Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 18:20:53 GMT 1
No brzydko dla andrzeja to wygląda, bardzo brzydko
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 5, 2024 18:23:35 GMT 1
Grubbol i Kaku fatalnie wyglądają przy linczu na Twoim Starym. Kaku ostatecznie na niego zagłosował. No to jest akurat prawda, ale tu wychodzi słaba kalkulacja, nie wiedziałem że mój głos będzie niepotrzebny, ale tam już wajcha szła na kogoś w temacie, nie pamiętam na kogo.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 18:23:44 GMT 1
Więc wstępnie głos na starego którego i tak chciałem wyjebać a prowadzi ej kurwa teraz mam taki jebany mindfucknze gruambo to toćka e toćke magmar z tej edycji gdzie wygralem jako wmp Za dużo Mietkowi wtedy przypisywałem, by chyba byłem już uratowany, a Twój Stary stracony.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 18:27:00 GMT 1
Warmianina Braun duzysz grubollo kaku gruambo statua To potencjalni mafijni grubole Kogoś pominąłem? Ja bym w ogóle jebał tego mafijnego grubola, bo on mafii bardziej szkodzi niż pomaga. Jest 8v4, zakładając pudło jest 6v4 i parzysta meczowka, a grubol robi 5v4 czyli nieparzystą meczówkę. Pomijam, że taka meczowka jest nie do wygrania, to jednak wolę nieparzystą. Ale to chyba zakładając, że nie trafiamy dziś. Jak trafiamy raz, to chyba też, ale przy trafieniu więcej razy już chyba może robić robotę, nie chce mi się tego rozważać. Zresztą takie info się później może przydać, czy ktoś jest możliwym grubolem, czy nie. Jak dla mnie nie ma minusów, żeby parę osób zeszło z głównego celu na lincz w tym celu
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 18:30:47 GMT 1
Braun się poddał? W mieście by się nie poddał. Gównoprzesłanki niewinności:Gruboku, bo głos Twojego Starego Misio Kaku, bo zbyt chujowy Statua, bo raz miał dobre wejście w temat Warmianin, bo co innego możemy zrobić Adam Dużysz, bo zhańbiłby Mafia Universe Grubrraun, bo jest pogubiony Grubdemort, bo jest szkodnikiem Zostają:Wróżbita Giuseppe Andrzej Grubbol Mietek Baryła Nie podoba mi się ten skład. Grubbol i Kaku fatalnie wyglądają przy linczu na Twoim Starym. Kaku ostatecznie na niego zagłosował. Więc wstępnie głos na starego którego i tak chciałem wyjebać a prowadzi ej kurwa teraz mam taki jebany mindfucknze gruambo to toćka e toćke magmar z tej edycji gdzie wygralem jako wmp Za dużo Mietkowi wtedy przypisywałem, by chyba byłem już uratowany, a Twój Stary stracony.
Andrzej Grubbol Mietek Baryła Misio Kaku Grzegorz Grubbraun
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 5, 2024 18:30:55 GMT 1
Zakładając winę Brauna szedłbym za ciosem w Małysza, a zakładając że jest niewinny... w sumie też bym szedł w Małysza. Ale można też próbować wywrócić stolik Voldemortem.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 18:31:51 GMT 1
Braun się poddał? W mieście by się nie poddał. Gównoprzesłanki niewinności:Gruboku, bo głos Twojego Starego Misio Kaku, bo zbyt chujowy Statua, bo raz miał dobre wejście w temat Warmianin, bo co innego możemy zrobić Adam Dużysz, bo zhańbiłby Mafia Universe Grubrraun, bo jest pogubiony Grubdemort, bo jest szkodnikiem Zostają:Wróżbita Giuseppe Andrzej Grubbol Mietek Baryła Nie podoba mi się ten skład. Grubbol i Kaku fatalnie wyglądają przy linczu na Twoim Starym. Kaku ostatecznie na niego zagłosował. Za dużo Mietkowi wtedy przypisywałem, by chyba byłem już uratowany, a Twój Stary stracony.
