Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 17:41:20 GMT 1
W sumie już napisałem w edicie wyżej, ale powtórzę: trzeba zacząć przeczesywać glonarium. Ja bym zaczął od Rambo. Bo zakładając Twoją niewinność, to już naprawdę mało jest osób, które chujowo weszły w temat. A skoro wiem, że Rick nie miał złych intencji, to jakoś bardziej przychylnym okiem patrzę na jego trop w kwestii Rambo. Ewentualnie Twój Stary, choć on wydaje mi się lepszym graczem i bardziej obytym. Może to oczywiście też być argument przeciw niemu, że ogarnia nasze środowisko a uparcie nie gra, ale ja się trochę boję tu roli miejskiej, więc wolę go jeszcze chwilę zostawić. Rambo nie broni nic i trzymanie go nie ma sensu. Dla mnie to taki odpowiednik Bielańskiego z tej edycji z Gerrardem, Messim i Kuleszą. Oprócz tego trzeba aktywizować Grubello i Voldemorta, to nie są absolutnie cele na dziś czy nawet jutro (czy tam pojutrze), ale można im się mocniej przyglądać i skłaniać ich do grania. Ogólnie w tym glonarium Rambo, Twój Stary, Dużysz, Jabba, Warmianin to siedzą pewnie ze 2 mafie, może 3. I niestety mam przeczucie, że za łatwo pouniewinnialiśmy i gdzieś się kryje ktoś, kto spenetrował grono zaufania. Bo naprawdę jak Ty niewinny, DZG chyba też jednak niewinny, to gdzieś mam jakiegoś miscleara, bo przecież na Vito jakaś mafia siedzi. Niby wszystko ok i logiczne ale.ja.niemkupuje tego strachu u twojego starego przed rola miejska a tymczasem gruambo już jest ok. Chyba że uważasz że niby twój stary wleciał w temat jakoś zajebiście a gruambo nie. Ja bym obu na ten moment wyjebał ale nie podoba mi się twoja kolejka. Jak dla mnie to powinieneś nawet walczyć o to żeby skasować twojego starego, bo jeśli tam jest mafia to mialbys mnie uniewinnionego i lepsze pole, tymczasem gruambo nic ci nie daje w tym kontekście. A sam zaznaczyłeś że to twoja główna dwójka na ten moment. No i twój stary spełnia też idealnie TWOJ kolejny argument "Na plus dla Leppera ta aktwyność w kluczowych godzinach, to na pewno. Aczkolwiek wczoraj by mnie bardziej kupił, gdyby nie tylko mnie bronił, ale też kogoś atakował. Bo jednak mafiozie łatwiej jest krzyczeć "zdejmijcie z Papieża" niż "zajebmy gracza X zamiast Papieża". Ale chyba faktycznie Lepper będzie gitem" Którego już użyłeś przy lepperze ale twój stary też tak krzyczał. Po co huśtać, skoro idzie po myśli mafii?
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 17:48:53 GMT 1
I za takim myśleniem należy dzisiaj podążać. Ale ciebie to bym wyjebał raczej bez mrugnięcia okiem jak co. Ja nie mówię, że w tej liście Mietka muszą być dwie czy trzy mafie (dwie to maks imo), zresztą pisałem, że pewnie część mafii faktycznie się kitra, tylko że miastowy Mietek powinien wiedzieć, że po chujowym starcie ktoś go pewnie robi w chuja, a on sobie zakłada, że ma fajną paczkę i elo. Powiedz mi co zrobiłeś w tej edycji, żeby wygłaszać takie tezy? Powiedz mi co zrobiłeś w tej edycji, że myślisz że przystoi ci zadawać takie pytania? Teraz jestem antymiejski, ale po edycji - jak się okaże, że ktoś z trzonu był w mafii - będzie: "no tak, przecież to było oczywiste". No oczywiście że "ktoś z trzonu" pewnie jest Ale to nie znaczy, że ty możesz w tak bezczelny sposób odsuwać dyskusje od siebie, bo "ktoś z glonów" też na pewno jest A my mamy znaleźć 5 mafiozów, nie 1 Italianiec a ty w ogóle wiesz kto to gruambo? przeczytałem wszystkie jego posty i Papież powinien się tłumaczyć czemu na niego naganiał no jak przeczytałeś, to ty powiedz, czemu na niego nie naganiać tzn. ja czytałem, co tam pisałeś, że "jeśli my linczujemy takich gości szybko to chujowo dla community" czy jakoś tak, ale jakie ty właściwie widzisz w nim czynniki uniewinniające? podpowiem, że to nie jest jakiś ogór, przecież to jest gra na przemknięcie najniższym effortem 🤷 od początku agresja we wszystkie strony i sporo interakcji, a wczoraj większość postów to z kolei proszenie sie o guza mocna gra wyjebką, która wygląda mi na autentyczną. Zobacz tą sekwencje zaczynanie dnia głosem o 17.45 brak jakichkolwiek podkładek albo