|
Post by Adam Dużysz on Oct 5, 2024 11:43:29 GMT 1
Na takiej, że pozostałych mam za niewinnych Czyli tu masz całą mafię? Nie. To jest w odpowiedzi do Mietka, który chciał, żebym wskazał gdzie jest pozostała trójka. Mafijnym Grubolem jest Misio Kaku.
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Oct 5, 2024 11:44:29 GMT 1
Wracam spać. Jest duża szansa, że jeszcze się pojawię przed linczem, ale niczego nie obiecuję.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 11:44:49 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 11:44:49 GMT 1
Czyli tu masz całą mafię? Nie. To jest w odpowiedzi do Mietka, który chciał, żebym wskazał gdzie jest pozostała trójka. Mafijnym Grubolem jest Misio Kaku. Liczyłeś to? Tylko on może nim być czy są inne kandydatury?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 11:45:05 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 11:45:05 GMT 1
Kurwa nie spierdalaj jak do ciebie rozmawiam
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 11:46:16 GMT 1
w sumie to miało być *dzisiaj, nie jutro. To nie jest odpowiedź na pytanie, jest 7 rano, czego oczekujesz? 4 osoby są w mafii, więc ktoś pewnie tego Gruambo broni jeśli jest w mafii, ktoś pewnie pisze, że nie ma przekonania, ktoś pewnie ignoruje jego temat i wrzuca innych kandydatów na świecznik. I pewnie robią podobnie, nawet jeśli jest niewinny, tylko w mniejszym stopniu, bo jak się uda wcisnąć innego kandydata do linczu na dziś, to jutro pewnie dałoby się wrócić do Gruambo. Plus DZiG jak rozumiem miałby dziś wolne, więc miałbym więcej czasu. Ja bym pewnie krzyczał, że wyjebanie Gruambo (gdyby faktycznie okazał się niewinny) w remisie to dowód na winę DZiGa i co by nie napisał to bym się zatunelował, ale to ja i to nic nie znaczy, reszta może by ogarnęła. Tak czy tak, risky. Zresztą rozpatrywanie tego nie ma specjalnie sensu, bo tak czy tak poszedł DZiG w linczu, ale tak w chuj się nie zgadzam, że DZiGa by było łatwiej linczować niż Gruambo. Ten pierwszy dużo tracił przez brak obecności przy linczach, z tego powodu dostał zresztą głos od Mietka (albo z powodu tego, że Mietek jest mafiuszką, wciąż rozważam). W tym momencie ciężko będzie szło linczowanie kogokolwiek, miastowi mają wątpliwości, a mafiaki mogą grać swoje i te wątpliwości napędzać. Ile mafii siedzi na DZiGu w tym linczu i kto najbardziej mafijny, panie Dużysz? zgadzasz się ze mną, ale piszesz posta na 4 akapity, że się ze mną nie zgadzasz
Max jedna imo, ale w ogóle nie byłbym zaskoczony jeśli zero. GTH Mietek.
