|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 11:29:55 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 11:29:55 GMT 1
po wczorajszym linczu kminiłem, czy jakiś pairing Kaku + Bambo ma sens, no i chyba nie ma, tylko Kaku wiedział, gdzie skończy z głosem, skończył na Rambo, było ryzyko, że DZG dołoży (tak się stało) i ktoś mógł tam jeszcze jebnąć a po tym wjeździe dzisiaj to chyba prędzej mam Bambo za mafię niż Kaku, chociaż aż taka pewność siebie Kaku budzi moje obawy, bo on mi kiedyś przyznał, że w mafii wie, co robić, a w mieście nie do końca, a tu pewniak 100% zakładamy się xdd No właśnie dlatego ja się zastanawiam dalej nad tym Kaku, pamiętam jak tam na mafijnym jako wąż pisał że manipulowanie miastem jest proste, bla bla xd
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Oct 5, 2024 11:30:39 GMT 1
Chuj tam. Moja teoria zakłada, że 1. Gruambo jest niewinny. Jego zachowanie okołolinczowe, zarówno post, w którym przywołuje, że głosowałby na kontrkandydata, jak i 'to się nie ma prawa liczyć' to moim zdaniem bardzo miejskie reakcje (dla chętnych mogę wyjaśnić dlaczego tak uważam). 2. Mafia nie chciała dodatkowego mordu akurat w d5. Byłoby to bardzo ryzykowne, żeby zdobyć ten dodatkowy mord akurat w momencie, gdy zwykłego mordu nie ma i gdy nie można podwoić mordu żeby ukryć mafijnego grubola. 3. Mafia liczyła głosy. Nie oszukujmy się, siła ludzka jest po stronie mafii, każdy z nas jest sam, a mafia operuje grupą i może sobie na to pozwolić. I teraz pytanie, skoro lincz był pomiędzy dzg i gruambo, dwoma niewinnymi, dlaczego poleciał DZG? Pomimo jego czatowania do końca i bardzo podejrzanej zmiany głosu w ostatniej chwili na remis? Moim zdaniem po tej zmianie i po całym jego eod DZG miałby bardzo ciepło następnego dnia i mafia pewnie łatwo mogła zdobyć ten drugi lincz. Mafia musiała się tego domyślać. Moim zdaniem odpowiedź jest jasna. Dlatego, że gdyby wybrali Gruambo - mord grubola by się uaktywnił. To spowodowałoby, że grubol byłby dla miasta na widelcu. Potencjalni Grubole na tym wagonie to Kaku i Statua. I teraz przyjrzyjmy się Misiowi Kaku. Jego szaleńcze zmiany głosów to była kwestia dywersyfikacji. Jego celem było skonczenie na wagonie, który nie wygra. I prawie się udało, gdyby nie te wścibskie dzieciaki. Gdyby DZG swoim ostatnim heroicznym wysiłkiem nie zmienił glosu na Gruambo - remisu by nie było i nie byłoby tematu. Mafia miała to policzone, Misio Kaku zagrał to bardzo dobrze, miasto nie mogło się zorientować, jaki jest właściwie wynik linczu. Niestety dla mafii remis padł i mafia musiała wyjebać DZG, żeby nie uaktywnić mordu grubola. Znacznie mniej na grubola w tej sytuacji pasu je Statua, ale trochę pasuje też, przy czym ja raczej jestem przekonany, że Statua niewinna. 1. Dla mnie głos Gruambo i trzymanie na mnie w L5, kiedy mógł spokojnie zmienić w swojego kontrakandydata DZG i uniknąć remisu jest w chuj dziwny. Bo w głowie mam kilka teorii (1 jest w mieście, 2 mafia chciała remisu, 3 gruambo po prostu nie ogarnia gry jednocześnie na forum i na mafijnym). Przed samym linczem był bardzo aktywny w temacie z rozgrywką, ale nie zmieniał już swojego głosu po walnięciu we mnie o 20:54 2. Tutaj mi się wydaje, że niema to znaczenia czy w kamizelkę walniesz w D2 czy w D5, kiedy setupowo nie