Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 5, 2024 19:23:47 GMT 1
Czyli: Braunowi brakuje dowolnego Kaku brakuje dowolnego Warmianinowi brakuje niewinnego Grubollo brakuje niewinnego Dużyszowi brakuje dowolnego Gruambo brakuje niewinnego Mi brakuje niewinnego Zakładając, że Braun będzie winny, to imo ci, którym brakuje dowolnego po prostu nie powinni dziś w niego walić. Ma sens? Tak ed. Kurwa źle przeczytałem. Oni właśnie powinni
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 19:25:15 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 5, 2024 19:25:15 GMT 1
Tak naprawdę to każdy miastowy powinien zagłosować w Grubrauna tak jak zostało ustalone.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Oct 5, 2024 19:26:36 GMT 1
Bo jak tak se spojrze w lustro to ja kurwa ciagnalem Italiano na garbie za jego ladny usmiech i dzien dobry na klatce schodowej. Odjebałby w mafii te "myśli samobójcze"? Wg mnie zrobiłby to tylko, gdyby wiedział, że Grubdemort będzie kontrolował lincz.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 19:26:54 GMT 1
Ale to na odwrót imo. Zakładam, że Dużysz będzie w mafii, może być grubolem, więc imo nie ma sensu mu dawać mordu. Ja wiem, że póki jest vs4 (i chyba vs3) nic to specjalnie nie zmienia, ale potem już chyba może.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 5, 2024 19:27:49 GMT 1
Ale to na odwrót imo. Zakładam, że Dużysz będzie w mafii, może być grubolem, więc imo nie ma sensu mu dawać mordu. Ja wiem, że póki jest vs4 (i chyba vs3) nic to specjalnie nie zmienia, ale potem już chyba może. Jak mu damy mord to nie dość, że nam znieparzyścią grę, to jeszcze Dużysz to już nie 90% tylko 100%.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 19:28:20 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 5, 2024 19:28:20 GMT 1
Bo jak tak se spojrze w lustro to ja kurwa ciagnalem Italiano na garbie za jego ladny usmiech i dzien dobry na klatce schodowej. Odjebałby w mafii te "myśli samobójcze"? Wg mnie zrobiłby to tylko, gdyby wiedział, że Grubdemort będzie kontrolował lincz. Tu juz nie chodzi o sam fakt jego mafiowania czy nie tylko kurwa w jak absurdalny sposob czasem sie fokusuje na czyjejs winie/niewinnosci.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 19:29:05 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 5, 2024 19:29:05 GMT 1
Ale to na odwrót imo. Zakładam, że Dużysz będzie w mafii, może być grubolem, więc imo nie ma sensu mu dawać mordu. Ja wiem, że póki jest vs4 (i chyba vs3) nic to specjalnie nie zmienia, ale potem już chyba może. A niech celuje poza kamizelki. Zobaczymy co maja w glowie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 19:30:27 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 5, 2024 19:30:27 GMT 1
Bo kamizelke maja pewnie Ci, ktorzy mieli w miare dobra pozycje na poczatku gry (wygladali legitnie). Troche sie obawiam, ze jedna moze miec Braun bo on tam byl w tym slynnym corze poczatkowym
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 19:30:38 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 5, 2024 19:30:38 GMT 1
Bo kamizelke maja pewnie Ci, ktorzy mieli w miare dobra pozycje na poczatku gry (wygladali legitnie). Troche sie obawiam, ze jedna moze miec Braun bo on tam byl w tym slynnym corze poczatkowym ci z malej litery glabie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 19:31:12 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 5, 2024 19:31:12 GMT 1
Kto lepiej pasuje na kokege z mafii Grubrauna. Lepper czy Wrozbita?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 5, 2024 19:31:47 GMT 1
