|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 16:24:14 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 5, 2024 16:24:14 GMT 1
to jest gamechanger
nie ukyrwiamy Grubola zła
Z 9-4 robi się
6-4 prawdopodobnie
ukyrwiamy
mamy 8-3
dlatego z jednej strony już wszyscy mieli wyjebane na to że szukałem CZEGOKOLWIEK coBraun zrobił niewinnego
ale naprawdę trzeba się zastanowić, czy jest jakiś inny kandydat na dzisiejszy lincz który mógłby być grubolem zła i czy on zrobiłby coś niewinnego
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 16:25:22 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 5, 2024 16:25:22 GMT 1
i te głosy muszą być trzymane, bo jak ma być wajcha z niego jak jest w mafii to jest kurwa ostania szansa żeby kogoś złapać
ale czysto dla dyskusji, kto i dlaczego mógłby być tym jebanym gościem co walnie strzał w jakiegoś warmianina jeśli jest niewinny i tym wygra mafii grę
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 16:26:26 GMT 1
Umówmy się, że np. równo o 18 wysyłamy 3 najbardziej niewinnych. 3 pkt - 2 pkt - 1 pkt - Skąd wiesz, że mafia w Ciebie strzelała? No teraz już nie wiem, jak się rakiem Volv wycofał z tego co zrobił. Powinny być takie kwestie jasne już przed edycją, a jak się nie potrafi tego zrobić, to nie wymyślać dziwnych setupów.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 16:28:09 GMT 1
słuchajcie, wypilem cztery flaszki i używałem kokainy więc jak AMA to teraz Nie boisz się, że wpadniesz w szpony nałogu? Albo że już w nich jesteś?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 16:30:47 GMT 1
To żarcik był, niewinny taki E: A to miastowe czy mafijne, że sobie nie przemyślał? Mafijne. Czemu? Mafia z miejsca może sobie układać plan na grę, wie kto jest winny, kto nie. To nie domena miastowych, że im się jebią takie rzeczy? Ja cię wpisałem dziś do mafii z Gruboku i Mietkiem, a dopiero potem zauważyłem, że to by nie miało sensu zbytnio
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 5, 2024 16:31:43 GMT 1
słuchajcie, wypilem cztery flaszki i używałem kokainy więc jak AMA to teraz Ty nawąchany? Ty lepiej wypij TO Niż Fu Fu. Ja z tego nie umrzę. Ja z tego NIE UMRZĘ. Bo to jest przyjemność dla mnie. Ty lepiej wypij to, niż Fu Fu, to tobie nie zaszkodzi, bo w telewizorze było mówione od dawna już, że szklankę mleka czy litr, czy dwa, czy pięć to tobie nie zaszkodzi, to nie jest szkodliwe niż Fu Fu.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 16:32:01 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 5, 2024 16:32:01 GMT 1
uważam że duzo dałem na Brauna i chyba nikt tego nie negował wręcz było to zlewane a podkreślał to Lepper
to jest ciekawe jeśli będzie niewinny
ale ta omijka mnie zastanawia
ja wiem że dałem też dużo białka na Papieża ale ja tam opierałem się na tym że Grubollo i Papież są obaj w mafii i grają na to żeby ten z nich co ma strzał dłużej przeżył
ja wiem że skacze jak skurwysyn ale cała moja gra opiera się na tym żeby ocenić 1000 scenariuszy i napisać ten co jest dla mnie najprawdopodobniejszy i poddac go waszej ocenie
problem jest w tym, że jeśli mamy grę w której, uwazam, mafia gry unika, to ja tracę największy atut, bo bazuje na danych i brak danych mnie rozpierdala
Mordy świadczą o tym że sami się przepierdalamy, status gry, lincze, to że gracz taki jak Braun który powinken teraz ROZKURWIAC bo jest kurwa dobrym graczem i umie bazować na mecie na tym co w temacie, a on nie gra kurwa NIC NIC NIC
czaicie być dobrym i tego nie wykorzystywać w takim momencie?
