Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 5, 2024 15:19:11 GMT 1
Dałem w tego Brauna tak jak pisaliście, to dobry kontrkandydat, aczkolwiek jeśli chcecie uwolnić mnie od tej rozgrywki to mogę też położyć głowę pod topór. To jutro.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 15:19:15 GMT 1
Tym bardziej, że Rambo wszedł, poodpisał na pierdoły, nic z tego nie wynika, a potem znikł i już z chujem nie można prowadzić normalnej rozmowy na żywo
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 15:19:46 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 5, 2024 15:19:46 GMT 1
Tak w ogóle to dlaczego mafia wolała żeby w linczu poleciał DZG a nie Gruambo?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 15:19:49 GMT 1
Ostatnio to Lewkoń padł w drugim linczu jako mafia xd
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Oct 5, 2024 15:23:19 GMT 1
Tak w ogóle to dlaczego mafia wolała żeby w linczu poleciał DZG a nie Gruambo? no właśnie, to jest dobre pytanie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 15:25:09 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 5, 2024 15:25:09 GMT 1
PRESJA MA SENS
@braun
PRZYDASZ SIE DO CZEGOŚ W TEJ ROZGRYWCE CZY SUPER SAYANIN I HEHE
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 15:25:19 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 5, 2024 15:25:19 GMT 1
ZRÓB JAKAS SZTUCZKĘ
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 5, 2024 15:26:16 GMT 1
Tak w ogóle to dlaczego mafia wolała żeby w linczu poleciał DZG a nie Gruambo? No bo lepiej dla mafii żeby padł niewinny niż mafiak XD
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 5, 2024 15:26:56 GMT 1
Wejdzie jak Tinder o 20:59 i napisze jakiegoś trolla
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 15:27:49 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 5, 2024 15:27:49 GMT 1
Tak w ogóle to dlaczego mafia wolała żeby w linczu poleciał DZG a nie Gruambo? Bo mi w głowie zaświtała pewna teoria. Mafia dwa pierwsze mordu szukała rolnego. Nastepne dwa mordy celowali w cichociemnych, ktorzy sie uniewinnili juz po rozdaniu kamizelek. Czyli zakladam ze nie chcieli wzmacniac mordu bo nie maja podwojnego strzalu. I jest remis miedzy GDZ i Gruambo. Gruambo duzo bardziej wpisuje sie w schemat mordu 3 i 4. Dzg to coprawda lepezy gracz, aleeee Nie wiem czy on do konca gry by sie uniewinnil, tez nie mial jakiegos niesamowitego posluchu w miescie Opcje sa dwie. Gruambo w mafii albo zostawiaja Gruambo bo stawiaja ze on nie ma kamizelki i w kluczowym momencie bedzie go mozna jebnac zeby wygrac gre. Sensowne to czy bzdury??
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 15:28:22 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 5, 2024 15:28:22 GMT 1
Tak w ogóle to dlaczego mafia wolała żeby w linczu poleciał DZG a nie Gruambo? No bo lepiej dla mafii żeby padł niewinny niż mafiak XD Ale nie smieszkuj tylko poglowkuj
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 15:28:56 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 5, 2024 15:28:56 GMT 1
Wiem ze to nie temat na dzis ale kurde zostawie taka teorie jakbysmy mielinpotem laczyc kropki
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 15:29:14 GMT 1
A tak w ogóle to Mietek w samej końcówce poprzedniego linczu (~30 minut) chyba słowem nie wspomina o Gruambo, ale zmienia na niego głos o 20:44 (Gruambo po tej zmianie ma 1 - słownie jeden - głos). Wtedy pisze coś takiego: jak zmienilem z mafiaka to trudno W ciągu następnych ~6 minut Grurambo dobija do 5. Fluktuacje mocne, Gruambo przez minutę ma 3 głosy, czasem 2 - a po zmianie na DZG przez Mietka ma jeden. W między czasie Mietek wrzuca trzy posty po sobie, które spokojnie można uznać za podkładkę po głos - pierwszy to zwrócenie się do ogółu, w trzecim to takie "nie chcem, ale muszem". popytajcie eastrguba w co on obecnie gra bo kurwa na pewno nie ulatwia mi zycia no ja mam ochote go odjebac dla zasady taki grubraun nawet jesli w mafii to wyszedl w szranki bez spraetu na golym polu i sie chcial napierdalac a ten lajdak ciagle przykryty za ta robota a miesza Plus jak sam twierdził po linczu, myślał, że rozbije się między Braunem, a nim. Brauna miał za kandydata do linczu (chociaż pod koniec pisał, że mu się nieco uniewinniał), w takim przypadku czemu na niego nie zagłosował? W sensie nawet jeśli przedlinczowa gra Brauna mu się podobała, to a) głosowanie na kontrkandydata to normalka w takim przypadku, nie musiał go nawet zmieniać, bo miał