|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 15:56:29 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 5, 2024 15:56:29 GMT 1
Ja uciekam bo mam gości. Jesli sie nie jebnalem to wszyscy juz zagłosowali i wyglada to tak
Stan na 16:55 Grubraun - 8 glosow Duzysz - 2 glosy Mietek - 1 glos Wrozbita - 1 glos
Postaram sie lurkowac z telefonu i byc kolo 20
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 5, 2024 15:59:17 GMT 1
Dzień dobry państwu, dzisiaj mamy sobotkę letką. Potężny Warmianin Panie Krzysztofie, dzwoniła do mnie Pani Elżbieta Jaworowicz z telewizji. Bardzo serdecznie Pana pozdrawiała i kazała przekazać, że często myśli o Pana i bardzo ciepło Pana wspomina. Prosiła mnie jednocześnie, żebym spytał sie Pana i czwórkę mafijną. Czy ma Pan jakieś pomysły? Będzie bardzo ucieszona, gdy będzie mogła przeczytać taką listę, którą Pan stworzy. Łoooo. To panie – głowa moja pełna jest pomysłów. Pan zerknie na moją głowę. Tam się pomysły, że tak powiem, bliźniaczkami i trojaczkami rodzą się. Ja już mówił, że to szukanie całych band łoterskich, to strachy na lachy. Na pokaz to robione jest. Jednego pan chycisz za rękaw, to reszta panu tą łapę chytającą utnie u samej podstawy. Bo się nic nie uczycie się – Voldemort parszywy dwójeczki pięknie podawał, wy mu wtórowali, a gdzie skalpy łoterskie są, ja się pytam się? Jak ich nie było, tak nie ma ich dalej – jedynie WASZ Stary, bo nie mój, mój na pewno nie, proszę tak nie mówić, mój tatko za Ojczyznę Polską walczył i to był najświętszy człowiek, chycony został, ale patrzam, patrzam i nikogo nie wydał. Wy linczowali po jego słowach – ale samych sprawiedliwych. Bo ŁOTRY sprytne są i nawet jak jednego pan chycisz, to on swoich nie wypapla. Bo oni oprócz tego, że wierni są SZATANOWI, to i sobie są wierni. Ale nie ze szczerości i uczciwości, ale ze strachliwości... Bo jak ten jeden łapany jest, to on wie, że jak na swoich coś piśnie, to w pierdelku będzie miał nie za dobrze... A wy szukacie – o, ten temu to powiedział, o, ten temu to pokazał, wy nie wiecie nawet czy one to ŁOTRY, a już chcecie mieć z listów ich całą bandę razem z hersztami wymuskaną. Śmiechu warte. Pod teorie swoje wariackie podstawiacie JEDEN, RAZ, DWA, a później do hoboka wyrzucacie po jednej wpadce. Ja już mówił – trza złapać tego jednego, później kolejnego się szuka się, ale nie po tym co powiedzieli, ale po tym co zrobili, albo czego nawet nie zrobili, ale mieli zrobić... I jakby każden jeden jak ja robił, to Białystok miałby już drogi wybudowane. Ale panu powiem co zauważyłem. Tylko zadzwonię zaraz, dobrze?