Andrzej Grubbol Mietek Baryła Misio Kaku Grzegorz Grubbraun
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 18:32:05 GMT 1
Mam wrażenie, że w tej edycji wyjątkowo dużo jest takich uniewinnień. Braun na Papaju, Dużysz na Twoim Starym, mnie przynajmniej dwie osoby mają za niewinnego od początku gry i nic się tam nie zmieniło, to Ale o czym mowa? O takich na wpół nadwiedzowych uniewinnieniach.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 18:33:03 GMT 1
O takich na wpół nadwiedzowych uniewinnieniach. Dużysz uniewinniał Twojego Starego?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 18:34:21 GMT 1
Podoba mi się gruambo dziś. Czyli ostatnio było między dwoma niewinnymi?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 18:35:22 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 18:35:22 GMT 1
W którymś momencie, przed metową fazą gry, pisał, że uniewinnia Twojego Starego, ale regulamin mu zabrania powiedzieć czemu, czy jakoś tak
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 18:35:26 GMT 1
Z mniej oczywistych tematów, uważam że Rick Gruboll jest niewinny. Jestem dość mocno przekonany. Moim zdaniem niewinny będzie też Twój Stary ale na razie jestem blokowany regulaminem, żeby dać coś więcej
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 18:36:56 GMT 1
Twój Stary to Eneldo, na 99%, mam wajby z Mordoru. Czy jesteśmy przekonani, że jest w mafii? Może tego DZG? mafiacorner.boards.net/post/141056A ty nie pisałeś ze niewinny Eneldo? Nie wiem, mi przypomina Mordor, ale skoro gra jak gra to i tak go trzeba zlinczować
Przedziwna sekwencja.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 18:37:05 GMT 1
Z mniej oczywistych tematów, uważam że Rick Gruboll jest niewinny. Jestem dość mocno przekonany. Moim zdaniem niewinny będzie też Twój Stary ale na razie jestem blokowany regulaminem, żeby dać coś więcej Kto ci te posty na mafijnym podrzuca? Twój stary?
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 18:38:38 GMT 1
Może niewinny, głos na niego, może niewinny.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 18:40:34 GMT 1
Twój Stary to Eneldo, na 99%, mam wajby z Mordoru. Czy jesteśmy przekonani, że jest w mafii? Może tego DZG? mafiacorner.boards.net/post/141056Nie wiem, mi przypomina Mordor, ale skoro gra jak gra to i tak go trzeba zlinczować
Przedziwna sekwencja. Jejku, to jest strasznie dobre xd To było w międzyczasie: ej ja chyba zmieniam na papieza bo twojbstary zasoftowal role a gruambo mi daje wajby magmara zostaw tego papieża w spokoju. Stary większa szansa na mafię
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 18:41:15 GMT 1
TOMUŚ GDZIE JESTEŚ SKURWYSYNU ale skąd pomysł, że on w ogóle gra? xD TOMUŚ GDZIE JESTEŚ SKURWYSYNU Tutaj, CZEGO? Wyreżyserowane?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 18:41:56 GMT 1
Jejku, to jest strasznie dobre xd To było w międzyczasie: zostaw tego papieża w spokoju. Stary większa szansa na mafię factchecking
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 18:42:20 GMT 1
Jejku, to jest strasznie dobre xd To było w międzyczasie: zostaw tego papieża w spokoju. Stary większa szansa na mafię No, papież akurat nie potrzebował w tamtym momencie obrońcy.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 18:45:19 GMT 1
Ja bym dzisiaj nie linczował papieża. Co prawda pisał, że jutro się uniewinni, co mogłoby sugerować, że jest sądem, ale nie wierzę, że taki gracz jak papież wiedząc, że ma ciepło w d2 nie robi sprawdzenia w n2 tylko próbuje to zgreedować. Powyzsze oznacza, że Papież raczej planuje po prostu przysiąść mocno w temat i w sumie niezależnie od strony chcialbym, żeby w ten temat mocno przysiadł. A jeśli wyjdzie dzisiaj jako sąd, to się go po prostu zlinczuje.
|
|