|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 4, 2024 21:28:57 GMT 1
Dobra, idę spać, bawcie się dobrze POCAŁUNEK JUDASZA?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 21:28:58 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 21:28:58 GMT 1
Masz tu dwóch niewinnych? tak mi wychodzi No to teraz zamiast lamentów, jakbyś tak przeszedł do ataku i wskazał gdzie w takim wypadku siedzi mafia Bo pole manewru się zawęża
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 4, 2024 21:31:01 GMT 1
W PODPISIE MASZ: Mafia to Voldemort, Braun, Statua i Dużysz. Alternatywnie Rambo za Brana lub Voldemorta. TO JEST ŚWIEŻE CZY MIAŁEŚ TO USTAWIONE WCZEŚNIEJ?
Od wczoraj nie zmieniałem. To jeden z moich postów SPOKO, ALE DALEJ CHCIAŁBYM SIĘ DOWIEDZIEĆ DLACZEGO LEPIEJ ZACZĄĆ OD GRURAMBO A NIE NP DUŻYSZA? GRUBDEMORT TO ROZUMIEM - NAJTRUDNIEJSZY PRZECIWNIK DLA CIEBIE
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 21:31:08 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 21:31:08 GMT 1
Co myślicie o Gruboku dzisiaj chłopaki
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 21:33:08 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 4, 2024 21:33:08 GMT 1
No to teraz zamiast lamentów, jakbyś tak przeszedł do ataku i wskazał gdzie w takim wypadku siedzi mafia Bo pole manewru się zawęża no wlasnie tutaj nie mamy juz pola na ataki ja przy atakach zaczynam sie tunelowac i rozne sensowne rzeczy zaczynaja mi umykac albo zaczynam dorabiac argumenty pod teorie dzisiaj juz nie ma sensu zebym dawal tu to co splodzilem za dnia bo i tak to sie rozmyje wsrod emocji jakie panuja jutro z rana bedzie lepszy moment kazdy zdazy ochlonac i bedzie mozna podyskutowac ty uwazasz ze sensownym jest teraz dawac ataki ?? bo jak na razie takie akcje doprowadzaja nas do linczowania miastowych w karykaturalny sposob
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 4, 2024 21:33:38 GMT 1
nie ma mordu byku też myślałem że jest
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 21:33:38 GMT 1
Od wczoraj nie zmieniałem. To jeden z moich postów SPOKO, ALE DALEJ CHCIAŁBYM SIĘ DOWIEDZIEĆ DLACZEGO LEPIEJ ZACZĄĆ OD GRURAMBO A NIE NP DUŻYSZA? GRUBDEMORT TO ROZUMIEM - NAJTRUDNIEJSZY PRZECIWNIK DLA CIEBIE Duzysza wczoraj proponowałem i się nie przyjął, a dobić Rambo to obowiązek i jak chujek dożyje w mafii do końca to będę czuł niesmak. Ale prawdopodobieństwo mają takie samo
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 21:34:49 GMT 1
Co myślicie o Gruboku dzisiaj chłopaki Niewinny
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 4, 2024 21:36:05 GMT 1
SPOKO, ALE DALEJ CHCIAŁBYM SIĘ DOWIEDZIEĆ DLACZEGO LEPIEJ ZACZĄĆ OD GRURAMBO A NIE NP DUŻYSZA? GRUBDEMORT TO ROZUMIEM - NAJTRUDNIEJSZY PRZECIWNIK DLA CIEBIE Duzysza wczoraj proponowałem i się nie przyjął, a dobić Rambo to obowiązek i jak chujek dożyje w mafii do końca to będę czuł niesmak. Ale prawdopodobieństwo mają takie samo WCZORAJ BYŁO WCZORAJ DZISIAJ JEST DZIŚ
NO I TO 'WCZORAJ PROPONOWAŁEM I SIĘ NIE PRZYJĄŁ' BRZMI NIEFORTUNNIE
PRZECIEŻ JAK TRAFIMY WINNEGO DUŻYSZA I RAMBO JEST W MAFII TO NAM NIE UCIEKNIE
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 4, 2024 21:36:27 GMT 1
Co myślicie o Gruboku dzisiaj chłopaki MAM MIESZANE ODCZUCIA
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 4, 2024 21:39:35 GMT 1
No to teraz zamiast lamentów, jakbyś tak przeszedł do ataku i wskazał gdzie w takim wypadku siedzi mafia Bo pole manewru się zawęża no wlasnie tutaj nie mamy juz pola na ataki ja przy atakach zaczynam sie tunelowac i rozne sensowne rzeczy zaczynaja mi umykac albo zaczynam dorabiac argumenty pod teorie dzisiaj juz nie ma sensu zebym dawal tu to co splodzilem za dnia bo i tak to sie rozmyje wsrod emocji jakie panuja jutro z rana bedzie lepszy moment kazdy zdazy ochlonac i bedzie mozna podyskutowac ty uwazasz ze sensownym jest teraz dawac ataki ?? bo jak na razie takie akcje doprowadzaja nas do linczowania miastowych w karykaturalny sposob GRURAMBO, DUŻYSZ, GRUBDEMORT - CO UWAŻASZ O TAKIEJ EKIPIE?
