|
Post by Statua Grubości on Oct 4, 2024 21:12:54 GMT 1
W jaki sposób nazwanie kogoś cwelem i powiedzenie, że będzie jebany w dupe jest pressingiem?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 21:13:11 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 4, 2024 21:13:11 GMT 1
Misiokaku grubdemort prosze was skonczcie
przepalacie posty na klotnie ktore do niczego nie doprowadza
litosci
mafia pewnie siedzi teraz schowana i zaciera rece
Spokoj panowie
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 21:14:30 GMT 1
Misiokaku grubdemort prosze was skonczcie przepalacie posty na klotnie ktore do niczego nie doprowadza litosci mafia pewnie siedzi teraz schowana i zaciera rece Spokoj panowie Ja się nie kłócę i mogę skończyć w każdej chwili. Honor mi tylko nie pozwala zostawić bez echa kalumni, którymi jestem obrzucany.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 4, 2024 21:15:11 GMT 1
Misiokaku grubdemort prosze was skonczcie przepalacie posty na klotnie ktore do niczego nie doprowadza litosci mafia pewnie siedzi teraz schowana i zaciera rece Spokoj panowie przecież jak masz mnie niewinnego i Misio Kaku, bo uspokajasz, to tak wnoszę, to jesteś bardzo blisko bycia najmądrzejszym ale nie podajesz dalszych kroków, alternatyw, tylko lamentujesz co to się oboże stało, ojacie kręcę, ale ja głupie decyzje robiłem
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 4, 2024 21:16:30 GMT 1
Na chuj wchodzisz w temat jak się uspokoiło i zaczynasz na nowo jątrzyć? XD co jes kurwa a ty coś więcej, czy zrobisz zdziwienie i se pójdziesz znowu? bo krzak jakiego znam w mieście by właśnie tego statuę za to rozszarpywał Misiokaku grubdemort prosze was skonczcie przepalacie posty na klotnie ktore do niczego nie doprowadza litosci mafia pewnie siedzi teraz schowana i zaciera rece Spokoj panowie Ja się nie kłócę i mogę skończyć w każdej chwili. Honor mi tylko nie pozwala zostawić bez echa kalumni, którymi jestem obrzucany. ja nie kończę, jesteś w mafii, więc wyzwiska są zasłużone do jutrzejszego ranka znajdę twoich kolegów gratuluję throwa
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 21:16:53 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 21:16:53 GMT 1
Misiokaku grubdemort prosze was skonczcie przepalacie posty na klotnie ktore do niczego nie doprowadza litosci mafia pewnie siedzi teraz schowana i zaciera rece Spokoj panowie Masz tu dwóch niewinnych?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 21:18:43 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 21:18:43 GMT 1
a ty coś więcej, czy zrobisz zdziwienie i se pójdziesz znowu? bo krzak jakiego znam w mieście by właśnie tego statuę za to rozszarpywał A po co mam powtarzać coś, co już powiedziałeś? Absurdalne to było Ty mi lepiej powiedz co z tym Mietkiem który stara się wszystkich godzić
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 21:19:46 GMT 1
a ty coś więcej, czy zrobisz zdziwienie i se pójdziesz znowu? bo krzak jakiego znam w mieście by właśnie tego statuę za to rozszarpywał Ja się nie kłócę i mogę skończyć w każdej chwili. Honor mi tylko nie pozwala zostawić bez echa kalumni, którymi jestem obrzucany. ja nie kończę, jesteś w mafii, więc wyzwiska są zasłużone do jutrzejszego ranka znajdę twoich kolegów gratuluję throwa Mam nadzieję, że jesteś w tej mafii, bo jak tak się zachowujesz na niewinnego to ty się nadajesz do psychiatry.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 4, 2024 21:20:10 GMT 1
Mam kilka wniosków po nocy. 1. Miasto nie ma lidera, wczorajszy lincz to pokazal. A to dlatego, że potencjalni liderzy są q mafii 2. Dzisiaj wchodzi w grę tylko masówka w gruambo i nie chce słyszeć o żadnej innej opcji. 3. W mafii jest Voldemort, Gruambo, Małysz i Braun lub Statua. Co do pierwszej trójki jestem na tyle pewny, że proponuję zakład z dowolnym miastowym o dychę na blika - ja obstawiam winę dowolnego z tych trzech i stawiam na to dychę. Zakładu nie przyjmuję od mafiozów i samych siebie (jeśli jednak się mylę). Ktoś podejmuje? W PODPISIE MASZ:
Mafia to Voldemort, Braun, Statua i Dużysz. Alternatywnie Rambo za Brana lub Voldemorta.
