|
Post by Mietek Baryła on Oct 5, 2024 7:09:14 GMT 1
Potężny WarmianinPanie Krzysztofie, dzwoniła do mnie Pani Elżbieta Jaworowicz z telewizji. Bardzo serdecznie Pana pozdrawiała i kazała przekazać, że często myśli o Pana i bardzo ciepło Pana wspomina. Prosiła mnie jednocześnie, żebym spytał sie Pana i czwórkę mafijną. Czy ma Pan jakieś pomysły? Będzie bardzo ucieszona, gdy będzie mogła przeczytać taką listę, którą Pan stworzy.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 7:20:32 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 7:20:32 GMT 1
O kurde Mietek ale dałeś
Niewinny chyba jednak będziesz
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 7:31:49 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 7:31:49 GMT 1
Grubdemort Grubraun Kaku Warmianin Grubollo Dużysz Gruambo Grubbol Baryła Statua Gruboku No i ja
Czyli 12 graczy, 4 mafie 8-4 6-4
Jeżeli trafimy, to jest 8-4 7-3 5-3 Itd
Co jak przy meczówce trafimy a grubol ma strzał?
5-3 4-2 I strzał Grubola 3-2 Czy to znaczy że wejście do parzystej meczowki ze strzałem grubola to przegrana nawet jak się trafi mafię? XD czy to może znaczyć, że mafia celowo trzyma tego grubola właśnie na taką okazję? Voldi ty tam liczyłeś te głosy, kto jeszcze potencjalnie nie ma Grubola? Ja muszę zaraz spierdalać więc nie będę grzebał w temacie ale jeszcze się kitram w kiblu przed kobitą żeby wam zostawić odczyty xD
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 7:33:12 GMT 1
Moja miastowa meta, mocny w gębie, pizda w decyzjach. Zwłaszcza, jak zupełnie nie trafiam z podejrzeniami.
Z drugiej strony, trochę uczciwości w stosunku do mnie poproszę, doprowadziłem do zlinczowania DZiGa.
Dalej uniewinniam Grubdemorta (z bólem serca, ale chuj), Warmianin idzie w odstawkę, Wróżbitę mam za niewinnego, Kaku mi się podoba, kupuję jego wczorajszy wkurw, bo dość wyraźnie pamiętam, że miał DZiGa za niewinnego, więc raz, a jak potem ktoś mu wjeżdża, żeby się pierdolił, to mnie nie dziwi, że się podirytował. Zresztą po wejściu próbuje liderować i wziąć miasto za mordę, nie wiem po co miałbym to robić w mafii. Leppera wciąż trzymam na niewinnym, Brauna też.
Ty po raz kolejny (jeśli z kimś się nie pojebałem) się tłumaczysz, że nie wiesz o co ci chodziło z tym głosem, że nie pamiętasz, no strasznie to cuchnie, tak jak sama zmiana głosu na 3 minuty przed linczem. Bycie dobrym duszkiem rozgrywki teraz to takie na dwoje babka wróżyła.
Myślałem, czy to niegłosowanie Gruambo na swojego kontrkandydata DZiGa go broni, ale w sumie nie. Mietek też był kontrkandydatem, a Gruambo zebrał 3 głosy w ciągu ostatnich ~5 minut.
Wejścia Gruboku i Dużysza wczoraj/dzisiaj mi się nie podobały, oba mi cuchną sztucznością zdecydowanie bardziej niż to Kaku. A Dużysz dodatkowo ten post, do którego się odnosilem ma taki dziwaczny - zakłada, że w przypadku niewinności Gruambo i DZiGa tego drugiego łatwiej byłoby zlinczować następnego dnia, ale sam uniewinnia Gruambo i dorabia do tego teorię grubola zła, gdzie jak sam zauważyłeś, to jest jedna osoba z 4. Na tym chce bazować, robiąc de facto kolejkę do linczu - nie nazwał tak tego, ale w przypadku niewinności Kaku ja wchodzę na to miejsce, a to kończy grę. Teraz może pisać, że ma mnie za niewinnego, ale gdyby jutro doszło do meczówki, to podkład ma niezły, parę głosów by się znalazło na mnie.
