|
Post by Lord Grubdemort on Oct 4, 2024 20:59:13 GMT 1
jesteś w mafii skurwysynie
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 4, 2024 20:59:30 GMT 1
i przeszarżowałeś, ale ja cię znam, wypierdolę cię z rozgrywki
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 4, 2024 21:00:03 GMT 1
Mam kilka wniosków po nocy. 1. Miasto nie ma lidera, wczorajszy lincz to pokazal. A to dlatego, że potencjalni liderzy są q mafii 2. Dzisiaj wchodzi w grę tylko masówka w gruambo i nie chce słyszeć o żadnej innej opcji. 3. W mafii jest Voldemort, Gruambo, Małysz i Braun lub Statua. Co do pierwszej trójki jestem na tyle pewny, że proponuję zakład z dowolnym miastowym o dychę na blika - ja obstawiam winę dowolnego z tych trzech i stawiam na to dychę. Zakładu nie przyjmuję od mafiozów i samych siebie (jeśli jednak się mylę). Ktoś podejmuje? SKORO W MAFII JEST VOLDEMORT, GRURAMBO I MAŁYSZ TO DLACZEGO CHCESZ ZACZYNAĆ AKURAT OD GRURAMBO? A skąd się ten dzg wziął wczoraj to w ogóle nie rozumiem. PRZECIEŻ TO BYŁO WYJAŚNIANE W MOICH POSTACH, CZYTASZ ROZGRYWKĘ?
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 4, 2024 21:00:08 GMT 1
za pewnie się poczułeś chyba, a takich błędów akurat nie wybaczę
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 21:01:45 GMT 1
Nie zesraj się bo ja brudnych gaci nie wybaczę
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 4, 2024 21:04:47 GMT 1
będziesz jebany cwelu za coś takiego Na chuj wchodzisz w temat jak się uspokoiło i zaczynasz na nowo jątrzyć?
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 4, 2024 21:05:02 GMT 1
njay, właśnie zrobiłeś throw rozgrywki swojej drużynie, trochę lipa
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 4, 2024 21:05:28 GMT 1
będziesz jebany cwelu za coś takiego Na chuj wchodzisz w temat jak się uspokoiło i zaczynasz na nowo jątrzyć? co to jest za post? bronisz Misio Kaku i masz go za niewinnego?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 4, 2024 21:05:49 GMT 1
Bo trzeba zacząć linczować mafiozów a nie najbardziej niewinnych jak papiez czy dzg MOGŁEŚ NAPISAĆ CHOCIAŻ JEDEN POST W TEMACIE 'NIE LINCZUJCIE DZG POJEBAŁO WAS ON JEST NIEWINNY!' A ZAMIAST TEGO WOLAŁEŚ SPAMOWAĆ I ZMIENIAĆ GŁOSY I sie kurwa nie klocic teraz Do 20 musimy wybrac cel linczu i zrobic masowke bez wylamywania sie kogokolwiek z miastowych bo inaczej przegramy FAJNIE FAJNIE, ALE DLACZEGO MUSI BYĆ MASÓWKA? ODDCINA NAM PRĄD CZY MAFIA MĄCI PRZED LINCZEM? MOŻE JAKIEŚ GŁOSOWANIE WSTĘPNE DO NP 19?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 21:07:54 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 21:07:54 GMT 1
będziesz jebany cwelu za coś takiego Na chuj wchodzisz w temat jak się uspokoiło i zaczynasz na nowo jątrzyć? XD co jes kurwa
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 4, 2024 21:07:59 GMT 1
