|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 7:34:38 GMT 1
W zasadzie takie gagatki typu (Kaku,Giuseppe Grubollo, Twój stary Grubol, Warmianin) powodują że te dolne stany aktywności zlewają mi się w jedną osobę. Nie dam sobie ręki uciąć, ale w tej grupie bym obstawił, że z 1-2 mafie będą siedzieć. Jest to wygodna pozycja utrudniająca odczytanie ich gry i łatwa do ukrycia się dla potencjalnego mafiozy.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 27, 2024 7:35:12 GMT 1
BO MOŻE JESTEŚCIE RAZEM W MAFII I RAMBO CZY GRUBOKU TO TEMAT ZASTĘPCZY? TY TAK DON VITO MAM WRAŻENIE ŻE PODSZCZYPUJESZ SOBIE I SPRAWDZASZ CO BĘDZIE ŻARŁO
NP TUTAJ: RZUCASZ WĘDKĘ I SPRAWDZASZ CZY KTOŚ PODŁAPIE TEMAT
A czemu miałbym nie rzucać wędek? Wytłumacz to. NO JA TO WIDZĘ TAK, MASZ CIEPŁO POD TYŁKIEM WIĘC RZUCASZ SOBIE KSYWY W TEMACIE WRÓŻBITA MACIEJ CZY GRUBDEMOLT (JESTEM NA STRONIE 19) I SPRAWDZASZ CZY JAKIŚ MIASTOWY TO PODŁAPIE
JAK PODŁAPIE TO MOŻNA GRZAĆ TEMAT I DOPROWADZIĆ DO LINCZU, JAK NIE PODŁAPIE TO LECIMY Z NASTĘPNYM NICKIEM
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 7:36:05 GMT 1
W zasadzie takie gagatki typu (Kaku,Giuseppe Grubollo, Twój stary Grubol, Warmianin) powodują że te dolne stany aktywności zlewają mi się w jedną osobę. Nie dam sobie ręki uciąć, ale w tej grupie bym obstawił, że z 1-2 mafie będą siedzieć. Jest to wygodna pozycja utrudniająca odczytanie ich gry i łatwa do ukrycia się dla potencjalnego mafiozy. czemu 1-2 a nie 2-3 albo 0-1 albo 3-4? na jakiej podstawie
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 7:36:19 GMT 1
A czemu miałbym nie rzucać wędek? Wytłumacz to. NO JA TO WIDZĘ TAK, MASZ CIEPŁO POD TYŁKIEM WIĘC RZUCASZ SOBIE KSYWY W TEMACIE WRÓŻBITA MACIEJ CZY GRUBDEMOLT (JESTEM NA STRONIE 19) I SPRAWDZASZ CZY JAKIŚ MIASTOWY TO PODŁAPIE
JAK PODŁAPIE TO MOŻNA GRZAĆ TEMAT I DOPROWADZIĆ DO LINCZU, JAK NIE PODŁAPIE TO LECIMY Z NASTĘPNYM NICKIEM
Przecież nic nie stoi na przeszkodzie bym patrzył w różnych kierunkach, a nie tunelował się na jednym? Pojebało ciebie by rzucać taki zarzut w stosunku do mnie?
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 7:36:35 GMT 1
albo chuj nie bede z tym czekac otoz don vito grubelone i andrzej grubbol to duet mafijny dziekuje
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 7:37:11 GMT 1
W zasadzie takie gagatki typu (Kaku,Giuseppe Grubollo, Twój stary Grubol, Warmianin) powodują że te dolne stany aktywności zlewają mi się w jedną osobę. Nie dam sobie ręki uciąć, ale w tej grupie bym obstawił, że z 1-2 mafie będą siedzieć. Jest to wygodna pozycja utrudniająca odczytanie ich gry i łatwa do ukrycia się dla potencjalnego mafiozy. czemu 1-2 a nie 2-3 albo 0-1 albo 3-4? na jakiej podstawie Serio takie coś mam tłumaczyć jak dzieciom w przedszkolu? To wręcz powinno być beznadziejne oczywiste, że została założona możliwość pomyłki.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 7:38:41 GMT 1
czemu 1-2 a nie 2-3 albo 0-1 albo 3-4? na jakiej podstawie Serio takie coś mam tłumaczyć jak dzieciom w przedszkolu? To wręcz powinno być beznadziejne oczywiste, że została założona możliwość pomyłki. przy moich ukladach tez zalozylem mozliwosc pomylki no kurwa mlody na praktykach to latalem po malpki i sluchalem sie starszych a ty mi tu takie kwasigrochy sadzisz?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 7:40:12 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 7:40:12 GMT 1
albo chuj nie bede z tym czekac otoz don vito grubelone i andrzej grubbol to duet mafijny dziekuje ostro a gdzie w tym grubol szef?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 7:41:55 GMT 1
W zasadzie takie gagatki typu (Kaku,Giuseppe Grubollo, Twój stary Grubol, Warmianin) powodują że te dolne stany aktywności zlewają mi się w jedną osobę. Nie dam sobie ręki uciąć, ale w tej grupie bym obstawił, że z 1-2 mafie będą siedzieć. Jest to wygodna pozycja utrudniająca odczytanie ich gry i łatwa do ukrycia się dla potencjalnego mafiozy. Przepraszam czy ja utrudniam Panu gre?
