|
Post by Potężny Warmianin on Oct 5, 2024 17:04:19 GMT 1
Ehhhhh Ja już wam powiedziałem – język wężów znam. I powiem panu tak, panie Voldemorcie, bo ja się pana nazwiska nie boję. Użyj pan już tego Imperiusa, bo pan i tak ZŁOCZYŃCA i już pan rób sam samemu swoje. Ale ja zaklęcia przeciwstawne znam i ja się nie dam się, jak młodzież głupiutka. Red? And White. And these are the only true colors, the colors of a nation of martyrs, because I myself am a martyr, colors which we should respect, love et cetera, et cetera. Because if we'll lose them, there will be nothing, there will be badness, there will be cruelty. Goodbye.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 17:08:55 GMT 1
via mobile
Post by Andrzej Grubbol on Oct 5, 2024 17:08:55 GMT 1
WPADŁEM NA CONTROL I JEST GIT JAK NIE TRAFIMY TO GRUBDEMORT W MAFII
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 17:08:57 GMT 1
Giuseppe, a Warmianin nie skacze ci po głowie?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 17:09:46 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 17:09:46 GMT 1
Czemu? Mafia z miejsca może sobie układać plan na grę, wie kto jest winny, kto nie. To nie domena miastowych, że im się jebią takie rzeczy? Ja cię wpisałem dziś do mafii z Gruboku i Mietkiem, a dopiero potem zauważyłem, że to by nie miało sensu zbytnio Jak sobie ustalam potencjalny skład mafii, to z reguły patrzę na głosowania. Może on patrzył na to, co się może przyjąć w mieście? Voldemort miał się przyjąć w mieście?
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 17:11:52 GMT 1
Jak sobie ustalam potencjalny skład mafii, to z reguły patrzę na głosowania. Może on patrzył na to, co się może przyjąć w mieście? Voldemort miał się przyjąć w mieście? Papież naznaczył go szkarłatną literą. Swoją drogą, rozjebał nam grę nie przyznając się do roli.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 17:14:40 GMT 1
W związku z wczorajszym linczem, byłoby dobrze sprawdzić Mietka. W związku z pierwszym - Kaku. W związku z drugim - Gruboku.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 5, 2024 17:15:51 GMT 1
Giuseppe, a Warmianin nie skacze ci po głowie? Warmianin mi w całkiem prosty i jednostajny sposób pokazuje kto mu sie nie podoba
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 5, 2024 17:16:15 GMT 1
W związku z wczorajszym linczem, byłoby dobrze sprawdzić Mietka. W związku z pierwszym - Kaku. W związku z drugim - Gruboku. Trochę późno na to. Na mnie byl czas dnia drugiego, max trzeciego. Teraz to już wóz albo przewóz
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 17:18:23 GMT 1
WPADŁEM NA CONTROL I JEST GIT JAK NIE TRAFIMY TO GRUBDEMORT W MAFIi czy ty kolego nie kolejkujesz teraz
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 17:21:05 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 17:21:05 GMT 1
Voldemort miał się przyjąć w mieście? Papież naznaczył go szkarłatną literą. Swoją drogą, rozjebał nam grę nie przyznając się do roli. No trochę słabo to wyszło, ale ta gra została zjebana na wiele różnych sposobów. A słowa Papieża zostały olane, więc co miał osiągnąć Kaku? Gdyby to było zaraz po linczu na Papieżu to spoko, ale parę dni minęło
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 17:23:37 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 17:23:37 GMT 1
W ogóle Gruambo, z jakim nastawieniem wszedłeś do rozgrywki? Zajawka była, czy tak średnio?
