|
Post by Lord Grubdemort on Oct 4, 2024 22:05:32 GMT 1
Mietek, ale wiesz, że ja to zrobiłem na oślep, żeby zobaczyć reakcje, bo po pierwsze wiem gówno, bo drugie widzę w temacie, że inni wiedzą gówno. Nawet nikt się nie pokusił o kolorowanki po wznowieniu, nic. Jesteśmy w lesie. Jakiś pairing Statua - Misio się zrobił, ile to warte? Nie wiem, spróbuję przemyśleć. Nadal nie rozumiem natomiast po co odkładać rozmowy na jutro, uwaga na limitowanie się to jedno, ale dlaczego teraz jest źle? E: Dziękuję Dużysz. Dawaj. Adam Dużysz, wrzucaj to.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 22:06:15 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 22:06:15 GMT 1
opracowuje to co dzisiaj naplodzilem No to dawaj od razu jak skończysz, nie ma na co czekać
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 22:07:41 GMT 1
Takie prawybory można z łatwością zmanipulować w kilka osób Kurde misio kaku sensownie daje, robi mnie myśleć 🤔 Żeby to pierwszy raz
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 22:08:30 GMT 1
Takie prawybory można z łatwością zmanipulować w kilka osób tym bardziej glosowanie do ktorego dojda emocje zwiazane ze zblizajacym sie deadlinem ale jesli masz lepsze rozwiazanie zeby na spokojnie to ogarnac to wal smialo Core miasta niech decyduje, reszta ma się dostosować i żadnych wajch
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 4, 2024 22:10:03 GMT 1
Mietek, ale wiesz, że ja to zrobiłem na oślep, żeby zobaczyć reakcje, bo po pierwsze wiem gówno, bo drugie widzę w temacie, że inni wiedzą gówno. Nawet nikt się nie pokusił o kolorowanki po wznowieniu, nic. Jesteśmy w lesie. Jakiś pairing Statua - Misio się zrobił, ile to warte? Nie wiem, spróbuję przemyśleć. Nadal nie rozumiem natomiast po co odkładać rozmowy na jutro, uwaga na limitowanie się to jedno, ale dlaczego teraz jest źle? E: Dziękuję Dużysz. Dawaj. Adam Dużysz , wrzucaj to. spokojnie dostaniesz kolorowanki troche cierpliwosci
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 22:10:37 GMT 1
Mietek, ale wiesz, że ja to zrobiłem na oślep, żeby zobaczyć reakcje, bo po pierwsze wiem gówno, bo drugie widzę w temacie, że inni wiedzą gówno. Nawet nikt się nie pokusił o kolorowanki po wznowieniu, nic. Jesteśmy w lesie. Jakiś pairing Statua - Misio się zrobił, ile to warte? Nie wiem, spróbuję przemyśleć. Nadal nie rozumiem natomiast po co odkładać rozmowy na jutro, uwaga na limitowanie się to jedno, ale dlaczego teraz jest źle? E: Dziękuję Dużysz. Dawaj. Adam Dużysz , wrzucaj to. Obrażanie żeby zobaczyć reakcję. Niezależnie czy to prawda czy nie, straciłeś mój szacunek
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 22:11:45 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 22:11:45 GMT 1
tym bardziej glosowanie do ktorego dojda emocje zwiazane ze zblizajacym sie deadlinem ale jesli masz lepsze rozwiazanie zeby na spokojnie to ogarnac to wal smialo Core miasta niech decyduje, reszta ma się dostosować i żadnych wajch Gdzie jest core?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 4, 2024 22:13:05 GMT 1
Mam kilka wniosków po nocy. 1. Miasto nie ma lidera, wczorajszy lincz to pokazal. A to dlatego, że potencjalni liderzy są q mafii2. Dzisiaj wchodzi w grę tylko masówka w gruambo i nie chce słyszeć o żadnej innej opcji. 3. W mafii jest Voldemort, Gruambo, Małysz i Braun lub Statua. Co do pierwszej trójki jestem na tyle pewny, że proponuję zakład z dowolnym miastowym o dychę na blika - ja obstawiam winę dowolnego z tych trzech i stawiam na to dychę. Zakładu nie przyjmuję od mafiozów i samych siebie (jeśli jednak się mylę). Ktoś podejmuje? NIE MA CORE BO LIDERZY SĄ W MAFII
