|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 22:28:09 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 22:28:09 GMT 1
No nie no kurwa misiu Jeżeli piszesz coś takiego, to zakładam że masz jakiś swój core Jak nie masz, to o czym ty mówisz? Też po tym wejściu na pełnej kurwie przedstawiasz się na demokratyzację rozgrywki razem z Mietkiem? No ja mam swój core, myślałem że pytasz bardziej jak go wybrać obiektywnie Nie, pytam kogo uwazasz za core w momencie kiedy miasto jest w dupie i prawdopodobnie któryś z mocarzy pewnie robi cię w chuja
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 22:29:47 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 22:29:47 GMT 1
A, w ogóle jak coś to mnie jutro znowu przy linczu nie będzie xD nikt mi przynajmniej wajchowania nie zarzuci
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 4, 2024 22:29:51 GMT 1
ale piranie jebane teraz właściwie każdy post i zachowanie będzie interpretowane za mafijne pod tezę xD wkurwiliście mnie spróbuję se złożyć jakąś sensowną czwórkę ale imo Mietek dopycha kijem, od niego ten skład trzeba zacząć budowaćnie wiem, czy pasuje z voldemortem, muszę doczytać interakcje drugi najprawdopodobniej rambojak ten warmianin to paradoks, to faktycznie może być w mafii, powinno się wyciągnąć z niego tożsamość albo leci i teraz tak ewidentnie widać, że się rozstrzyga między DZG a Grurambo DZG był broniony przez Grubbrauna głos Grubbrauna z Mietka na Grurambo by obronił DZG i jednoczesnie zlinczowal drugiego podejrzanego Grubbrauna czemu tego nie zrobic? a pozwolic, zeby niewinny twoj zdechl za cene trzymania glosu na Mietku?
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 4, 2024 22:32:29 GMT 1
ale piranie jebane teraz właściwie każdy post i zachowanie będzie interpretowane za mafijne pod tezę xD wkurwiliście mnie spróbuję se złożyć jakąś sensowną czwórkę ale imo Mietek dopycha kijem, od niego ten skład trzeba zacząć budowaćnie wiem, czy pasuje z voldemortem, muszę doczytać interakcje drugi najprawdopodobniej rambojak ten warmianin to paradoks, to faktycznie może być w mafii, powinno się wyciągnąć z niego tożsamość albo leci i teraz tak ewidentnie widać, że się rozstrzyga między DZG a Grurambo DZG był broniony przez Grubbrauna głos Grubbrauna z Mietka na Grurambo by obronił DZG i jednoczesnie zlinczowal drugiego podejrzanego Grubbrauna czemu tego nie zrobic? a pozwolic, zeby niewinny twoj zdechl za cene trzymania glosu na Mietku? otóż GRUBOL ZŁA
Gruboku i Grubbraun dali na Mietka 20:24 potem rósł headcount na Grurambo i DZG i uwaga 20:54, na Mietka głosuje Grurambo
i chuj, razem ze swoim podejrzanym numer dwa, Braun dalej trzyma na podejrzanym numer jeden
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 4, 2024 22:33:45 GMT 1
Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek
Misio Kaku [5] – Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, GruamboTwój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef Rick Gruboll [1]– Adam DużyszP otężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt Gruboku [1] - Don Vito Grubolone
Brak głosu: Potężny Warmianin - ostrzeżenie M. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek BaryłaGruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio KakuGruambo [3] – Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick Gruboll Grubol-Papież [2] – Gruboku, Statua GrubościMisio Kaku [2] – Adam Dużysz, GruamboTwój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba
Brak głosu: Jabba The Fatt, Giuseppe Grubollo - ostrzeżenie Twój Stary Grubol [8] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Misio Kaku, Adam DużyszDobry zły i gruby [3] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny WarmianinPotężny Warmianin [3] – Giuseppe Grubollo, Mietek Baryła, Statua GrubościMisio Kaku [1] – Wróżbita GrubciejGruambo [1] – Grubol-Papież Mietek Baryła [1] – Twój Stary Grubol Grubol-Papież [8] – Gruboku, Gruambo, Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Gruba Ryba, Mietek Baryła, Andrzej Grubbol, Lord Grubdemort,Giuseppe Grubollo [6] – Misio Kaku, Adam Dużysz, Giuseppe Grubollo, Dobry zły i gruby, Grzegorz Grubraun, Grubol-Papież Dobry zły i gruby [1] – Statua GrubościDobry, zły i gruby [4] – Andrzej Grubbol, Wróżbita Grubciej, Adam Dużysz, Mietek BaryłaGruambo [4] – Lord Grubdemort, Misio Kaku, Statua Grubości, Dobry zły i gruby Mietek Baryła [3] – Grzegorz Grubraun, Gruboku, GruamboGrzegorz Grubraun [1] – Giuseppe GrubolloLord Grubdemort [1] – Potężny Warmianin Chujowe te kolory mafiuszko mogę się mylić co do jednego *** NO I GRUBBRAUN NORMALNIE BYŁ W TYM LINCZU I TRZYMAŁ NA TYM SWOIM PODEJRZANYM NUMER JEDEN RAZEM Z PODEJRZANYM NUMER DWA I NI HUJA NIE ZROBIŁ NIC, ŻEBY PODEJRZANEGO NUMER DWA ZABIĆ, A RATOWAĆ SWOJEGO NIEWINNEGO XD
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 4, 2024 22:36:38 GMT 1
20 postów na stronę, chłop 80 postów od linczu na papieżu mogłem się jebnąć z misio / gruboku / statuą, no to wtedy nie ma chuja, wrózbita na kaszubach bez zasięgu też w mafii i essa ale grubbraun musi być kurwa w tej mafii a wy mi się, misio, gruboku, statua ładnie uniewinnijcie PS kurwa misio mi zniżkuje i zwyżkuje dalej, skubany XD PS2 no i jak misio niewinny to za co ja mam tę statuę jebać? grubbraun, wróżbita, gruboku,
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 22:38:34 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 22:38:34 GMT 1
No misio może być niewinny, te fluktuacje potencjalnie miejskie, ale wejście takie kurwa na mocarza miał od początku dnia że aż się zmieszałem
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 22:39:10 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 22:39:10 GMT 1
Ja nie jestem w mafii voldi jbc, zdejm ten foliowy czepek
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 4, 2024 22:39:12 GMT 1
wróżbita ja cię proszę
rozumiem, że ciebie nie było
ciężko ci mieć mapę gry
ale uniewinnij mi się kurwa, błagam cię, naprawdę, po przyjacielsku
zrób coś kurwaaa
PS
ZAŁÓŻ SOBIE TERAZ 1,5H na mafię i zrób jakiś rozpierdol, daj kminy, wystrzel coś
przecież Wy z Braunem jesteście wykastrowani jak cholera, a on musi być w mafii
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 22:41:23 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 22:41:23 GMT 1
Stary kurwa leżę w łóżku i zamiast spać to siedze i czytam wasze wypociny, staram sie docisnąć mietka, miśka, podaję moich podejrzanych, gdzie kurwa wchodzę z powrotem do gry z pozycji bycia out przez dwa dni
Jak dla ciebie to plus pierwsza faza gry jest za mało, to nie wiem co ci mam powiedzieć
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 22:42:49 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 22:42:49 GMT 1
Nie pierdolne ci teraz żadnej analizy, gram dużo więcej niż zwykle na żywo i staram sie szukać na tej podstawie moich niewinnych
Takie są warunki