TO JEST ŚWIEŻE CZY MIAŁEŚ TO USTAWIONE WCZEŚNIEJ?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 21:21:25 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 4, 2024 21:21:25 GMT 1
a ty coś więcej, czy zrobisz zdziwienie i se pójdziesz znowu? bo krzak jakiego znam w mieście by właśnie tego statuę za to rozszarpywał A po co mam powtarzać coś, co już powiedziałeś? Absurdalne to było Ty mi lepiej powiedz co z tym Mietkiem który stara się wszystkich godzić Obaj są w mafii Czwartego da się wyciągnąć z głosowań
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 4, 2024 21:21:26 GMT 1
a ty coś więcej, czy zrobisz zdziwienie i se pójdziesz znowu? bo krzak jakiego znam w mieście by właśnie tego statuę za to rozszarpywał A po co mam powtarzać coś, co już powiedziałeś? Absurdalne to było Ty mi lepiej powiedz co z tym Mietkiem który stara się wszystkich godzić A JA MOGĘ ODPOWIEDZIEĆ?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 21:21:56 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 21:21:56 GMT 1
A po co mam powtarzać coś, co już powiedziałeś? Absurdalne to było Ty mi lepiej powiedz co z tym Mietkiem który stara się wszystkich godzić A JA MOGĘ ODPOWIEDZIEĆ? No jacha
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 21:23:42 GMT 1
Mam kilka wniosków po nocy. 1. Miasto nie ma lidera, wczorajszy lincz to pokazal. A to dlatego, że potencjalni liderzy są q mafii 2. Dzisiaj wchodzi w grę tylko masówka w gruambo i nie chce słyszeć o żadnej innej opcji. 3. W mafii jest Voldemort, Gruambo, Małysz i Braun lub Statua. Co do pierwszej trójki jestem na tyle pewny, że proponuję zakład z dowolnym miastowym o dychę na blika - ja obstawiam winę dowolnego z tych trzech i stawiam na to dychę. Zakładu nie przyjmuję od mafiozów i samych siebie (jeśli jednak się mylę). Ktoś podejmuje? W PODPISIE MASZ: Mafia to Voldemort, Braun, Statua i Dużysz. Alternatywnie Rambo za Brana lub Voldemorta. TO JEST ŚWIEŻE CZY MIAŁEŚ TO USTAWIONE WCZEŚNIEJ?
Od wczoraj nie zmieniałem. To jeden z moich postów
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 4, 2024 21:23:50 GMT 1
A po co mam powtarzać coś, co już powiedziałeś? Absurdalne to było Ty mi lepiej powiedz co z tym Mietkiem który stara się wszystkich godzić Obaj są w mafii Czwartego da się wyciągnąć z głosowań Całe szczęście wiem, że masz dwubiegunówkę i jutro w dzień znowu będziesz jęczał i się rozklejał, że powiedziałem "byłeś" zamiast "byłoś"
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 21:23:51 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 21:23:51 GMT 1
A po co mam powtarzać coś, co już powiedziałeś? Absurdalne to było Ty mi lepiej powiedz co z tym Mietkiem który stara się wszystkich godzić Obaj są w mafii Czwartego da się wyciągnąć z głosowań Mietek, statua, Braun, Dużysz? Misiek za któregoś z nich alternatywnie? Czy uniewinnienie Gruambo to skok wiary potrzebny do wykerowania tek gierki?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 21:24:34 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 4, 2024 21:24:34 GMT 1
Misiokaku grubdemort prosze was skonczcie przepalacie posty na klotnie ktore do niczego nie doprowadza litosci mafia pewnie siedzi teraz schowana i zaciera rece Spokoj panowie przecież jak masz mnie niewinnego i Misio Kaku, bo uspokajasz, to tak wnoszę, to jesteś bardzo blisko bycia najmądrzejszym ale nie podajesz dalszych kroków, alternatyw, tylko lamentujesz co to się oboże stało, ojacie kręcę, ale ja głupie decyzje robiłem uspokoj sie to po pierwsze nic ci to nie da jesli masz dobre zamiary a czuje ze masz dzisiaj popracowalem troche nad glosowaniami mam to pozrzucane w plikach na kompie prawdopodobnie wrzuce to jutro rano i sobie podyskutujemy na spokojnie reset umyslu spokoj
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 21:24:40 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 21:24:40 GMT 1
Kurde, ten Braun chyba najszybciej niewinny
Plus tam imo w dwójce Kaku - Braun jest rozparowanie
Kusi tam pierdolnąć
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 4, 2024 21:25:02 GMT 1
Dobra, idę spać, bawcie się dobrze
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 21:25:28 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 4, 2024 21:25:28 GMT 1
Misiokaku grubdemort prosze was skonczcie przepalacie posty na klotnie ktore do niczego nie doprowadza litosci mafia pewnie siedzi teraz schowana i zaciera rece Spokoj panowie Masz tu dwóch niewinnych? tak mi wychodzi
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 4, 2024 21:27:43 GMT 1
A WSTRZYMAM SIĘ DO JUTRA, ALE CZUJE CHYBA COŚ PODOBNEGO CO MIETEK
|
|