|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 13:59:28 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 13:59:28 GMT 1
Nie pamiętam jak się nazywała jego kreacja w piłkarskiej ale tam podobnie się rozkręcał
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 5, 2024 13:59:36 GMT 1
"Mord się nie odbył" to wpis, który pojawia się gdy nie ma żadnej śmierci, niezależnie od tego co się wydarzyło, lub nie wydarzyło w trakcie fazy nocy.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 13:59:39 GMT 1
SPOKO, ALE DALEJ CHCIAŁBYM SIĘ DOWIEDZIEĆ DLACZEGO LEPIEJ ZACZĄĆ OD GRURAMBO A NIE NP DUŻYSZA? GRUBDEMORT TO ROZUMIEM - NAJTRUDNIEJSZY PRZECIWNIK DLA CIEBIE Duzysza wczoraj proponowałem i się nie przyjął, a dobić Rambo to obowiązek i jak chujek dożyje w mafii do końca to będę czuł niesmak. Ale prawdopodobieństwo mają takie samo To czemu nie głosowałem na niewinnego DZiGa?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 13:59:49 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 5, 2024 13:59:49 GMT 1
no ale większego blundera od wróżbity odwalił tam Mietek xD bo on przedstawiał plan 1. linczujemy Brauna 2. jak Braun miasto, to ktoś, kto naganiał na Brauna musi być w mafii (grono Mietek, DGZ, Grubollo, Grubdemort), bo niemożliwe, że taka zgodność co do niewinnego; w tym scenariuszu chciał zacząć od Voldemorta wyczuł moją niewinność i... walnął w DGZ, którego miał chyba bardziej miasto od Voldemorta no ale już Mietek widzę wyjaśniał to milion razy, że prąd odcięło, więc nie oczekuję odniesienia albo może Mietek powiedz, czemu w tego Voldemorta nie jebłeś, jak pisałeś, że jak ja niewinny, to raczej Voldemort? to jesteś w stanie uzasadnić? Piszesz, że wyjaśniałem milion razy co kną kierowało przy wajchowaniu na Dzg i niemniej razybpisałem dlsczego z Ciebie zdjąłem. Nie widziałem Twojej niewinności jako takiej bo rozum podpowiadał, że jesteś winny. Nie zagłosowałem na Ciebie nie dlatego, że uznałem Cię za niewinnego tylko dlatego, że uruchomiła mi się jakaś zjebana empatia.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 13:59:54 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 13:59:54 GMT 1
Od trollowanie do ofensywy
Niecelnej, ale niewinnej
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 14:00:17 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 5, 2024 14:00:17 GMT 1
"Mord się nie odbył" to wpis, który pojawia się gdy nie ma żadnej śmierci, niezależnie od tego co się wydarzyło, lub nie wydarzyło w trakcie fazy nocy. Dziena Grubol E: o kurwa przekroczyłem limit xDD sorry twitch administracion, zamykam morde już
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 14:04:54 GMT 1
Duzysza wczoraj proponowałem i się nie przyjął, a dobić Rambo to obowiązek i jak chujek dożyje w mafii do końca to będę czuł niesmak. Ale prawdopodobieństwo mają takie samo To czemu nie głosowałem na niewinnego DZiGa? Bo nie musiałeś. Na trzy minuty przed linczem miałeś 1/2 głosy
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 5, 2024 14:07:50 GMT 1
INFORMACJA: DZISIAJ JEDNAK NIE DAM RADY LICZYĆ GŁOSÓW NA BIEŻĄCO, BĘDĘ U TEŚCIÓW WIECZOREM.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 14:08:44 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 5, 2024 14:08:44 GMT 1
Kurwa. Rozpisałem to wszystko elegancko i z rana wrzuciłem a Ty cudujesz z takim czymś? No nie wierzę
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 14:10:11 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 5, 2024 14:10:11 GMT 1
Dej no jakąś legendę do tego Ja to pięknie rozpisałem w przystępny sposób. Coś czuję, że cały mój effort mogłem se w dupe wsadzić.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 14:11:04 GMT 1
No to niech każdy powie kto jest core to to będzie on. I tak - to da się zmanipulować również, ale jednak wspólne nicki się powtarzają u prawie wszystkich Umówmy się, że np. równo o 18 wysyłamy 3 najbardziej niewinnych. 3 pkt - 2 pkt - 1 pkt -
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 14:14:59 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 5, 2024 14:14:59 GMT 1
No to niech każdy powie kto jest core to to będzie on. I tak - to da się zmanipulować również, ale jednak wspólne nicki się powtarzają u prawie wszystkich Umówmy się, że np. równo o 18 wysyłamy 3 najbardziej niewinnych. 3 pkt - 2 pkt - 1 pkt - Skąd wiesz, że mafia w Ciebie strzelała?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 14:16:35 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 5, 2024 14:16:35 GMT 1
Chciałbym sobie ułatwić życie i powiedzieć, że Wróżbitę mam niewinnego, ale niestety dzisiaj mnie nie przekonuje. Nie będę w niego naganiać, bo się wylimitował, ale zjeżdża mi w rakingu. Z kolei Gruambo mi się dzisiaj w chuj podoba z tym wjazdem bez jebanka.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 14:18:51 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 5, 2024 14:18:51 GMT 1
Czy ktoś tutaj podejrzewa w ogóle Gruboku? Bo jest to jedyny gracz, który unika okoloc linczu jak ognia.