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 22:43:44 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 22:43:44 GMT 1
W ogóle kurwa, wczoraj jeszcze pisałeś że będę niewinny, a teraz panikujesz bo ci kolorków po starcie dnia nie wypisałem
Opanuj dupę
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 22:44:27 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 4, 2024 22:44:27 GMT 1
to daj mi cokolwiek listę graczy potencjalna mafię coś co nie będzie tylko reakcja na posta jakaś autorska kminę Adam Dużyszwyskakuj z analizy
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 22:45:44 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 4, 2024 22:45:44 GMT 1
i teraz tak ewidentnie widać, że się rozstrzyga między DZG a Grurambo DZG był broniony przez Grubbrauna głos Grubbrauna z Mietka na Grurambo by obronił DZG i jednoczesnie zlinczowal drugiego podejrzanego Grubbrauna czemu tego nie zrobic? a pozwolic, zeby niewinny twoj zdechl za cene trzymania glosu na Mietku? otóż GRUBOL ZŁA
Gruboku i Grubbraun dali na Mietka 20:24 potem rósł headcount na Grurambo i DZG i uwaga 20:54, na Mietka głosuje Grurambo
i chuj, razem ze swoim podejrzanym numer dwa, Braun dalej trzyma na podejrzanym numer jedenprzecież to jest sos jak skurwysyn na Brauna do wczoraj masz go za potencjalnego mafiaka nagle jednak jest niewinny wystarczyłoby spojrzeć i można by było uznać że wcale kurwa nie MUSIMY ZLINCZOWAĆ GRUBBRAUNA DZIŚ MUSIMY
|
|
|
Rozgrywka
Oct 4, 2024 22:50:23 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 4, 2024 22:50:23 GMT 1
to daj mi cokolwiek listę graczy potencjalna mafię coś co nie będzie tylko reakcja na posta jakaś autorska kminę Adam Dużyszwyskakuj z analizy Przecież kurwa pisałem xD dałem opinię chyba o każdym graczu OD STARTU DZISIAJ rozgrywki, przynajmniej o tych, którzy się przewinęli dzisiaj w temacie, ja cię proszę kurwa, wyglądasz dzisiaj niewinnie, ale przestań się panicznie rozglądać za siebie Na teraz mam Leppera, ciebie niewinnych Dalej są ciężary, bo jest kaku fluktuujący, jest Gruboku który dzisiaj wszedł nieimponująco, jest Grubollo który tu jest siła rozpędu z poprzednich dni Nie podoba mi się mietek i Dużysz, dwóch uspokajaczy, Braun siedzi se na backseacie, dzisiaj wejście miał dziwne co misio zauważył też trzeźwo, statua kurwa tam tragicznego posta dała też No i jest carte blanche jebany Warmianin Plus Gruambo - noszę się z myślą czy by se go nie uniewinnić, on w mafii jest bardziej lakonicznie obsrany, nawet jako ten smufi nieszczęsny padłby gdyby miasto wyjęło głowę z dupy Ale jak ktoś ma co do niego inne zdanie to zapraszam do dyskusji
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 4, 2024 22:52:10 GMT 1
paradoksalnie Misio zrobil chaos jak skurwysyn
ALE ANI RAZU NIE DAL NA BRAUNA
BRAUN WOLAL POISAC ZE JEST KURWA SUPER SAYANINEM
NIZ RATOWAC SWOJEGO NIEWINNEGO DZG I DAC NA GRURAMBO KTOREGO MIAL ZA DRUGIEGO MAFIAKA
ZAMIAST TEGO ZAGLOSOWAL RAZEM Z NIM
KURWA MA GLOS NA NIEWINNEGO I MAFIOZE, PRZECIEZ TO NIE MOZE BYC BARDZIEJ WYBOLDOWANE
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 4, 2024 23:13:39 GMT 1
Piąty Lincz:Dobry, zły i gruby - Niewinny, bezrolnyDobry, zły i gruby [4] – Andrzej Grubbol, Wróżbita Grubciej, Adam Dużysz, Mietek Baryła Gruambo [4] – Lord Grubdemort, Misio Kaku, Statua Grubości, Dobry zły i gruby Mietek Baryła [3] – Grzegorz Grubraun, Gruboku, Gruambo Grzegorz Grubraun [1] – Giuseppe Grubollo Lord Grubdemort [1] – Potężny Warmianin Temat zamyka się o 21:40