ma mordu. Ten Grubol mafijny (oczywiście tylko jeśli dojdzie do mordu) byłby i tak wystawiony na afisz. I teraz pytanie czy lepiej się wystawić na afisz z dwójką pozostałych jak po D2 (możliwość strzału mój, DZG, Leppera) czy czekać z dobraniem strzału na kolejno lecących w linczach niewinnych. Jeśli nie opcja pierwsza i próba przemycenia się w większej grupie, to po prostu czekanie i założenie, że później bedą lepsze warunki do schowania się lub sytuacja będzie na tyle klarowna, że dodatkowy strzał doprowadza do wygranej (o ile nie trafią kamizelki). Jeszcze muszą pamiętać, że w mieście są 2 kamizelki (możliwe, że obie na miastowych). Imo oni idą w drugą opcję, bo DZG niewinny, Ja niewinny a Lepper mi się nie widzi w tej roli. 3. Też tak pomyślałem i się zastanawiałem, kto mógł liczyć te głosy. Na pewno ktoś, kto nie napierdalał postami jak z pepeszy. I na początku też pomyślałem, że ten Misio Kaku narobił zamieszania zamiast uspokajać sytuację. Ale potem mi do głowy właśnie wpadło to, że on w pewien sposób chciał utrudnić liczenie głosów mafii. Czy udolnie to ciężko mi powiedzieć, ale ja np rozumiem jego motywacje. Dużysz, bo dałeś fajną rzecz, ale to wciąż tylko lawirowanie wokół tego mafijnego grubola. Mamy 4 mafiozów, 3 z nich nie jest mafijnym Grubolem. Masz jakieś pomysły, gdzie szukać? Jakieś parowanki/rozparowanki? 2. Skąd wiesz, gdzie poleciała kamizelka? Nie wiesz tego, a strzał w n5 w gościa bez kamizelki to wyrok śmierci dla mafiozy.
No moim zdaniem trzeba szukać w grupie: Grubdemort Grubraun Warmianin Wróżbita Gruboku Ty
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 11:31:12 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 5, 2024 11:31:12 GMT 1
szczęść Boże, łeb mnie boli Wróżbita pytał, co mam na myśli, że "w końcu walnąć Dużysza", chodzi o to że ile w końcu można dawać licencję na przemykanie gościowi, który umie w to grać, a jedyne co daje, to jakieś inputy mechaniczne, brakuje jakichś celnych spostrzeżeń o samych graczach, że ten fajny post, ten niefajny, no można mieć wątpliwości, że w mafii tak kijowo by nie zagrał, bo jakąś renomę ma, ale kurcze, to już chyba duży skok wiary, argumentum ad zbytchujnium xd Odnieś sie do czwórki linczujacej DZG Leppera mam za niewinnego, napierdala tych niewinnych, wychodzi kurwa tym ryjem czerwonym i jeszcze w godzinach najtrudniejszych dla mafiozów, przypomina mi niedawną edycję (Rado Londyn) gdy go jebałem całą grę za coś podobnego xd to już więcej wątpliwości mam do Wróżbity, bo wydarzył się scenariusz DGZ, który pisał, że Wróżbita chce go wyjebać rękami Leppera xD ja czytałem Wróżbite i właściwie nie wiem, czemu tego DGZ podejrzewał (tzn. wiem ale mało tego było), było, że 1. DGZ jest w rozkroku z readami 2. DGZ podejrzewa plottwistowo Wróżbite a nie powinien weź Wróżbita powiedz, czemu tego DGZ wywaliłeś właściwie, jaka progresja na tym readzie była
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Oct 5, 2024 11:33:33 GMT 1
