Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 13:29:38 GMT 1
Mam kilka wniosków po nocy. 1. Miasto nie ma lidera, wczorajszy lincz to pokazal. A to dlatego, że potencjalni liderzy są q mafii 2. Dzisiaj wchodzi w grę tylko masówka w gruambo i nie chce słyszeć o żadnej innej opcji. 3. W mafii jest Voldemort, Gruambo, Małysz i Braun lub Statua. Co do pierwszej trójki jestem na tyle pewny, że proponuję zakład z dowolnym miastowym o dychę na blika - ja obstawiam winę dowolnego z tych trzech i stawiam na to dychę. Zakładu nie przyjmuję od mafiozów i samych siebie (jeśli jednak się mylę). Ktoś podejmuje? Czyli w mafii jest 2 gości, razem z którymi głosowałeś na trzeciego? Chyba sobie tego nie przemyślałeś.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 13:30:11 GMT 1
To żarcik był, niewinny taki E: Mam kilka wniosków po nocy. 1. Miasto nie ma lidera, wczorajszy lincz to pokazal. A to dlatego, że potencjalni liderzy są q mafii 2. Dzisiaj wchodzi w grę tylko masówka w gruambo i nie chce słyszeć o żadnej innej opcji. 3. W mafii jest Voldemort, Gruambo, Małysz i Braun lub Statua. Co do pierwszej trójki jestem na tyle pewny, że proponuję zakład z dowolnym miastowym o dychę na blika - ja obstawiam winę dowolnego z tych trzech i stawiam na to dychę. Zakładu nie przyjmuję od mafiozów i samych siebie (jeśli jednak się mylę). Ktoś podejmuje? Czyli w mafii jest 2 gości, razem z którymi głosowałeś na trzeciego? Chyba sobie tego nie przemyślałeś. A to miastowe czy mafijne, że sobie nie przemyślał?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 13:30:34 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 13:30:34 GMT 1
to już nie jest jakiś magmar, koleś nam skacze, kurwa, po głowie a kiedy nam skakał w mafii?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 5, 2024 13:32:14 GMT 1
to już nie jest jakiś magmar, koleś nam skacze, kurwa, po głowie a kiedy nam skakał w mafii? hmm, jak była ta edycja z raynoldsami? śródziemna?
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 13:34:29 GMT 1
Ale czego nie rozumiesz? Mordu nie ma z harmonogramu. Jeśli grubol zła dostał mord z linczu, to jakby trafili typa w kamizelce, to mord się nie odbywa w tym momencie No ale nie wiemy czy dostał czy nie, nie? Czy wiemy? Oczywiście, że wiemy. Pisanie, że mord się nie odbył w dniu, w którym harmonogramowo nie ma mordu nie ma żadnego sensu. MG pisałby o tym tylko, jeśli zostałaby podjęta nieskuteczna próba mordu. To powinno być oczywiste. Tak samo MG nie pisze nam, że nie było dziś zaćmienia Słońca, jeśli takowe nie było spodziewane.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 13:35:42 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 13:35:42 GMT 1
a kiedy nam skakał w mafii? hmm, jak była ta edycja z raynoldsami? śródziemna? Przecież tam dwa razy bardzo szybko poleciał
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 13:36:39 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 13:36:39 GMT 1
No ale nie wiemy czy dostał czy nie, nie? Czy wiemy? Oczywiście, że wiemy. Pisanie, że mord się nie odbył w dniu, w którym harmonogramowo nie ma mordu nie ma żadnego sensu. MG pisałby o tym tylko, jeśli zostałaby podjęta nieskuteczna próba mordu. To powinno być oczywiste. Tak samo MG nie pisze nam, że nie było dziś zaćmienia Słońca, jeśli takowe nie było spodziewane. No to jest dyskusyjne, imo może być tak, że pisałby tylko jeżeli mord by się odbył, bo to taki dodatkowy Volv we no wyjaśnij jak jest