robienia wrażenia w temacie po dwóch godzinach post który jest właśnie proszeniem się o wpierdol to nie jest topka niewinnych ale mi ten gość daje argumenty żeby niewinności w nim szukać. Wydaje się też być faktycznie dostępny dla mafii do wrzucenia na świecznik od początku agresja we wszystkie strony i sporo interakcji, a wczoraj większość postów to z kolei proszenie sie o guza mocna gra wyjebką, która wygląda mi na autentyczną. Zobacz tą sekwencje zaczynanie dnia głosem o 17.45 brak jakichkolwiek podkładek albo robienia wrażenia w temacie po dwóch godzinach post który jest właśnie proszeniem się o wpierdol to nie jest topka niewinnych ale mi ten gość daje argumenty żeby niewinności w nim szukać. Wydaje się też być faktycznie dostępny dla mafii do wrzucenia na świecznik A co jest w tym trudnego będąc w mafii, powiedz mi Chłop dosłownie wszedł najłatwiej jak się dało postem pt "sprawdźmy czy wczoraj było między niewinnymi" Zero rozumowania, zero rozkminki tylko cyk, weźmy drugiego z głosowania z wczoraj i wyjebmy go dzisiaj Serio tu nie potrzeba wielkiego miastowego effortu żeby coś takiego napisać właśnie taką retoryką kierowała się większość w temacie i Gruambo dostał za tego posta zjebe mafiozo (jeszcze z tego co słysze mocny z tożsamości) będąc blisko świecznika wchodzi w ten sposób godzine przed linczem i dla Ciebie to jest łatwe bo nie wymaga miastowego effortu? dałeś w mafii połowe najbardziej miastowych effortów w historii mafiakącik. Jebać miastowe efforty IMO antymafijne właśnie taką retoryką kierowała się większość w temacie i Gruambo dostał za tego posta zjebe mafiozo (jeszcze z tego co słysze mocny z tożsamości) będąc blisko świecznika wchodzi w ten sposób godzine przed linczem i dla Ciebie to jest łatwe bo nie wymaga miastowego effortu? dałeś w mafii połowe najbardziej miastowych effortów w historii mafiakącik. Jebać miastowe efforty IMO antymafijne XD chyba mnie z kimś mylisz Chłop ma problem z pisaniem i dawaniem effortu w mafii, już zdaje się raz cię takim stylem gry wydymał a ty go nagle chcesz bronić własną piersią GDZIE ANTURA I ODGLONOWYWANIE JAK JEST POTRZEBNE Kurwa, a tu jednak jest na odwrót.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 17:53:04 GMT 1
określiłem gdzie moich zdaniem w hierarchii powinien się znajdować rambo dałem argumenty czemu opowiadasz o chronieniu własną piersią na chuj w ogóle ta hiperbolizacja. Nikt dzisiaj o nim nie gadał i nikt nie chciał go wywalać. Ja staram się pchnąć grę ku rozwiązaniu dając takiego reada. Możesz w niego powątpiewać ale po co pierdolisz głupoty Za to Gruambo zasłużył, żeby go bronić dziś. Weź się pierdolnij w łeb. Czyli nie masz planu, nie doczytałeś gry, ale uważasz, że jestem w mafii, bo chcę Cię zlinczować? na swoją obronę powtórzę po raz kolejny, że rozwiązywać zacząłem od dzisiaj. Gruambo robi więcej dla miasta niż Wam się wydaje. robi na pewno więcej niż ty. Nie wiem co nas trzyma przed zlinczowaniem cię, jesteś w najlepszym przypadku bezużyteczny, w najgorszym mafia. Masz coś więcej niż tępa jednozadaniowka.sugerujacw że niby jesteś ok graczem ale tak naprawdę chuja wnosisz? Zakończ ten autoportret i graj, zobaczymy co stoi za tobą. tylko problem jest taki, że chyba Grubollo nie pasuje z Rambem stara prawda mówi, że jak w coś wierzyć mafiozie to w uniewinnienia, a Grubollo tam uniewinnił tego Grambo w sytuacji, gdy nikt inny właściwie nie był w stanie tego zrobić i myślę, czy to prędzej nie będzie nadwiedza Zajebać mnie, jak niewinny, to wtedy Grubollo?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 5, 2024 17:53:48 GMT 1