Na chuj wchodzisz w temat jak się uspokoiło i zaczynasz na nowo jątrzyć? co to jest za post? bronisz Misio Kaku i masz go za niewinnego? To nie jest odpowiedź na moje pytanie. Raz, że tak, mi po wejściu zaplusował, nie widzę sensu wchodzenia na ostro, gdyby był w mafii. Dwa, że widać muszę ci przetłumaczyć: na chuj wyzywasz
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 21:08:08 GMT 1
Bo trzeba zacząć linczować mafiozów a nie najbardziej niewinnych jak papiez czy dzg MOGŁEŚ NAPISAĆ CHOCIAŻ JEDEN POST W TEMACIE 'NIE LINCZUJCIE DZG POJEBAŁO WAS ON JEST NIEWINNY!' A ZAMIAST TEGO WOLAŁEŚ SPAMOWAĆ I ZMIENIAĆ GŁOSY I sie kurwa nie klocic teraz Do 20 musimy wybrac cel linczu i zrobic masowke bez wylamywania sie kogokolwiek z miastowych bo inaczej przegramy FAJNIE FAJNIE, ALE DLACZEGO MUSI BYĆ MASÓWKA? ODDCINA NAM PRĄD CZY MAFIA MĄCI PRZED LINCZEM? MOŻE JAKIEŚ GŁOSOWANIE WSTĘPNE DO NP 19? Pisałem w dzień o jego niewinności. Z resztą mnie nikt nie slucha. Wieczorem to nie wiedziałem nawet, że na niego wajcha pójdzie. Byłem zajęty.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 4, 2024 21:08:33 GMT 1
Bo trzeba zacząć linczować mafiozów a nie najbardziej niewinnych jak papiez czy dzg MOGŁEŚ NAPISAĆ CHOCIAŻ JEDEN POST W TEMACIE 'NIE LINCZUJCIE DZG POJEBAŁO WAS ON JEST NIEWINNY!' A ZAMIAST TEGO WOLAŁEŚ SPAMOWAĆ I ZMIENIAĆ GŁOSY I sie kurwa nie klocic teraz Do 20 musimy wybrac cel linczu i zrobic masowke bez wylamywania sie kogokolwiek z miastowych bo inaczej przegramy FAJNIE FAJNIE, ALE DLACZEGO MUSI BYĆ MASÓWKA? ODDCINA NAM PRĄD CZY MAFIA MĄCI PRZED LINCZEM? MOŻE JAKIEŚ GŁOSOWANIE WSTĘPNE DO NP 19?tak ale ja proponuję może zamiast pierdolić bezsensu o niczym, naprawdę skupmy się na tym, kto może być w mafii, tak wiesz przeczytać kogoś, zacytować, napisać dlaczego? ktoś inny napisze, że nie, bo X, ktoś powie, że tak, bo Y.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 21:09:07 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 4, 2024 21:09:07 GMT 1
misiaku uspokoj sie nie wyposotwujcie sie niepotrzebnie dzisiaj grubdemort uspokoj sie nie wypostowuj sie niepotrzebnie dzisiaj dajcie sobie na wstrzymanie
naprawde to jest ostatni moment zeby w koncu zaczac wspolprowacowac
jutro do 20 musimy miec wybrany konkretny cel linczu tak zeby mafia nie przewajchowalango swoja liczebnoscia
jestesmy w niezlej dupie ale wydaje mi sie ze jak ida nam sie trafic jednego to potem sie posypie wiec naprawde spokoj i tylko spokoj
to jest fajna gra ma nam sprawiac przyjemnosc emocje sa wazne ale probujmy nad nimi zapanowac
ja jestem najefektywniejszym szkodnikiem przez emocje poslalem do piachu rolnego papieza i eastgruba jak macie miec do kogos pretensje to do mnie
ale miedzy soba sie nie zryjcie nawet jesli uwazaciie ze wasz oponent to mafia
Mafii to na reke
spokoj
cisza
chillout
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 4, 2024 21:09:33 GMT 1
NIKT CIE NIE SŁUCHA BO MAFIA KONTROLUJE TEMAT CZY NIKT CIE NIE SŁUCHA BO NIE CHCESZ ZOSTAĆ WYSŁUCHANY?
