|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 5, 2024 13:08:05 GMT 1
chuj, najwyżej wejdzie nie dajcie sobie poryć beretu panowie. Razem wypijemy piwo, którego nawarzyliście. ty możesz z kolei wejść w rolę ojca opatrznościowego i odpychać właśnie kolanem przed praktycznie pewnym zwycięstwem no ale jak wygrałes w ten sposób to imo rozgrywka niesklasyfikowana ułatwiaj sobie gre tam gdzie masz taką możliwość majsterku
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 13:08:35 GMT 1
Andrzej Grubbol weź coś kurwa napisz. Effortowego.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 13:09:05 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 5, 2024 13:09:05 GMT 1
Grubbraun, Ty masz Grubollo niewinnego? Wróżbita? raaaczej jo, te wydarzenia z d3 imo go uniewinniają after all, gdy chciał się autentycznie zajebac xD, nie ułatwia mi odczytu, bo wczoraj dopychał mnie kijem bez dawania drugiej szansy, ale to chyba nie jest allegiance indicator w jego przypadku, bo robił mi tak w mafii i w mieście więc więcej procent daję na miasto niż mafię mimo wszystko a no i papaj też go czyścił, jeśli dobrze pamiętam, więc będzie na niego w razie co
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 5, 2024 13:12:11 GMT 1
Grubbraun, Ty masz Grubollo niewinnego? Wróżbita? Miałem ale załączył mu się ostatnio taki tryb efortowy, w cwaniacki sposób jakoś Nie czuję tej niewinności tak mocno jak przed wczorajszym dniem pokazałem już pełną palete kolorów to raz jeżeli grałbym backseat w mafii to wczoraj i dzisiaj grałbym backseat x2 - to dwa odciąłem bias i wkurwienie wtedy kiedy potrzebuje tego miasto, gram pod swoje odkupienie - w mafii nie miałbym potrzeby odkupienia. Słabe z mojej perspektywy jest to, że mój animusz was uwiera. Ale to, że nie gram tego co wam dogadza znowu - świadczy o mojej niewinności. Przeszedłem próbę ognia, przespacerowałem się po linie i gorących węglach i nie zlinczujecie mnie już w tej grze. Dostaliście niewinnego. Nie wkurwiajcie mnie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 13:13:13 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Oct 5, 2024 13:13:13 GMT 1
a Wróżbita kiedy ty kładłeś łeb pod topór w mieście ostatnio, bo to jakieś out of place się wydaje, gdy tylko chyba Dużysz i Grubdemort cię susują
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 13:16:15 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 13:16:15 GMT 1
a Wróżbita kiedy ty kładłeś łeb pod topór w mieście ostatnio, bo to jakieś out of place się wydaje, gdy tylko chyba Dużysz i Grubdemort cię susują Wiesz co jest problemem dla mnie? Że ja miałem dwa dni w 90% wycięte z gierki i moja mapa gry jest dziurawa jak ser szwajcarski Już ludzie to próbują wykorzystać, np jakis kurwa Grubraun pytający mnie o progresję odnośnie DZG xd a wiem, że jak wejdziemy w meczówke kurwa 6-4, to takie rzeczy będą wykorzystywane bezlitośnie, mafiozi walą tam gdzie miękkie Tak że jeżeli nie jesteście w stanie mi zaufać na podstawienie tego, co jestem w stanie obecnie grać, wolę paść przed meczowką 🤷🏼♂️
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 13:17:25 GMT 1
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 5, 2024 13:20:07 GMT 1
a Wróżbita kiedy ty kładłeś łeb pod topór w mieście ostatnio, bo to jakieś out of place się wydaje, gdy tylko chyba Dużysz i Grubdemort cię susują Wiesz co jest problemem dla mnie? Że ja miałem dwa dni w 90% wycięte z gierki i moja mapa gry jest dziurawa jak ser szwajcarski Już ludzie to próbują wykorzystać, np jakis kurwa Grubraun pytający mnie o progresję odnośnie DZG xd a wiem, że jak wejdziemy w meczówke kurwa 6-4, to takie rzeczy będą wykorzystywane bezlitośnie, mafiozi walą tam gdzie miękkie Tak że jeżeli nie jesteście w stanie mi zaufać na podstawienie tego, co jestem w stanie obecnie grać, wolę paść przed meczowką 🤷🏼♂️ nie świruj kurwa jesteś gitem
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 13:20:07 GMT 1
Trzeba kliknąć.