Nie chce mu się, a patrz jak dobrze idzie zlinczowanie go teraz w sumie to miało być *dzisiaj, nie jutro. To nie jest odpowiedź na pytanie, jest 7 rano, czego oczekujesz? 4 osoby są w mafii, więc ktoś pewnie tego Gruambo broni jeśli jest w mafii, ktoś pewnie pisze, że nie ma przekonania, ktoś pewnie ignoruje jego temat i wrzuca innych kandydatów na świecznik. I pewnie robią podobnie, nawet jeśli jest niewinny, tylko w mniejszym stopniu, bo jak się uda wcisnąć innego kandydata do linczu na dziś, to jutro pewnie dałoby się wrócić do Gruambo. Plus DZiG jak rozumiem miałby dziś wolne, więc miałbym więcej czasu. Ja bym pewnie krzyczał, że wyjebanie Gruambo (gdyby faktycznie okazał się niewinny) w remisie to dowód na winę DZiGa i co by nie napisał to bym się zatunelował, ale to ja i to nic nie znaczy, reszta może by ogarnęła. Tak czy tak, risky. Zresztą rozpatrywanie tego nie ma specjalnie sensu, bo tak czy tak poszedł DZiG w linczu, ale tak w chuj się nie zgadzam, że DZiGa by było łatwiej linczować niż Gruambo. Ten pierwszy dużo tracił przez brak obecności przy linczach, z tego powodu dostał zresztą głos od Mietka (albo z powodu tego, że Mietek jest mafiuszką, wciąż rozważam). W tym momencie ciężko będzie szło linczowanie kogokolwiek, miastowi mają wątpliwości, a mafiaki mogą grać swoje i te wątpliwości napędzać. Ile mafii siedzi na DZiGu w tym linczu i kto najbardziej mafijny, panie Dużysz? zgadzasz się ze mną, ale piszesz posta na 4 akapity, że się ze mną nie zgadzasz
Max jedna imo, ale w ogóle nie byłbym zaskoczony jeśli zero. GTH Mietek.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 5, 2024 11:34:35 GMT 1
Kaku, Dużysz, Grubraun, Mietek?
@grubdemort
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Oct 5, 2024 11:34:43 GMT 1
No i teraz jeszcze tak: Grubdemort Grubraun Kaku Warmianin Grubollo Dużysz Gruambo Grubbol Baryła Statua Gruboku Drogą eliminacji, kogo na moment obecny uważam za niewinnych: Mietek Lepper Kurwa no proszę się o guza chyba, ale ten Voldemort też, papież nie bij Gdzie mam wątpliwości: Gruboku - nie wiem w sumie dlaczego bo miałem go za niewinnego, jakoś mi jego wejście nie pasowało wczoraj, jeździć, obserwować Grubollo - z wajbow miałem go za niewinnego, ale nie czytałem rozgrywki za bardzo i tego, jak się pozycjonował, dajcie mi swoje odczyty na niego, jest w ogóle ktoś kto go chce jeszcze na dzisiaj odpalić? Gruambo - daje mi momentami wajby niewinnego Lewkonia, ale jakoś go za mało chyba? No i mam wrażenie że bardziej leci na ripostach, niż na szukaniu mafii. A on nawet jak się myli, to jest mocno przekonany na jakiejś tam podstawie o swoich typach. Pół na pół na teraz Kaku - no fluktuuje, raz bym go zabił, raz daje dobrze, co może świadczyć o jego miastowości. Chyba nie biłbym go w pierwszej kolejności? No i zostaje: Grubraun - no wszystko na jego temat zostało powiedziane Warmianin - nie tyle mam go za mafię, co uważam że nie jest to nie do zagrania w mafii. Nie wiem kto to, ale tak patrząc zupełnie z boku, jedyną trudnością w tej gierce jest utrzymywanie kreacji. Poza tym? Chłop se pisze w oderwaniu od tego co się dzieje w danym momencie, wpadły mu uniewinnienia za bezczelnośc i na tym w zasadzie jedzie Dużysz - mógłbym zagłosować za samą nonszalancję, wybiórcze wybieranie momentów do aktywizacji siebie, dodatkowo dziwnie mieszał przy tym linczu na twoim starym. Nie wiem z drugiej strony, czy mafijny Dużysz jednak nie dałby z siebie więcej? Bywalcy mafiauniverse dajcie feedback jak on tam gra w tej mafiiStatua - porusza się tempem jednostajnym, nic specjalnie tam się nie dzieje. Plus dał tego strasznego posta wczoraj xD którym się wpisał we frakcję uspokajaczy z Mietkiem i Dużyszem. No nie mam nic na jego mocne obciążenie, ale nie zrobił też nic, na podstawie czego bym go uniewinnił. Jebał go mocno DZG, może trzeba wrócić i sprawdzić dlaczego konkretnie 2 w dolnej grupie? Trzech? Zerknijcie na to i powiedzcie mi kto mnie jebie w dupę z górnej Moja ostatnia gra na mafijnym universum:
Ja to Tsubomi
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 11:36:35 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 5, 2024 11:36:35 GMT 1
Kaku, Dużysz, Grubraun, Mietek? @grubdemort nie jest impossibru ustosunkujcie się proszę do tego co pisałem o Braunie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 11:36:57 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 11:36:57 GMT 1
Odnieś sie do czwórki linczujacej DZG Leppera mam za niewinnego, napierdala tych niewinnych, wychodzi kurwa tym ryjem czerwonym i jeszcze w godzinach najtrudniejszych dla mafiozów, przypomina mi niedawną edycję (Rado Londyn) gdy go jebałem całą grę za coś podobnego xd to już więcej wątpliwości mam do Wróżbity, bo wydarzył się scenariusz DGZ, który pisał, że Wróżbita chce go wyjebać rękami Leppera xD ja czytałem Wróżbite i właściwie nie wiem, czemu tego DGZ podejrzewał (tzn. wiem ale mało tego było), było, że 1. DGZ jest w rozkroku z readami 2. DGZ podejrzewa plottwistowo Wróżbite a nie powinien weź Wróżbita powiedz, czemu tego DGZ wywaliłeś właściwie, jaka progresja na tym readzie była No dokładnie taka jaką napisałeś, co ci jeszcze mam tłumaczyć? Plus zostawiłem głos potencjalnie tam gdzie głos miał mój niewinny i nie miałem możliwości go zmienić przed linczem Tak że spychanie odpowiedzialności za ten lincz na mnie to też niezła beka xD w momencie w którym np. ty kolego miałeś głos na mietku i możliwość zmiany z remisu na wyjebanie Gruambo zamiast Dzg
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 11:37:27 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 11:37:27 GMT 1
No i teraz jeszcze tak: Grubdemort Grubraun Kaku Warmianin Grubollo Dużysz Gruambo Grubbol Baryła Statua Gruboku Drogą eliminacji, kogo na moment obecny uważam za niewinnych: Mietek Lepper Kurwa no proszę się o guza chyba, ale ten Voldemort też, papież nie bij Gdzie mam wątpliwości: Gruboku - nie wiem w sumie dlaczego bo miałem go za niewinnego, jakoś mi jego wejście nie pasowało wczoraj, jeździć, obserwować Grubollo - z wajbow miałem go za niewinnego, ale nie czytałem rozgrywki za bardzo i tego, jak się pozycjonował, dajcie mi swoje odczyty na niego, jest w ogóle ktoś kto go chce jeszcze na dzisiaj odpalić? Gruambo - daje mi momentami wajby niewinnego Lewkonia, ale jakoś go za mało chyba? No i mam wrażenie że bardziej leci na ripostach, niż na szukaniu mafii. A on nawet jak się myli, to jest mocno przekonany na jakiejś tam podstawie o swoich typach. Pół na pół na teraz Kaku - no fluktuuje, raz bym go zabił, raz daje dobrze, co może świadczyć o jego miastowości. Chyba nie biłbym go w pierwszej kolejności? No i zostaje: Grubraun - no wszystko na jego temat zostało powiedziane Warmianin - nie tyle mam go za mafię, co uważam że nie jest to nie do zagrania w mafii. Nie wiem kto to, ale tak patrząc zupełnie z boku, jedyną trudnością w tej gierce jest