dlatego ja uważam że ten BRaun jest w mafii bo kurwa to jest za daleko jednak i metowo i czysto z gry to co robi we wrazych momentach to jest pozwalanie miastu na rozpierdalanie się je
dlatego mam żal do Grubollo bo uważam że gdyby nie poszedł w groteskę to byłoby o wiele łatwiej a też widzę latterny Z ostatniej gry w mafii
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 16:32:23 GMT 1
Jeśli założę, że Gruambo jest niewinny to Lincz 5 rozgrywał się między niewinnymi. Więc jeśli Misiaku nie rozgrywał plejsa, to mafia nie musiała w ogóle tego rozgrywać w końcówce. No chyba, że zależało im na tym, żeby padł DZG jako ten najmocniejszy gracz. Więc zakładając niewinność Gruambo xzałożę niewinnosc Misio Kaku. I jeżeli tak by było to czy założenie, że mafia nigdzie nie zagłosowała dwójkami byłoby debilne? Jakbym takie coś założył to mi wychodzi: Grubollo jako ten co posłał w niezagrożonego Grubraun/Gruboku w głosie na mnie - stawiam na Grubrauna Grubdemort/Statua w głosie na Gruambo - stawiałbym na StatueLeoper/Wrozbita/Duzysz w głosie na Dzg - tu mam juz problem bo wczoraj i dzis rano walilbym w Duzysza ale jakos ten Wrozbita mi sie mniej zaczal podobac + Leppera tez nie mam jako full miastowego Ale juz sie wylania trojka Grubollo Grubraun Statua. Czynnik tej teorii wydaje mi sie glupi, ale moze w tej glupocie jest metoda? Dlaczego w takim składzie mordowaliby Jabbę i Rybaka? Nie chce mi się wierzyć, że mafia z Grubbraunem w składzie chciałaby trzymać przy życiu Grubdemorta. Zamordowanie Jabby i Rybaka zamiast Grubdemorta i Wróżbity osłabia szansę Grubbrauna na istnienie w temacie, bo oni go zawsze zepchną do defensywy, do tego np. Statule zabiera niskopostowców do nakurwiania za niskopostowość.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 16:32:44 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 5, 2024 16:32:44 GMT 1
ale jakbym miał wybierać teraz, to uważam że Grubbraun gra jak ktoś kto ma grę pod kontrolą
a Grubollo gra jak Pinsa
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 16:34:22 GMT 1
A ten posting Rambo dalej mi się nie podoba, nie wiem, czy po prostu nie umiem go czytać, czy mnie robicie w chuja. Niby się wziął za odpowiadanie, ale bardziej tak, żeby się do czegoś przyjebać, coś sobie napisać po prostu. Gruambo kto w mafii na ten moment? czwórka nie musi być spójna E: albo kto niewinny Pomyślę jak dojadę do końca.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 16:36:24 GMT 1
Czyli w mafii jest 2 gości, razem z którymi głosowałeś na trzeciego? Chyba sobie tego nie przemyślałeś. A co ma jedno z drugim? Przecież to klasyczna mafijna strategia, że się napierdalają ze sobą Ale po co miał Statua na mnie głosować, gdybyśmy byli razem w mafii, skoro miał do wyboru niewinnego DZiGa, który bił w niego jak w bęben?