Gdzie się zgadzam? Bo to wyboldowane to tylko znajomość własnych ograniczeń, miałem gościa za winnego od paru dni i de facto wszystko co robił miałem za mafijne, więc pewnie bym z tego nie zszedł. Ale przecież napisałem, że DZiG miałby pewnie więcej czasu na grę dziś i zostawienie go na następny dzień byłoby niesamowicie risky dla mafii. Typ mógł się uniewinnić, mógł się odpalić i znaleźć mafię, a nawet jakby padł następnego dnia (w sensie dziś), to zostawiłby po sobie więcej postów. A ty masz teorię, że w remisie DZiG-Gruambo w przypadku dwóch niewinnych mafii bardziej opłaca się wyjebać Gruambo, a potem dorabiasz sobie do tego teorię dlaczego tak się nie stało
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 11:46:55 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Oct 5, 2024 11:46:55 GMT 1
Nie. To jest w odpowiedzi do Mietka, który chciał, żebym wskazał gdzie jest pozostała trójka. Mafijnym Grubolem jest Misio Kaku. Liczyłeś to? Tylko on może nim być czy są inne kandydatury? Odpal moje iso, mam tam duży post w którym opisuję mój proces myślowy. Tak jak pisałem tam, do tej charakterystyki w małym stopniu pasuje też statua, ale moim zdaniem Statua po prostu niewinna jest
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 11:47:15 GMT 1
Czy wśród głosujących na DZG jest mafia Dużysz? Odpowiadałem już na to pytanie. Moim zdaniem może być i jeśli jest to jest Mietek, ale może też nie być. Chyba na ten moment daję pół na pół Czemu nie wymieniłeś Misia w żadnej grupie? Przecież był w twoich postach non stop, nawet rzucałeś na niego głosy. IMO niemożliwe żebyś o nim zapomniał
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 11:48:20 GMT 1
Czyli tu masz całą mafię? Nie. To jest w odpowiedzi do Mietka, który chciał, żebym wskazał gdzie jest pozostała trójka. Mafijnym Grubolem jest Misio Kaku. 2. Skąd wiesz, gdzie poleciała kamizelka? Nie wiesz tego, a strzał w n5 w gościa bez kamizelki to wyrok śmierci dla mafiozy. No moim zdaniem trzeba szukać w grupie: Grubdemort Grubraun Warmianin Wróżbita Gruboku Ty
Gdzie tu Misio?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 11:48:55 GMT 1
Liczyłeś to? Tylko on może nim być czy są inne kandydatury? Odpal moje iso, mam tam duży post w którym opisuję mój proces myślowy. Tak jak pisałem tam, do tej charakterystyki w małym stopniu pasuje też statua, ale moim zdaniem Statua po prostu niewinna jest Czemu Statua akurat niewinna?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 11:49:33 GMT 1
Wracam spać. Jest duża szansa, że jeszcze się pojawię przed linczem, ale niczego nie obiecuję. Siedź kurwa
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 11:50:19 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Oct 5, 2024 11:50:19 GMT 1
zgadzasz się ze mną, ale piszesz posta na 4 akapity, że się ze mną nie zgadzasz
Max jedna imo, ale w ogóle nie byłbym zaskoczony jeśli zero. GTH Mietek.
Gdzie się zgadzam? Bo to wyboldowane to tylko znajomość własnych ograniczeń, miałem gościa za winnego od paru dni i de facto wszystko co robił miałem za mafijne, więc pewnie bym z tego nie zszedł. Ale przecież napisałem, że DZiG miałby pewnie więcej czasu na grę dziś i zostawienie go na następny dzień byłoby niesamowicie risky dla mafii. Typ mógł się uniewinnić, mógł się odpalić i znaleźć mafię, a nawet jakby padł następnego dnia (w sensie dziś), to zostawiłby po sobie więcej postów. A ty masz teorię, że w remisie DZiG-Gruambo w przypadku dwóch niewinnych mafii bardziej opłaca się wyjebać Gruambo, a potem dorabiasz sobie do tego teorię dlaczego tak się nie stało No nie wiem, przedstawiłeś że Ty byś się zatunelował na dzg jakby przeżył. Ja też. Masz już conajmniej dwóch graczy, a spodziewam się, że byłoby więcej, którzy dzisiaj dążyliby do zlinczowania dzg. Gruambo zupełnie nie ma takiej prasy, zgodnie z moimi oczekiwaniami zresztą. Jeśli będziesz próbował wbić ludziom do głów narrację, że 'dorabiam sobie teorię' to nie będziemy rozmawiać. Mój proces myślowy jest jasny, jeśli widzisz w nim dziury to proszę merytorycznie. Nie manipulujemy, tylko dyskusja Panie Statua.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 11:50:50 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 5, 2024 11:50:50 GMT 1