Na kolanach klęczę... Amerykano... Przepraszam ja ciebie... Bo to moja wina... Przez moją winę zakamieniowali ciebie... Czemuś ty mi nie powiedział, że na odwyk poszedłeś? MŁODZIEŻ BANDYCKA go zamordowała, zanim mogłem się dowiedzieć od niego tego... Czemu wy tak robicie? Ja się pytam się?! CZEMU?! Tak wiele do powiedzenia mieliśmy jeszcze sobie, a teraz to... Ale z całego serca obiecuję tobie, że znajdę ŁOTRÓW tych i łeb im upierdolę u samego spodu. Przyjmujesz te przeprosiny czy nie? Powiedz. Więcej nie będę robić. Bo ja już wiem, jak ŁOTRY działają dzięki temu. Oni Vitka zabrali z domku mojego, gdzie on dobrze miał, ale ŁOTRY tak jak i bandyckie, tak i sprytne są. Tak... I one nie tylko pieska ci zabiorą, ale i jeszcze rączki swoje od tego umyją i winę przerzucą na pijaczka jakiegoś. Ale wy się nie martwcie się. Kłamstewko ma nóżki krótkie. I ja już wszystko wiem. Ci którzy mili mi są, którzy z ciepłym słowem zadzwonią, napiszą, to sprawiedliwi ludzie będą. Bo dobroć z serca wypływa. A ŁOTERSTWO to serce zalewa... I ja przez żarty internetowe bałem się, z laseczką podniesioną przy bramce stałem, ale teraz już wiem – że wy mnie szczerze i prawdziwie na prezydenta swojego chcieliście. I jak mówiłem – Gruambo jak mój piesek honorowy, wierny, walczy tak, że nikomu nie popuści się. Jak ja. Warczy bo nie boi się. I tak samo pan Mietek, co mi mleczko cysterną nawiózł, węgla dosypał, o samopoczucie się spytał się – to kolejny okuratny mieszkaniec Białegostoku będzie. Bo my jak męczennicy są. Chcemy dobrze, za rączki chytamy ŁOTRÓW, pisemka sprawiedliwe piszemy, a w więzieniach takich to nazywają – mi Major, Wojciech S. powiedział, jak nazywają – KONFIDENT. Ty napisał jak ja źle robię, to ty KONFIDENT. Matkę swoją dręczę, ale ja to nie ja, to ty KONFIDENT. A młodzież bandycka głupiutka, niedokształcona i wierzy w takie bymbyrały... Opamiętajcie się. I, jak mówię, jako prezydent – wydaję UNIEWINNIENIE im. A teraz pisemko na policję będę pisać. Na ŁOTRÓW. Dziękuję bardzo.
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 4, 2024 23:19:44 GMT 1
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 4, 2024 23:29:50 GMT 1
LINCZ NR 1
Sytuacja z 20:45
Don Vito Grubolone [6] – Grubol-Papież, Gruboku, Lord Grubdemort, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości
Misio Kaku [6] – Grubol Szef, Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Don Vito Grubolone, Andrzej Grubbol, Dobry zły i gruby
Rick Gruboll [2]– Gruambo, Adam Dużysz
Dobry zły I gruby [2] – Misio Kaku, Wróżbita Grubciej
Twój Stary Grubol [1] – Rick Gruboll
Jabba The Fatt [1] – Twój Stary Grubol
Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt
Co się dzieje potem?
Grubdemort zmienia z Grubelone na Misio Kaku (Misio Kaku ma 7 głosów, Grubelone ma 5 głosów)
Twój Stary zmienia z Jabby na Warmianina (Jabba ma 0 głosów, Warmianin ma 1 głos)
Andrzej Grubbol zmienia z Misio Kaku na Grubelone (Grubelone ma 6 głosów, Misio Kaku ma 6 głosów)
Sytuacja z 20:55 Misio Kaku [6] – Grubol Szef, Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Don Vito Grubolone, Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort
Don Vito Grubolone [6] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol
Rick Gruboll [2]– Gruambo, Adam Dużysz
Dobry zły I gruby [2] – Misio Kaku, Wróżbita Grubciej
Twój Stary Grubol [1] – Rick Gruboll
Potężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol
Co się dzieje potem?