TU NIE WYSTARCZY NAPISAĆ DWÓCH POSTÓW I ESSA, JAK W COŚ WIERZYSZ TO MUSISZ PRZY TYM STAĆ I NAPIERDALAĆ
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 4, 2024 21:09:39 GMT 1
co to jest za post? bronisz Misio Kaku i masz go za niewinnego? To nie jest odpowiedź na moje pytanie. Raz, że tak, mi po wejściu zaplusował, nie widzę sensu wchodzenia na ostro, gdyby był w mafii. Dwa, że widać muszę ci przetłumaczyć: na chuj wyzywasz hahah kurwa bo znalazłem mafiozę pajacu na chuj zatrzymujesz maszynę pressingu??? ty kurwa rozkazywać to mi będziesz mógł jak siostrze ratchet spierdolisz i z kurwami na ryby pojedziesz a ty wkurwiony, bo Misio Kaku zrobił throwa mafii i teraz można iść po nitce od kłębka NIKT CIE NIE SŁUCHA BO MAFIA KONTROLUJE TEMAT CZY NIKT CIE NIE SŁUCHA BO NIE CHCESZ ZOSTAĆ WYSŁUCHANY? TU NIE WYSTARCZY NAPISAĆ DWÓCH POSTÓW I ESSA, JAK W COŚ WIERZYSZ TO MUSISZ PRZY TYM STAĆ I NAPIERDALAĆ TAK JEST NIKT GO NIE SŁUCHA BO JEST W MAFII ALE JEDNOCZEŚNIE MY PRZESTAŃMY BYĆ PIZDAMI 04.10.2024 ŚWIT MIASTA PRZEBUDZENIE WILKÓW AUUUUUUUUUUUUUU misiaku uspokoj sie nie wyposotwujcie sie niepotrzebnie dzisiaj grubdemort uspokoj sie nie wypostowuj sie niepotrzebnie dzisiaj dajcie sobie na wstrzymanie naprawde to jest ostatni moment zeby w koncu zaczac wspolprowacowac jutro do 20 musimy miec wybrany konkretny cel linczu tak zeby mafia nie przewajchowalango swoja liczebnoscia jestesmy w niezlej dupie ale wydaje mi sie ze jak ida nam sie trafic jednego to potem sie posypie wiec naprawde spokoj i tylko spokoj to jest fajna gra ma nam sprawiac przyjemnosc emocje sa wazne ale probujmy nad nimi zapanowac ja jestem najefektywniejszym szkodnikiem przez emocje poslalem do piachu rolnego papieza i eastgruba jak macie miec do kogos pretensje to do mnie ale miedzy soba sie nie zryjcie nawet jesli uwazaciie ze wasz oponent to mafia Mafii to na reke spokoj cisza chillout ŻADNA CISZA, ŻADEN CZILAUT W DECYDUJĄCYCH MOMENTACH GRUBOLLO WYZYWAŁ OD SZMACIARZY I ZJEBAŁ ROZGRYWKĘ BO NIE MOŻNA BYŁO GO OCENIĆ I PAPIEŻA POTEM PRZESTALIŚMY GRAĆ OSTRO, WSZYSCY BALI SIĘ BRAĆ ODPOWIEDZIALNOŚĆ, WIĘC MAFIA NAM WSADZIŁA CHUJA DO DUPY I ZROBIŁA REMIS JEST DROGA POŚRODKU - NAPIERDALAĆ, ALE ROZMAWIAĆ WIERZYĆ I PRZEĆ, PRESSOWAĆ, ALE NIE OPIERAĆ CAŁEJ GRY NA SZMACIARSTWIE JEDZIEMY
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 21:10:50 GMT 1