Ale to na odwrót imo. Zakładam, że Dużysz będzie w mafii, może być grubolem, więc imo nie ma sensu mu dawać mordu. Ja wiem, że póki jest vs4 (i chyba vs3) nic to specjalnie nie zmienia, ale potem już chyba może. Jak mu damy mord to nie dość, że nam znieparzyścią grę, to jeszcze Dużysz to już nie 90% tylko 100%. Tak jeszcze analizując, bo nie rozumiem do końca tego "potem już chyba może". Jest 8:4. Trafiamy i leci mord jest 7:3 Trafiamy i leci mord jest 6:2 Trafiamy i leci mord jest 5:1 Nie trafiamy i leci mord jest 3:1 No dodatkowy mord tu zawsze tu znieparzyści, w tym przypadku na 2:1. Chyba że po drodze jebną w kamizelkę.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 19:32:23 GMT 1
W ogóle o chuj chodzi, że Bambaryła wrzuca dziś tabelkę do rozpisywania grubola zła, a jak się próbuje z niej skorzystać, to się dopierdala xD
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 19:32:58 GMT 1
Jak mu damy mord to nie dość, że nam znieparzyścią grę, to jeszcze Dużysz to już nie 90% tylko 100%. Tak jeszcze analizując, bo nie rozumiem do końca tego "potem już chyba może". Jest 8:4. Trafiamy i leci mord jest 7:3 Trafiamy i leci mord jest 6:2 Trafiamy i leci mord jest 5:1 Nie trafiamy i leci mord jest 3:1 No dodatkowy mord tu zawsze tu znieparzyści, w tym przypadku na 2:1. Chyba że po drodze jebną w kamizelkę. Nie jestem dobry z matmy ani z myślenia ogólnie W sensie myślałem, że brak tego mordu może nam dać lincz więcej, czy coś xd
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 19:33:51 GMT 1
Tak naprawdę to każdy miastowy powinien zagłosować w Grubrauna tak jak zostało ustalone. Przez co mafia może sobie decydować czy użyć roli, zamiast się zastanawiać.
Nie chodzi tylko o to, jaka będzie meczówka. o przyszłości też mowa.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 19:35:25 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 5, 2024 19:35:25 GMT 1
Tak naprawdę to każdy miastowy powinien zagłosować w Grubrauna tak jak zostało ustalone. Przez co mafia może sobie decydować czy użyć roli, zamiast się zastanawiać.
To jakie rozwiazanie Twoim zdaniem byloby najlepsze?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 5, 2024 19:35:55 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 5, 2024 19:35:55 GMT 1
W ogóle o chuj chodzi, że Bambaryła wrzuca dziś tabelkę do rozpisywania grubola zła, a jak się próbuje z niej skorzystać, to się dopierdala xD No bo Wy nie korzystacie z mojej pieknej tabelki tylko tego gowna od Papieza
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 19:36:01 GMT 1
W ogóle o chuj chodzi, że Bambaryła wrzuca dziś tabelkę do rozpisywania grubola zła, a jak się próbuje z niej skorzystać, to się dopierdala xD xD
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 5, 2024 19:36:10 GMT 1
No można przemyśleć ubezpieczenie od zielonego brauna, to wtedy ktoś z grona Warmianin, Grubollo, Gruambo, Statua nie powinien na niego głosować.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Post by Gruboku on Oct 5, 2024 19:36:25 GMT 1
Przez co mafia może sobie decydować czy użyć roli, zamiast się zastanawiać.
To jakie rozwiazanie Twoim zdaniem byloby najlepsze? Dzielimy ich.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 5, 2024 19:36:54 GMT 1
Ja mogę na niego nie głosować, luźno W ogóle o chuj chodzi, że Bambaryła wrzuca dziś tabelkę do rozpisywania grubola zła, a jak się próbuje z niej skorzystać, to się dopierdala xD No bo Wy nie korzystacie z mojej pieknej tabelki tylko tego gowna od Papieza Wrzuciłeś ją dziś? Wrzuciłeś
|
|