na nim od 12, b) raczej zawsze się ma gdzieś z tyłu głowy wątpliwość co do takiego readu przed linczem, a wysłanie głosu pomoże te wątpliwości rozwiać. I to nie tak, że chciał brać udział w zlinczowaniu DZG i poznać jego kolorek, skoro miało się to rozegrać między nim a Braunem. No kurde, cuchnie mi to, nk się odniesie. kurwa mac zaufam temu eastgrubowi i jednoczesnie odstawie tego warmianina chociaz i tak uwazam ze powinien dac choc jeden post bezposrednio zwiazany z gierka czarno na bialym o swoich odczytach i o tym jak to zjego perspektywy wyglada na grubollo juz nie bede zmieniac zaufam swoim pierwotnym odczytom 1. Lord Grubdemort 2. Grzegorz Grubraun 3. Dobry, zły i gruby 4. Misio Kaku 5. Potężny Warmianin 7. Wróżbita Grubciej 8. Giuseppe Grubollo 10. Adam Dużysz 11. Gruambo 12. Andrzej Grubbol 13. Mietek Baryła 14. Statua Grubości 15. Gruboku wychodzi mi na to ze bede miec na ten moment 4 niewinnych grubollo, gruboku, eastgrub i warmianin moje typy pokrywaja sie z typami eastrguba grubollo i grubdemorta potrzebowalbym jeszcze 2 osoby ktore by to przyklepaly zebym nie mial paranoi ze ta trojka jest w mafii i mnie przerabia na mielonke tyrolska
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 15:31:51 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 5, 2024 15:31:51 GMT 1
ja pisałem że Mietek idący na 1 vs 1 z Grubbraunem to zajebista zagrywka
Grubbraun całą grę pisze że ten strzał Grubola to gówno xd
Głosy dziesięć godzin przed linczem i dwa lincze zrobione
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 5, 2024 15:32:20 GMT 1
No bo lepiej dla mafii żeby padł niewinny niż mafiak XD Ale nie smieszkuj tylko poglowkuj No teoria kamizelkowa ma jakiś tam sens, ale ja bym na to popatrzył odwrotnie, bo kamizelki to wrzód na dupie mafii, bo miastu daje lincz więcej, z kolei mord grubolski zparzyścia meczówkę, więc najlepiej dla nich jebnąć w kamizelkę i dobić grubolem, wtedy zerują efekt.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 5, 2024 15:32:29 GMT 1
ma dobrą wymówke, jest zakończenie sezonu na Toruńskiej Motoarenie. 16-18 jakoś trwa mecz
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 15:35:26 GMT 1
pierwszy wniosek z wczorajszego linczu jest taki, że Warmianin jest niewinny. Nie wiem, może to jakiś kolega volva w swoim jedynym merytorycznym poście miał podjazd pod eastgruba z voldemortem, w takiej sytuacji Dobry, zły i gruby [4] – Andrzej Grubbol, Wróżbita Grubciej, Adam Dużysz, Mietek Baryła Gruambo [4] – Lord Grubdemort, Misio Kaku, Statua Grubości, Dobry zły i gruby Mietek Baryła [3] – Grzegorz Grubraun, Gruboku, Gruambo Grzegorz Grubraun [1] – Giuseppe Grubollo Lord Grubdemort [1] – Potężny Warmiani gdyby robił mafijną robotę przy swoim stylu gry miał podkładke tak samo dobrze pod eastgruba jak pod grubdemorta nie skończyłby z solo głosem. Chyba, że wszyscy tu są niewinni i po prostu mają wszystko w piździe. Ale głos na eastgrubie dla mafii był na pewno dużo bardziej wartościowy niż głos w bok Przecież DZiG to największy funfel i obrońca Warmianina był.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 15:38:26 GMT 1
Rozumiem. Możesz mi wierzyć lub nie ale jestem w stanie odtworzyć mojego ówczesnego procesu myślowego. Po prostu zgłupiałem. Pewnie liczyłem na pewną pomoc ze strony DZG i zagłosowałem na niego na podstawie wkurwu, co jest karygodne. A jakbyś miał przemyśleć dwie kwestie. Zlinczowanie kogo dałoby Ci najwięcej odpowiedzi (możesz dsć dwie opcje "czyja wina" i "czyja niewinnosc"). Plus co sądzisz o Gruboku, który za każdym razem trzymał się z dala od okolic linczowych a trzykrotnie po linczu był już aktywny? Z osób, które uważam za viable do linczu (bo czerwony kolorek kogoś, kogo mam za niewinnego trochę by dał) to chyba Rambo albo ciebie - wtedy jeśli jesteś winny to wtedy jak dla mnie wjeżdża winny Gruambo. W przypadku twojej niewinności Gruambo dalej jest dobrym kandydatem do linczu i dochodzi do tego Gruboku. Zlinczowanie dziś Gruambo i jego czerwony kolorek by imo oznaczało, że albo ty albo Gruboku jesteście w mafii, przynajmniej tym tropem bym szedł. Jego niewinność ciebie w żaden sposób nie obciąża, nie wiem w sumie, czy daje cokolwiek. Jakim cudem ja ci wychodzę z Gruboku?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 5, 2024 15:39:10 GMT 1
a Warmianin DZG nie, zacytowałem potem tego posta
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 15:45:14 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 5, 2024 15:45:14 GMT 1