określiłem gdzie moich zdaniem w hierarchii powinien się znajdować rambo dałem argumenty czemu opowiadasz o chronieniu własną piersią na chuj w ogóle ta hiperbolizacja. Nikt dzisiaj o nim nie gadał i nikt nie chciał go wywalać. Ja staram się pchnąć grę ku rozwiązaniu dając takiego reada. Możesz w niego powątpiewać ale po co pierdolisz głupoty na swoją obronę powtórzę po raz kolejny, że rozwiązywać zacząłem od dzisiaj. robi na pewno więcej niż ty. Nie wiem co nas trzyma przed zlinczowaniem cię, jesteś w najlepszym przypadku bezużyteczny, w najgorszym mafia. Masz coś więcej niż tępa jednozadaniowka.sugerujacw że niby jesteś ok graczem ale tak naprawdę chuja wnosisz? Zakończ ten autoportret i graj, zobaczymy co stoi za tobą. tylko problem jest taki, że chyba Grubollo nie pasuje z Rambem stara prawda mówi, że jak w coś wierzyć mafiozie to w uniewinnienia, a Grubollo tam uniewinnił tego Grambo w sytuacji, gdy nikt inny właściwie nie był w stanie tego zrobić i myślę, czy to prędzej nie będzie nadwiedza Zajebać mnie, jak niewinny, to wtedy Grubollo? xD
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 18:17:00 GMT 1
od początku agresja we wszystkie strony i sporo interakcji, a wczoraj większość postów to z kolei proszenie sie o guza mocna gra wyjebką, która wygląda mi na autentyczną. Zobacz tą sekwencje zaczynanie dnia głosem o 17.45 brak jakichkolwiek podkładek albo robienia wrażenia w temacie po dwóch godzinach post który jest właśnie proszeniem się o wpierdol to nie jest topka niewinnych ale mi ten gość daje argumenty żeby niewinności w nim szukać. Wydaje się też być faktycznie dostępny dla mafii do wrzucenia na świecznik GRUAMBO GRA TAK JAKBY DOSTAŁ INFO ŻE JEST W MAFII I SOBIE POMYŚLAŁ KUUUUURWA ZNOWU PIERDOLE TO I POSZEDŁ W UNIEWINNIAJĄCĄ GROTESKE GDYBY BYŁ W MIEŚCIE TO WYDAJE MI SIĘ ŻE MIAŁBY WIĘKSZY ENTUZJAZM DO GRY
Gruambo robi więcej dla miasta niż Wam się wydaje. W JAKI SPOSÓB? PODAWAŁEŚ WCZEŚNIEJ TRZY GLONY DO LINCZU TO DLACZEGO RAUMBO SIĘ NA ICH TLE WYRÓŻNIA? GRUAMBO GRA TAK JAKBY DOSTAŁ INFO ŻE JEST W MAFII I SOBIE POMYŚLAŁ KUUUUURWA ZNOWU PIERDOLE TO I POSZEDŁ W UNIEWINNIAJĄCĄ GROTESKE GDYBY BYŁ W MIEŚCIE TO WYDAJE MI SIĘ ŻE MIAŁBY WIĘKSZY ENTUZJAZM DO GRY
Tzn on często idzie w groteskę Ale co by nie mówić o jego readach, to stoi za nimi często jakiś autorski tok myślenia, ciekawe rzeczy wyciągnięte z gry Teraz jest po prostu w kontrze Wczoraj mówiłeś o ciekawej sztuczce DZG, wyjawisz nam o co chodziło? Nic nowego raczej nie wymyśle dzisiaj, więc trzymałbym się Twojego Starego. Oprócz takiej czutki jaką miałem wczoraj do niego, to na jego niekorzyść działa: W D1 głosowali na niego dwaj ludzie, których ubiła mafia. Teoretycznie mafia mogła by chcieć, żebyśmy tak myśleli, ale wg mnie oni założyli że stwierdzimy, że to zbyt proste. Z kolei sam Twój stary walnął idiotycznym strzałem w Warmianina, mimo że wcześniej chyba wskazywał kogoś innego. Jakoś od początku gry najbardziej niewinny wydaje mi się Mietek, ale dzisiaj faktycznie miał dziwne wejście do tematu, ale to temat raczej na później. dobra cofam swój read na Gruambo Gruambo robi więcej dla miasta niż Wam się wydaje. a dalbys rade wymienic konkrety ?? bo dla mnie jego stejtment bez wzgledu na przynaleznosc jest troche abstrakcyjny nie czytal stron 30-90 ale mocno optuje za szukaniem poza glonarium Ja ogólnie uważam, że w glonach siedzą ze 2, może nawet 3 mafie, ale też pytanie kto się łapie do grupy glonów? Ja czy Warmianin, dość oczywiście, ale dalej już trochę pod górkę, bo jabba ewidentnie się rozkręca, czy Twój Stary też pod to podchodzi czy jednak już jest dość aktywny? Dzisiaj tak średnio miałem czas śledzić, ale po dwóch dniach do tej grupy bym jeszcze wskazał Dużysza, Gruambo i Gruboku. Więc sugerowałbym celowanie w kogoś z grupy: Twój Stary, Dużysz, Gruambo i Gruboku (siebie wykluczam, jabba ma potencjał, Warmianim może poleci za punkty więc szkoda na niego linczu). "glony" wedkarz - no z tych wszystkich pasywnych mam od niego najlepszy wajb moze po prostu najbardziej mi siedziec jego styl gry i oceniam subiektywnie ale dla mnie miasto gruambo - dojebany sie uaktywnil w sposob deprecjonujaco-hejterski no imo mafijna wersja tego gracza kononowicz - wkurwia mnie swoja bezczelnoscia twoj stary - do odjebania na ten moment chociaz szacun za twarde jaja i trzymanie sie chujowej postawy pomimo jobow na ryj jabba - no tu podobne wejscie co w ostatniej edycji co tez glonowal na poczatku daje w miasto grubysz - tutaj to w ogole wyzej sra niz dupe ma i uwaza ze