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 13:36:46 GMT 1
W mafii jest Voldemort, Gruambo, Małysz i Braun lub Statua. Co do pierwszej trójki jestem na tyle pewny, że proponuję zakład z dowolnym miastowym o dychę na blika - ja obstawiam winę dowolnego z tych trzech i stawiam na to dychę. Zakładu nie przyjmuję od mafiozów i samych siebie (jeśli jednak się mylę). Ktoś podejmuje? Ktoś uwaza, że któryś z trójki Voldemort Gruamvo Małysz jest niewinny to niech się ze mną o to zalozy jak nie jest pizdą Możecie się o mnie spokojnie zakładać, zbankrutujcie dziada.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 5, 2024 13:36:49 GMT 1
hmm, jak była ta edycja z raynoldsami? śródziemna? Przecież tam dwa razy bardzo szybko poleciał zawieszam tą dyskusje bo spodobał mi się jego ostatni post w sensie ten o mordzie
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 13:43:00 GMT 1
będziesz jebany cwelu za coś takiego Wypierdalaj Rozparowanie?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 13:44:32 GMT 1
Co? Co tam jest do podobania? Jak masz rozgrywkę, w której masz codziennie mord, poza jednym dniem, to mnie nie dziwi wrzucenie informacje o tym, że nie ma mordu do tematu. Równie dobrze można twierdzić, że wpisywanie "Piąty mord: brak" w harmonogramie jest bez sensu, wystarczyło nie pisać nic.
"Mord się nie odbył" pokrywa obie ewentualności. Gdyby było, że mord się dziś nie odbywa albo coś w tym rodzaju, to by wskazywało na to, że go nie ma z harmnogramu i tyle. A jeśli miało być wiadome z treści informacji, że mord się nie odbył, bo trafili w kamizelkę, to jest to wyjątkowo vague - do tego stopnia, że czemu by po prostu nie wpisał tam, dlaczego się nie odbył
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 13:45:06 GMT 1
Bo trzeba zacząć linczować mafiozów a nie najbardziej niewinnych jak papiez czy dzg A misio, co ze statuą? Dzg był zdeterminiwany w tym napierdalaniu Dawaj opinię No może być mafijny, moja stopka wciąż aktualna. Ale teraz jakoś mi lepiej leży trio Voldi Braun Rambo, Statua wypada poza grono. Małysz to pewniaczek na równi z Rambo, no takie 90%Co się zmieniło w te 20 minut?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 13:46:15 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 13:46:15 GMT 1
Co? Co tam jest do podobania? Jak masz rozgrywkę, w której masz codziennie mord, poza jednym dniem, to mnie nie dziwi wrzucenie informacje o tym, że nie ma mordu do tematu. Równie dobrze można twierdzić, że wpisywanie "Piąty mord: brak" w harmonogramie jest bez sensu, wystarczyło nie pisać nic. "Mord się nie odbył" pokrywa obie ewentualności. Gdyby było, że mord się dziś nie odbywa albo coś w tym rodzaju, to by wskazywało na to, że go nie ma z harmnogramu i tyle. A jeśli miało być wiadome z treści informacji, że mord się nie odbył, bo trafili w kamizelkę, to jest to wyjątkowo vague - do tego stopnia, że czemu by po prostu nie wpisał tam, dlaczego się nie odbył Ale tam nie poszedł wcześniej post że zgodnie z harmonogramem mord się nie odbywa? To po co potem pisać to drugi raz?