Wróżbita zmienia z DZG na Gruambo (DZG ma 1 głos, Gruambo ma 1 głos)
Misio Kaku zmienia z DZG na Grubelone (DZG ma 0 głosów, Grubelone ma 7 głosów)
Wróżbita zmienia z Gruambo na Misio Kaku (Gruambo ma 0 głosów, Misio Kaku ma 7 głosów)
DZG zmienia z Misio Kaku na Grubelone (Grubelone ma 8 głosów, Misio Kaku ma 6 głosów)
Grubol Szef zmienia z Misio Kaku na Twoj Starego (Twoj Stary ma 2 głosy, Misio Kaku ma 5 głosów
Motylek głosuje po raz pierszy, głos na Grubelone (Grubelone ma 9 głosów)
Don Vito Grubelone zmienia z Misio Kaku na Gruboku (Gruboku ma 1 głos, Misio Kaku 4 głosy)
Gruambo zmienia z Rick Gruboll na Misio Kaku (Misio Kaku ma 5 głosów, Rick Gruboll ma 1 głos)
Ostatecznie Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek
Misio Kaku [5] – Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, Gruambo
Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef
Rick Gruboll [1]– Adam Dużysz
Potężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol
Gruboku [1] - Don Vito Grubolone
Brak głosu: Potężny Warmianin
Na 5 minut przed końcem linczu sprawa rozgrywa się między Grubelone i Misio Kaku.
Wróżbita zmienia 2 razy, najpierw z niezagrożonego DZG na niezagrożonego Gruambo, potem z niezagrożonego Gruambo na zagrożonego Misio Kaku.
Misio Kaku zmienia z niezagrożonego DZG na zagrożonego Grubelone. Dla mnie absolutnie normalne zachowanie ratowania dupy.
Gruambo zmienia na koniec z niezagrożonego Grubolla na już raczej niezagrożonego Misio Kaku. Z perspektywy wpływu na sytuację to ten głos nie miał już żadnego znaczenia.
Przy życiu pozostał 1 gracz, który nie głosował w dwójce kandydatów do linczu (Dużysz) i 1 gracz, który głosu nie oddał (Warmianin). 1 potwierdzony mafioza głosował poza dwójką kandydatów do linczu (Twój Stary). Warmianina uznaję za niewinnego i chuj.
Zostaje więc Dużysz. Zakładając, że jest w mafii to mamy 3 mafie na głosach w dwójce kandydatów do linczu. Zakładając, że jest niewinny to mamy 4 mafie na głosach w dwójcie kandydatów do linczu. Dodatkowo żaden z graczy w ostatnich 15 minutach nie uciekł z głosem z tej dwójki w kogoś, kto nie był już zagrożony linczem.
Teoria nr 1
Mafia miała taktykę spowodowania kumulacji głosów w tej dwójce i co za tym idzie uszczuplenia puli graczy, którzy mogli być skojarzeni z rolą Grubola-Dobro. Tylko po co iść tam aż taką pulą graczy i oddelegować tylko jednego lub dwóch kolegów do głosowania poza mainstreamem? Tym bardziej, że z graczy którzy głosowali poza mainstreamem aż 3ech padło w mordach (ok, szukali mordami Grubola-Dobro) i zostawili w pojedynkę Dużysza.
Wnioski z teorii nr 1: Mafia nie ogarnęła jak ma zagrać i nie ma w swoich szeregach rozkminiacza albo rozkminiacz był w tamtym momencie nieobecny.