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 17:24:30 GMT 1
Gównoprzesłanki niewinności:
Gruboku, bo głos Twojego Starego Misio Kaku, bo zbyt chujowy Statua, bo raz miał dobre wejście w temat Warmianin, bo co innego możemy zrobić Adam Dużysz, bo zhańbiłby Mafia Universe Grubrraun, bo jest pogubiony Grubdemort, bo jest szkodnikiem
Zostają:
Wróżbita Giuseppe Andrzej Grubbol Mietek Baryła
Nie podoba mi się ten skład.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 17:25:46 GMT 1
W ogóle Gruambo, z jakim nastawieniem wszedłeś do rozgrywki? Zajawka była, czy tak średnio? Jakbyśmy zaczęli dzień wcześniej, to byłbym bardzo aktywny, ale akurat zaczęliśmy kiedy miałem mało czasu na czytanie, a z zaległościami mi się źle gra.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 17:27:05 GMT 1
Gównoprzesłanki niewinności:Gruboku, bo głos Twojego Starego Misio Kaku, bo zbyt chujowy Statua, bo raz miał dobre wejście w temat Warmianin, bo co innego możemy zrobić Adam Dużysz, bo zhańbiłby Mafia Universe Grubrraun, bo jest pogubiony Grubdemort, bo jest szkodnikiem Zostają:Wróżbita Giuseppe Andrzej Grubbol Mietek Baryła Nie podoba mi się ten skład. Hmm
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 17:28:14 GMT 1
Giuseppe Andrzej pasują jako para patrzac po linczu na papiezu
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 17:29:21 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 17:29:21 GMT 1
Kurwa, zaczynam kupować jebańca
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 17:30:55 GMT 1
AKTUALNY STAN GŁOSOWANIA:Misio Kaku [6] – Grubol Szef, Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Don Vito Grubolone, Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort Don Vito Grubolone [6] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol Rick Gruboll [2]– Gruambo, Adam Dużysz Dobry zły I gruby [2] – Misio Kaku, Wróżbita Grubciej Twój Stary Grubol [1] – Rick GrubollPotężny Warmianin [1] – Twój Stary GrubolGruba Ryba [1] – Jabba The Fatt Pierwszy Lincz:Don Vito Grubolone - Niewinny, bezrolnyDon Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. OtyłekMisio Kaku [5] – Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, Gruambo Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef
Rick Gruboll [1]– Adam Dużysz Potężny Warmianin [1] – Twój Stary GrubolGruba Ryba [1] – Jabba The FattGruboku [1] - Don Vito GruboloneTemat zamyka sie o 21:12 AKTUALNY STAN GŁOSOWANIA:Grubol-Papież [4] – Gruboku, Mietek Baryła, Wróżbita Grubciej, Dobry zły i grubyM. Otyłek [3] – Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun Gruboku [3] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. OtyłekTwój Stary Grubol [1] – Gruba RybaGiuseppe Grubollo [1] – Misio Kaku Misio Kaku [1] – Adam Dużysz Rick Gruboll [1] – Gruambo AKTUALNY STAN GŁOSOWANIA:Grubol-Papież [5] – Gruboku, Mietek Baryła, Wróżbita Grubciej, Dobry zły i gruby, Statua Grubości Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Rick GrubollM. Otyłek [3] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort Twój Stary Grubol [1] – Gruba RybaGiuseppe Grubollo [1] – Misio Kaku Misio Kaku [1] – Adam Dużysz Rick Gruboll [1] – Gruambo Drugi Lincz:M. Otyłek - Niewinny, bezrolnyM. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku Gruambo [3] – Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick GrubollGrubol-Papież [2] – Gruboku, Statua Grubości Misio Kaku [2] – Adam Dużysz, GruamboTwój Stary Grubol [1] – Gruba RybaZamknięcie tematu o 22:13 AKTUALNY STAN GŁOSOWANIA:Twój Stary Grubol [4] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba RybaDobry zły i gruby [3] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny Warmianin Gruambo [2] – Grubol-Papież, Wróżbita Grubciej Mietek Baryła [2] – Twój Stary Grubol, Adam Dużysz Potężny Warmianin [2] – Statua Grubości, Grzegorz Grubraun Grubol-Papież [2] – Misio Kaku, Mietek Baryła Trzeci Lincz:Twój Stary Grubol - MAFIA, SzeregowyTwój Stary Grubol [8] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Misio Kaku, Adam Dużysz Dobry zły i gruby [3] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny Warmianin Potężny Warmianin [3] – Giuseppe Grubollo, Mietek Baryła, Statua Grubości Misio Kaku [1] –Wróżbita Grubciej Gruambo [1] – Grubol-PapieżMietek Baryła [1] – Twój Stary Grubol Zamknięcie tematu o EDIT: 21:12
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 5, 2024 17:30:57 GMT 1
Papież naznaczył go szkarłatną literą. Swoją drogą, rozjebał nam grę nie przyznając się do roli. No trochę słabo to wyszło, ale ta gra została zjebana na wiele różnych sposobów. A słowa Papieża zostały olane, więc co miał osiągnąć Kaku? Gdyby to było zaraz po linczu na Papieżu to spoko, ale parę dni minęło Ja tych słów nie olałem i wołałem na Voldiego od razu na drugi dzień. Ale fakt, wszyscy inni to olali, co tym bardziej sugeruje mi, że jest w tym prawda.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 17:33:23 GMT 1
Może Grubdemort za Wróżbitę?
Ale jak oceniać ten płacz i błaganie G. Grubollo o lincz, kiedy zlinczowany został Papież? Grubdemort za G. Grubollo?
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 17:34:57 GMT 1
Jak to się stało, że Twój Stary został zlinczowany, skoro nakurwiali we mnie Papież i Wróżbita, a ja nie chciałem go linczować?
|
|