|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 19:09:35 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 5, 2024 19:09:35 GMT 1
3. Dobry, zły i gruby 17. Wróżbita Grubciej 13. Mietek Baryła 4. Misio Kaku -----------tu nie powinno być 15. Gruboku -----------najpewniej tu też 11. Gruambo - moje największe zaskoczenie bo dla mnie był glonem wrzucanym na świecznik z wielu stron i ja wszedłem w te jego posty, przeczytałem i jeżeli my takich ludzi chcemy kłaść w pierwszych linczach to jesteśmy nieźle postrzeleni, ten gość nie gra mafjinej gierki. Do miasta też mu sporo brakuje, ale moim zdaniem to nie powinien być cel na lincz 12. Andrzej Grubbol 1. Lord Grubdemort 2. Grzegorz Grubraun Grubol Papież -----------------to jest grupa w której potrzebuje klaryfikacji NA KTÓREJ LEŻY ODPOWIEDZIALNOŚĆ za naszą wygraną bądź przegraną 14. Statua Grubości 19. Twój Stary Grubol 20. Gruba Ryba -----------------tutaj czysto technicznie spodziewam się znaleźć mafie 5. Potężny Warmianin 10. Adam Dużysz 18. Jabba ---------------w glonach też coś musi być tu jestem po śniadaniu a teraz idę robić obiad Mietek, ty myślisz, że jesteś taki łatwy do odczytania, żeby dawać cię na szczycie listy niewinności? I jeszcze razem z DZiGiem? Przed linczem na papieżu grałem imo niewinnie. Przy linczu papieza i dzg zagralem kryminal.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 19:10:27 GMT 1
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 19:11:02 GMT 1
Jeśli Braun jest w mafii, to i tak wiele nie możemy dziś ugrać, ale byłoby dobrze, żeby każdy, komu brakuje jednego linczu dziś strzelił w linczowanego.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 19:11:45 GMT 1
A nie, chuj, tu nie ma kto zginął w linczu
E: nie wiem co ja pierdolę, jak pokolorowane komórki są xd
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 5, 2024 19:12:44 GMT 1
No to jeśli Braun jest czerwony to ja na niego muszę głosować to wtedy i tak przechodzę przez grubolską bramę
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 19:12:48 GMT 1
Jeśli Braun jest w mafii, to i tak wiele nie możemy dziś ugrać, ale byłoby dobrze, żeby każdy, komu brakuje jednego linczu dziś strzelił w linczowanego. Jak każdy to zrobi, to będziemy mieli szersze grono potencjalnych gruboli. Jak strzeli połowa czy coś, to ma to większy sens
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 19:12:58 GMT 1
Jak to będzie Warmianin, to się wkurwię.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 19:13:41 GMT 1
Jeśli Braun jest w mafii, to i tak wiele nie możemy dziś ugrać, ale byłoby dobrze, żeby każdy, komu brakuje jednego linczu dziś strzelił w linczowanego. Jak każdy to zrobi, to będziemy mieli szersze grono potencjalnych gruboli. Jak strzeli połowa czy coś, to ma to większy sens Ale już strzał Grubola nie będzie nad nami wisiał w przyszłości.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 5, 2024 19:14:03 GMT 1
Statua niewinny
Misio Kaku pewnie też
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 19:16:36 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 5, 2024 19:16:36 GMT 1
Warmianina Braun duzysz grubollo kaku gruambo statua To potencjalni mafijni grubole Kogoś pominąłem? Ja bym w ogóle jebał tego mafijnego grubola, bo on mafii bardziej szkodzi niż pomaga. Jest 8v4, zakładając pudło jest 6v4 i parzysta meczowka, a grubol robi 5v4 czyli nieparzystą meczówkę. Pomijam, że taka meczowka jest nie do wygrania, to jednak wolę nieparzystą. Amen. Punkt dla Misio Kaku. Mnie martwi Gruboku, że Ty zaczynasz poswiecac czas na takie pierdoly. W salonie płonie nam meblościanka, a Twoim problemem jest uschnięty żonkil.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 19:17:11 GMT 1
Jeśli Braun jest w mafii, to i tak wiele nie możemy dziś ugrać, ale byłoby dobrze, żeby każdy, komu brakuje jednego linczu dziś strzelił w linczowanego. Jak każdy to zrobi, to będziemy mieli szersze grono potencjalnych gruboli. Jak strzeli połowa czy coś, to ma to większy sens to
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 19:17:50 GMT 1
Jak każdy to zrobi, to będziemy mieli szersze grono potencjalnych gruboli. Jak strzeli połowa czy coś, to ma to większy sens Ale już strzał Grubola nie będzie nad nami wisiał w przyszłości. No i co? Mord to mord, dziś czy jutro, jak ma mordować tak czy tak, to co za różnica?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 19:18:12 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 5, 2024 19:18:12 GMT 1
Mafia mogła wiedzieć, że jest Sądem, poza moim, dwa ostatnie głosy to Grubdemort i Grubbol. Dobra Lewy. Bo dzisiaj dajesz tak fajnie, ze Cie uznaje na ten moment za miastowego. Czy Grubraun pasuje Ci w parze ze Statua?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 19:19:02 GMT 1
Ja bym w ogóle jebał tego mafijnego grubola, bo on mafii bardziej szkodzi niż pomaga. Jest 8v4, zakładając pudło jest 6v4 i parzysta meczowka, a grubol robi 5v4 czyli nieparzystą meczówkę. Pomijam, że taka meczowka jest nie do wygrania, to jednak wolę nieparzystą. Amen. Punkt dla Misio Kaku. Mnie martwi Gruboku, że Ty zaczynasz poswiecac czas na takie pierdoly. W salonie płonie nam meblościanka, a Twoim problemem jest uschnięty żonkil. Ja już pisałem, że gra przegrana.
