|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 21:53:16 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Oct 4, 2024 21:53:16 GMT 1
Panowie!
Siedzę sobie z Jagerbombą właśnie, zajrzałem w temat i proszę was. Przerzućmy oblewanie się szambem na po edycji.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 4, 2024 21:54:42 GMT 1
Przecież lincze na papieżu czy dzg nie były efektem szaleńczych ataków, tylko jakichś tam działań miasta, niecelnych no ale chuj, trwało to dłużej niż jeden dzień Nie róbmy jaj kurde Poza tym wymienianie swoich podejrzanych nie oznacza automatycznie rozpierdolenia tematu, dajesz tematy do rozkminki albo się zajmujesz zgrywaniem salomona 🤷🏼♂️ Kto w tej rozgrywce ma obecnie potencjał na bycie głównodowodzącym tej mafii? Widzisz kogokolwiek poza tobą albo Voldemortem? ja ty voldemort grubbol grubraun ale nie bede dzisiaj z niczym wjezdzac serio uwazam ze to nie jest dobry moment mafia ma 4 glosy z potencjalem na pojscie all in i wziecie dodatkowego mordu jesli bedziemy wspolpracowac i opracujemy jakies konkretne rozwiazanie to zawezimy pole mafii do macenia i ustawiania linczu pod nich tam ktos zaproponowal jakies "prawybory" i ja sie z tym zgadzam najlepiej jakby kazdy dal chociaz te trojke najbardziej mafijnych i trojke najbardziej miastowych zrobimy z tego liste i wybierzemy do linczu tego kto bedzie miec najwiecej glosow i uwazam ze jak kazdy miastowy schowa ego do kieszeni wyciszy sie sprobuje wyjebac z glowy dotychczasowe animozje to jestesmy w stanie zrobic w koncu jakis sensowny krok bo mimo iz sytuacja jest chujowa to mam przeczucie ze jak trafimy tego jednego to potem pojdzie z gorki czemu dziś jest zły moment? jesteśmy po 24 godzinnej przerwie, dlaczego jutro będzie lepiej?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 4, 2024 21:54:45 GMT 1
KOLEJNY GŁOS ZDROWEGO ROZSĄDKU W MIEŚCIE!
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 21:55:32 GMT 1
Przecież lincze na papieżu czy dzg nie były efektem szaleńczych ataków, tylko jakichś tam działań miasta, niecelnych no ale chuj, trwało to dłużej niż jeden dzień Nie róbmy jaj kurde Poza tym wymienianie swoich podejrzanych nie oznacza automatycznie rozpierdolenia tematu, dajesz tematy do rozkminki albo się zajmujesz zgrywaniem salomona 🤷🏼♂️ Kto w tej rozgrywce ma obecnie potencjał na bycie głównodowodzącym tej mafii? Widzisz kogokolwiek poza tobą albo Voldemortem? ja ty voldemort grubbol grubraun ale nie bede dzisiaj z niczym wjezdzac serio uwazam ze to nie jest dobry moment mafia ma 4 glosy z potencjalem na pojscie all in i wziecie dodatkowego mordu jesli bedziemy wspolpracowac i opracujemy jakies konkretne rozwiazanie to zawezimy pole mafii do macenia i ustawiania linczu pod nich tam ktos zaproponowal jakies "prawybory" i ja sie z tym zgadzam najlepiej jakby kazdy dal chociaz te trojke najbardziej mafijnych i trojke najbardziej miastowych zrobimy z tego liste i wybierzemy do linczu tego kto bedzie miec najwiecej glosow i uwazam ze jak kazdy miastowy schowa ego do kieszeni wyciszy sie sprobuje wyjebac z glowy dotychczasowe animozje to jestesmy w stanie zrobic w koncu jakis sensowny krok bo mimo iz sytuacja jest chujowa to mam przeczucie ze jak trafimy tego jednego to potem pojdzie z gorki Takie prawybory można z łatwością zmanipulować w kilka osób
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 21:55:46 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Oct 4, 2024 21:55:46 GMT 1
Z lepszych wieści, postanowiłem włączyć się do rozgrywki odrobinę mocniej niż na 5% jak do tej pory i znalazłem mafijnego grubola.
