|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 8:10:05 GMT 1
W momencie kiedy Ciebie nazywało się mafią o mnie napisano, że mam spoko wejście i mogę być w ekipie ludzi o niezmąconych głowach. Jeśli jesteś miastem to utrudniłeś odczyty innym, gracze mają zły odczyt Twojej postaci Jeżeli ja jestem miastem to ułatwiłem odczyty innym, gracze mają dobry odczyt mojej postaci ponadto skupiając sie na ilości postów a nie na treści utrudniasz odczyty innym. Chcesz kontynuować? Jak to po potencjalnej mojej śmierci w linczu to coś da to oczywiście że będę dawał jak najwięcej odczytów. Jak terapia szokowa ma w czymś pomóc to w to wchodzę nie patrząc czy mi to zaszkodzi czy nie. Skąd ty wiesz że gracze mają dobry odczyt twojej postaci? A komu zwykle najbardziej zależy by był czytany jako niewinny? xD skoro jestem w mieście i piszą mi że fajnie wszedłem albo wyglądam niewinnie to znaczy że nie utrudniam odczytu swojej postaci. Albo utrudniam tym, którzy chcą mieć utrudnione
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 8:10:36 GMT 1
szczęść Boże, ratuj się kto może nie podoba mi się do końca Miecio ja tu się głowię, co zrobić z tymi Kaku i DZG, a tu rozjemca, obaj fajni, nie kłóćcie się, no niby miastowe zachowanie, bo mafioza by wolał ich napierdalankę, jeśli są faktycznie niewinni, ale kurcze skąd takie bold przekonanie 😮 Tak, natomiast to niewzruszone nawalanie w Grubeone, kiedy sentyment miejski potencjalnie się zmienia, to też ryzykowna strategia Czemu sentyment miejski się zmienia?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 8:11:08 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 8:11:08 GMT 1
a grubollo trochę na plecki mi usiadł, już dwa razy mnie pochwalił, zobaczymy, co z nich zrobi! let him cook, ale odnotowuję dla protokołu
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 8:11:13 GMT 1
Mamma mia panowie wstałem dzisiaj mocny dajcie mi przeciwnika
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 8:12:22 GMT 1
a grubollo trochę na plecki mi usiadł, już dwa razy mnie pochwalił, zobaczymy, co z nich zrobi! let him cook, ale odnotowuję dla protokołu Za dobre wynagradzam a za złe karze panie Grigore
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 27, 2024 8:12:31 GMT 1
Tak, natomiast to niewzruszone nawalanie w Grubeone, kiedy sentyment miejski potencjalnie się zmienia, to też ryzykowna strategia a z tobą miałem gadać na temat tego voldemorta bo ogólnie to, co cytowałeś, to 10 minut różnicy, to ja to zrozumiałem, tam nie było sprzeczności, bo "musiałbyś być pojebem" może być synonimem do "za gruba czopka dla mafiozy" sprzeczność była później, jak napisał, że jednak nie wie, kto zacz, po tym jak napisał, że musiałbyś poszerzyć skalę xD tam faktycznie coś dziwnego zaszło no ja nie wiem, poszedłem spać w chuj potem to by jego trzeba było pytać, o ile znowu się nie oburzy na analizę językową, ale skąd miałby wiedzieć, że musiałbym dojechać skillowo, jeżeli by nie wiedział no a nawet jeśli się tam zakałapućkał, to o czym to świadczy?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 8:12:31 GMT 1
via mobile
Post by Twój Stary Grubol on Sept 27, 2024 8:12:31 GMT 1
Mamma mia panowie wstałem dzisiaj mocny dajcie mi przeciwnika Masz pięciu makaroniarzu.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 27, 2024 8:13:14 GMT 1
Tak, natomiast to niewzruszone nawalanie w Grubeone, kiedy sentyment miejski potencjalnie się zmienia, to też ryzykowna strategia Czemu sentyment miejski się zmienia? bo mi się zmienia, a jestem w mieście ziomek, dosłownie stronę temu pisał DZG, jakie są wątpliwości, ja to podbiłem, poczytaj
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 8:15:39 GMT 1
via mobile
Post by Twój Stary Grubol on Sept 27, 2024 8:15:39 GMT 1
Nie podobają mi się Grubbol, DZG, Jabba i Dużysz.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 27, 2024 8:16:18 GMT 1
GRUBOLE MAM COŚ NA SUMIENIU I TRZEBA TO POWIEDZIEĆ NA GŁOS... PRZYZNAJĘ....POMYLIŁEM PRORITETY. ZA BARDZO SKUPIŁEM SIĘ NA TYM, ŻEBY ZA WSZELKĄ CENĘ ODNIEŚĆ SUKCES W TEJ GRZE, A ZAPOMNIAŁEM O JEDNYM – O DOBREJ ZABAWIE!