Gruboku może masz jakieś sensowne wytłumaczenie, które pomoże mi to zrozumieć?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 14:23:10 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 5, 2024 14:23:10 GMT 1
Jeśli założę, że Gruambo jest niewinny to Lincz 5 rozgrywał się między niewinnymi. Więc jeśli Misiaku nie rozgrywał plejsa, to mafia nie musiała w ogóle tego rozgrywać w końcówce. No chyba, że zależało im na tym, żeby padł DZG jako ten najmocniejszy gracz. Więc zakładając niewinność Gruambo xzałożę niewinnosc Misio Kaku. I jeżeli tak by było to czy założenie, że mafia nigdzie nie zagłosowała dwójkami byłoby debilne?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 14:24:22 GMT 1
Czy ktoś tutaj podejrzewa w ogóle Gruboku? Bo jest to jedyny gracz, który unika okoloc linczu jak ognia. Gruboku może masz jakieś sensowne wytłumaczenie, które pomoże mi to zrozumieć? Nie lubię fazy wajchy. Za łatwo wtedy na mnie wpłynąć i za dużo myślę o kwadratowych kołach. Dlatego chce żebyśmy doszli do jakiegoś konsensusu wszyscy przed ta faza. Podejrzewam jednak że dziś znów będziecie robić maniany
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 14:25:26 GMT 1
Piąty Lincz:Dobry, zły i gruby - Niewinny, bezrolnyDobry, zły i gruby [4] – Andrzej Grubbol, Wróżbita Grubciej, Adam Dużysz, Mietek Baryła Gruambo [4] – Lord Grubdemort, Misio Kaku, Statua Grubości, Dobry zły i gruby Mietek Baryła [3] – Grzegorz Grubraun, Gruboku, Gruambo Grzegorz Grubraun [1] – Giuseppe Grubollo Lord Grubdemort [1] – Potężny Warmianin Temat zamyka się o 21:40
Na kolanach klęczę... Amerykano... Przepraszam ja ciebie... Bo to moja wina... Przez moją winę zakamieniowali ciebie... Czemuś ty mi nie powiedział, że na odwyk poszedłeś? MŁODZIEŻ BANDYCKA go zamordowała, zanim mogłem się dowiedzieć od niego tego... Czemu wy tak robicie? Ja się pytam się?! CZEMU?! Tak wiele do powiedzenia mieliśmy jeszcze sobie, a teraz to... Ale z całego serca obiecuję tobie, że znajdę ŁOTRÓW tych i łeb im upierdolę u samego spodu. Przyjmujesz te przeprosiny czy nie? Powiedz. Więcej nie będę robić. Bo ja już wiem, jak ŁOTRY działają dzięki temu. Oni Vitka zabrali z domku mojego, gdzie on dobrze miał, ale ŁOTRY tak jak i bandyckie, tak i sprytne są. Tak... I one nie tylko pieska ci zabiorą, ale i jeszcze rączki swoje od tego umyją i winę przerzucą na pijaczka jakiegoś. Ale wy się nie martwcie się. Kłamstewko ma nóżki krótkie. I ja już wszystko wiem. Ci którzy mili mi są, którzy z ciepłym słowem zadzwonią, napiszą, to sprawiedliwi ludzie będą. Bo dobroć z serca wypływa. A ŁOTERSTWO to serce zalewa... I ja przez żarty internetowe bałem się, z laseczką podniesioną przy bramce stałem, ale teraz już wiem – że wy mnie szczerze i prawdziwie na prezydenta swojego chcieliście. I jak mówiłem – Gruambo jak mój piesek honorowy, wierny, walczy tak, że nikomu nie popuści się. Jak ja. Warczy bo nie boi się. I tak samo pan Mietek, co mi mleczko cysterną nawiózł, węgla dosypał, o samopoczucie się spytał się – to kolejny okuratny mieszkaniec Białegostoku będzie. Bo my jak męczennicy są. Chcemy