utrzymywanie kreacji. Poza tym? Chłop se pisze w oderwaniu od tego co się dzieje w danym momencie, wpadły mu uniewinnienia za bezczelnośc i na tym w zasadzie jedzie Dużysz - mógłbym zagłosować za samą nonszalancję, wybiórcze wybieranie momentów do aktywizacji siebie, dodatkowo dziwnie mieszał przy tym linczu na twoim starym. Nie wiem z drugiej strony, czy mafijny Dużysz jednak nie dałby z siebie więcej? Bywalcy mafiauniverse dajcie feedback jak on tam gra w tej mafiiStatua - porusza się tempem jednostajnym, nic specjalnie tam się nie dzieje. Plus dał tego strasznego posta wczoraj xD którym się wpisał we frakcję uspokajaczy z Mietkiem i Dużyszem. No nie mam nic na jego mocne obciążenie, ale nie zrobił też nic, na podstawie czego bym go uniewinnił. Jebał go mocno DZG, może trzeba wrócić i sprawdzić dlaczego konkretnie 2 w dolnej grupie? Trzech? Zerknijcie na to i powiedzcie mi kto mnie jebie w dupę z górnej Moja ostatnia gra na mafijnym universum:
Ja to Tsubomi
No ni chuj tego nie przeczytam kolego dzisiaj
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 11:38:07 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 11:38:07 GMT 1
1. Dla mnie głos Gruambo i trzymanie na mnie w L5, kiedy mógł spokojnie zmienić w swojego kontrakandydata DZG i uniknąć remisu jest w chuj dziwny. Bo w głowie mam kilka teorii (1 jest w mieście, 2 mafia chciała remisu, 3 gruambo po prostu nie ogarnia gry jednocześnie na forum i na mafijnym). Przed samym linczem był bardzo aktywny w temacie z rozgrywką, ale nie zmieniał już swojego głosu po walnięciu we mnie o 20:54 2. Tutaj mi się wydaje, że niema to znaczenia czy w kamizelkę walniesz w D2 czy w D5, kiedy setupowo nie ma mordu. Ten Grubol mafijny (oczywiście tylko jeśli dojdzie do mordu) byłby i tak wystawiony na afisz. I teraz pytanie czy lepiej się wystawić na afisz z dwójką pozostałych jak po D2 (możliwość strzału mój, DZG, Leppera) czy czekać z dobraniem strzału na kolejno lecących w linczach niewinnych. Jeśli nie opcja pierwsza i próba przemycenia się w większej grupie, to po prostu czekanie i założenie, że później bedą lepsze warunki do schowania się lub sytuacja będzie na tyle klarowna, że dodatkowy strzał doprowadza do wygranej (o ile nie trafią kamizelki). Jeszcze muszą pamiętać, że w mieście są 2 kamizelki (możliwe, że obie na miastowych). Imo oni idą w drugą opcję, bo DZG niewinny, Ja niewinny a Lepper mi się nie widzi w tej roli. 3. Też tak pomyślałem i się zastanawiałem, kto mógł liczyć te głosy. Na pewno ktoś, kto nie napierdalał postami jak z pepeszy. I na początku też pomyślałem, że ten Misio Kaku narobił zamieszania zamiast uspokajać sytuację. Ale potem mi do głowy właśnie wpadło to, że on w pewien sposób chciał utrudnić liczenie głosów mafii. Czy udolnie to ciężko mi powiedzieć, ale ja np rozumiem jego motywacje. Dużysz, bo dałeś fajną rzecz, ale to wciąż tylko lawirowanie wokół tego mafijnego grubola. Mamy 4 mafiozów, 3 z nich nie jest mafijnym Grubolem. Masz jakieś pomysły, gdzie szukać? Jakieś parowanki/rozparowanki? 2. Skąd wiesz, gdzie poleciała kamizelka? Nie wiesz tego, a strzał w n5 w gościa bez kamizelki to wyrok śmierci dla mafiozy.
No moim zdaniem trzeba szukać w grupie: Grubdemort Grubraun Warmianin Wróżbita Gruboku Ty
Na jakiej zasadzie tę grupkę wyłoniłeś?