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 16:38:06 GMT 1
To czemu nie głosowałem na niewinnego DZiGa? Bo mafiak jakiś ci skalkulował, co się najbardziej opłaca. Ja w DZiGa, Statua we mnie, super kalkulacja. Wymyśliłeś sobie mafię, która jest fizycznie niemożliwa.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 16:39:32 GMT 1
Braun jest już od kilku dni spisany na straty przez mafię i tylko czeka na zbudowanie pozycji pozostałych. Możemy dziś linczować jego lub Małysza. Rambo to trzeci. Jeżeli miałbym stawiać na mafię to w tym gronie: Grubraun, Statua, Dużysz, Grubollo, Lepper, Gruboku, Wróżbita Grubbrauna i Statuę na ten moment odrzucam. Wróżbita mi pasuje tylko do jednej teorii spiskowej. No to chyba nie mogę być z nim w mafii.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 16:39:38 GMT 1
ale jakbym miał wybierać teraz, to uważam że Grubbraun gra jak ktoś kto ma grę pod kontrolą a Grubollo gra jak Pinsa Czemu grubolllo jak pinsa
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 16:40:20 GMT 1
koniecnzie musimy zajebac Grubrauna, jak jest winny to Mietek inteligentnie gra na rozwodnienie Jak mi zlinczujesz Brauna, to ja jutro łączę siły z Mietkiem przeciwko tobie.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 5, 2024 16:42:55 GMT 1
koniecnzie musimy zajebac Grubrauna, jak jest winny to Mietek inteligentnie gra na rozwodnienie Jak mi zlinczujesz Brauna, to ja jutro łączę siły z Mietkiem przeciwko tobie. zlinczuje
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 5, 2024 16:43:17 GMT 1
uważam że duzo dałem na Brauna i chyba nikt tego nie negował wręcz było to zlewane a podkreślał to Lepper to jest ciekawe jeśli będzie niewinny ale ta omijka mnie zastanawia ja wiem że dałem też dużo białka na Papieża ale ja tam opierałem się na tym że Grubollo i Papież są obaj w mafii i grają na to żeby ten z nich co ma strzał dłużej przeżył ja wiem że skacze jak skurwysyn ale cała moja gra opiera się na tym żeby ocenić 1000 scenariuszy i napisać ten co jest dla mnie najprawdopodobniejszy i poddac go waszej ocenie problem jest w tym, że jeśli mamy grę w której, uwazam, mafia gry unika, to ja tracę największy atut, bo bazuje na danych i brak danych mnie rozpierdala Mordy świadczą o tym że sami się przepierdalamy, status gry, lincze, to że gracz taki jak Braun który powinken teraz ROZKURWIAC bo jest kurwa dobrym graczem i umie bazować na mecie na tym co w temacie, a on nie gra kurwa NIC NIC NIC czaicie być dobrym i tego nie wykorzystywać w takim momencie? dlatego ja uważam że ten BRaun jest w mafii bo kurwa to jest za daleko jednak i metowo i czysto z gry to co robi we wrazych momentach to jest pozwalanie miastu na rozpierdalanie się je dlatego mam żal do Grubollo bo uważam że gdyby nie poszedł w groteskę to byłoby o wiele łatwiej a też widzę latterny Z ostatniej gry w mafii <klepie po plecach>
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 16:44:15 GMT 1
Grubbrauna i Statuę na ten moment odrzucam. Wróżbita mi pasuje tylko do jednej teorii spiskowej. A jaka to teoria? Dawaj szybko proszę. Celowy strzał Grubola, żeby skierować celownik na głosujących na DZiGa, bo tylko on tam jest z mafii a wiadomo, że nie byłby pierwszy, ani nawet drugi w kolejce do zlinczowania z tego grona.
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 5, 2024 16:45:29 GMT 1
Ja jestem Monte, mleczny człowiek, bo ja mleko lubię, mleko uwielbiam. A pan kto? Bo się pan nie przedstawił. Bo tu każdy ksywkę ma jakąś inną. Przedstawiłem się, musisz temat nadrobić. Tylko 250 stron, szybko pojdzie. Aha. Okej. To ja też przedstawiłem cały zespół bandycki potwierdzony i tak dalej na stronie IKS. I se szukaj pan teraz. DO WIDZENIA.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 16:46:29 GMT 1
via mobile
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 16:46:29 GMT 1
A jaka to teoria? Dawaj szybko proszę. Celowy strzał Grubola, żeby skierować celownik na głosujących na DZiGa, bo tylko on tam jest z mafii a wiadomo, że nie byłby pierwszy, ani nawet drugi w kolejce do zlinczowania z tego grona. Chociaż możliwe, że on jest jedynym możliwym Grubolem, nie sprawdzałem, więc pewnie głupie.
|
|