MY GRUBOLE ZAWSZE WALCZYMY O SWOJE, ALE! NIE MOŻEMY ZAPOMNIE ŻE GRAMY DLA PRZYJEMNOŚCI, DLA ŚMIECHU I DLA TEGO GRUBOLSKIEGO DUCHA KTÓRY NAS WSZYSTKICH ŁĄCZY! TO PRZECIEŻ FORUMOWA MAFIA, A NIE ŻYCIE I ŚMIERĆ!
OD TEJ CHWILI SKUPIAM SIĘ NA TYM CO NAJWAŻNIEJSZE – DOBREJ ZABAWIE I WSPÓŁPRACY W ZGRANEJ DRUŻYNIE! RAZEM MOŻEMY DALEJ WALCZYĆ PRZECIWKO MĄCICIELOM ALE Z UŚMIECHEM NA TWARZY I GRUBOLSKIM SERDUCHEM NA MIEJSCU!
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 8:16:18 GMT 1
Przecież to jest naprawdę proste, że będą się zdarzać tacy co będą się w jedno zlewać ( specjalnie dla ciebie to napiszę czyli tacy co ich gry nie kojarzę za bardzo i niczym się nie wyróżniła ani na plus ani na minus). Jeśli jesteś w mafii to idealnie przyszedłeś by mój czas zmarnować na utarczki i rozmywanie tematu oraz udając że nie rozumiesz zarzutu. Jeżeli ruszyłem do rozmowy z Tobą to właśnie przestałem się zlewać w jedno ze wszystkimi, pomogłem Ci odróżnić się od pozostałych i lepiej zrozumieć grę, a Ty wymyśliłeś że będę marnować Twój czas. Generalnie wystartowałeś do tej utarczki z założeniem, że jestem tym przeszkadzającym i bardzo łatwo dojść do wniosku, że opowiadasz bajki na temat podejścia do rozwiązywania gry. Ty nie łapiesz okazji żeby sobie to ułatwić, Ty szukasz powodów dlaczego będzie trudniej. Zobaczymy czy to głupie czy mafijne, gdzieś wczoraj czytałem że jesteś wjebany i mi też się Twoje podejście nie podoba. Oczywiście że tak było że się mi zlewałeś z tamtymi. Przy założeniu że jesteś w mafii to będziesz chciał mój czas marnować rozwadniając temat. W jaki sposób ty ułatwiłeś grę w ogóle zanim mi zacząłeś odpowiadać? Czyż nie byłeś jednym z tych co woleli się nie wychylać za bardzo? Dlaczego to aż tak bardzo obruszyło że uznałem że twoja gra jest utrudniająca? Jaki proces myślowy tam zaszedł? Dlaczego się dołączać do ataków dopiero jak w miarę nastroje miejskie się krystalizują? Nie przekonuje mnie taka postawa nastawiona na podłączenie się pod pociąg w momencie kiedy jest to wygodne.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 8:16:54 GMT 1
Z Grubolone mam tak, że zdaje się spełniać oczekiwania. Taka wyważona mafijna partyjka. Jak trzeba było to się podepnie, że miałem mafijne wejście, jak dałem z serducha to spełnił moje oczekiwania i uznał, że niewinny jestem. Dużo u niego wniosków, mało pogubienia (mimo iż je sugeruje). Jedyne co mnie martwi w kontekście jego winy to to, że dość dobrze znosi ataki w swoją stronę. Plus rzuca tyloma nickami jakby miał w dupie czy na podstawie swoich wypocin kogoś za sobą do piachu pociągnie. Ok średnio się zgadzam
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 8:17:03 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 8:17:03 GMT 1
szczęść Boże, ratuj się kto może nie podoba mi się do końca Miecio ja tu się głowię, co zrobić z tymi Kaku i DZG, a tu rozjemca, obaj fajni, nie kłóćcie się, no niby miastowe zachowanie, bo mafioza by wolał ich napierdalankę, jeśli są faktycznie niewinni, ale kurcze skąd takie bold przekonanie 😮 Tak, natomiast to niewzruszone nawalanie w Grubeone, kiedy sentyment miejski potencjalnie się zmienia, to też ryzykowna strategia no ale trochę uparte, może być też strategią "obrałem se cel do nawalania, klapki i elo", taka odwrotna postawa do twojej, gdzie ty, jak pisałem, zrobiłeś coś kontrintuicyjnego, włożyłeś energię, żeby potem go bronić