Teoria nr 2
Mafia broniła swojego kolegi posyłając 2 lub 3 głosy na Grubelone (stawiam w takiej sytuacji na maksymalnie 1 głos mafiozy na Misio Kaku w ramach podkładki na przyszłość) Tak naprawdę przewagę zrobił niewinny DZG, który w końcówce zmienił z Misio Kaku na Grubelone. Wcześniej taki głos oddał Andrzej Grubbol o 20:54 i tutaj bym mógł upatrywać ewentualnej pomocy koledze. Z kolei odwrotnie zagrał Grudemort, który o 20:48 zdjął z Grubelone i dał z Misio Kaku.
Wnioski z teorii nr 2: Zakładając, że Misio Kaku jest w mafii to można go sparować z Andrzejem Grubbolem. A w linczujących Grubelone są 2-3 mafie (w zależności od koloru Dużysza). Ale przy tej teorii stawiałbym na niewinność Dużysza.
Teoria nr 3
Mafia chciała szybko zgarnąć 1 punkt do dodatkowego mordu i wykorzystała 1 lincz, gdzie dość intensywnie rozłożyły się głosy pomiędzy Misio Kaku i Grubelone. Nie mieli pewności, który z nich padnie, więc uznali że Grubol-Zło ma do końca kontrolować sytuację i zwajchować na tego kto padnie. Takie wajchy zrobili jedynie DZG i Andrzej Grubbol.
Wnioski z teorii nr 3: Andrzej Grubbol musialby być Grubolem-Zło.
Teoria nr 4
Grubelone okazał się squbim, który jest mityczną osobą, która może się w przeciągu jednego dnia uaktywnić. Mafia uznała, że to idealny moment żeby dopchnąć ten lincz kolanem i poszła tam w 2-3 osoby. W sumie podobna sytuacja do teorii nr 2.
Wnioski z teorii nr 4: 2-3 mafie są w linczujących Grubelone.
Zastanawiałem się nad tym i próbowałem wejść w myślenie mafii i najbardziej prawdopodobna wydaje mi się teoria nr 1. Czyli w składzie mafii albo nie ma mocnego rozkminiacza mafijnej strategii albo nie był on obecny pod koniec dnia. I pierwsza moja myśl, że takich rozkminiaczy wśród żyjących mamy trzech: Grubdemort, Grubraun, Wróżbita. Ale to zweryfikujcie czy Grubbola albo Misio Kaku też byście tam dorzucili albo kogoś innego.
Grubdemort był aktywny w końcówce Grubraun był aktywny w końcówce Wróżbita pojawił się dopiero o 20:52 (https://mafiacorner.boards.net/post/139061/thread), wcześniej jego ostatni post był o 14:46 (https://mafiacorner.boards.net/post/138672/thread), Grubbol był aktywny w końcówce Misio Kaku był aktywny w końcówce
Proszę odnieście się do tego i zweryfikujcie to. Dajcie znać co o tym myślicie.
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 4, 2024 23:31:43 GMT 1
Ale bym temu warmianinu przypierdolil w potylicę To przyjedź pan. Przyjeeeeżdżaj. Adres Szkolna 17. Przyjedziesz pan? Ale jak pan przyjedziesz, to po takich słowach tak panu ten łeb przetrzepię lachą moją, że się pan opamiętasz. Kolejny co to liścików setki powypisane ma i później nie wiadomo czy wiaderko pełne od gówna czy od mleka. I przyjechałeś pan? Bo ja wam powiem jak taki ŁOTR myśli – o, tu widzę, że ktoś ma mało liścików napisanych, to skubnę, podszczypię go. Ale jak laseczką dostanie po łypce zaraz z powrotem, to mu się wszystkie zmysły przywracają się. I milczenie wtedy staje się. Nie ma nic do powiedzenia taki łotrzyk. Bo, aaaaa może nie wspomni tego ten KNUR ŚMIERDZĄCY, bo mało pisemek ma napisanych. Niedoczekanie twoje, z łapek moich możesz wywróżyć sobie teraz, że zaraz pacną one po łypce twojej... I chujem jednak będziesz.
|
|