GENERALNIE ZARYSOWUJĄ SIĘ JUŻ JAKIEŚ FRONTY
W sumie mógł się nie odbyć, bo grubolowy poszedł w kamizelkę. Ale no, teoretyzowanie. Kto z głosujących na DZiGa najgorszy, najmafijniejszy?Bo myślę, że można zrobić rozparowanie Kaku-Graumbo NO WŁAŚNIE, KTO Z TEJ GRUPY NAJMAFINIEJSZY? JUTRO MI ODPOWIEDZ
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 21:39:41 GMT 1
Duzysza wczoraj proponowałem i się nie przyjął, a dobić Rambo to obowiązek i jak chujek dożyje w mafii do końca to będę czuł niesmak. Ale prawdopodobieństwo mają takie samo WCZORAJ BYŁO WCZORAJ DZISIAJ JEST DZIŚ
NO I TO 'WCZORAJ PROPONOWAŁEM I SIĘ NIE PRZYJĄŁ' BRZMI NIEFORTUNNIE PRZECIEŻ JAK TRAFIMY WINNEGO DUŻYSZA I RAMBO JEST W MAFII TO NAM NIE UCIEKNIE
No masz rację, ale nie wiem do czego zmierzasz. Możemy dziś wyjebać Dużysza, mi to obojętne. Choć najchętniej bym wyjebał voldemorta, bo jakbym zleciał w mordzie to on to dowiezie.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 4, 2024 21:42:10 GMT 1
LEPPER JAK TY MNIE MASZ ZA MAFIAKA W TYM MOMENCIE TO MOŻESZ BYĆ WINNY
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 21:43:16 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 21:43:16 GMT 1
No to teraz zamiast lamentów, jakbyś tak przeszedł do ataku i wskazał gdzie w takim wypadku siedzi mafia Bo pole manewru się zawęża no wlasnie tutaj nie mamy juz pola na ataki ja przy atakach zaczynam sie tunelowac i rozne sensowne rzeczy zaczynaja mi umykac albo zaczynam dorabiac argumenty pod teorie dzisiaj juz nie ma sensu zebym dawal tu to co splodzilem za dnia bo i tak to sie rozmyje wsrod emocji jakie panuja jutro z rana bedzie lepszy moment kazdy zdazy ochlonac i bedzie mozna podyskutowac ty uwazasz ze sensownym jest teraz dawac ataki ?? bo jak na razie takie akcje doprowadzaja nas do linczowania miastowych w karykaturalny sposob Przecież lincze na papieżu czy dzg nie były efektem szaleńczych ataków, tylko jakichś tam działań miasta, niecelnych no ale chuj, trwało to dłużej niż jeden dzień Nie róbmy jaj kurde Poza tym wymienianie swoich podejrzanych nie oznacza automatycznie rozpierdolenia tematu, dajesz tematy do rozkminki albo się zajmujesz zgrywaniem salomona 🤷🏼♂️ Kto w tej rozgrywce ma obecnie potencjał na bycie głównodowodzącym tej mafii? Widzisz kogokolwiek poza tobą albo Voldemortem?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 21:44:15 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 21:44:15 GMT 1
nie ma mordu byku też myślałem że jest I co sądzisz o tej sekwencji Nie baw się w Lewkonia
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 4, 2024 21:45:15 GMT 1
WCZORAJ BYŁO WCZORAJ DZISIAJ JEST DZIŚ
NO I TO 'WCZORAJ PROPONOWAŁEM I SIĘ NIE PRZYJĄŁ' BRZMI NIEFORTUNNIE PRZECIEŻ JAK TRAFIMY WINNEGO DUŻYSZA I RAMBO JEST W MAFII TO NAM NIE UCIEKNIE