Liczyłeś to? Tylko on może nim być czy są inne kandydatury? Odpal moje iso, mam tam duży post w którym opisuję mój proces myślowy. Tak jak pisałem tam, do tej charakterystyki w małym stopniu pasuje też statua, ale moim zdaniem Statua po prostu niewinna jest ale tu chodzi o charakterystykę czy matematykę? dlaczego skupiasz się tyle w tej grze na mechanice, a nie piszesz, że np. ten fajny post, tamten niefajny, czysta mafia? jak uniewinniłeś Statuę? co sądzisz o argumentach DGZ na jego temat?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 11:51:43 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Oct 5, 2024 11:51:43 GMT 1
Nie. To jest w odpowiedzi do Mietka, który chciał, żebym wskazał gdzie jest pozostała trójka. Mafijnym Grubolem jest Misio Kaku. 2. Skąd wiesz, gdzie poleciała kamizelka? Nie wiesz tego, a strzał w n5 w gościa bez kamizelki to wyrok śmierci dla mafiozy. No moim zdaniem trzeba szukać w grupie: Grubdemort Grubraun Warmianin Wróżbita Gruboku Ty
Gdzie tu Misio? No tu nie ma, ponieważ odpowiadałem na post Mietka, który pytał mnie o POZOSTAŁĄ TRÓJKĘ. Siłą rzeczy Misia w POZOSTAŁEJ TRÓJCE nie ma
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 11:53:24 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Oct 5, 2024 11:53:24 GMT 1
Odpal moje iso, mam tam duży post w którym opisuję mój proces myślowy. Tak jak pisałem tam, do tej charakterystyki w małym stopniu pasuje też statua, ale moim zdaniem Statua po prostu niewinna jest ale tu chodzi o charakterystykę czy matematykę? dlaczego skupiasz się tyle w tej grze na mechanice, a nie piszesz, że np. ten fajny post, tamten niefajny, czysta mafia? jak uniewinniłeś Statuę? co sądzisz o argumentach DGZ na jego temat? No wy się skupiacie ja 'ten fajny post, tamten niefajny' i zobacz, gdzie doszliśmy. Każdy może napisać parę fajnych postów, ja uważam, że nie tędy droga. Nie czytałem argumentów DZG. Mi Statua bardzo się podobał na początku d2, miał ten moment ultra niewinny.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 11:53:45 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Oct 5, 2024 11:53:45 GMT 1
Wracam spać. Jest duża szansa, że jeszcze się pojawię przed linczem, ale niczego nie obiecuję. Siedź kurwa Spierdalaj
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 11:57:00 GMT 1
Gdzie się zgadzam? Bo to wyboldowane to tylko znajomość własnych ograniczeń, miałem gościa za winnego od paru dni i de facto wszystko co robił miałem za mafijne, więc pewnie bym z tego nie zszedł. Ale przecież napisałem, że DZiG miałby pewnie więcej czasu na grę dziś i zostawienie go na następny dzień byłoby niesamowicie risky dla mafii. Typ mógł się uniewinnić, mógł się odpalić i znaleźć mafię, a nawet jakby padł następnego dnia (w sensie dziś), to zostawiłby po sobie więcej postów. A ty masz teorię, że w remisie DZiG-Gruambo w przypadku dwóch niewinnych mafii bardziej opłaca się wyjebać Gruambo, a potem dorabiasz sobie do tego teorię dlaczego tak się nie stało No nie wiem, przedstawiłeś że Ty byś się zatunelował na dzg jakby przeżył. Ja też. Masz już conajmniej dwóch graczy, a spodziewam się, że byłoby więcej, którzy dzisiaj dążyliby do