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 5, 2024 16:02:45 GMT 1
Na kolanach klęczę... Amerykano... Przepraszam ja ciebie... Bo to moja wina... Przez moją winę zakamieniowali ciebie... Czemuś ty mi nie powiedział, że na odwyk poszedłeś? MŁODZIEŻ BANDYCKA go zamordowała, zanim mogłem się dowiedzieć od niego tego... Czemu wy tak robicie? Ja się pytam się?! CZEMU?! Tak wiele do powiedzenia mieliśmy jeszcze sobie, a teraz to... Ale z całego serca obiecuję tobie, że znajdę ŁOTRÓW tych i łeb im upierdolę u samego spodu. Przyjmujesz te przeprosiny czy nie? Powiedz. Więcej nie będę robić. Bo ja już wiem, jak ŁOTRY działają dzięki temu. Oni Vitka zabrali z domku mojego, gdzie on dobrze miał, ale ŁOTRY tak jak i bandyckie, tak i sprytne są. Tak... I one nie tylko pieska ci zabiorą, ale i jeszcze rączki swoje od tego umyją i winę przerzucą na pijaczka jakiegoś. Ale wy się nie martwcie się. Kłamstewko ma nóżki krótkie. I ja już wszystko wiem. Ci którzy mili mi są, którzy z ciepłym słowem zadzwonią, napiszą, to sprawiedliwi ludzie będą. Bo dobroć z serca wypływa. A ŁOTERSTWO to serce zalewa... I ja przez żarty internetowe bałem się, z laseczką podniesioną przy bramce stałem, ale teraz już wiem – że wy mnie szczerze i prawdziwie na prezydenta swojego chcieliście. I jak mówiłem – Gruambo jak mój piesek honorowy, wierny, walczy tak, że nikomu nie popuści się. Jak ja. Warczy bo nie boi się. I tak samo pan Mietek, co mi mleczko cysterną nawiózł, węgla dosypał, o samopoczucie się spytał się – to kolejny okuratny mieszkaniec Białegostoku będzie. Bo my jak męczennicy są. Chcemy dobrze, za rączki chytamy ŁOTRÓW, pisemka sprawiedliwe piszemy, a w więzieniach takich to nazywają – mi Major, Wojciech S. powiedział, jak nazywają – KONFIDENT. Ty napisał jak ja źle robię, to ty KONFIDENT. Matkę swoją dręczę, ale ja to nie ja, to ty KONFIDENT. A młodzież bandycka głupiutka, niedokształcona i wierzy w takie bymbyrały... Opamiętajcie się. I, jak mówię, jako prezydent – wydaję UNIEWINNIENIE im. A teraz pisemko na policję będę pisać. Na ŁOTRÓW. Dziękuję bardzo. SWN? Hau, hau? Co ty tam, pieseczku, szczekasz?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 5, 2024 16:02:50 GMT 1
Ten Konon to Kleyo? Tak mi się skojarzyło
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 16:03:25 GMT 1
chłopy jadę na parapetówkę i meczyki premier league a potem na urodziny kumpla nie będę inaczej niż na telefonie i nie będę już przekopywał tematu, może to dobre, może to źle tak jak Lepper mówi, zlane ciepłym moczem zostało co pisałem o Braunie, a w dodatku do tego co o nim pisałem przedwczoraj mam wrażenie że to ma sens nie ma co szukać grubola zła konkretnie i celowo, ale nadal ujebanie go przedłuża nam szanse na zwycięstwo skonsolidujmy się JAK KTOŚ MA BRAUNA ZA NIEWINNEGO NIECH NAPISZE TO TU I TERAZ To tu i teraz.
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 5, 2024 16:12:54 GMT 1
MIASTOWI GŁOSOWAĆ KURWA NA BRAUNA NAWET JAK MACIE TERA inny typ Ehhhhh Ja już wam powiedziałem – język wężów znam. I powiem panu tak, panie Voldemorcie, bo ja się pana nazwiska nie boję. Użyj pan już tego Imperiusa, bo pan i tak ZŁOCZYŃCA i już pan rób sam samemu swoje. Ale ja zaklęcia przeciwstawne znam i ja się nie dam się, jak młodzież głupiutka.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 16:13:45 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 5, 2024 16:13:45 GMT 1
przecież ja nie mogę być grubolem
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 16:14:21 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 5, 2024 16:14:21 GMT 1
jakbym zagrał taka rozgrywkę w mafii to bym zesrał się ze szczęścia na te wycieraczke Grubollo a nie z frustracji
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 16:14:40 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 5, 2024 16:14:40 GMT 1
to by przebiło proroka o kilka kilometrów długości
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 16:15:01 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 5, 2024 16:15:01 GMT 1
słuchajcie, wypilem cztery flaszki i używałem kokainy więc jak AMA to teraz
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 16:16:13 GMT 1
Trzeba kliknąć. Czy MG pisałby normalnie że nie ma mordu? Wczoraj mógł być mord jakby mafijnym grubolem byli wróz albo Gruambodalej ew. mord ma Braun, Warmianin, Dużysz, Statua, Kaku To tylko dla uporządkowania, mafia mogła dojśc do wniosku że i tak nas rozpierdolą, bez dodawania mordu Ja nie mógłbym mordować jako Grubol, bo trzeba 2 linczów na niewinnych.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 16:17:49 GMT 1
to już nie jest jakiś magmar, koleś nam skacze, kurwa, po głowie Zawsze nad wami!