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Oct 5, 2024 11:38:08 GMT 1
Chuj tam. Moja teoria zakłada, że 1. Gruambo jest niewinny. Jego zachowanie okołolinczowe, zarówno post, w którym przywołuje, że głosowałby na kontrkandydata, jak i 'to się nie ma prawa liczyć' to moim zdaniem bardzo miejskie reakcje (dla chętnych mogę wyjaśnić dlaczego tak uważam). 2. Mafia nie chciała dodatkowego mordu akurat w d5. Byłoby to bardzo ryzykowne, żeby zdobyć ten dodatkowy mord akurat w momencie, gdy zwykłego mordu nie ma i gdy nie można podwoić mordu żeby ukryć mafijnego grubola. 3. Mafia liczyła głosy. Nie oszukujmy się, siła ludzka jest po stronie mafii, każdy z nas jest sam, a mafia operuje grupą i może sobie na to pozwolić. I teraz pytanie, skoro lincz był pomiędzy dzg i gruambo, dwoma niewinnymi, dlaczego poleciał DZG? Pomimo jego czatowania do końca i bardzo podejrzanej zmiany głosu w ostatniej chwili na remis? Moim zdaniem po tej zmianie i po całym jego eod DZG miałby bardzo ciepło następnego dnia i mafia pewnie łatwo mogła zdobyć ten drugi lincz. Mafia musiała się tego domyślać. Moim zdaniem odpowiedź jest jasna. Dlatego, że gdyby wybrali Gruambo - mord grubola by się uaktywnił. To spowodowałoby, że grubol byłby dla miasta na widelcu. Potencjalni Grubole na tym wagonie to Kaku i Statua. I teraz przyjrzyjmy się Misiowi Kaku. Jego szaleńcze zmiany głosów to była kwestia dywersyfikacji. Jego celem było skonczenie na wagonie, który nie wygra. I prawie się udało, gdyby nie te wścibskie dzieciaki. Gdyby DZG swoim ostatnim heroicznym wysiłkiem nie zmienił glosu na Gruambo - remisu by nie było i nie byłoby tematu. Mafia miała to policzone, Misio Kaku zagrał to bardzo dobrze, miasto nie mogło się zorientować, jaki jest właściwie wynik linczu. Niestety dla mafii remis padł i mafia musiała wyjebać DZG, żeby nie uaktywnić mordu grubola. Znacznie mniej na grubola w tej sytuacji pasuje Statua, ale trochę pasuje też, przy czym ja raczej jestem przekonany, że Statua niewinna. Jestem chetny, wyjasniaj punkt 1. No jest wkurwiony na to, że nikt mu nie wierzy, pomimo że jego niewinność jest oczywista. Bardzo silny towny entitlment w tym poście, który sam przywołuje.
'To się nie ma prawa liczyć' to zaś coś, co pojawiłoby się na mafijnym, gdyby Gruambo miał do niego dostęp
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 11:38:41 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 5, 2024 11:38:41 GMT 1
Dobra, weźmy to na logikę Dobry, zły i gruby [4] – Andrzej Grubbol, Wróżbita Grubciej, Adam Dużysz, Mietek Baryła Tu jest mafia. Jedna albo dwie. 25-50 procent szans na trafienie. Zatem strzelamy w jednego z tej czwórki i tyle imo. Lepper, wróż, duzysz, Mietek, kolejny raz pytam, jaki był plan po DZG jakby okazał się winny i plan b jakby okazał się niewinny, bo przecież MUSIELISCIE takie mieć. I nie, nie kupuje wróżbito że to było nieprzemyślane, nie ty i nie w takim momencie. Ktoś zrobił kalkulacje jak grubol mafijny mógł albo może zyskać mord czy ja.mam to zrobić? Pytaj Leppera. Ja nie miałem żadnego planu jak wajchowałem na Gruambo a potem na DZG. Wajchy na emocjach bez przemyślenia konsekwencji. Ja miałem jakieś opcje B przy Grubraunie ale już teraz nie pamiętam jak to wykminiłem. Musiałbym się do tego wrócić.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 11:38:45 GMT 1
