Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 12:10:10 GMT 1
Ziomuś, decydujący lincz a ty sobie w kimę idziesz po odjebaniu pańszczyzny? Jak grałeś w Śródziemnej to jeszcze mnie wjebałeś pod pociąg żeby pociągnąć lincz więcej jako niewinny a tutaj tak grasz? Jakim odjebaniu pańszczyzny. Kurwa, Grubola Mafijnego Ci znalazłem, być może najlepsza teoria jaka powstała w tej rozgrywce, a Ty mi tu kurwa z takim gównem wyjeżdżasz. I kurwa spałem 4 godziny po tym, jak byłem 26 godzin na nogach, wchodzę i odpowiadam kurwa na jakieś oczywistości i będzie mi tu jeszcze Gruboku zarządzał czy moge spać czy nie spać Spierdalaj O ty
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 12:17:52 GMT 1
ten Gruboku niewinny będzie chyba, poczytałem Pratchetta w przerwie i był o wiele bardziej ugodowy xd on tam robił coś takiego, że kogoś jebał, ktoś mu odpisał, a Pratchett "no dziękuję za odpowiedź, fajnie" *** a Voldemort wypisywał, że czemu nie ratowałem DGZ Rambem i że to mafia jak skurwysyn. chyba jakieś prowo. faktycznie poziomem rozkmin w tej edycji nie dojeżdżasz i nadal myślę, że w tej mafii możesz być. gdzie jakieś analizy bold moves, oranie plot twistów? po pierwsze był taki burdel z głosami (Kaku), że ja nie miałem pojęcia kim ratowałbym kogo, jeśli dałbym w rambo. ty miałeś policzone na bieżąco? po drugie, jeśli twój podejrzany nr 2 wali w twojego podejrzanego nr 1, to zaczynasz mieć wątpliwości. jak Rambo wpadł, zaczął mnie bronić przed linczem i dokładać do Mietka, to miałem już mniejszą ochotę go wyjebać, dlatego siedziałem z głosem A ty jaką masz progresję od wczoraj? Wyjaśnij mi swój sposób myślenia
Jak widzisz mafię?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 12:25:12 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Oct 5, 2024 12:25:12 GMT 1
Przemyślalem coś jeszcze.
Dlaczego Wróżbita najpierw pyta o moją metę, daje mu ostatnią gierkę w mafii z MU, Wróżbita otwiera gierkę i mówi, że nie zdąży dzisiaj tego ogarnąć?
Przecież wejść w iso gracza i przeczytać ze dwie strony postów zabrałoby mu może z kwadrans.
Być może po prostu Wróżbita wie, że to co tam można znaleźć nie jest w jego interesie i nie chciałby ściągać miasta z autopilota, jakim byłby lincz na Dużyszu.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 12:32:21 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 12:32:21 GMT 1
Przemyślalem coś jeszcze. Dlaczego Wróżbita najpierw pyta o moją metę, daje mu ostatnią gierkę w mafii z MU, Wróżbita otwiera gierkę i mówi, że nie zdąży dzisiaj tego ogarnąć? Przecież wejść w iso gracza i przeczytać ze dwie strony postów zabrałoby mu może z kwadrans. Być może po prostu Wróżbita wie, że to co tam można znaleźć nie jest w jego interesie i nie chciałby ściągać miasta z autopilota, jakim byłby lincz na Dużyszu. Ty kurwa pajacu Nie ciebie pytałem o twoją mafijną metę, tylko ludzi którzy grają na mu i grali z tobą Nie mam czasu wnikać w ten sposób, więc pogodziłem się z tym, że muszę w pewnym stopniu polegać na opiniach innych
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 12:33:11 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 12:33:11 GMT 1
Ale ja mówiłem - chcecie mnie wyjebać dzisiaj, macie ku temu wyjaśnienie, droga wolna
Tylko moje ready zaznaczę w temacie wcześniej bardzo wyraźnie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 12:34:31 GMT 1
via mobile
Post by Andrzej Grubbol on Oct 5, 2024 12:34:31 GMT 1
JA MAM DZISIAJ FUCHĘ WIĘC RADŹCIE SOBIE BEZE MNIE NIE WIEM NAWET CZY BĘDĘ PRZY LINCZU PRZYNAJMNIEJ NIE BĘDZIE MIAŁ KTO MĄCIĆ
A GRUBDEMORT ZEZŁOMOWAŁ GRUBRAUNA I NIKT NAWET TEGO NIE PODLAPAŁ, SUGERUJE TO ŻE MAFIA KONTROLUJE TEMAT I PRZED LINCZEM ZNOWU BĘDZIE KONGO
JA ZOSTAWIAM NA BRAUNIE I KAŻDEMU MIASTOWEMU PROPONUJĘ TO SAMO, NIE DAJCIE SIĘ WCIĄGAĆ W GIERKI
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 12:37:09 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 12:37:09 GMT 1
Wróżbita mi się dzisiaj podoba W ogóle to było już po poście, gdzie napisałem że nie będę tego czytał xD Dużysz chyba już pojebał logikę gierki i leci siła rozpędu
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 12:42:40 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 5, 2024 12:42:40 GMT 1
chłopy jadę na parapetówkę i meczyki premier league
a potem na urodziny kumpla
nie będę inaczej niż na telefonie i nie będę już przekopywał tematu, może to dobre, może to źle
tak jak Lepper mówi, zlane ciepłym moczem zostało co pisałem o Braunie, a w dodatku do tego co o nim pisałem przedwczoraj mam wrażenie że to ma sens
nie ma co szukać grubola zła konkretnie i celowo, ale nadal ujebanie go przedłuża nam szanse na zwycięstwo
skonsolidujmy się
JAK KTOŚ MA BRAUNA ZA NIEWINNEGO NIECH NAPISZE TO TU I TERAZ
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 12:44:44 GMT 1
