Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 12:54:17 GMT 1
Effortowo mi się podobasz ale mam ptsd postprorokowe i nie mogę ci zaufać, dlatego rozważam czy mnie nie robisz teraz
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 12:54:56 GMT 1
bo jest tak źle, że jak dasz pełen skład mafii i jebniesz się w dwójce, to ta dwójka może nie głosować z tobą, bo masz ja w mafii a ona wie że jest niewinna i cyk gra przejebana powiązania to se można robić jak nie jesteśmy na ostrzu noża imo Jakiekolwiek daj, nawet nie wiążące.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 12:55:36 GMT 1
To samo pytanie w sumie do Brauna
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 12:55:39 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 5, 2024 12:55:39 GMT 1
nie, ta tabelka była z dupy, nie czuje tego na ten moment ale jak na nią spojrzałem to ten Braun się wybił jeszcze bardziej nie wiem czy jest jakikolwiek sens dawać teraz pełen skład mafii, musimy pracę u podstaw zrobić Nie mówię cały skład, ale z kim ten Braun w mafii może być?
Bo musiałeś to rozkminić zanim wycelowałeś w niego
chyba lepszym pytaniem byłoby z kim nie może być ze mną chyba? z Grubollo raczej nie z Duzyszem też mniejsze szanse niż z resztą, ale to akurat nieostre no i teoretycznie jest ostre rozparowanie z Mietkiem, ale biorąc pod uwagę jak mordy wyglądały, że silniejsi są omijani, to takie pójście 1:1 żeby uniewinnić drugiego wcale nie jest niemożliwe
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 12:56:22 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 12:56:22 GMT 1
Braun imo nie może być z Kaku
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 12:56:34 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 5, 2024 12:56:34 GMT 1
z Lepperem też raczej by nie był
z Grurambo może być jak najbardziej
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 12:56:44 GMT 1
z Gruboku też raczej nie będzie
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 12:58:46 GMT 1
z Lepperem też raczej by nie był z Grurambo może być jak najbardziej No to naprowadzę, kto z tej czwórki głosującej na DZG może być w mafii z Braunem?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 5, 2024 12:59:41 GMT 1
dobra rozkmmina teraz leci
ze Statuą mógłby być. Ten friendship byłby wyjątkowy, ale w sumie...
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 12:59:48 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 5, 2024 12:59:48 GMT 1
ja jestem niewinny ziomale, jak mnie wyjebiecie to wchodzi meczówka xd
nie mam dziś czasu zbytnio, bo wstałem zajebany, a za godzinkę wychodzę na żużel
wrócę jakoś o 19 i odpiszę ci Gruboku jak to widzę
w skrócie myślę, że skład Mietek, Rambo, Dużysz jest viable, ewentualnie Voldemort, Statua, Dużysz
widzę unpairingi Voldemort/Mietek (za d3), Rambo/Statua (za wczoraj), Rambo/Kaku (za wczoraj), Voldemort/Kaku (za dzisiaj)
Mietek, Kaku, Dużysz też może być, ale jak do tych składów dochodzę szerzej napiszę później
sensownej czwórki nie jestem w stanie złożyć teraz, może ten Wróżbita tak leci w huja, bo mimo że wygląda miastowo, to tego progu turbomiastowości jakoś nie może przekroczyć, może ten Warmianin, którego przynależność można chyba tylko zgadywać, a który pasuje do każdego składu, Grubollo raczej niewinny mimo wszystko
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 12:59:51 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 5, 2024 12:59:51 GMT 1
Mietek/Wrozbita
może nawet obaj
ale pisze o tym od dłuższego czasu
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 5, 2024 13:01:24 GMT 1
ja jestem niewinny ziomale, jak mnie wyjebiecie to wchodzi meczówka xdnie mam dziś czasu zbytnio, bo wstałem zajebany, a za godzinkę wychodzę na żużel wrócę jakoś o 19 i odpiszę ci Gruboku jak to widzę w skrócie myślę, że skład Mietek, Rambo, Dużysz jest viable, ewentualnie Voldemort, Statua, Dużysz widzę unpairingi Voldemort/Mietek (za d3), Rambo/Statua (za wczoraj), Rambo/Kaku (za wczoraj), Voldemort/Kaku (za dzisiaj) Mietek, Kaku, Dużysz też może być, ale jak do tych składów dochodzę szerzej napiszę później sensownej czwórki nie jestem w stanie złożyć teraz, może ten Wróżbita tak leci w huja, bo mimo że wygląda miastowo, to tego progu turbomiastowości jakoś nie może przekroczyć, może ten Warmianin, którego przynależność można chyba tylko zgadywać, a który pasuje do każdego składu, Grubollo raczej niewinny mimo wszystko chuj, najwyżej wejdzie nie dajcie sobie poryć beretu panowie. Razem wypijemy piwo, którego nawarzyliście.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 13:01:29 GMT 1
dobra rozkmmina teraz leci ze Statuą mógłby być. Ten friendship byłby wyjątkowy, ale w sumie... Mi by było przykro
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 13:02:15 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 5, 2024 13:02:15 GMT 1
wczoraj jeszcze przed snem myślałem nad prawidłami gry
no i tu mamy te kamizelki, czym tlumavzymy sobie mordy
no ale kurwa jeszcze inne prawidła są