1. Dla mnie głos Gruambo i trzymanie na mnie w L5, kiedy mógł spokojnie zmienić w swojego kontrakandydata DZG i uniknąć remisu jest w chuj dziwny. Bo w głowie mam kilka teorii (1 jest w mieście, 2 mafia chciała remisu, 3 gruambo po prostu nie ogarnia gry jednocześnie na forum i na mafijnym). Przed samym linczem był bardzo aktywny w temacie z rozgrywką, ale nie zmieniał już swojego głosu po walnięciu we mnie o 20:54 2. Tutaj mi się wydaje, że niema to znaczenia czy w kamizelkę walniesz w D2 czy w D5, kiedy setupowo nie ma mordu. Ten Grubol mafijny (oczywiście tylko jeśli dojdzie do mordu) byłby i tak wystawiony na afisz. I teraz pytanie czy lepiej się wystawić na afisz z dwójką pozostałych jak po D2 (możliwość strzału mój, DZG, Leppera) czy czekać z dobraniem strzału na kolejno lecących w linczach niewinnych. Jeśli nie opcja pierwsza i próba przemycenia się w większej grupie, to po prostu czekanie i założenie, że później bedą lepsze warunki do schowania się lub sytuacja będzie na tyle klarowna, że dodatkowy strzał doprowadza do wygranej (o ile nie trafią kamizelki). Jeszcze muszą pamiętać, że w mieście są 2 kamizelki (możliwe, że obie na miastowych). Imo oni idą w drugą opcję, bo DZG niewinny, Ja niewinny a Lepper mi się nie widzi w tej roli. 3. Też tak pomyślałem i się zastanawiałem, kto mógł liczyć te głosy. Na pewno ktoś, kto nie napierdalał postami jak z pepeszy. I na początku też pomyślałem, że ten Misio Kaku narobił zamieszania zamiast uspokajać sytuację. Ale potem mi do głowy właśnie wpadło to, że on w pewien sposób chciał utrudnić liczenie głosów mafii. Czy udolnie to ciężko mi powiedzieć, ale ja np rozumiem jego motywacje. Dużysz, bo dałeś fajną rzecz, ale to wciąż tylko lawirowanie wokół tego mafijnego grubola. Mamy 4 mafiozów, 3 z nich nie jest mafijnym Grubolem. Masz jakieś pomysły, gdzie szukać? Jakieś parowanki/rozparowanki? 2. Skąd wiesz, gdzie poleciała kamizelka? Nie wiesz tego, a strzał w n5 w gościa bez kamizelki to wyrok śmierci dla mafiozy.
Czy wśród głosujących na DZG jest mafia Dużysz?
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Oct 5, 2024 11:38:46 GMT 1
Wróżbita mi się dzisiaj podoba
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 11:38:50 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 5, 2024 11:38:50 GMT 1
no ale większego blundera od wróżbity odwalił tam Mietek xD
bo on przedstawiał plan
1. linczujemy Brauna 2. jak Braun miasto, to ktoś, kto naganiał na Brauna musi być w mafii (grono Mietek, DGZ, Grubollo, Grubdemort), bo niemożliwe, że taka zgodność co do niewinnego; w tym scenariuszu chciał zacząć od Voldemorta
wyczuł moją niewinność i... walnął w DGZ, którego miał chyba bardziej miasto od Voldemorta
no ale już Mietek widzę wyjaśniał to milion razy, że prąd odcięło, więc nie oczekuję odniesienia
albo może Mietek powiedz, czemu w tego Voldemorta nie jebłeś, jak pisałeś, że jak ja niewinny, to raczej Voldemort? to jesteś w stanie uzasadnić?
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Oct 5, 2024 11:41:18 GMT 1
Moja ostatnia gra na mafijnym universum:
Ja to Tsubomi
No ni chuj tego nie przeczytam kolego dzisiaj :shrug:
Ja dałem sos, świeższej gierki się nie da, skończyła się tuż przed startem grubolskiej.
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Oct 5, 2024 11:41:42 GMT 1
2. Skąd wiesz, gdzie poleciała kamizelka? Nie wiesz tego, a strzał w n5 w gościa bez kamizelki to wyrok śmierci dla mafiozy.
Na jakiej zasadzie tę grupkę wyłoniłeś? Na takiej, że pozostałych mam za niewinnych
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 11:41:49 GMT 1
Wróżbita mi się dzisiaj podoba Odpowiadaj na pytanie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 11:42:36 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 11:42:36 GMT 1
Na jakiej zasadzie tę grupkę wyłoniłeś? Na takiej, że pozostałych mam za niewinnych Czyli tu masz całą mafię?
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Oct 5, 2024 11:42:48 GMT 1
2. Skąd wiesz, gdzie poleciała kamizelka? Nie wiesz tego, a strzał w n5 w gościa bez kamizelki to wyrok śmierci dla mafiozy.
Czy wśród głosujących na DZG jest mafia Dużysz? Odpowiadałem już na to pytanie. Moim zdaniem może być i jeśli jest to jest Mietek, ale może też nie być. Chyba na ten moment daję pół na pół
|
|