moze wlaczyc wyzszy bieg a mnie podejrzewa od poczatku dnia z dupiatych powodow i zadnej argumentacji na swoje tezy nie daje bo tak jest dla niego wygodniej na ten moment proponuje Joanna/Twój Stary/DZG ale jestem w 1/4 Twój Stary to Lewkon przecież kto to Joanna? Rambo to Lewkoń i nie rozumiem, czemu świrujesz Pewni niewinni Dobry, zły i gruby - na początku mocno go podejrzewałem, dlatego że zauważyłem mafijne zachowanie: inicjowałem pressing wobec niego, a on odpierał go, uderzając nie w argumenty, a mój autorytet, co jest raczej mafijne, ale było jednak miejską nieuczciwością. Grubol-Papież - pewny niewinny. Kto nie widzi tego jak autentycznie i szczerze poszukuje mafii, porządkuje grę i błądzi, ten nie jest dobrze zorientowany w tej rozgrywce. Andrzej Grubbol - jedyny zgrzyt, jaki z nim mam, to wrażenie udawanych emocji, ale to raczej przez nadużywanie Caps Locka. To trzon rozgrywki, któremu powierzyłbym rząd dusz. Poza tym można by tu jeszcze dołączyć Gruambo , który wprowadza niezwykły spokój i opanowanie do rozgrywki. Sam chciałbym tak umieć. Zawodnicy typu średni: Wróżbita Grubciej - ciężko o nim coś powiedzieć poza tym, że ciągle jest i reaguje. Moim zdaniem w mafii grałby nieco inaczej. Tutaj klasycznie gra tak, że pewnie zostanie do meczówki. Grzegorz Grubraun - zauważyłem, że lubi nacisnąć, ostro skomentować, zainicjować presję, lecz potem niewiele z tego wynika. Duży rozstrzał - być może największy - między aktywnością a wpływem. Niemniej z takich wrażeń growych na plus. Gruboku - wczoraj na niego zagłosowałem, lecz dzisiaj przeprosiłem, była to gruba pomyłka. Wciąż nie jestem na tyle utwierdzony, by dać go wyżej, ale raczej prezentuje niewinność. Statua Grubości - raczej spoko, widać ciekawe przemyślenia, nieźle sobie poczyna. Glony: jabba the fatt - popieram DZG. Gra jakby był dumny z tego, że ma kunszt mafijny, ale nie chce mu się go okazywać. Raczej szkodliwy dla miasta. Czy mafia? Jedynie metodą eliminacji. Adam Dużysz - dziwne, że mało osób dostrzega moje wcześniejsze uwagi - mianowicie to, że Dużysz wchodzi na poszczególne fragmenty rozgrywki, tam coś pisze, mąci - może nawet pozoruje! - i to tyle z jego gry. Brakuje mi stempla. Co jest tego przyczyną. Potężny Warmianin - również, podobnie jak Gruambo, wprowadza luz i spokój do rozgrywki, ale jemu akurat nie ufam. W glonach będzie mafia na sto procent. Jedna lub dwie. Nie ma oczywiście na to żadnego matematycznego, formalnego dowodu, jednak nie tylko matematyką ta gra stoi. Zostają: Mietek Baryła - gracz, który odbębnia granie. Takie mam wrażenie. Stara się dużo dawać od siebie (w sensie liter), ale jeśli chodzi o wnioski na mój temat, czy ten dzisiejszy wniosek, że należy kontynuować obecny prąd miejski... To są raczejw wnioski na poziomie powierzchownym. To na pewno każe być czujnym. Giuseppe Grubbolo - komentator, który komentuje w oderwaniu od swoich ogólnych wniosków. Drugi taki przypadek do Grubraunie. Tylko, że tutaj od początku edycji mam jakąś nieufność, na razie niemerytoryczną. Gruba Ryba - nic nie potrafię o nim powiedzieć. Właściwie, nikt nic o nim nie mówi. Jeśli ktoś jeszcze dotrwał do tego momentu, to może mi powiedzieć dlaczego, bo przeoczyłem. Misio Kaku - fajnie wszedł, lecz potem było gorzej. Moim zdaniem słabo znosi presję. Słabo reagował w momencie zagrożenia. To na pewno nie sprawia, że patrzę na niego zielonym okiem. Lord Grubdemort - podobny przypadek, co jabba. Gracz, który jest niezwykle dumny z tego, że - mimo swojego, jak twierdzi, wielkiego kunsztu mafijnego - nie poświęca się odpowiednio rozgrywce. Tylko, że jemu już ufam znacznie mniej - i to z zawiłych powodów metagrowych! Ze wszystkich grup, które wymieniłem, tu będzie największa liczba mafiozów. Lewkon faktycznie Grurambo, i mafijny fajna lista zachowam sobie na gorsze dni fajna szczególnie, jeżeli twój stary okaże się czerwony bo ja kończę swoją i w sumie w sporej części mam podobnie Nie ufam Twój Staremu za grosz mafiacorner.boards.net/post/138027/threadmafiacorner.boards.net/post/138028/threadMietek się