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 8:17:30 GMT 1
Jak to po potencjalnej mojej śmierci w linczu to coś da to oczywiście że będę dawał jak najwięcej odczytów. Jak terapia szokowa ma w czymś pomóc to w to wchodzę nie patrząc czy mi to zaszkodzi czy nie. Skąd ty wiesz że gracze mają dobry odczyt twojej postaci? A komu zwykle najbardziej zależy by był czytany jako niewinny? xD skoro jestem w mieście i piszą mi że fajnie wszedłem albo wyglądam niewinnie to znaczy że nie utrudniam odczytu swojej postaci. Albo utrudniam tym, którzy chcą mieć utrudnione To że ktoś ocenił jako twoje wejście jako fajne niewinne, to nie znaczy że cała twoja gra może wyglądać typie.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 8:17:57 GMT 1
via mobile
Post by Twój Stary Grubol on Sept 27, 2024 8:17:57 GMT 1
GRUBOLE MAM COŚ NA SUMIENIU I TRZEBA TO POWIEDZIEĆ NA GŁOS... PRZYZNAJĘ....POMYLIŁEM PRORITETY. ZA BARDZO SKUPIŁEM SIĘ NA TYM, ŻEBY ZA WSZELKĄ CENĘ ODNIEŚĆ SUKCES W TEJ GRZE, A ZAPOMNIAŁEM O JEDNYM – O DOBREJ ZABAWIE! MY GRUBOLE ZAWSZE WALCZYMY O SWOJE, ALE! NIE MOŻEMY ZAPOMNIE ŻE GRAMY DLA PRZYJEMNOŚCI, DLA ŚMIECHU I DLA TEGO GRUBOLSKIEGO DUCHA KTÓRY NAS WSZYSTKICH ŁĄCZY! TO PRZECIEŻ FORUMOWA MAFIA, A NIE ŻYCIE I ŚMIERĆ! OD TEJ CHWILI SKUPIAM SIĘ NA TYM CO NAJWAŻNIEJSZE – DOBREJ ZABAWIE I WSPÓŁPRACY W ZGRANEJ DRUŻYNIE! RAZEM MOŻEMY DALEJ WALCZYĆ PRZECIWKO MĄCICIELOM ALE Z UŚMIECHEM NA TWARZY I GRUBOLSKIM SERDUCHEM NA MIEJSCU! Why are you gae?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 27, 2024 8:19:06 GMT 1
Grzegorz Grubraun A MOŻE MI ODPOWIESZ KTO TO TEN DZG I POKAŻESZ TO BIAŁKO CO NA NIEGO MASZ HMM? CZEMU MNIE IGNORUJESZ?
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 27, 2024 8:19:49 GMT 1
Tak, natomiast to niewzruszone nawalanie w Grubeone, kiedy sentyment miejski potencjalnie się zmienia, to też ryzykowna strategia no ale trochę uparte, może być też strategią "obrałem se cel do nawalania, klapki i elo", taka odwrotna postawa do twojej, gdzie ty, jak pisałem, zrobiłeś coś kontrintuicyjnego, włożyłeś energię, żeby potem go bronić no dlatego mietka bym nie wywalał dzisiaj, ale na ucztę do Szefa też na razie chyba bym nie zapraszał mało postów mam, pogadajcie se chłopaki beze mnie chwilę
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 27, 2024 8:19:52 GMT 1
GRUBOLE MAM COŚ NA SUMIENIU I TRZEBA TO POWIEDZIEĆ NA GŁOS... PRZYZNAJĘ....POMYLIŁEM PRORITETY. ZA BARDZO SKUPIŁEM SIĘ NA TYM, ŻEBY ZA WSZELKĄ CENĘ ODNIEŚĆ SUKCES W TEJ GRZE, A ZAPOMNIAŁEM O JEDNYM – O DOBREJ ZABAWIE! MY GRUBOLE ZAWSZE WALCZYMY O SWOJE, ALE! NIE MOŻEMY ZAPOMNIE ŻE GRAMY DLA PRZYJEMNOŚCI, DLA ŚMIECHU I DLA TEGO GRUBOLSKIEGO DUCHA KTÓRY NAS WSZYSTKICH ŁĄCZY! TO PRZECIEŻ FORUMOWA MAFIA, A NIE ŻYCIE I ŚMIERĆ! OD TEJ CHWILI SKUPIAM SIĘ NA TYM CO NAJWAŻNIEJSZE – DOBREJ ZABAWIE I WSPÓŁPRACY W ZGRANEJ DRUŻYNIE! RAZEM MOŻEMY DALEJ WALCZYĆ PRZECIWKO MĄCICIELOM ALE Z UŚMIECHEM NA TWARZY I GRUBOLSKIM SERDUCHEM NA MIEJSCU! Why are you gae? не понимаю RUSKI TROLLU WON