Jak będę wracał z picia to wam to rozpiszę, jeśli znajdę w temacie posty przynajmniej trzech graczy o treści 'Dziękuję Pan Dużysz'.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 21:55:56 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 21:55:56 GMT 1
I co sądzisz o tej sekwencji Nie baw się w Lewkonia A DLACZEGO MAM SIĘ NIE BAWIĆ W LEWKONIA? To była ta mniej ważna część mojego posta
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 4, 2024 21:56:00 GMT 1
Adam Dużysz MAM NADZIEJE ŻE NA ZDEMOLOWANI GRUBDEMORTA TO CHOCIAŻ 10 000 ZNAKÓW MASZ...
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 21:56:15 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 21:56:15 GMT 1
jestem na melo ale imo trzeba zlinczować dzis ddużysza w końcu rozpisze się jutro pzdr A TEN POST WYDAJE MI SIĘ STRASZNIE SZTUCZNY
GDYBYM BYŁ BLIŹNIAKIEM Z DZG TO WCZORAJ ODDAŁBYM INNY GŁOS
Tak
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 21:57:08 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Oct 4, 2024 21:57:08 GMT 1
Adam Dużysz MAM NADZIEJE ŻE NA ZDEMOLOWANI GRUBDEMORTA TO CHOCIAŻ 10 000 ZNAKÓW MASZ... Chyba musimy się na razie obejść bez demolowania Grubdemorta, chociaż nie ukrywam, że sprawiłoby mi to sporo satysfakcji. Tymczasem!
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 4, 2024 21:57:40 GMT 1
DZIĘKUJĘ PAN DUŻYSZ
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 21:59:29 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 21:59:29 GMT 1
Przecież lincze na papieżu czy dzg nie były efektem szaleńczych ataków, tylko jakichś tam działań miasta, niecelnych no ale chuj, trwało to dłużej niż jeden dzień Nie róbmy jaj kurde Poza tym wymienianie swoich podejrzanych nie oznacza automatycznie rozpierdolenia tematu, dajesz tematy do rozkminki albo się zajmujesz zgrywaniem salomona 🤷🏼♂️ Kto w tej rozgrywce ma obecnie potencjał na bycie głównodowodzącym tej mafii? Widzisz kogokolwiek poza tobą albo Voldemortem? ja ty voldemort grubbol grubraun ale nie bede dzisiaj z niczym wjezdzac serio uwazam ze to nie jest dobry moment mafia ma 4 glosy z potencjalem na pojscie all in i wziecie dodatkowego mordu jesli bedziemy wspolpracowac i opracujemy jakies konkretne rozwiazanie to zawezimy pole mafii do macenia i ustawiania linczu pod nich tam ktos zaproponowal jakies "prawybory" i ja sie z tym zgadzam najlepiej jakby kazdy dal chociaz te trojke najbardziej mafijnych i trojke najbardziej miastowych zrobimy z tego liste i wybierzemy do linczu tego kto bedzie miec najwiecej glosow i uwazam ze jak kazdy miastowy schowa ego do kieszeni wyciszy sie sprobuje wyjebac z glowy dotychczasowe animozje to jestesmy w stanie zrobic w koncu jakis sensowny krok bo mimo iz sytuacja jest chujowa to mam przeczucie ze jak trafimy tego jednego to potem pojdzie z gorki O kurwa zapomniałem o Grubollo Grubrauna nie uważam za lidera, raczej za second fiddle A mnie przez ostatnie 2 dni nie było w grze xD Dlatego zawoziłem to pole do 2 nicków, teraz mi potencjalnie rozszerzyłeś do trzech Nwm czy prawybory w momencie w którym prawie połowa graczy to mafia, mają jakikolwiek sens Imo trzeba znaleźć kogoś, komu można ufać i próbować współpracować, ale zabawa w demokrację z lobby deweloperskim mi się mniej podoba
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 22:00:06 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 22:00:06 GMT 1
Panowie! Siedzę sobie z Jagerbombą właśnie, zajrzałem w temat i proszę was. Przerzućmy oblewanie się szambem na po edycji. O, kolejny wzór do naśladowania
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 4, 2024 22:00:28 GMT 1
NIECH WARMIANIN ZADECYDUJE