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 22:14:58 GMT 1
Mam kilka wniosków po nocy. 1. Miasto nie ma lidera, wczorajszy lincz to pokazal. A to dlatego, że potencjalni liderzy są q mafii2. Dzisiaj wchodzi w grę tylko masówka w gruambo i nie chce słyszeć o żadnej innej opcji. 3. W mafii jest Voldemort, Gruambo, Małysz i Braun lub Statua. Co do pierwszej trójki jestem na tyle pewny, że proponuję zakład z dowolnym miastowym o dychę na blika - ja obstawiam winę dowolnego z tych trzech i stawiam na to dychę. Zakładu nie przyjmuję od mafiozów i samych siebie (jeśli jednak się mylę). Ktoś podejmuje? NIE MA CORE BO LIDERZY SĄ W MAFII Jeśli wszyscy potencjalni liderzy są w mafii to i tak już możemy zamykać edycję
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 4, 2024 22:15:07 GMT 1
1. Lord Grubdemort 2. Grzegorz Grubraun 3. Dobry, zły i gruby 4. Misio Kaku 5. Potężny Warmianin 7. Wróżbita Grubciej 8. Giuseppe Grubollo 10. Adam Dużysz 11. Gruambo 12. Andrzej Grubbol 13. Mietek Baryła 14. Statua Grubości 15. Gruboku
9 vs 4
lincz, mord, strzał
6 vs 4 i meczówka
mogą też nie trafić mordem/strzałem, albo wzmacniać
Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek
Misio Kaku [5] – Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, Gruambo
Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef
Rick Gruboll [1]– Adam Dużysz
Potężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol
Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt
Gruboku [1] - Don Vito Grubolone
Brak głosu: Potężny Warmianin - ostrzeżenie
M. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła
Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku
Gruambo [3] – Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick Gruboll
Grubol-Papież [2] – Gruboku, Statua Grubości
Misio Kaku [2] – Adam Dużysz, Gruambo
Twój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba
Brak głosu: Jabba The Fatt, Giuseppe Grubollo - ostrzeżenie
Twój Stary Grubol [8] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Misio Kaku, Adam Dużysz
Dobry zły i gruby [3] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny Warmianin
Potężny Warmianin [3] – Giuseppe Grubollo, Mietek Baryła, Statua Grubości
Misio Kaku [1] –Wróżbita Grubciej
Gruambo [1] –Grubol-Papież
Mietek Baryła [1] – Twój Stary Grubol
Grubol-Papież [8] – Gruboku, Gruambo, Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Gruba Ryba, Mietek Baryła, Andrzej Grubbol, Lord Grubdemort,
Giuseppe Grubollo [6] – Misio Kaku, Adam Dużysz, Giuseppe Grubollo, Dobry zły i gruby, Grzegorz Grubraun, Grubol-Papież
Dobry zły i gruby [1] – Statua Grubości
Dobry, zły i gruby [4] – Andrzej Grubbol, Wróżbita Grubciej, Adam Dużysz, Mietek Baryła
Gruambo [4] – Lord Grubdemort, Misio Kaku, Statua Grubości, Dobry zły i gruby
Mietek Baryła [3] – Grzegorz Grubraun, Gruboku, Gruambo
Grzegorz Grubraun [1] – Giuseppe Grubollo
Lord Grubdemort [1] – Potężny Warmianin
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 4, 2024 22:16:57 GMT 1
NIE MA CORE BO LIDERZY SĄ W MAFII Jeśli wszyscy potencjalni liderzy są w mafii to i tak już możemy zamykać edycję PRZECIEŻ SAM TO NAPISAŁEŚ xd
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 22:17:20 GMT 1
Core miasta niech decyduje, reszta ma się dostosować i żadnych wajch Gdzie jest core? No to niech każdy powie kto jest core to to będzie on. I tak - to da się zmanipulować również, ale jednak wspólne nicki się powtarzają u prawie wszystkich
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 4, 2024 22:18:02 GMT 1
No, ale to, że prowokowałem nie zmienia faktu, że Misio się wsypał.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 22:18:41 GMT 1