No masz rację, ale nie wiem do czego zmierzasz. Możemy dziś wyjebać Dużysza, mi to obojętne. Choć najchętniej bym wyjebał voldemorta, bo jakbym zleciał w mordzie to on to dowiezie. POWIEDZMY ŻE SZUKAM NIESCISŁOŚCI NA POZIOMIE EMOCJONALNYM LEPPER JAK TY MNIE MASZ ZA MAFIAKA W TYM MOMENCIE TO MOŻESZ BYĆ WINNY TY TO NAPISAŁEŚ, NIE JA I DLACZEGO PODCINASZ MI SKRZYDŁA?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 4, 2024 21:46:29 GMT 1
I co sądzisz o tej sekwencji Nie baw się w Lewkonia A DLACZEGO MAM SIĘ NIE BAWIĆ W LEWKONIA?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 4, 2024 21:47:55 GMT 1
jestem na melo ale imo trzeba zlinczować dzis ddużysza w końcu rozpisze się jutro pzdr A TEN POST WYDAJE MI SIĘ STRASZNIE SZTUCZNY
GDYBYM BYŁ BLIŹNIAKIEM Z DZG TO WCZORAJ ODDAŁBYM INNY GŁOS
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 4, 2024 21:51:31 GMT 1
JAK ZLECĘ TO MIETEK -> KAKU MAM NADZIEJĘ ŻE JUTRO DASZ JAKIEŚ KONKRETNE MIĘSO NA DUŻYSZA
ON OSTATNI POST NAPISAŁ WCZORAJ O 15, MUSIAŁEŚ ODKRYĆ COŚ ISTOTNEGO W JEGO POSTACH?
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 4, 2024 21:52:24 GMT 1
no wlasnie tutaj nie mamy juz pola na ataki ja przy atakach zaczynam sie tunelowac i rozne sensowne rzeczy zaczynaja mi umykac albo zaczynam dorabiac argumenty pod teorie dzisiaj juz nie ma sensu zebym dawal tu to co splodzilem za dnia bo i tak to sie rozmyje wsrod emocji jakie panuja jutro z rana bedzie lepszy moment kazdy zdazy ochlonac i bedzie mozna podyskutowac ty uwazasz ze sensownym jest teraz dawac ataki ?? bo jak na razie takie akcje doprowadzaja nas do linczowania miastowych w karykaturalny sposob Przecież lincze na papieżu czy dzg nie były efektem szaleńczych ataków, tylko jakichś tam działań miasta, niecelnych no ale chuj, trwało to dłużej niż jeden dzień Nie róbmy jaj kurde Poza tym wymienianie swoich podejrzanych nie oznacza automatycznie rozpierdolenia tematu, dajesz tematy do rozkminki albo się zajmujesz zgrywaniem salomona 🤷🏼♂️ Kto w tej rozgrywce ma obecnie potencjał na bycie głównodowodzącym tej mafii? Widzisz kogokolwiek poza tobą albo Voldemortem? ja ty voldemort grubbol grubraun ale nie bede dzisiaj z niczym wjezdzac serio uwazam ze to nie jest dobry moment mafia ma 4 glosy z potencjalem na pojscie all in i wziecie dodatkowego mordu jesli bedziemy wspolpracowac i opracujemy jakies konkretne rozwiazanie to zawezimy pole mafii do macenia i ustawiania linczu pod nich tam ktos zaproponowal jakies "prawybory" i ja sie z tym zgadzam najlepiej jakby kazdy dal chociaz te trojke najbardziej mafijnych i trojke najbardziej miastowych zrobimy z tego liste i wybierzemy do linczu tego kto bedzie miec najwiecej glosow i uwazam ze jak kazdy miastowy schowa ego do kieszeni wyciszy sie sprobuje wyjebac z glowy dotychczasowe animozje to jestesmy w stanie zrobic w koncu jakis sensowny krok bo mimo iz sytuacja jest chujowa to mam przeczucie ze jak trafimy tego jednego to potem pojdzie z gorki
|
|