To nie jest odpowiedź na moje pytanie. Raz, że tak, mi po wejściu zaplusował, nie widzę sensu wchodzenia na ostro, gdyby był w mafii. Dwa, że widać muszę ci przetłumaczyć: na chuj wyzywasz hahah kurwa bo znalazłem mafiozę pajacu na chuj zatrzymujesz maszynę pressingu??? ty kurwa rozkazywać to mi będziesz mógł jak siostrze ratchet spierdolisz i z kurwami na ryby pojedziesz a ty wkurwiony, bo Misio Kaku zrobił throwa mafii i teraz można iść po nitce od kłębka Gdybyś nie był w mafii to bym pomyślał że zwariowałeś albo za bardzo się wczułeś w kreacje
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 21:11:58 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 4, 2024 21:11:58 GMT 1
A co myślicie o zmianie głosu przez Mietka o 20:57? Wypowiedzi w temacie wtedy jakby chciał tego DZiGa zlinczować (w sensie podpórka pod głos - mafijna albo miastowa, póki co to bez znaczenia), wysyła głos, a po linczu pisze "ja tam bylem pewien ze ja mam duzo i grubraun". Czyli z jednej strony wysyła głos, żeby się przyczynić do linczu (czyli miał w miarę policzone głosy), z drugiej myślał, że może polecieć, ale nie głosował na swojego kontrkandydata (no ale mógł mieć go za niewinnego) i twierdzi, że nie miał pojęcia jak się głosy rozkładają. Czemu zszedłeś z Rambo Mietek? z dzisiejszej perspektywy to bylo jedno z bardziej idiotycznych rzeczy jakie odjebalem jak do tego dodam papieza to po prostu leb w piekarnik nie dowoze emocji do koncoeki i odpierdalam nie mam pojecia o chuj mi wtedy chodzilo z tym glosem ale jakos chyba sie w tamtym momencie ludzilem ze ten eastgrub bedzie winny a ja wyjde na bossa
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 21:12:31 GMT 1
NIKT CIE NIE SŁUCHA BO MAFIA KONTROLUJE TEMAT CZY NIKT CIE NIE SŁUCHA BO NIE CHCESZ ZOSTAĆ WYSŁUCHANY? TU NIE WYSTARCZY NAPISAĆ DWÓCH POSTÓW I ESSA, JAK W COŚ WIERZYSZ TO MUSISZ PRZY TYM STAĆ I NAPIERDALAĆ OSTATNIO NIE MIALEM HUMORU NA NAPIERDALANIE, DZIS WIDZE ZE BEZ TEGO MIASTO JEST MIAŁKIE WIEC NAPIERDALAM. A TEN PAJAC VOLDI MNIE IRYTUJE
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 4, 2024 21:12:33 GMT 1
MOGŁEŚ NAPISAĆ CHOCIAŻ JEDEN POST W TEMACIE 'NIE LINCZUJCIE DZG POJEBAŁO WAS ON JEST NIEWINNY!' A ZAMIAST TEGO WOLAŁEŚ SPAMOWAĆ I ZMIENIAĆ GŁOSY
FAJNIE FAJNIE, ALE DLACZEGO MUSI BYĆ MASÓWKA? ODDCINA NAM PRĄD CZY MAFIA MĄCI PRZED LINCZEM? MOŻE JAKIEŚ GŁOSOWANIE WSTĘPNE DO NP 19?tak ale ja proponuję może zamiast pierdolić bezsensu o niczym, naprawdę skupmy się na tym, kto może być w mafii, tak wiesz przeczytać kogoś, zacytować, napisać dlaczego? ktoś inny napisze, że nie, bo X, ktoś powie, że tak, bo Y. JA JUŻ CYTOWAŁEM MOICH DWÓCH MAFIOZÓW I OKAZAŁO SIĘ ŻE TO DWÓCH NIEWINNYCH
A DUŻYSZ MIAŁ CIĘ ZMIAŻDŻYĆ I JAK WEJDZIE W TEMAT TO CHYBA NIE BĘDZIE CO ZBIERAĆ, CHYBA ŻE NIE WEJDZIE
|
|