Czy MG pisałby normalnie że nie ma mordu? Wczoraj mógł być mord jakby mafijnym grubolem byli wróz albo Gruambo
dalej ew. mord ma Braun, Warmianin, Dużysz, Statua, Kaku
To tylko dla uporządkowania, mafia mogła dojśc do wniosku że i tak nas rozpierdolą, bez dodawania mordu
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 13:20:32 GMT 1
A jeszcze Grubollo
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 13:20:51 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 13:20:51 GMT 1
Wiesz co jest problemem dla mnie? Że ja miałem dwa dni w 90% wycięte z gierki i moja mapa gry jest dziurawa jak ser szwajcarski Już ludzie to próbują wykorzystać, np jakis kurwa Grubraun pytający mnie o progresję odnośnie DZG xd a wiem, że jak wejdziemy w meczówke kurwa 6-4, to takie rzeczy będą wykorzystywane bezlitośnie, mafiozi walą tam gdzie miękkie Tak że jeżeli nie jesteście w stanie mi zaufać na podstawienie tego, co jestem w stanie obecnie grać, wolę paść przed meczowką 🤷🏼♂️ nie świruj kurwa jesteś gitem No ja to wiem mordo, ale to wy musicie wiedzieć
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 13:21:44 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 13:21:44 GMT 1
Dej no jakąś legendę do tego
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 13:22:53 GMT 1
Trzeba kliknąć. Czy MG pisałby normalnie że nie ma mordu? Wczoraj mógł być mord jakby mafijnym grubolem byli wróz albo Gruambo dalej ew. mord ma Braun, Warmianin, Dużysz, Statua, Kaku To tylko dla uporządkowania, mafia mogła dojśc do wniosku że i tak nas rozpierdolą, bez dodawania mordu No po Volvie nie spodziewam się, żeby tak wkopał mafię i zakładam, że taką wiadomość napisał by niezależnie od tego, czy mafia miała grubolski mord i trafiła w kamizelkę, czy nie. Zresztą by se to pewnie omówili na mafijnym
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 13:23:44 GMT 1
No i mord poszedł we mnie, to było oczywiste, że te lipne zarzuty Ricka wobec mnie do była ściema. Brawo dla niego, że zobaczył moją niewinność już po dwóch kreacyjnych postach, ale to każe postawić pytanie, dlaczego wy nie potrafiliście tego zrobić? To jest ten czas, kiedy powinniście uderzyć się w pierś i zastanowić nad swoją postawą w tej rozgrywce. Patrząc na głosowanie myślałem, że 3 zagłosowało na DZiGa, a jeden na mnie, ale skoro zdecydowali się na strzał Grubola, to chyba nie mogło na DZiGu być więcej, niż jednego.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 13:24:52 GMT 1
W sumie mógł się nie odbyć, bo grubolowy poszedł w kamizelkę. Ale no, teoretyzowanie. Kto z głosujących na DZiGa najgorszy, najmafijniejszy?
Bo myślę, że można zrobić rozparowanie Kaku-GraumboCo ma jedno z drugim wspólnego?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 5, 2024 13:25:25 GMT 1
No i mord poszedł we mnie, to było oczywiste, że te lipne zarzuty Ricka wobec mnie do była ściema. Brawo dla niego, że zobaczył moją niewinność już po dwóch kreacyjnych postach, ale to każe postawić pytanie, dlaczego wy nie potrafiliście tego zrobić? To jest ten czas, kiedy powinniście uderzyć się w pierś i zastanowić nad swoją postawą w tej rozgrywce. Patrząc na głosowanie myślałem, że 3 zagłosowało na DZiGa, a jeden na mnie, ale skoro zdecydowali się na strzał Grubola, to chyba nie mogło na DZiGu być więcej, niż jednego. jak widze jego posty to mam ochote wam wszystkim nawrzucać ale sie powstrzymuje wiecie
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 5, 2024 13:25:49 GMT 1
to już nie jest jakiś magmar, koleś nam skacze, kurwa, po głowie
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 13:26:19 GMT 1
Nie podobają mi się Grubbol, DZG, Jabba i Dużysz. A Adam Dużysz to się zwlecze z łóżka czy mam specjalne zaproszenie królewiczowi wysłać? a co z nim? Już drugi raz (chyba?) o nim wspominasz podczas kiedy nie dał zbyt dużo materiału, więc rozum nakazuje zapytać o co chodzi
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 13:26:56 GMT 1
Trzeba było głosować na Rambo wczoraj, to by padł. Wolałeś iść sam w Brauna W sumie mógł się nie odbyć, bo grubolowy poszedł w kamizelkę. Ale no, teoretyzowanie. Kto z głosujących na DZiGa najgorszy, najmafijniejszy?
Bo myślę, że można zrobić rozparowanie Kaku-GraumboCo ma jedno z drugim wspólnego? Pewnie nic. A może o coś mi wtedy chodziło, ale nie sądzę
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 5, 2024 13:28:56 GMT 1
Trzeba było głosować na Rambo wczoraj, to by padł. Wolałeś iść sam w Brauna Co ma jedno z drugim wspólnego? Pewnie nic. A może o coś mi wtedy chodziło, ale nie sądzę wstydź się
|
|