przypierniczył do Don Vito od startu, Gruboku podpytał, Mietek go zlał, raczej unpairing. Szczególnie w kontekście koloru Don Vito. Mietek nie jest z Gruambo - stan na 2 stronę;Z rzeczy wartych odnotowania - interakcja kreacyjna Grubbrauna z Wróżbitą i Wróżbita przymilający się do mnie. Potężny Warmianin też kreacyjny dyskurs z Wróżbitą. Gruboku potem ma tę w sumie fajną wymianę ze mną, gdzie ja widzę raczej odzwierciedlenie jego gry jako Okoński. Szybki wjazd Wróżbity w Don Vito.mafiacorner.boards.net/post/138105/threadMietek daje prawdopodobnie trzech niewinnych tutej. W sumie tam fajne, bo Dużysz nie przyłaczył się do wjebki na Grubbrauna i Grubelone.mafiacorner.boards.net/post/138123/threadNo chłopa widać było z miejsca, że ma rolę, ale w sumie tutaj znowu Dużysz poszedł miejskim torem myślenia. Zaryzykuję teze, że Dużysz niewinny.mafiacorner.boards.net/post/138127/threadAle podczepka Twojego Starego Grubola już mafijna. Misio Kaku daje najmafijniej na Wróżbitę. Odważnie w sumie. *** Commentary: Tylko ciekawe w sumie, bo Wróżbita zareagował na to, że chuja się zna, a jak ja mu potem wpierdoliłem, to już zrobił OMGUSA. *** Grubbraun się przypierdala do Gruboku, że tamten atakuje Ricka.
Nie podobają mi się interakcje Gruboku - Papież.
Misiowi się podoba Mietek, Grubbraun tonuje. Twój Stary Grubol przypierdala się do Dużysza, u mnie minus. Wróżbita dalej ciśnie Grubelone.A Mietek przypierdala się do Ricka za atak na Grurambo. I wbija w Grubelone od razu po.mafiacorner.boards.net/post/138218/thread*** Commentary: Mocny link Grurambo - Mietek imo. *** *** Commentary 2: Na ten moment niewinni z tego mi wychodzą Dużysz, Grubbraun, Grublepper.
Na drugim biegunie z kolei Wróżbita, Twój Stary Grubol.
Średnio wyglądają Mietek i Papież. *** mafiacorner.boards.net/post/138290/threadTo mocno out-of-character post Papieża i mi się nie podoba. mafiacorner.boards.net/post/138292/threadmafiacorner.boards.net/post/138293/threadTo ta interesująca sekwencja Wróżbity, który zaczął mnie jebać jak się znalazł w składzie mafii. Interesujące w tym jest, że w sumie potem był ten moment, że zaczął bardzo mocno grać moją winą na podstawie ewentualnej winy Papieża. Robię pairing Wróżbita - Papież. mafiacorner.boards.net/post/138311/threadTu Grubbraun się wpierdala w Misio Kaku, który przypierdala się do Wróżbity.
I generalnie z lotu ptaka miałem raczej Grubbrauna za niewinnego, a jak Wróżbita mafia, to po prostu jedzie mu na pleckach, ale do rozważenia jeszcze ten pairing. mafiacorner.boards.net/post/138312/threadTu chujowy Misio Kaku z kolei, dostał od dwóch i wlazł w defensywę. mafiacorner.boards.net/post/138313/threadJak Gruambo w mafii, to Wróżbita będzie niewinny, aczkolwiek takiego Squbiego jak Grubelone też bym odsuwał na później w mafii. mafiacorner.boards.net/post/138335/threadJabba chujowe wejście, tj. ja raczej go kojarzę, że wbija i se wajbuje po prostu, totalnie odstrzelony. A tu jakieś pierdolenie kreacyjne o niczym. mafiacorner.boards.net/post/138339/threadNo tu mi rośnie znowu szansa na Papież - Grubbraun - Wróżbita, szczególnie biorąc pod uwagę jak Wrózbita se jedzie z Braunem i robią mi wiązanie na Papieżu. mafiacorner.boards.net/post/138345/thread - kurwa no ile tu jest mizianka od startu. mafiacorner.boards.net/post/138346/threadPapież i Grubbraun najbardziej niewinni? mafiacorner.boards.net/post/138366/threadNa korzyść Wróżbity. W sumie widzę, że w temacie też to napisałem. Zostaje kwestia, czy nie chciał przesunąć Grubelone na później. mafiacorner.boards.net/post/138375/threadChujowy post DZG, zauważa to Wróżbita. mafiacorner.boards.net/post/138394/threadDużo miłości. *** I w sumie tu robię przerwę, bo 20 pierwszych stron wleciało, mafia tam musiała grać, a ja klasycznie pierdolę tę syzyfową pracę i teraz wjeżdża wajb-check. DZG nie jest z Wróżbitą.mafiacorner.boards.net/post/138426/threadmafiacorner.boards.net/post/138441/threadmafiacorner.boards.net/post/138442/threadStrasznie chujowy Jabba out of character. mafiacorner.boards.net/post/138461/threadMega chujowy post DZG.