Ja mam, ale idę poczytać jego posty (tym razem serio). Odpisał ci w ogóle czemu nie zmienił tego głosu?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 12:45:26 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 12:45:26 GMT 1
Ja raczej nie, mogę go jebnąć ale to już mówiłem, dlatego se rozkminiam innych 🤷🏼♂️
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 12:46:30 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 5, 2024 12:46:30 GMT 1
Przemyślalem coś jeszcze. Dlaczego Wróżbita najpierw pyta o moją metę, daje mu ostatnią gierkę w mafii z MU, Wróżbita otwiera gierkę i mówi, że nie zdąży dzisiaj tego ogarnąć? Przecież wejść w iso gracza i przeczytać ze dwie strony postów zabrałoby mu może z kwadrans. Być może po prostu Wróżbita wie, że to co tam można znaleźć nie jest w jego interesie i nie chciałby ściągać miasta z autopilota, jakim byłby lincz na Dużyszu. Ty kurwa pajacu Nie ciebie pytałem o twoją mafijną metę, tylko ludzi którzy grają na mu i grali z tobą Nie mam czasu wnikać w ten sposób, więc pogodziłem się z tym, że muszę w pewnym stopniu polegać na opiniach innych swoją drogą cała rozgrywkę Wróżbita mam wrażenie że obrażasz tak jak Drukarka a nie jak Smasher myślałem że efekt nieobecności ale naprawdę mocno mi to nie gra zagłosujesz dziś na Brauna?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 5, 2024 12:49:15 GMT 1
ja dzisiaj chyba sie nie upierdole więc na tyle na ile będę mógł będę strzegł linczu Grubraunowego
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 5, 2024 12:50:49 GMT 1
zła się nie ulęknę zamykam wieko stawiam kamień na niego
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 12:50:52 GMT 1
chłopy jadę na parapetówkę i meczyki premier league a potem na urodziny kumpla nie będę inaczej niż na telefonie i nie będę już przekopywał tematu, może to dobre, może to źle tak jak Lepper mówi, zlane ciepłym moczem zostało co pisałem o Braunie, a w dodatku do tego co o nim pisałem przedwczoraj mam wrażenie że to ma sens nie ma co szukać grubola zła konkretnie i celowo, ale nadal ujebanie go przedłuża nam szanse na zwycięstwo skonsolidujmy się JAK KTOŚ MA BRAUNA ZA NIEWINNEGO NIECH NAPISZE TO TU I TERAZ To co pisałeś ma sens, jak najbardziej. Problem w tym, że nie wiem czy akurat tobie można ufać.
Ale bierzesz pod uwagę pomyłkę? Bo twoja pokolorowana tabelka to wygląda źle. Jaka jest twoja czwórka z Braunem i jak ich łączysz?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 12:51:39 GMT 1
Bo co, według ciebie nikt z mafii wczoraj na DZG nie zagłosował?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 12:51:47 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 12:51:47 GMT 1
Ty kurwa pajacu Nie ciebie pytałem o twoją mafijną metę, tylko ludzi którzy grają na mu i grali z tobą Nie mam czasu wnikać w ten sposób, więc pogodziłem się z tym, że muszę w pewnym stopniu polegać na opiniach innych swoją drogą cała rozgrywkę Wróżbita mam wrażenie że obrażasz tak jak Drukarka a nie jak Smasher myślałem że efekt nieobecności ale naprawdę mocno mi to nie gra zagłosujesz dziś na Brauna? No mylisz się, obrażam jak Epic Rap Battles Ale mniejsza o to, ja mówię, dzisiaj jest ostatni dzień kiedy możecie mnie wyjebać Mogę zagłosować na Brauna, tak
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 12:52:18 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 5, 2024 12:52:18 GMT 1
nie, ta tabelka była z dupy, nie czuje tego na ten moment
ale jak na nią spojrzałem to ten Braun się wybił jeszcze bardziej
nie wiem czy jest jakikolwiek sens dawać teraz pełen skład mafii, musimy pracę u podstaw zrobić
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 12:53:29 GMT 1
nie, ta tabelka była z dupy, nie czuje tego na ten moment ale jak na nią spojrzałem to ten Braun się wybił jeszcze bardziej nie wiem czy jest jakikolwiek sens dawać teraz pełen skład mafii, musimy pracę u podstaw zrobić Nie mówię cały skład, ale z kim ten Braun w mafii może być?
Bo musiałeś to rozkminić zanim wycelowałeś w niego
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 12:53:37 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 5, 2024 12:53:37 GMT 1
bo jest tak źle, że jak dasz pełen skład mafii i jebniesz się w dwójce, to ta dwójka może nie głosować z tobą, bo masz ja w mafii a ona wie że jest niewinna i cyk gra przejebana
powiązania to se można robić jak nie jesteśmy na ostrzu noża imo
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 12:54:00 GMT 1
A, odpisał na poprzedniej stronie. W sumie argument z chaosem w głosowaniu nawet trochę kupuję, tzn. sam tego nie liczyłem, nawet niekoniecznie przez Kaku, bo on to tylko jeden głos, można se go wyjebać z listy i potem tylko na koniec dodać, ale po prostu tych zmian było w chuj, a mi się nie chciało. Jak zmieniłem z DZiGa, to myślałem, że typ nie padnie (w sensie dlatego z niego zmieniłem), a się okazało, że miał chyba wtedy 4 głosy xd
ale chuj, idę czytać
|
|