Więc Ty, Dużysz, Gruboku, Gruambo. Nie w tej kolejności. Dziś proponowałbym lincz między Dużyszem a Gruambo
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 7:40:59 GMT 1
A, no i effort fajny, ale dla mnie nie uniewinniający. Jeśli jesteś w mafii, to pewnie spodziewałeś się być grillowany za tę zmianę głosu, więc taka rozpiska mogła być sposobem, by się jakoś uniewinnić. Ani na plus, ani na minus
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 7:46:54 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 7:46:54 GMT 1
No i teraz jeszcze tak:
Grubdemort Grubraun Kaku Warmianin Grubollo Dużysz Gruambo Grubbol Baryła Statua Gruboku
Drogą eliminacji, kogo na moment obecny uważam za niewinnych: Mietek Lepper Kurwa no proszę się o guza chyba, ale ten Voldemort też, papież nie bij
Gdzie mam wątpliwości: Gruboku - nie wiem w sumie dlaczego bo miałem go za niewinnego, jakoś mi jego wejście nie pasowało wczoraj, jeździć, obserwować Grubollo - z wajbow miałem go za niewinnego, ale nie czytałem rozgrywki za bardzo i tego, jak się pozycjonował, dajcie mi swoje odczyty na niego, jest w ogóle ktoś kto go chce jeszcze na dzisiaj odpalić? Gruambo - daje mi momentami wajby niewinnego Lewkonia, ale jakoś go za mało chyba? No i mam wrażenie że bardziej leci na ripostach, niż na szukaniu mafii. A on nawet jak się myli, to jest mocno przekonany na jakiejś tam podstawie o swoich typach. Pół na pół na teraz Kaku - no fluktuuje, raz bym go zabił, raz daje dobrze, co może świadczyć o jego miastowości. Chyba nie biłbym go w pierwszej kolejności?
No i zostaje: Grubraun - no wszystko na jego temat zostało powiedziane Warmianin - nie tyle mam go za mafię, co uważam że nie jest to nie do zagrania w mafii. Nie wiem kto to, ale tak patrząc zupełnie z boku, jedyną trudnością w tej gierce jest utrzymywanie kreacji. Poza tym? Chłop se pisze w oderwaniu od tego co się dzieje w danym momencie, wpadły mu uniewinnienia za bezczelnośc i na tym w zasadzie jedzie Dużysz - mógłbym zagłosować za samą nonszalancję, wybiórcze wybieranie momentów do aktywizacji siebie, dodatkowo dziwnie mieszał przy tym linczu na twoim starym. Nie wiem z drugiej strony, czy mafijny Dużysz jednak nie dałby z siebie więcej? Bywalcy mafiauniverse dajcie feedback jak on tam gra w tej mafii Statua - porusza się tempem jednostajnym, nic specjalnie tam się nie dzieje. Plus dał tego strasznego posta wczoraj xD którym się wpisał we frakcję uspokajaczy z Mietkiem i Dużyszem. No nie mam nic na jego mocne obciążenie, ale nie zrobił też nic, na podstawie czego bym go uniewinnił. Jebał go mocno DZG, może trzeba wrócić i sprawdzić dlaczego konkretnie
2 w dolnej grupie? Trzech? Zerknijcie na to i powiedzcie mi kto mnie jebie w dupę z górnej
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 7:48:26 GMT 1
Tamten post był zajebisty.
I za co tak uniewinniasz Mietka?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 7:53:03 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 7:53:03 GMT 1
Tamten post był zajebisty. I za co tak uniewinniasz Mietka? Za effort w nocy, za te rozpiski tabelki itp Tzn to przechyliło szalę, ja pisałem wcześniej ze imo on nie jest w swojej mafijnej mecie
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 8:12:15 GMT 1
Czyli z głosujących na DZiGa widziałbyś jedną osobę w mafii? Nie mówię, że to niemożliwe, zwłaszcza jeśli Gruambo byłby niewinny, bo wtedy mogli mieć wyjebane dość, ale no nie wiem. W przypadku, który zakładasz, na świeczniku było trzech niewinnych, aż mi się wierzyć nie chcę.
