|
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 7:50:45 GMT 1
albo chuj nie bede z tym czekac otoz don vito grubelone i andrzej grubbol to duet mafijny dziekuje PSYCHIATRYK?? dlaczego ??
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 27, 2024 7:50:48 GMT 1
Z Grubolone mam tak, że zdaje się spełniać oczekiwania. Taka wyważona mafijna partyjka. Jak trzeba było to się podepnie, że miałem mafijne wejście, jak dałem z serducha to spełnił moje oczekiwania i uznał, że niewinny jestem. Dużo u niego wniosków, mało pogubienia (mimo iż je sugeruje). Jedyne co mnie martwi w kontekście jego winy to to, że dość dobrze znosi ataki w swoją stronę. Plus rzuca tyloma nickami jakby miał w dupie czy na podstawie swoich wypocin kogoś za sobą do piachu pociągnie.
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 7:51:09 GMT 1
Kaku, który napisał kilka postów dał mi już sygnał czerwony jak san marzano Ty stworzyłeś grupę pod wspólnym mianownikiem ilości postów, a nie treści, narzekasz że ta grupa przeszkadza w zrozumieniu gry, a myśląc nad tym wygląda na to, że wcale nie próbowałeś jej zrozumieć Przecież to jest naprawdę proste, że będą się zdarzać tacy co będą się w jedno zlewać ( specjalnie dla ciebie to napiszę czyli tacy co ich gry nie kojarzę za bardzo i niczym się nie wyróżniła ani na plus ani na minus). Jeśli jesteś w mafii to idealnie przyszedłeś by mój czas zmarnować na utarczki i rozmywanie tematu oraz udając że nie rozumiesz zarzutu.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 7:51:19 GMT 1
Czy jakbym wjechał o 19 napisał 100 postów i wymyślił interakcje z jakimś grubolem to byłoby Panu łatwiej? Bo nie sądzę Ale czego ty nie rozumiesz w tym że sama twoja gra jest nastawiona na utrudnianie odczytów? Na chuj takie denne pytanie zadajesz? W momencie kiedy Ciebie nazywało się mafią o mnie napisano, że mam spoko wejście i mogę być w ekipie ludzi o niezmąconych głowach. Jeśli jesteś miastem to utrudniłeś odczyty innym, gracze mają zły odczyt Twojej postaci Jeżeli ja jestem miastem to ułatwiłem odczyty innym, gracze mają dobry odczyt mojej postaci ponadto skupiając sie na ilości postów a nie na treści utrudniasz odczyty innym. Chcesz kontynuować?
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 7:53:30 GMT 1
Ale czego ty nie rozumiesz w tym że sama twoja gra jest nastawiona na utrudnianie odczytów? Na chuj takie denne pytanie zadajesz? W momencie kiedy Ciebie nazywało się mafią o mnie napisano, że mam spoko wejście i mogę być w ekipie ludzi o niezmąconych głowach. Jeśli jesteś miastem to utrudniłeś odczyty innym, gracze mają zły odczyt Twojej postaci Jeżeli ja jestem miastem to ułatwiłem odczyty innym, gracze mają dobry odczyt mojej postaci ponadto skupiając sie na ilości postów a nie na treści utrudniasz odczyty innym. Chcesz kontynuować? Jak to po potencjalnej mojej śmierci w linczu to coś da to oczywiście że będę dawał jak najwięcej odczytów. Jak terapia szokowa ma w czymś pomóc to w to wchodzę nie patrząc czy mi to zaszkodzi czy nie. Skąd ty wiesz że gracze mają dobry odczyt twojej postaci? A komu zwykle najbardziej zależy by był czytany jako niewinny?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 7:58:43 GMT 1
via mobile
Post by Twój Stary Grubol on Sept 27, 2024 7:58:43 GMT 1
A Adam Dużysz to się zwlecze z łóżka czy mam specjalne zaproszenie królewiczowi wysłać?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 27, 2024 7:59:28 GMT 1
BYM ZIOMKA Z MAFII NA ŚWIECZNIK WJEBAŁ I NIE DAWAŁ MU WYTCHNIENIA OD POCZĄTKU ROZGRYWKI? I TO WSZYSTKO OD 1-3 STRONY ROZGRYWKI?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 8:01:22 GMT 1
via mobile
Post by Twój Stary Grubol on Sept 27, 2024 8:01:22 GMT 1
BYM ZIOMKA Z MAFII NA ŚWIECZNIK WJEBAŁ I NIE DAWAŁ MU WYTCHNIENIA OD POCZĄTKU ROZGRYWKI? I TO WSZYSTKO OD 1-3 STRONY ROZGRYWKI?
Młody, spokojnie, bo ci żyłka pęknie. Za młody na to jeszcze jesteś..