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 13:47:52 GMT 1
misiaku uspokoj sie nie wyposotwujcie sie niepotrzebnie dzisiaj grubdemort uspokoj sie nie wypostowuj sie niepotrzebnie dzisiaj dajcie sobie na wstrzymanie naprawde to jest ostatni moment zeby w koncu zaczac wspolprowacowac jutro do 20 musimy miec wybrany konkretny cel linczu tak zeby mafia nie przewajchowalango swoja liczebnoscia jestesmy w niezlej dupie ale wydaje mi sie ze jak ida nam sie trafic jednego to potem sie posypie wiec naprawde spokoj i tylko spokoj to jest fajna gra ma nam sprawiac przyjemnosc emocje sa wazne ale probujmy nad nimi zapanowac ja jestem najefektywniejszym szkodnikiem przez emocje poslalem do piachu rolnego papieza i eastgruba jak macie miec do kogos pretensje to do mnie ale miedzy soba sie nie zryjcie nawet jesli uwazaciie ze wasz oponent to mafia Mafii to na reke spokoj cisza chillout Ło kurwa, jaki koncyliator. Mafia!
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 13:49:26 GMT 1
Na chuj wchodzisz w temat jak się uspokoiło i zaczynasz na nowo jątrzyć? XD co jes kurwa Dowód, że w tej edycji mają podforum zamiast discorda?
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 13:51:18 GMT 1
A co myślicie o zmianie głosu przez Mietka o 20:57? Wypowiedzi w temacie wtedy jakby chciał tego DZiGa zlinczować (w sensie podpórka pod głos - mafijna albo miastowa, póki co to bez znaczenia), wysyła głos, a po linczu pisze "ja tam bylem pewien ze ja mam duzo i grubraun". Czyli z jednej strony wysyła głos, żeby się przyczynić do linczu (czyli miał w miarę policzone głosy), z drugiej myślał, że może polecieć, ale nie głosował na swojego kontrkandydata (no ale mógł mieć go za niewinnego) i twierdzi, że nie miał pojęcia jak się głosy rozkładają. Czemu zszedłeś z Rambo Mietek? z dzisiejszej perspektywy to bylo jedno z bardziej idiotycznych rzeczy jakie odjebalem jak do tego dodam papieza to po prostu leb w piekarnik nie dowoze emocji do koncoeki i odpierdalam nie mam pojecia o chuj mi wtedy chodzilo z tym glosem ale jakos chyba sie w tamtym momencie ludzilem ze ten eastgrub bedzie winny a ja wyjde na bossa Nie wierzę, że masz w tej grze jakiekolwiek emocje.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 13:52:17 GMT 1
Co? Co tam jest do podobania? Jak masz rozgrywkę, w której masz codziennie mord, poza jednym dniem, to mnie nie dziwi wrzucenie informacje o tym, że nie ma mordu do tematu. Równie dobrze można twierdzić, że wpisywanie "Piąty mord: brak" w harmonogramie jest bez sensu, wystarczyło nie pisać nic. "Mord się nie odbył" pokrywa obie ewentualności. Gdyby było, że mord się dziś nie odbywa albo coś w tym rodzaju, to by wskazywało na to, że go nie ma z harmnogramu i tyle. A jeśli miało być wiadome z treści informacji, że mord się nie odbył, bo trafili w kamizelkę, to jest to wyjątkowo vague - do tego stopnia, że czemu by po prostu nie wpisał tam, dlaczego się nie odbył Ale tam nie poszedł wcześniej post że zgodnie z harmonogramem mord się nie odbywa? To po co potem pisać to drugi raz? W tym jest więcej sensu, faktycznie pisał na koniec dnia też, że nie ma mordu. To nie wiem
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 13:56:36 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 13:56:36 GMT 1
z dzisiejszej perspektywy to bylo jedno z bardziej idiotycznych rzeczy jakie odjebalem jak do tego dodam papieza to po prostu leb w piekarnik nie dowoze emocji do koncoeki i odpierdalam nie mam pojecia o chuj mi wtedy chodzilo z tym glosem ale jakos chyba sie w tamtym momencie ludzilem ze ten eastgrub bedzie winny a ja wyjde na bossa Nie wierzę, że masz w tej grze jakiekolwiek emocje. No i właśnie dlatego ja myślę że może być w mieście
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 13:58:47 GMT 1
nie ma mordu byku też myślałem że jest
|
|
|
Rozgrywka