Jeśli wszyscy potencjalni liderzy są w mafii to i tak już możemy zamykać edycję PRZECIEŻ SAM TO NAPISAŁEŚ xd No wiem, to były moje przemyślenia. Dziś mi się nie chce tego rozkminiać. Z resztą jak dostaję takie bomby jak dziś to one studzą każdy zapał i energię na szukanie mafii marnuję na użeranie się z niestabilnymi emocjonalnie
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 22:19:38 GMT 1
No, ale to, że prowokowałem nie zmienia faktu, że Misio się wsypał. Gebelsowskie powtarzanie kłamstwa 1000 razy tutaj nie zadziała, bo masz limit postów
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 22:22:38 GMT 1
1. Lord Grubdemort 2. Grzegorz Grubraun 3. Dobry, zły i gruby 4. Misio Kaku 5. Potężny Warmianin 7. Wróżbita Grubciej 8. Giuseppe Grubollo 10. Adam Dużysz 11. Gruambo 12. Andrzej Grubbol 13. Mietek Baryła 14. Statua Grubości 15. Gruboku 9 vs 4 lincz, mord, strzał 6 vs 4 i meczówka mogą też nie trafić mordem/strzałem, albo wzmacniać Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek
Misio Kaku [5] – Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, Gruambo Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef Rick Gruboll [1]– Adam Dużysz Potężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt
Brak głosu: Potężny Warmianin - ostrzeżenie M. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku Gruambo [3] – Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick Gruboll Grubol-Papież [2] – Gruboku, Statua Grubości Misio Kaku [2] – Adam Dużysz, Gruambo Twój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba
Brak głosu: Jabba The Fatt, Giuseppe Grubollo - ostrzeżenie Twój Stary Grubol [8] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Misio Kaku, Adam Dużysz Dobry zły i gruby [3] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny Warmianin Potężny Warmianin [3] – Giuseppe Grubollo, Mietek Baryła, Statua Grubości Misio Kaku [1] –Wróżbita Grubciej Gruambo [1] – Grubol-Papież
Mietek Baryła [1] – Twój Stary Grubol Grubol-Papież [8] – Gruboku, Gruambo, Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Gruba Ryba, Mietek Baryła, Andrzej Grubbol, Lord Grubdemort,
Giuseppe Grubollo [6] – Misio Kaku, Adam Dużysz, Giuseppe Grubollo, Dobry zły i gruby, Grzegorz Grubraun, Grubol-Papież Dobry zły i gruby [1] – Statua GrubościDobry, zły i gruby [4] – Andrzej Grubbol, Wróżbita Grubciej, Adam Dużysz, Mietek Baryła
Gruambo [4] – Lord Grubdemort, Misio Kaku, Statua Grubości, Dobry zły i gruby Mietek Baryła [3] – Grzegorz Grubraun, Gruboku, Gruambo Grzegorz Grubraun [1] – Giuseppe Grubollo Lord Grubdemort [1] – Potężny WarmianinZ pierwszego i trzeciego linczu Dużysz i Braun mafia jak chuj
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 22:23:01 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 22:23:01 GMT 1
No to niech każdy powie kto jest core to to będzie on. I tak - to da się zmanipulować również, ale jednak wspólne nicki się powtarzają u prawie wszystkich No nie no kurwa misiu Jeżeli piszesz coś takiego, to zakładam że masz jakiś swój core Jak nie masz, to o czym ty mówisz? Też po tym wejściu na pełnej kurwie przedstawiasz się na demokratyzację rozgrywki razem z Mietkiem?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 22:24:18 GMT 1
No to niech każdy powie kto jest core to to będzie on. I tak - to da się zmanipulować również, ale jednak wspólne nicki się powtarzają u prawie wszystkich No nie no kurwa misiu Jeżeli piszesz coś takiego, to zakładam że masz jakiś swój core Jak nie masz, to o czym ty mówisz? Też po tym wejściu na pełnej kurwie przedstawiasz się na demokratyzację rozgrywki razem z Mietkiem? No ja mam swój core, myślałem że pytasz bardziej jak go wybrać obiektywnie
