę w razie co
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 20:40:27 GMT 1
Jakie piwo, bo takie co ja pije to więcej niż dycha. A i na takie za dychę się szarpnę w razie co No i dobra, przyklepane (chyba żeś mafia). Któregoś jeszcze obstawiasz?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 4, 2024 20:41:19 GMT 1
"Ktoś uwaza, że któryś z trójki Voldemort Gruamvo Małysz jest niewinny to niech się ze mną o to zalozy jak nie jest pizdą"
Ja uważam, że któryś z trójki jest niewinny, taki miał być zakład. Nie bądź pizdą
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 20:42:58 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 20:42:58 GMT 1
A i na takie za dychę się szarpnę w razie co No i dobra, przyklepane (chyba żeś mafia). Któregoś jeszcze obstawiasz? Jak siądę do kompa i se zrobię listę to zobaczymy, na razie na czuja mówię jak jest #mariuszmaxkolonko
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 20:43:01 GMT 1
"Ktoś uwaza, że któryś z trójki Voldemort Gruamvo Małysz jest niewinny to niech się ze mną o to zalozy jak nie jest pizdą" Ja uważam, że któryś z trójki jest niewinny, taki miał być zakład. Nie bądź pizdą Pierdolić semantykę, teraz już wiesz o co chodzi
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 20:43:34 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 20:43:34 GMT 1
A misio, co ze statuą?
Dzg był zdeterminiwany w tym napierdalaniu
Dawaj opinię
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 4, 2024 20:44:00 GMT 1
Dobra, to zakład, że Voldi jest niewinny.
Voldemort, jak jesteś w mafii to lecisz mi dychę
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 20:45:36 GMT 1
A misio, co ze statuą? Dzg był zdeterminiwany w tym napierdalaniu Dawaj opinię No może być mafijny, moja stopka wciąż aktualna. Ale teraz jakoś mi lepiej leży trio Voldi Braun Rambo, Statua wypada poza grono. Małysz to pewniaczek na równi z Rambo, no takie 90%
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 20:46:06 GMT 1
Dobra, to zakład, że Voldi jest niewinny. Voldemort, jak jesteś w mafii to lecisz mi dychę Oki
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 20:46:37 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 20:46:37 GMT 1
Jestem za wyjebaniem Dużysza, żeby w razie ewentualności, w której jest w mafii, nie mógł potem za bardzo się wozić że rozjebał mafiacorner 😎
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 4, 2024 20:53:39 GMT 1
A co myślicie o zmianie głosu przez Mietka o 20:57? Wypowiedzi w temacie wtedy jakby chciał tego DZiGa zlinczować (w sensie podpórka pod głos - mafijna albo miastowa, póki co to bez znaczenia), wysyła głos, a po linczu pisze "ja tam bylem pewien ze ja mam duzo i grubraun". Czyli z jednej strony wysyła głos, żeby się przyczynić do linczu (czyli miał w miarę policzone głosy), z drugiej myślał, że może polecieć, ale nie głosował na swojego kontrkandydata (no ale mógł mieć go za niewinnego) i twierdzi, że nie miał pojęcia jak się głosy rozkładają.
Czemu zszedłeś z Rambo Mietek?
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 4, 2024 20:57:18 GMT 1
Jutro będę cały dzień. Osobiście uważam że miasto już przegrało ta gre, ale trzeba chociaż jednego jeszcze zdjąć. Wczorajsze głosowanie to kompromitacja, byłem jej częścią, w tym momencie mówię że pierdol się kaku za to co odjebales. Jutro proponuje dyskusje i wybranie jednego celu. Sam się pierdol kutasie, bo zjebaliscie grę miastu zjebanymi typami i moja turbo niewinność nie jest w stanie pokonać waszego tunelu. Nic na to nie poradzę. co to jest za post?
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 4, 2024 20:57:35 GMT 1
będziesz jebany cwelu za coś takiego
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 20:58:41 GMT 1