mafiacorner.boards.net/post/138478/threadmafiacorner.boards.net/post/138505/threadTwój Stary dalej z krucjatą na Dużysza.mafiacorner.boards.net/post/138510/threadDobry post Grubbrauna. Bo ja se pokminiłem, że jak jeden z DZG/Kaku w mafii, to Mietek też w mafii. mafiacorner.boards.net/post/138536/threadKurde no, to jeden z tych postów, gdzie miałem wrażenie, że Wróżbita siedzi na plecach Grubbraunowi.Generalnie z ich postingu mam o wiele mniejsze wrażenie, że to Grubbraun ma agendę, za to Wróżbita ma bardzo mocną. mafiacorner.boards.net/post/138539/threadKilka słów o Grubollo - wkurwił mnie przy wczorajszym linczu, bo ten backseating kojarzę z jego mafijnym wydaniem, ale po co by mu była gra na 10 stron polegająća na dyskusji z Don Vito? mafiacorner.boards.net/post/138541/threadJa też mam Grubeleppera za niewinnego.mafiacorner.boards.net/post/138554/threadTutaj imo rozparowanie Gruboku z Twoim Starym, ale sparowanie Dużysz z Gruboku. mafiacorner.boards.net/post/138573/threadNo Jabba z DGZ stonks. mafiacorner.boards.net/post/138577/threadA Twój Stary w opozycji. Stary nie będzie z DZG. Do zapamiętania. mafiacorner.boards.net/post/138579/threadDobre dla Wróżbity. mafiacorner.boards.net/post/138583/threadWrażliwy chłopak. mafiacorner.boards.net/post/138623/threadChujowy Gruambo. mafiacorner.boards.net/post/138652/threadA to mi się max nie podoba, bo tu zaczyna się koalicja Grubbraun i Wróżbita pt. 'wjebać Voldemorta w pairing'. Tylko kurwa w sumie pod kątem Ricka to jest dla nich okej. No bo padł niewinny. XD mafiacorner.boards.net/post/138659/threadmafiacorner.boards.net/post/138662/threadDobre dla Wróżbity w sumie. mafiacorner.boards.net/post/138681/threadChujowy Papież. mafiacorner.boards.net/post/138685/threadTu początek kolejnej miłości Wróżbita - Statua.
Tak biorąc to pod uwagę, to core powinien być solidny, a nie jest. I to mnie alarmuje trochę. mafiacorner.boards.net/post/138697/threadOut of character w chuj. Dziwny Grubbraun tutaj. mafiacorner.boards.net/post/138699/threadTu mi sie nie podoba Statua i Grurambo. mafiacorner.boards.net/post/138708/threadTeż mi się nie podobają te skoki Papieżaka między ścianą, obrażaniem, a takim jakimś wymuszonym śmieszkiem. mafiacorner.boards.net/post/138777/threadStatua mi się nie podobał i na re-readzie też mi się nie podoba. mafiacorner.boards.net/post/138790/threadHmm. mafiacorner.boards.net/post/138814/threadTwój Stary z Papieżem? mafiacorner.boards.net/post/138837/threadO, a tu zmiana zdania Starego vs DZG. mafiacorner.boards.net/post/138994/threadGrubollo w chuj w tunelu na Vito. A co jak jest tym Grubolem i te osoby co później się upewniały, że zejdzie Vito robiły mu rolę? AKTUALNY STAN GŁOSOWANIA: Don Vito Grubolone [6] – Grubol-Papież, Gruboku, Lord Grubdemort, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości Misio Kaku [6] – Grubol Szef, Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Don Vito Grubolone, Andrzej Grubbol, Dobry zły i gruby Rick Gruboll [2]– Gruambo, Adam Dużysz Dobry zły I gruby [2] – Misio Kaku, Wróżbita Grubciej Twój Stary Grubol [1] – Rick Gruboll Jabba The Fatt [1] – Twój Stary Grubol Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt mafiacorner.boards.net/post/139079/threadPierwszy Lincz: Don Vito Grubolone - Niewinny, bezrolny Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek Misio Kaku [5] – Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, Gruambo Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef Rick Gruboll [1]– Adam Dużysz Potężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt Gruboku [1] - Don Vito Grubolone DZG z Grubollo?mafiacorner.boards.net/post/139166/threadKaku w sumie mi niewinnie wyglądał do tej pory. DZG, Grubollo, Papież, Twój Stary, Rambo
mafia na ten moment