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 27, 2024 8:01:33 GMT 1
Z Grubolone mam tak, że zdaje się spełniać oczekiwania. Taka wyważona mafijna partyjka. Jak trzeba było to się podepnie, że miałem mafijne wejście, jak dałem z serducha to spełnił moje oczekiwania i uznał, że niewinny jestem. Dużo u niego wniosków, mało pogubienia (mimo iż je sugeruje). Jedyne co mnie martwi w kontekście jego winy to to, że dość dobrze znosi ataki w swoją stronę. Plus rzuca tyloma nickami jakby miał w dupie czy na podstawie swoich wypocin kogoś za sobą do piachu pociągnie. No i ja właśnie na podstawie tych rzeczy, co ciebie martwią, zacząłem się zastanawiać, czy to dobry pomysł wyrzucać go dzisiaj
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 27, 2024 8:02:52 GMT 1
Szczególnie że są na pokładzie gagatki chowające się do nory jak gruambo czy takie które mimo napisania jakiejś tam ilości postów, nie napisały specjalnie nic ciekawego, jak Twój Stary
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 8:03:47 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 8:03:47 GMT 1
szczęść Boże, ratuj się kto może
nie podoba mi się do końca Miecio
ja tu się głowię, co zrobić z tymi Kaku i DZG, a tu rozjemca, obaj fajni, nie kłóćcie się, no niby miastowe zachowanie, bo mafioza by wolał ich napierdalankę, jeśli są faktycznie niewinni, ale kurcze skąd takie bold przekonanie 😮
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 8:05:11 GMT 1
via mobile
Post by Twój Stary Grubol on Sept 27, 2024 8:05:11 GMT 1
Szczególnie że są na pokładzie gagatki chowające się do nory jak gruambo czy takie które mimo napisania jakiejś tam ilości postów, nie napisały specjalnie nic ciekawego, jak Twój Stary Teraz młodzież to taka niewdzięczna. Wszystko gotowe mają, a nie doceniają.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 8:05:44 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 8:05:44 GMT 1
bo o ile DZG wszedł faktycznie fajnie potem, to ten post, gdzie już wypisuje, że zaraz go przepchną do linczu piątką osób, był słaby tbh, jakby o swoją dupę mu chodziło
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 27, 2024 8:05:46 GMT 1
szczęść Boże, ratuj się kto może nie podoba mi się do końca Miecio ja tu się głowię, co zrobić z tymi Kaku i DZG, a tu rozjemca, obaj fajni, nie kłóćcie się, no niby miastowe zachowanie, bo mafioza by wolał ich napierdalankę, jeśli są faktycznie niewinni, ale kurcze skąd takie bold przekonanie 😮 Tak, natomiast to niewzruszone nawalanie w Grubeone, kiedy sentyment miejski potencjalnie się zmienia, to też ryzykowna strategia
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 8:05:49 GMT 1
via mobile
Post by Twój Stary Grubol on Sept 27, 2024 8:05:49 GMT 1
My nic nie mieliśmy, a się człowiek cieszył, jak jaka praca chociaż była.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 8:06:01 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 8:06:01 GMT 1
twój stary jak ci się siedzi na backseacie
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 8:07:51 GMT 1
via mobile
Post by Twój Stary Grubol on Sept 27, 2024 8:07:51 GMT 1
twój stary jak ci się siedzi na backseacie Młody, do mnie to po polsku mów, nie po niemiecku. My w szkole jedynie rosyjski mielim, takie czasy to były.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 8:07:56 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 8:07:56 GMT 1
szczęść Boże, ratuj się kto może nie podoba mi się do końca Miecio ja tu się głowię, co zrobić z tymi Kaku i DZG, a tu rozjemca, obaj fajni, nie kłóćcie się, no niby miastowe zachowanie, bo mafioza by wolał ich napierdalankę, jeśli są faktycznie niewinni, ale kurcze skąd takie bold przekonanie 😮 Tak, natomiast to niewzruszone nawalanie w Grubeone, kiedy sentyment miejski potencjalnie się zmienia, to też ryzykowna strategia a z tobą miałem gadać na temat tego voldemorta bo ogólnie to, co cytowałeś, to 10 minut różnicy, to ja to zrozumiałem, tam nie było sprzeczności, bo "musiałbyś być pojebem" może być synonimem do "za gruba czopka dla mafiozy" sprzeczność była później, jak napisał, że jednak nie wie, kto zacz, po tym jak napisał, że musiałbyś poszerzyć skalę xD tam faktycznie coś dziwnego zaszło
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 27, 2024 8:08:13 GMT 1
bo o ile DZG wszedł faktycznie fajnie potem, to ten post, gdzie już wypisuje, że zaraz go przepchną do linczu piątką osób, był słaby tbh, jakby o swoją dupę mu chodziło O JAKI POST CHODZI O KTO TO DZG? PRZYJRZE SIĘ SPRAWIE
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 8:08:17 GMT 1
Kaku, który napisał kilka postów dał mi już sygnał czerwony jak san marzano Ty stworzyłeś grupę pod wspólnym mianownikiem ilości postów, a nie treści, narzekasz że ta grupa przeszkadza w zrozumieniu gry, a myśląc nad tym wygląda na to, że wcale nie próbowałeś jej zrozumieć Przecież to jest naprawdę proste, że będą się zdarzać tacy co będą się w jedno zlewać ( specjalnie dla ciebie to napiszę czyli tacy co ich gry nie kojarzę za bardzo i niczym się nie wyróżniła ani na plus ani na minus). Jeśli jesteś w mafii to idealnie przyszedłeś by mój czas zmarnować na utarczki i rozmywanie tematu oraz udając że nie rozumiesz zarzutu. Jeżeli ruszyłem do rozmowy z Tobą to właśnie przestałem się zlewać w jedno ze wszystkimi, pomogłem Ci odróżnić się od pozostałych i lepiej zrozumieć grę, a Ty wymyśliłeś że będę marnować Twój czas. Generalnie wystartowałeś do tej utarczki z założeniem, że jestem tym przeszkadzającym i bardzo łatwo dojść do wniosku, że opowiadasz bajki na temat podejścia do rozwiązywania gry. Ty nie łapiesz okazji żeby sobie to ułatwić, Ty szukasz powodów dlaczego będzie trudniej. Zobaczymy czy to głupie czy mafijne, gdzieś wczoraj czytałem że jesteś wjebany i mi też się Twoje podejście nie podoba.
|
|