W sumie jak spojrzałem jeszcze raz na te głosowanie, to trójka Mietek, Gruboku i Gruambo mi się zupełnie nie dodaje, bardzo to risky, że dostanie jeden/dwa głosy więcej i zdycha. Tym bardziej, że wtedy z trzech kandydatów do lincza (Brauna nie wliczam, bo ostatecznie dostał jeden głos), dwóch musiałoby być w mafii. Rozważam, że dwóch mafiozów mogłoby pójść w innego mafiozę w takim przypadku, ale imo nie Mietka, który daje najwięcej effortu z tej trójki i imo ma największe szanse, żeby przekonać innych o swojej niewinności.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 8:18:33 GMT 1
W sensie wierzyć mi się nie chce, że trzech niewinnych byłoby na świeczniku, w jedną mafię na DZiGu jestem w stanie uwierzyć
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 8:20:31 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 8:20:31 GMT 1
Nawet nie patrzyłem na głosowania, tbh już dawno posiadłem umiejętność wyjebania jajec na rozkład głosów
Teraz to jest użyteczne może do znalezienia grubola i tyle 🤷🏼♂️
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 8:25:16 GMT 1
Im bliżej końca, tym bardziej użyteczne się stają, zwłaszcza w takim przypadku jak teraz, gdzie mafia ma 4 głosy do rozdzielenia
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 5, 2024 9:02:00 GMT 1
Mietek mnie przekonał, Statua dobrze dała. Małysz wjechał chujnią
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 5, 2024 9:10:35 GMT 1
dobry
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 5, 2024 9:11:05 GMT 1
kto jest odpowiedzialny za to, że z konsensusu wszyscy na grubrauna zrobił sie burdel na kołach i prawie potrójny remis?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 5, 2024 9:11:32 GMT 1
przeczytałem 5 czy 6 dzisiejszych stron widzę, że grubraun wam się chyba uniewinnił co?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 9:13:49 GMT 1
A tak w ogóle to Mietek w samej końcówce poprzedniego linczu (~30 minut) chyba słowem nie wspomina o Gruambo, ale zmienia na niego głos o 20:44 (Gruambo po tej zmianie ma 1 - słownie jeden - głos). Wtedy pisze coś takiego: jak zmienilem z mafiaka to trudno W ciągu następnych ~6 minut Grurambo dobija do 5. Fluktuacje mocne, Gruambo przez minutę ma 3 głosy, czasem 2 - a po zmianie na DZG przez Mietka ma jeden. W między czasie Mietek wrzuca trzy posty po sobie, które spokojnie można uznać za podkładkę po głos - pierwszy to zwrócenie się do ogółu, w trzecim to takie "nie chcem, ale muszem". popytajcie eastrguba w co on obecnie gra bo kurwa na pewno nie ulatwia mi zycia no ja mam ochote go odjebac dla zasady taki grubraun nawet jesli w mafii to wyszedl w szranki bez spraetu na golym polu i sie chcial napierdalac a ten lajdak ciagle przykryty za ta robota a miesza Plus jak sam twierdził po linczu, myślał, że rozbije się między Braunem, a nim. Brauna miał za kandydata do linczu (chociaż pod koniec pisał, że mu się nieco uniewinniał), w takim przypadku czemu na niego nie zagłosował? W sensie nawet jeśli przedlinczowa gra Brauna mu się podobała, to a) głosowanie na kontrkandydata to normalka w takim przypadku, nie musiał go nawet zmieniać, bo miał na nim od 12, b) raczej zawsze się ma gdzieś z tyłu głowy wątpliwość co do takiego readu przed linczem, a wysłanie głosu pomoże te wątpliwości rozwiać. I to nie tak, że chciał brać udział w zlinczowaniu DZG i poznać jego kolorek, skoro miało się to rozegrać między nim a Braunem. No kurde, cuchnie mi to, nk się odniesie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 9:14:57 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 5, 2024 9:14:57 GMT 1
Mietek zagrał jakby był w mafii z Grubraunem to jest fakt
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 9:15:36 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 5, 2024 9:15:36 GMT 1
Mało tego zagrał to jakby był mastermindem pociągającym za wszystkie sznurki a my bandą przepraszam za słownictwo szmaciarzy
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 5, 2024 9:17:58 GMT 1
nie wiem czy wczorajszy dzień nie oznacza całkowitej rezygnacji z linczu na grubraunie (beka z was), ale jeżeli ten lincz jeszcze kiedyś się dokona, a grubraun będzie winny to skończę wpierdalać z mietkiem z jednej michy
ale póki co wpierdalam Mieciu, nie denerwuj sie
|
|