W sumie wyszło mi tylko dwóch typów do sprawdzenia, a w chuj obszerna żółta strefa xD ale to już powiedzmu oznaka tego, że poza te dolne typy nie chcę dzisiaj wychodzić, nad resztą trzeba będzie pomyśleć. No ale wygląda to tak: Niewinni: Grzegorz Grubraun – no można mu zarzucić, że trochę syn koleżanki twojej starej, ale to samo zarzucałem też motylkowi. Chłop dużo ciekawych rzeczy wygrzebuje z postów, cofa się i wrzuca jakieś wykopaliska nawet z poprzednich edycji, no dla mnie tam miejskie trybiki działają pod kopułą i łączą kropki Andrzej Grubbol – to przypierdolenie się do DZG paradoksalnie wydaje mi się miejskie, siada na niego w momencie jaki DZG nie jest w ogóle kandydatem do liczu na dzisiaj i toczy personalną krucjatę. Przypomina mi trochę moje niektóre miejskie analizy sprzed paru miesięcy xD no dałbym kredyt zaufania Gruboku – no też wpierdala się w każdego odważnie, jeżeli uważa że ktoś zasługuje. Trochę podobny casus jak Kaku, dostał po dupie ale nie schował się do nory a wręcz uważam że w niektórych momentach dostawał skrzydeł. Dałbym mu żyć, czekam na więcej contentu _______________________ Raczej niewinni: Dobry, zły i gruby – ja te jego jazdy po bandzie i szalone zmiany zdania czytam jako raczej miejskie, dodatkowo zdaje mi się, że taki self-conscious i płaczliwy, jaki był na początku to bywa raczej w swoich miejskich wydaniach Misio Kaku – dalej nie mam stuprocentowego przekonania, ale chłopa już kilka razy linczowałem za granie tego, co gra w tej edycji xD natomiast raczej dość jest nieugięty w tym jak wchodzi w temat i rozdaje razy. Trochę niepokoi że teraz pod koniec dnia tak zniknął, oby jeszcze jakiś input przed linczem dał Mietek Baryła – pisałem już, że wajbuje mi spoko, ale no to dalej jest w chuj mocny mafiak. Trzeba uważać, nawet mimo tego że intuicyjnie gdzieś tam jestem przekonany do niego. Natomiast jedna rzecz, której nie wywoływałem wcześniej, to to, że zwykle właśnie w mafii chował się za kreacją w ten sposób, co w tej edycji. No ale nie chcę psuć zabawy xD Jeździć, obserwować. Na czuja bardziej zielony, ale nie lock town Jabba – kurde mam nadzieję, że mnie w chuja nie robi, bo przy tej dzisiejszej grze mega mi siadł jego posting, trochę wajbowo jak foka. Na czuja zielony Statua Grubości – no w sumie nie mam się do czego przypierdolić, ale czy to jest de facto coś, czego mafiozo nie mógłby zagrać? No mógłby. Pamiętam że w paru kwestiach się zgadzaliśmy ale nie było tam nic, co jakoś by mi dobitnie zapadło w pamięć. Natomiast zdaję sobie sprawę, że to nie jest jakiś mocny argument, no nie mam na niego specjalnie białka. Pewnie do przeczytania od nowa w razie gdybyśmy znów spudłowali i zaczęłoby się robić gorąco _______________________ Żółta strefa: Lord Grubdemort – nie wiem xD nie podoba mi się to że go tyle czasu nie było, no ale to jest NAI. Umie w mafii lepiej. Miał też edycję gdzie mu się nie chciało i padł szybko, ale do tej pory niespecjalnie bawił się w jakieś wybiegi i urabianie ludzi, poza tym tańczeniem wokół papieża. Ale CHYBA mafijny Voldi dałby temu papieżakowi spaść wczoraj, a nie dawać mu kolejną szansę na uniewinnienie, co? Oczywiście to przy założeniu że papież serio jest niewinny. Do obserwacji, mam nadzieję, że zacznie grać, bo to nie przystoi Potężny Warmianin – kurwa losowy strzał, wkurwia tym, w ogóle mam wrażenie że większość glonów przyjęła pozycje pt „bronimy Gruambo”, co może znaczyć, że siedzi ich w tamtych stanach więcej. Jeżeli Gruambo winny, to spada tier niżej Giuseppe Grubollo – mieszane uczucia mam, co paradoksalnie może znaczyć, że niewinny? Tzn jak jest w mafii to zwykle jednak wkłada więcej postaranka, natomiast tu niespecjalnie widzę to szarpanie zębami, które widać u miejskiego Giuseppe, jak znajdzie jakiś cel. Trochę się miota bez ładu i składu, daje jakieś absurdalne rzeczy w stylu tej obrony Lewkonia. Dużo propsów zebrał za ten wkurwiony post na mnie, ale on w mafii też przecież tak umie. Jeździć, obserwować Grubol-Papież – dalej nie jestem przekonany co do niewinności totalnie. Wkłada dużo postaranka, ale jak to już Giuseppe zauważył, chuja to może znaczyć. Nie linczowałbym dzisiaj, bo żądam ostatecznego rozwiązania kwestii glonowskiej, ale też do obserwacji dalej. Grubraun mówi że niewinny, to może coś w tym jest, tak że z potencjałem na ruszenie się w obie strony tierlisty Adam Dużysz – wajbował mi spoko, ale jak trzeba napisać coś konkretnego, to już nie dałem rady uzyskać odpowiedzi. Boi się konfrontacji, czy se poszedł w chuj? Tłumacz się wąsaczu Gruba Ryba – podobał mi się jakiś tam post wajbowo ale znowu, to nic czego mafia nie mogłaby zagrać _______________________ Do sprawdzenia:Gruambo – patrz: Twój Stary. Poza tym co tam napisałem, no to trochę tego effortu włożył, ale niespecjalnie cokolwiek z tego effortu wyszło poza typami pod prąd i dyskredytacją ludzi, którzy na niego głosują. Dodatkowo za mafijną wersję mają go DZG i Voldi, którzy Lewkonia czytać umieją. A chyba razem nie są w mafii, co? xD Twój Stary Grubol – wypierdoliłbym go najchętniej, natomiast chłop poszedł już mocniej w absurd, niż Gruambo. Nie wiem, czy to znaczy że nie czuje szans na uniewinnienie się w inny sposób, czy po prostu ma wyjebane, ale dosłownie bliźniaczo idą tym tokiem myślenia. Pytanie, czy ktoś komuś tu siedzi na pleckach, czy po prostu chcą komuś dobrać się do dupy zanim któryś z nich zleci, żeby urwać jeden dzień więcej Pokolorowałeś na zielono DZG, choć dopierdalałeś się do mnie o uniewinnianie tego samego DZG? No brzmi śmierdząco. kto to Joanna? Rambo to Lewkoń i nie rozumiem, czemu świrujesz Ja jeszcze dziś rano myślałem, że Twój Stary to Lewkoń i myślałem, że pod trollowaniem kitra rolę, ale potem od Rambo poczułem takiego McChuja, że nie mam wątpliwości, gdzie siedzi Lewkoń. Moim zdaniem w wersji mafijnej. obaj moga byc w mafii imo Stary i Grurambo Broń boże, zdrowie psychiczne najważniejsze. Nawet alkoholu nie piję Czyli stary do wyjebania? Jestem, choć motywacja dzisiaj średnia. Zastanawiałem się, który to Zmarzlik, bo ten mnie dobrze czyta, a tu nie widzę go nigdzie. No i wyszedł że to Braun, więc Braun mafia. Kompletnie inaczej by mnie oceniał jakby był niewinny, niż to co dziś o mnie pisał. Nie czytałem tematu, ktoś ma jakieś mocne zdanie na temat tego konfedegrubola? PÓKI CO DLA MNIE SPOKO, FAJNIE NAPISAŁ O NIM TWÓJ STARY: Grzegorz Grubraun - zauważyłem, że lubi nacisnąć, ostro skomentować, zainicjować presję, lecz potem niewiele z tego wynika. Duży rozstrzał - być może największy - między aktywnością a wpływem. Niemniej z takich wrażeń growych na plus. JAK JEST W MAFII TO ZEJDZIE MU PALIWO I ROZBIJE SOBIE GŁOWE O KRAWĘŻNIK - TO JEST KIEPSKI MAFIOZA
PÓKI CO DLA MNIE SPOKO, FAJNIE NAPISAŁ O NIM TWÓJ STARY: Grzegorz Grubraun - zauważyłem, że lubi nacisnąć, ostro skomentować, zainicjować presję, lecz potem niewiele z tego wynika. Duży rozstrzał - być może największy - między aktywnością a wpływem. Niemniej z takich wrażeń growych na plus. JAK JEST W MAFII TO ZEJDZIE MU PALIWO I ROZBIJE SOBIE GŁOWE O KRAWĘŻNIK - TO JEST KIEPSKI MAFIOZA
Ok, to dziś go zostawiam, ale tylko dziś. A jak nie chcecie Warmianina, to i tak polecam posłać jakieś głosy w niego, plus w Rambo i Twojego Starego, jakiś taki remisik na 10 minut przed końcem będzie super, niech im się pali pod dupskiem do samego końca E: A, dobra, lincz o 22 dziś, to jeszcze jest czas w sumie E2: jednak o 21! AKTUALNY STAN GŁOSOWANIA:Twój Stary Grubol [4] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba Dobry zły i gruby [3] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny Warmianin Gruambo [2] –Grubol-Papież, Wróżbita Grubciej Mietek Baryła [2] – Twój Stary Grubol, Adam Dużysz Potężny Warmianin [2] – Statua Grubości, Grzegorz Grubraun Grubol-Papież [2] – Misio Kaku, Mietek Baryła mafiacorner.boards.net/post/140980
ŚCIĄGAJCIE Z TEGO TWOJEGO STAREGO. DZG SIEDZI W NORZE I SIĘ ŚMIEJE Może niech zleci dzisiaj ten twój stary, Gruambo nie chowa głowy w piasek w fazie wajchy ej ten Stary to nie jest Eneldo? Sidor nie ale Eneldo Nie ogarnął mojej tożsamości, ale ogarnął, że to NIE SIDOR, ale ENELDO? Ok, Gruambo pisze jak spalony mafioza ŚCIĄGAJCIE Z TEGO TWOJEGO STAREGO. DZG SIEDZI W NORZE I SIĘ ŚMIEJE A Twój Stary to nie siedzi w norze? A Twój Stary to nie siedzi w norze? TAK ALE TWÓJ STARY GRA Z JAJEM I WRZUCIŁ MIEJSKĄ LISTE A CO JAK WYJDZIE 20:55 Z ROLĄ?
Grubbol dużo zainwestował w Twojego Starego.
|
|