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 5, 2024 16:17:53 GMT 1
Ten Konon to Kleyo? Tak mi się skojarzyło Ja jestem Monte, mleczny człowiek, bo ja mleko lubię, mleko uwielbiam. A pan kto? Bo się pan nie przedstawił. Bo tu każdy ksywkę ma jakąś inną.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 16:18:01 GMT 1
słuchajcie, wypilem cztery flaszki i używałem kokainy więc jak AMA to teraz Jaki masz plan jeśli Braun w mafii a jaki jeśli niewinny?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 5, 2024 16:18:37 GMT 1
to by przebiło proroka o kilka kilometrów długości Ok, czyli Voldi w mafii, bo przedwczesne samouwielbienie już wjechało
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 16:19:04 GMT 1
To żarcik był, niewinny taki E: Czyli w mafii jest 2 gości, razem z którymi głosowałeś na trzeciego? Chyba sobie tego nie przemyślałeś. A to miastowe czy mafijne, że sobie nie przemyślał? Mafijne.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 5, 2024 16:19:42 GMT 1
Ten Konon to Kleyo? Tak mi się skojarzyło Ja jestem Monte, mleczny człowiek, bo ja mleko lubię, mleko uwielbiam. A pan kto? Bo się pan nie przedstawił. Bo tu każdy ksywkę ma jakąś inną. Przedstawiłem się, musisz temat nadrobić. Tylko 250 stron, szybko pojdzie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 16:21:38 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 5, 2024 16:21:38 GMT 1
słuchajcie, wypilem cztery flaszki i używałem kokainy więc jak AMA to teraz Jaki masz plan jeśli Braun w mafii a jaki jeśli niewinny? myślę że jest duża szansa że już nie bede miał planu teoretycznie szedlbym w kogoś kto go spuścił na drzewo przedwczoraj a potem jednak głosował na kogos innego generalnie bardzo chciałbym znaleźć niewinnośc Wróżbity ale jeszcze nie umiem i z Mietkiem mam to samo jak jest niewinny to imo przegraliśmy, ale mój last shot to bylby Grubollo
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 16:22:36 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 5, 2024 16:22:36 GMT 1
zgadzam się z opinią że jeśli Bryan w mafii to był na nim krzyżyk przedwczoraj
ale jeśli jest Grubolem zła to co najmniej jedna mafia by wykorzystała okaZje żeby zwajchiwav z niego tak jak pokazywałem
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 16:22:40 GMT 1
Trzeba kliknąć. Czy MG pisałby normalnie że nie ma mordu? Wczoraj mógł być mord jakby mafijnym grubolem byli wróz albo Gruambodalej ew. mord ma Braun, Warmianin, Dużysz, Statua, Kaku To tylko dla uporządkowania, mafia mogła dojśc do wniosku że i tak nas rozpierdolą, bez dodawania mordu Ja nie mógłbym mordować jako Grubol, bo trzeba 2 linczów na niewinnych. fakt, czyli jeszcze trzeba cię dopisać do listy gości wciąż mających ew. Strzał
|
|