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 8:20:41 GMT 1
Z Grubolone mam tak, że zdaje się spełniać oczekiwania. Taka wyważona mafijna partyjka. Jak trzeba było to się podepnie, że miałem mafijne wejście, jak dałem z serducha to spełnił moje oczekiwania i uznał, że niewinny jestem. Dużo u niego wniosków, mało pogubienia (mimo iż je sugeruje). Jedyne co mnie martwi w kontekście jego winy to to, że dość dobrze znosi ataki w swoją stronę. Plus rzuca tyloma nickami jakby miał w dupie czy na podstawie swoich wypocin kogoś za sobą do piachu pociągnie. Akurat spełnianie oczekiwań to jest ostatnia rzecz o której bym pomyślał. Na samo pociągnięcie do piachu kogoś podejrzanego jeszcze przyjdzie czas.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 8:21:39 GMT 1
Jeżeli ruszyłem do rozmowy z Tobą to właśnie przestałem się zlewać w jedno ze wszystkimi, pomogłem Ci odróżnić się od pozostałych i lepiej zrozumieć grę, a Ty wymyśliłeś że będę marnować Twój czas. Generalnie wystartowałeś do tej utarczki z założeniem, że jestem tym przeszkadzającym i bardzo łatwo dojść do wniosku, że opowiadasz bajki na temat podejścia do rozwiązywania gry. Ty nie łapiesz okazji żeby sobie to ułatwić, Ty szukasz powodów dlaczego będzie trudniej. Zobaczymy czy to głupie czy mafijne, gdzieś wczoraj czytałem że jesteś wjebany i mi też się Twoje podejście nie podoba. Oczywiście że tak było że się mi zlewałeś z tamtymi. Przy założeniu że jesteś w mafii to będziesz chciał mój czas marnować rozwadniając temat. W jaki sposób ty ułatwiłeś grę w ogóle zanim mi zacząłeś odpowiadać? Czyż nie byłeś jednym z tych co woleli się nie wychylać za bardzo? Dlaczego to aż tak bardzo obruszyło że uznałem że twoja gra jest utrudniająca? Jaki proces myślowy tam zaszedł? Dlaczego się dołączać do ataków dopiero jak w miarę nastroje miejskie się krystalizują? Nie przekonuje mnie taka postawa nastawiona na podłączenie się pod pociąg w momencie kiedy jest to wygodne. 1)Skoro narzekasz że się zlewam, a w momencie kiedy ruszam z otwartą przyłbicą a Ty komentujesz, że mafia chce Ci zawracać głowę i zabierać czas to wystawiasz siebie na śmieszność. Dodatkowo sugerujesz mi jakieś wyrachowanie w wychylaniu się w momencie kiedy jak jestem to jestem a jak mnie nie ma to mnie nie ma Obruszyło mnie dokładnie to, że zakodowałeś sobie w bani że mnie nie będziesz lubił i kurczowo się tego trzymasz nawet w momencie kiedy kłóci się to z logiką którą potrafiłeś przedstawić post wcześniej 2)Ułatwiłem grę innym miastowym wejściem kiedy jestem w mieście 3)Podobno nastroje wobec Ciebie przekręcają się w drugą więc trzeci raz kulą w płot. Zejdź ze sceny i się zastanów. Ruszyłeś do kontrataku w momencie kiedy nie powinieneś. Albo sobie zdasz sprawe z własnej głupoty albo będziesz w mafii. Tymczasem daje Ci odpocząć, wykorzystaj to mądrze Madre mia tu jest limit postów a wy tyle stron najebaliście?
|
|