jak masz skład w postaci silnych nicków effortowo to nie zabijasz silnych nicków effortowo
mafia cały czas idzie w low hanging fruits
wiec nie zdziwiloby mnie nawet Grubbraun / Wróżbita / Mietek
ale krok po kroku
każdy będzie miał szanse się uniewinnić
tylko trzeba zajebac tego Grubbrauna który gra jakby jednocześnie się gazu rozweselajacego nawdychał i pigułkę gwałtu wziął
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 13:03:17 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 5, 2024 13:03:17 GMT 1
ja jestem niewinny ziomale, jak mnie wyjebiecie to wchodzi meczówka xdnie mam dziś czasu zbytnio, bo wstałem zajebany, a za godzinkę wychodzę na żużel wrócę jakoś o 19 i odpiszę ci Gruboku jak to widzę w skrócie myślę, że skład Mietek, Rambo, Dużysz jest viable, ewentualnie Voldemort, Statua, Dużysz widzę unpairingi Voldemort/Mietek (za d3), Rambo/Statua (za wczoraj), Rambo/Kaku (za wczoraj), Voldemort/Kaku (za dzisiaj) Mietek, Kaku, Dużysz też może być, ale jak do tych składów dochodzę szerzej napiszę później sensownej czwórki nie jestem w stanie złożyć teraz, może ten Wróżbita tak leci w huja, bo mimo że wygląda miastowo, to tego progu turbomiastowości jakoś nie może przekroczyć, może ten Warmianin, którego przynależność można chyba tylko zgadywać, a który pasuje do każdego składu, Grubollo raczej niewinny mimo wszystko chuj, najwyżej wejdzie nie dajcie sobie poryć beretu panowie. Razem wypijemy piwo, którego nawarzyliście. ty możesz z kolei wejść w rolę ojca opatrznościowego i odpychać właśnie kolanem przed praktycznie pewnym zwycięstwem no ale jak wygrałes w ten sposób to imo rozgrywka niesklasyfikowana
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 13:03:49 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 5, 2024 13:03:49 GMT 1
Grubbraun, Ty masz Grubollo niewinnego?
Wróżbita?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 13:04:27 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 13:04:27 GMT 1
Mietek/Wrozbita może nawet obaj ale pisze o tym od dłuższego czasu Powtarzam po raz kolejny - zapraszam w takim razie dzisiaj do wyjebania mnie, bo w meczowce mi się nie będzie chciało z wami użerać i to przepierdolimy 🤷🏼♂️ Uważasz że Mietek dalej może być w mafii po tym co dał nad ranem? Ja rozumiem że tabelki z excela są memem, ale to musialo być 1) założenie od początku że czegoś takiego użyje w temacie i budowanie tego 2) w chuj effortu włożone w zbudowanie argumentacji, imo to nie jest mafijna meta luczyka, on w mafii gra na emocjach, a tu kurwa uspokaja miasto i takie rzeczy odkurwia Ja nie wierzę w to na teraz
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 13:05:59 GMT 1
Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. OtyłekMisio Kaku [5] – Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, Gruambo Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol SzefRick Gruboll [1]– Adam Dużysz Potężny Warmianin [1] – Twój Stary GrubolGruba Ryba [1] – Jabba The Fatt
Gruboku [1] - Don Vito Grubolone
Brak głosu: Potężny Warmianin
M. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku Gruambo [3] – Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick Gruboll Grubol-Papież [2] – Gruboku, Statua Grubości Misio Kaku [2] – Adam Dużysz, Gruambo Twój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba
Brak głosu: Jabba The Fatt, Giuseppe Grubollo -
Twój Stary Grubol [8] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Misio Kaku, Adam Dużysz Dobry zły i gruby [3] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny Warmianin Potężny Warmianin [3] – Giuseppe Grubollo, Mietek Baryła, Statua Grubości Misio Kaku [1] –Wróżbita Grubciej Gruambo [1] –Grubol-Papież Mietek Baryła [1] – Twój Stary Grubol
Grubol-Papież [8] – Gruboku, Gruambo, Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Gruba Ryba, Mietek Baryła, Andrzej Grubbol, Lord Grubdemort, Giuseppe Grubollo [6] – Misio Kaku, Adam Dużysz, Giuseppe Grubollo, Dobry zły i gruby, Grzegorz Grubraun, Grubol-Papież Dobry zły i gruby [1] – Statua Grubości
Dobry, zły i gruby [4] – Andrzej Grubbol, Wróżbita Grubciej, Adam Dużysz, Mietek Baryła Gruambo [4] – Lord Grubdemort, Misio Kaku, Statua Grubości, Dobry zły i gruby Mietek Baryła [3] – Grzegorz Grubraun, Gruboku, Gruambo Grzegorz Grubraun [1] – Giuseppe Grubollo Lord Grubdemort [1] – Potężny Warmianin
M. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła Dobry, zły i gruby [4] – Andrzej Grubbol, Wróżbita Grubciej, Adam Dużysz, Mietek Baryła
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 13:06:08 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 5, 2024 13:06:08 GMT 1
no ja też bardzo bym chcial wierzyć w Mietka niewinnego
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 13:07:27 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 13:07:27 GMT 1
Grubbraun, Ty masz Grubollo niewinnego? Wróżbita? Miałem ale załączył mu się ostatnio taki tryb efortowy, w cwaniacki sposób jakoś Nie czuję tej niewinności tak mocno jak przed wczorajszym dniem
|
|