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 7:43:48 GMT 1
W zasadzie takie gagatki typu (Kaku,Giuseppe Grubollo, Twój stary Grubol, Warmianin) powodują że te dolne stany aktywności zlewają mi się w jedną osobę. Nie dam sobie ręki uciąć, ale w tej grupie bym obstawił, że z 1-2 mafie będą siedzieć. Jest to wygodna pozycja utrudniająca odczytanie ich gry i łatwa do ukrycia się dla potencjalnego mafiozy. Przepraszam czy ja utrudniam Panu gre? Coś ty próbujesz być na silę takim przyjemnym?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 7:44:35 GMT 1
Czy jakbym wjechał o 19 napisał 100 postów i wymyślił interakcje z jakimś grubolem to byłoby Panu łatwiej?
Bo nie sądzę
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 7:45:25 GMT 1
Przepraszam czy ja utrudniam Panu gre? Coś ty próbujesz być na silę takim przyjemnym? Tak, próbuję upudrować to, że Twoje dwa ostatnie posty to straszne kupsko
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 7:45:34 GMT 1
Czy jakbym wjechał o 19 napisał 100 postów i wymyślił interakcje z jakimś grubolem to byłoby Panu łatwiej? Bo nie sądzę Ale czego ty nie rozumiesz w tym że sama twoja gra jest nastawiona na utrudnianie odczytów? Na chuj takie denne pytanie zadajesz?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 27, 2024 7:46:33 GMT 1
NO JA TO WIDZĘ TAK, MASZ CIEPŁO POD TYŁKIEM WIĘC RZUCASZ SOBIE KSYWY W TEMACIE WRÓŻBITA MACIEJ CZY GRUBDEMOLT (JESTEM NA STRONIE 19) I SPRAWDZASZ CZY JAKIŚ MIASTOWY TO PODŁAPIE
Przecież nic nie stoi na przeszkodzie bym patrzył w różnych kierunkach, a nie tunelował się na jednym? Pojebało ciebie by rzucać taki zarzut w stosunku do mnie? A CO JEST ZŁEGO W TUNELOWANIU JAK CZUJESZ ŻE WYŁAPAŁEŚ MAFIOZE? CHYBA NIE ZROZUMIAŁEŚ O CO MI W MOIM ZARZUCIE CHODZI. TY SPRAWDZASZ JAKI TEMAT GRZEJE A JAKI NIE
GRUBOLA MACIEJA DWA RAZY ZACZEPIŁEŚ -> ZOBACZYŁEŚ ŻE NIE ŻRE TEMAT -> OLAŁEŚ TEMAT I POSZEDŁEŚ W GRUBDEMOLTA
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 27, 2024 7:46:58 GMT 1
albo chuj nie bede z tym czekac otoz don vito grubelone i andrzej grubbol to duet mafijny dziekuje PSYCHIATRYK??
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 7:47:11 GMT 1
albo chuj nie bede z tym czekac otoz don vito grubelone i andrzej grubbol to duet mafijny dziekuje ostro a gdzie w tym grubol szef? nie wiem mozesz mi podpowiedziec
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 27, 2024 7:47:20 GMT 1
W zasadzie takie gagatki typu (Kaku,Giuseppe Grubollo, Twój stary Grubol, Warmianin) powodują że te dolne stany aktywności zlewają mi się w jedną osobę. Nie dam sobie ręki uciąć, ale w tej grupie bym obstawił, że z 1-2 mafie będą siedzieć. Jest to wygodna pozycja utrudniająca odczytanie ich gry i łatwa do ukrycia się dla potencjalnego mafiozy. jeśli Grubolone jest w mafii, to na stówę w tym zestawie jakiś inny gagatek mafijny się znajduje
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 7:47:38 GMT 1
Kaku, który napisał kilka postów dał mi już sygnał czerwony jak san marzano
Ty stworzyłeś grupę pod wspólnym mianownikiem ilości postów, a nie treści, narzekasz że ta grupa przeszkadza w zrozumieniu gry, a myśląc nad tym wygląda na to, że wcale nie próbowałeś jej zrozumieć
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 7:48:50 GMT 1
Przecież nic nie stoi na przeszkodzie bym patrzył w różnych kierunkach, a nie tunelował się na jednym? Pojebało ciebie by rzucać taki zarzut w stosunku do mnie? A CO JEST ZŁEGO W TUNELOWANIU JAK CZUJESZ ŻE WYŁAPAŁEŚ MAFIOZE? CHYBA NIE ZROZUMIAŁEŚ O CO MI W MOIM ZARZUCIE CHODZI. TY SPRAWDZASZ JAKI TEMAT GRZEJE A JAKI NIE
GRUBOLA MACIEJA DWA RAZY ZACZEPIŁEŚ -> ZOBACZYŁEŚ ŻE NIE ŻRE TEMAT -> OLAŁEŚ TEMAT I POSZEDŁEŚ W GRUBDEMOLTA
tunelowanie tunelowaniem ale ty sie do niego dosiadles jakby nagle caly inny swiat przestal istniec i w tym calym tangu zabraklo tego drugieg bo jak spiewal zespol do argentynskiego standardu potrzeba dwojga partner nie dojechal co uwypuklilo to udawane tunelowanie ale to rozgryzlem co ??
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 7:50:19 GMT 1
i tam juz widzialem ze chyba wrozbita moze nie on juz zaczal pierdolic ze grubelone nie jest najlepszym typem dzisiaj jest i dopoki w bloku nie jebnie prad przy kuciu sciany to bede na to naganiac jesli sie myle to trudno ale takie pierdolenie o dupie maryni jak znajdowania lepszych kandydatow do nicego nas nie doprowadzi
|
|