A co jest niby złego w poświęcaniu czasu kwestii roli mafijnej która może nam ustrzelić zaraz dwóch graczy? Oszalałeś?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 19:20:42 GMT 1
Czyli: Braunowi brakuje dowolnego Kaku brakuje dowolnego Warmianinowi brakuje niewinnego Grubollo brakuje niewinnego Dużyszowi brakuje dowolnego Gruambo brakuje niewinnego Mi brakuje niewinnego
Zakładając, że Braun będzie winny, to imo ci, którym brakuje dowolnego po prostu nie powinni dziś w niego walić. Ma sens?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 19:20:59 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 5, 2024 19:20:59 GMT 1
Jezeli Grubraun niewinny to stawiam na Grubollo Italiano, Duzysza i Leppera/Wrozbite. Taki hot tejk. Moze totalny jestem frajer ale daje Gruambo i Misiaku do miejskich wajbow
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 19:21:31 GMT 1
Mafia mogła wiedzieć, że jest Sądem, poza moim, dwa ostatnie głosy to Grubdemort i Grubbol. Dobra Lewy. Bo dzisiaj dajesz tak fajnie, ze Cie uznaje na ten moment za miastowego. Czy Grubraun pasuje Ci w parze ze Statua? Statua na ten moment dla mnie niewinny.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 19:21:48 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 5, 2024 19:21:48 GMT 1
Bo jak tak se spojrze w lustro to ja kurwa ciagnalem Italiano na garbie za jego ladny usmiech i dzien dobry na klatce schodowej.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 5, 2024 19:23:11 GMT 1
No to jeśli Braun jest czerwony to ja na niego muszę głosować to wtedy i tak przechodzę przez grubolską bramę Przez grubolską bramę nie przeszli jeszcze Grubraun, Misio kaku, Warmianin, Grubollo, Dużysz, Gruambo, Statua. Przypominam, że oni nawet jak przejdą przez bramę to mogą jebnąć wzmocnionym mordem i w ten sposób nie wykorzystywać skilla, niemniej wtedy kamizelka może ich wyruchać, więc i tak to dobra strategia dla miasta. Dziś mogą przejść przez bramę niezależnie od wyniku: Grubraun, Misio kaku, Dużysz. Jeśli Braun jest zielony to jeszcze Warmianin, Grubollo, Gruambo, Statua. No ale on już przestał pisać, więc nie będzie zielony. W związku z tym najlepiej jak Misio kaku i Dużysz zagłosują ZA braunem, pozostali to tam chuj.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 19:23:34 GMT 1
Ja bym w ogóle jebał tego mafijnego grubola, bo on mafii bardziej szkodzi niż pomaga. Jest 8v4, zakładając pudło jest 6v4 i parzysta meczowka, a grubol robi 5v4 czyli nieparzystą meczówkę. Pomijam, że taka meczowka jest nie do wygrania, to jednak wolę nieparzystą. Amen. Punkt dla Misio Kaku. Mnie martwi Gruboku, że Ty zaczynasz poswiecac czas na takie pierdoly. W salonie płonie nam meblościanka, a Twoim problemem jest uschnięty żonkil. Ale chwila, do czego jest to przypierdółka? Cel do linczu mamy od paru godzin, tutaj się nie zmienia. Ty się dowalasz, że próba wyciągnięcia z tego linczu jak najwięcej jest be. ??
|
|