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 22:00:49 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 22:00:49 GMT 1
ja ty voldemort grubbol grubraun ale nie bede dzisiaj z niczym wjezdzac serio uwazam ze to nie jest dobry moment mafia ma 4 glosy z potencjalem na pojscie all in i wziecie dodatkowego mordu jesli bedziemy wspolpracowac i opracujemy jakies konkretne rozwiazanie to zawezimy pole mafii do macenia i ustawiania linczu pod nich tam ktos zaproponowal jakies "prawybory" i ja sie z tym zgadzam najlepiej jakby kazdy dal chociaz te trojke najbardziej mafijnych i trojke najbardziej miastowych zrobimy z tego liste i wybierzemy do linczu tego kto bedzie miec najwiecej glosow i uwazam ze jak kazdy miastowy schowa ego do kieszeni wyciszy sie sprobuje wyjebac z glowy dotychczasowe animozje to jestesmy w stanie zrobic w koncu jakis sensowny krok bo mimo iz sytuacja jest chujowa to mam przeczucie ze jak trafimy tego jednego to potem pojdzie z gorki Takie prawybory można z łatwością zmanipulować w kilka osób Kurde misio kaku sensownie daje, robi mnie myśleć 🤔
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 4, 2024 22:00:54 GMT 1
ja ty voldemort grubbol grubraun ale nie bede dzisiaj z niczym wjezdzac serio uwazam ze to nie jest dobry moment mafia ma 4 glosy z potencjalem na pojscie all in i wziecie dodatkowego mordu jesli bedziemy wspolpracowac i opracujemy jakies konkretne rozwiazanie to zawezimy pole mafii do macenia i ustawiania linczu pod nich tam ktos zaproponowal jakies "prawybory" i ja sie z tym zgadzam najlepiej jakby kazdy dal chociaz te trojke najbardziej mafijnych i trojke najbardziej miastowych zrobimy z tego liste i wybierzemy do linczu tego kto bedzie miec najwiecej glosow i uwazam ze jak kazdy miastowy schowa ego do kieszeni wyciszy sie sprobuje wyjebac z glowy dotychczasowe animozje to jestesmy w stanie zrobic w koncu jakis sensowny krok bo mimo iz sytuacja jest chujowa to mam przeczucie ze jak trafimy tego jednego to potem pojdzie z gorki Takie prawybory można z łatwością zmanipulować w kilka osób tym bardziej glosowanie do ktorego dojda emocje zwiazane ze zblizajacym sie deadlinem ale jesli masz lepsze rozwiazanie zeby na spokojnie to ogarnac to wal smialo
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 4, 2024 22:02:08 GMT 1
ja ty voldemort grubbol grubraun ale nie bede dzisiaj z niczym wjezdzac serio uwazam ze to nie jest dobry moment mafia ma 4 glosy z potencjalem na pojscie all in i wziecie dodatkowego mordu jesli bedziemy wspolpracowac i opracujemy jakies konkretne rozwiazanie to zawezimy pole mafii do macenia i ustawiania linczu pod nich tam ktos zaproponowal jakies "prawybory" i ja sie z tym zgadzam najlepiej jakby kazdy dal chociaz te trojke najbardziej mafijnych i trojke najbardziej miastowych zrobimy z tego liste i wybierzemy do linczu tego kto bedzie miec najwiecej glosow i uwazam ze jak kazdy miastowy schowa ego do kieszeni wyciszy sie sprobuje wyjebac z glowy dotychczasowe animozje to jestesmy w stanie zrobic w koncu jakis sensowny krok bo mimo iz sytuacja jest chujowa to mam przeczucie ze jak trafimy tego jednego to potem pojdzie z gorki czemu dziś jest zły moment? jesteśmy po 24 godzinnej przerwie, dlaczego jutro będzie lepiej? nie widzisz co sie dzieje w temacie sensowne wypowiedzi zostalyby zatopione przez klotnie i wzajemne obrazanki naprawde daj sobie juz dzisiaj spokoj nabierz dystansu i jutro wrocisz tu z innym nastawieniem
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 4, 2024 22:02:31 GMT 1
ALE NIKT SIĘ JUŻ NIE KŁÓCI XD
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 4, 2024 22:02:45 GMT 1
CO JEST MIETEK!?
|
|