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 4, 2024 22:24:49 GMT 1
Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek
Misio Kaku [5] – Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, Gruambo
Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef
Rick Gruboll [1]– Adam Dużysz
Potężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol
Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt
Brak głosu: Potężny Warmianin - ostrzeżenie
M. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła
Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku
Gruambo [3] – Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick Gruboll
Grubol-Papież [2] – Gruboku, Statua Grubości
Misio Kaku [2] – Adam Dużysz, Gruambo
Twój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba
Brak głosu: Jabba The Fatt, Giuseppe Grubollo - ostrzeżenie
Twój Stary Grubol [8] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Misio Kaku, Adam Dużysz
Dobry zły i gruby [3] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny Warmianin
Potężny Warmianin [3] – Giuseppe Grubollo, Mietek Baryła, Statua Grubości
Misio Kaku [1] –Wróżbita Grubciej
Gruambo [1] –Grubol-Papież
Mietek Baryła [1] – Twój Stary Grubol
Grubol-Papież [8] – Gruboku, Gruambo, Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Gruba Ryba, Mietek Baryła, Andrzej Grubbol, Lord Grubdemort,
Giuseppe Grubollo [6] – Misio Kaku, Adam Dużysz, Giuseppe Grubollo, Dobry zły i gruby, Grzegorz Grubraun, Grubol-Papież
Dobry zły i gruby [1] – Statua Grubości
Dobry, zły i gruby [4] – Andrzej Grubbol, Wróżbita Grubciej, Adam Dużysz, Mietek Baryła
Gruambo [4] – Lord Grubdemort, Misio Kaku, Statua Grubości, Dobry zły i gruby
Mietek Baryła [3] – Grzegorz Grubraun, Gruboku, Gruambo
Grzegorz Grubraun [1] – Giuseppe Grubollo
Lord Grubdemort [1] – Potężny Warmianin
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 4, 2024 22:26:25 GMT 1
Misio Kaku [5] – Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, GruamboTwój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef Rick Gruboll [1]– Adam DużyszP otężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt Gruboku [1] - Don Vito Grubolone
Brak głosu: Potężny Warmianin - ostrzeżenie M. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek BaryłaGruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio KakuGruambo [3] – Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick Gruboll Grubol-Papież [2] – Gruboku, Statua GrubościMisio Kaku [2] – Adam Dużysz, GruamboTwój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba
Brak głosu: Jabba The Fatt, Giuseppe Grubollo - ostrzeżenie Twój Stary Grubol [8] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Misio Kaku, Adam DużyszDobry zły i gruby [3] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny WarmianinPotężny Warmianin [3] – Giuseppe Grubollo, Mietek Baryła, Statua GrubościMisio Kaku [1] – Wróżbita GrubciejGruambo [1] – Grubol-Papież Mietek Baryła [1] – Twój Stary Grubol Grubol-Papież [8] – Gruboku, Gruambo, Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Gruba Ryba, Mietek Baryła, Andrzej Grubbol, Lord Grubdemort,Giuseppe Grubollo [6] – Misio Kaku, Adam Dużysz, Giuseppe Grubollo, Dobry zły i gruby, Grzegorz Grubraun, Grubol-Papież Dobry zły i gruby [1] – Statua GrubościDobry, zły i gruby [4] – Andrzej Grubbol, Wróżbita Grubciej, Adam Dużysz, Mietek BaryłaGruambo [4] – Lord Grubdemort, Misio Kaku, Statua Grubości, Dobry zły i gruby Mietek Baryła [3] – Grzegorz Grubraun, Gruboku, GruamboGrzegorz Grubraun [1] – Giuseppe GrubolloLord Grubdemort [1] – Potężny Warmianin Chujowe te kolory mafiuszko
|
|