zlinczowania dzg. Gruambo zupełnie nie ma takiej prasy, zgodnie z moimi oczekiwaniami zresztą. Jeśli będziesz próbował wbić ludziom do głów narrację, że 'dorabiam sobie teorię' to nie będziemy rozmawiać. Mój proces myślowy jest jasny, jeśli widzisz w nim dziury to proszę merytorycznie. Nie manipulujemy, tylko dyskusja Panie Statua. No ale dorabiasz sobie teorię xD Dwójka Rambo i DZiG są niewinni -> Mafia w przypadku takiego remisu wolałaby wyjebać Rambo -> Nie zrobili tego. Dlaczego? I tu wjeżdża twoja teoria, że to z powodu złego grubola. No może prawdziwa, może nie, ale na ten moment stwierdzić się tego nie da, więc stworzyłeś sobie teorię. A że oba założenia uważam na ten moment za nieprawdziwe, to użyłem słowa dorabiasz.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 11:58:00 GMT 1
Ziomuś, decydujący lincz a ty sobie w kimę idziesz po odjebaniu pańszczyzny? Jak grałeś w Śródziemnej to jeszcze mnie wjebałeś pod pociąg żeby pociągnąć lincz więcej jako niewinny a tutaj tak grasz?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 12:00:23 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 12:00:23 GMT 1
Liczyłeś to? Tylko on może nim być czy są inne kandydatury? Odpal moje iso, mam tam duży post w którym opisuję mój proces myślowy. Tak jak pisałem tam, do tej charakterystyki w małym stopniu pasuje też statua, ale moim zdaniem Statua po prostu niewinna jest Przeczytałem ale ta teoria zakłada że mafia myśli na 5 minut wprzód, gdzie oni mieli kurwa dwa dni żeby to zaplanować, te zmiany głosów w momencie w którym misio byłby Grubolem to tylko zwracanie na siebie uwagi, no mi się to niespecjalnie klei Nie zakładam tu też ratowania statuy-grubola przez Kaku bo w tym przypadku Kaku mógł dołożyć gdziekolwiek, już lepiej bylo dać w bok albo zajebać tego dzg niż dawać w jego bezpośredniego konkurenta do padnięcia xD No to musiałaby być jakaś cockeyed mafia zeby to miało prawo bytu w takim kształcie Ma sens z lotu ptaka ale w szczegółach się rozpada imo
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 12:04:25 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Oct 5, 2024 12:04:25 GMT 1
Ziomuś, decydujący lincz a ty sobie w kimę idziesz po odjebaniu pańszczyzny? Jak grałeś w Śródziemnej to jeszcze mnie wjebałeś pod pociąg żeby pociągnąć lincz więcej jako niewinny a tutaj tak grasz? Jakim odjebaniu pańszczyzny. Kurwa, Grubola Mafijnego Ci znalazłem, być może najlepsza teoria jaka powstała w tej rozgrywce, a Ty mi tu kurwa z takim gównem wyjeżdżasz. I kurwa spałem 4 godziny po tym, jak byłem 26 godzin na nogach, wchodzę i odpowiadam kurwa na jakieś oczywistości i będzie mi tu jeszcze Gruboku zarządzał czy moge spać czy nie spać Spierdalaj
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 12:06:34 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 5, 2024 12:06:34 GMT 1
ten Gruboku niewinny będzie chyba, poczytałem Pratchetta w przerwie i był o wiele bardziej ugodowy xd
on tam robił coś takiego, że kogoś jebał, ktoś mu odpisał, a Pratchett "no dziękuję za odpowiedź, fajnie"
a Voldemort wypisywał, że czemu nie ratowałem DGZ Rambem i że to mafia jak skurwysyn. chyba jakieś prowo. faktycznie poziomem rozkmin w tej edycji nie dojeżdżasz i nadal myślę, że w tej mafii możesz być. gdzie jakieś analizy bold moves, oranie plot twistów?
po pierwsze był taki burdel z głosami (Kaku), że ja nie miałem pojęcia kim ratowałbym kogo, jeśli dałbym w rambo. ty miałeś policzone na bieżąco?
po drugie, jeśli twój podejrzany nr 2 wali w twojego podejrzanego nr 1, to zaczynasz mieć wątpliwości. jak Rambo wpadł, zaczął mnie bronić przed linczem i dokładać do Mietka, to miałem już mniejszą ochotę go wyjebać, dlatego siedziałem z głosem
|
|