dobrze, za rączki chytamy ŁOTRÓW, pisemka sprawiedliwe piszemy, a w więzieniach takich to nazywają – mi Major, Wojciech S. powiedział, jak nazywają – KONFIDENT. Ty napisał jak ja źle robię, to ty KONFIDENT. Matkę swoją dręczę, ale ja to nie ja, to ty KONFIDENT. A młodzież bandycka głupiutka, niedokształcona i wierzy w takie bymbyrały... Opamiętajcie się. I, jak mówię, jako prezydent – wydaję UNIEWINNIENIE im. A teraz pisemko na policję będę pisać. Na ŁOTRÓW. Dziękuję bardzo. SWN?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 14:26:22 GMT 1
Dobra, weźmy to na logikę Dobry, zły i gruby [4] – Andrzej Grubbol, Wróżbita Grubciej, Adam Dużysz, Mietek Baryła Tu jest mafia. Jedna albo dwie. 25-50 procent szans na trafienie. Zatem strzelamy w jednego z tej czwórki i tyle imo. Lepper, wróż, duzysz, Mietek, kolejny raz pytam, jaki był plan po DZG jakby okazał się winny i plan b jakby okazał się niewinny, bo przecież MUSIELISCIE takie mieć. I nie, nie kupuje wróżbito że to było nieprzemyślane, nie ty i nie w takim momencie. Ktoś zrobił kalkulacje jak grubol mafijny mógł albo może zyskać mord czy ja.mam to zrobić? Pytaj Leppera. Ja nie miałem żadnego planu jak wajchowałem na Gruambo a potem na DZG. Wajchy na emocjach bez przemyślenia konsekwencji. Ja miałem jakieś opcje B przy Grubraunie ale już teraz nie pamiętam jak to wykminiłem. Musiałbym się do tego wrócić. Chociażby żeby potem nie pisać takich rzeczy.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 14:28:39 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 5, 2024 14:28:39 GMT 1
Jeśli założę, że Gruambo jest niewinny to Lincz 5 rozgrywał się między niewinnymi. Więc jeśli Misiaku nie rozgrywał plejsa, to mafia nie musiała w ogóle tego rozgrywać w końcówce. No chyba, że zależało im na tym, żeby padł DZG jako ten najmocniejszy gracz. Więc zakładając niewinność Gruambo xzałożę niewinnosc Misio Kaku. I jeżeli tak by było to czy założenie, że mafia nigdzie nie zagłosowała dwójkami byłoby debilne? Jakbym takie coś założył to mi wychodzi: Grubollo jako ten co posłał w niezagrożonego Grubraun/Gruboku w głosie na mnie - stawiam na Grubrauna Grubdemort/Statua w głosie na Gruambo - stawiałbym na Statue Leoper/Wrozbita/Duzysz w głosie na Dzg - tu mam juz problem bo wczoraj i dzis rano walilbym w Duzysza ale jakos ten Wrozbita mi sie mniej zaczal podobac + Leppera tez nie mam jako full miastowego Ale juz sie wylania trojka Grubollo Grubraun Statua. Czynnik tej teorii wydaje mi sie glupi, ale moze w tej glupocie jest metoda?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 14:29:23 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 5, 2024 14:29:23 GMT 1
Czy ktoś tutaj podejrzewa w ogóle Gruboku? Bo jest to jedyny gracz, który unika okoloc linczu jak ognia. Gruboku może masz jakieś sensowne wytłumaczenie, które pomoże mi to zrozumieć? Nie lubię fazy wajchy. Za łatwo wtedy na mnie wpłynąć i za dużo myślę o kwadratowych kołach. Dlatego chce żebyśmy doszli do jakiegoś konsensusu wszyscy przed ta faza. Podejrzewam jednak że dziś znów będziecie robić maniany Rozumiem.
|
|