|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 8:24:06 GMT 1
via mobile
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 8:24:06 GMT 1
Rick to może wypowiedz się o tym. Co sądzisz o tym, że Grubdemort antycypuje walkę na śmierć i życie pomiędzy mną a nim, gdy już Grubleone umrze? Bo ja też to antycypuje i to niezależnie od winy/braku winy Grubleone. Sądzisz, że do tego dojdzie, że Grubleone umrze? Sądzisz, że do tej walki dojdzie? Będzie to dobre czy złe dla miasta, gdyby do tego doszło? No i co świadczy o Grubdemorcie, że tę antycypację napisał. Ja się na przykład zdecydowałem to przemilczeć.
A nie wiem, mam to w dupie. Umiejętność czytania rozgrywki na tyle, żeby przewidzieć co się wydarzy po śmierci pewnie top1 jebanego teraz gościa nie jest dla mnie ani specjalnie szokująca, ani tym bardziej mafijne. Ja w sprawie grubleone jestem mniej więcej w teamie wróżbity, tzn. nie czuję potrzeby wypierdalania go konkretnie dzisiaj i dałbym mu się rozegrać, szczególnie jak uświadomiłem sobie kto jest kto, natomiast jakbym miał wybierać między losowym lowpostowcem typu twój stary czy inny wędkarz a grubleone, to może i pragmatycznie byłoby go jebac dzisiaj. Nie jestem natomiast zwolennikiem twojej szkoły gotowania z twojego następnego posta, gdzie wyciągasz zmianę zdania voldemortowi w przeciągu 9 minut i „wpadłeś misiu” Otóż, chuj nie wpadłeś. Określanie tego mianem, nie wiem, chujowej/zbyt szybkiej progresji, bo pewnie do tego miałoby sie to sprowadzać, jest zle. My nie gramy siódmej edycji, żeby voldemort-mafiozo dał się złapać na takiej bzdurze, co więcej, jeśli tam faktycznie są dziury w progresji (a nie w ozkminiakem tego), to jest to czynnik uniewinniający, bo ma wykurwione w d0 w budowanie spójnego wizerunku i dbanie o to, czy jego zdanie będzie wynikać z dotychczasowych postów czy nie. Wiem, bo sam miałem dokładnie tak samo i wczoraj dwukrotnie mi ludzie „zarzucali” atakowanie/bronienie dwóch osób, kiedy w momencie napisania posta przez tamte osoby, moje nastawienie do nich Zdążyło się już zmienić, tylko nie napisałem tego w temacie, bo i po chuj (grubleone i Mietek). Więc finalnie no ja nie wiem kto cię uczył gotować, ale dla mnie to jakaś recepta z amerykańskiego (hehe) fastfooda i myślę, że nie ma tutaj zastosowania.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 8:24:41 GMT 1
GRUBOLE MAM COŚ NA SUMIENIU I TRZEBA TO POWIEDZIEĆ NA GŁOS... PRZYZNAJĘ....POMYLIŁEM PRORITETY. ZA BARDZO SKUPIŁEM SIĘ NA TYM, ŻEBY ZA WSZELKĄ CENĘ ODNIEŚĆ SUKCES W TEJ GRZE, A ZAPOMNIAŁEM O JEDNYM – O DOBREJ ZABAWIE! MY GRUBOLE ZAWSZE WALCZYMY O SWOJE, ALE! NIE MOŻEMY ZAPOMNIE ŻE GRAMY DLA PRZYJEMNOŚCI, DLA ŚMIECHU I DLA TEGO GRUBOLSKIEGO DUCHA KTÓRY NAS WSZYSTKICH ŁĄCZY! TO PRZECIEŻ FORUMOWA MAFIA, A NIE ŻYCIE I ŚMIERĆ! OD TEJ CHWILI SKUPIAM SIĘ NA TYM CO NAJWAŻNIEJSZE – DOBREJ ZABAWIE I WSPÓŁPRACY W ZGRANEJ DRUŻYNIE! RAZEM MOŻEMY DALEJ WALCZYĆ PRZECIWKO MĄCICIELOM ALE Z UŚMIECHEM NA TWARZY I GRUBOLSKIM SERDUCHEM NA MIEJSCU! Andrzej Grubbol jest niewinny i wizja współpracy z nim powoduje we mnie ekscytacje!
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 27, 2024 8:24:53 GMT 1
albo chuj nie bede z tym czekac otoz don vito grubelone i andrzej grubbol to duet mafijny dziekuje ostro a gdzie w tym grubol szef? Ty lepiej byś się wytłumaczył jakim cudem w ciągu 9 minut raz wiedziałeś, a raz nie wiedziałeś, kim jest Wróżbita Maciej. DZG to dobry zły i gruby aka Kowboj aka Eastgrub.
Z Grubolone jest taki problem, że te argumenty na jego niewinność co Eastgrub podaje, są sensowne, ale to jak on absurdalnie szuka prawdy i jak absurdalne i powierzchowne ma ciągi myślowe, mi mówią jedno. Fabrykacja! Sztuczne potrawy to są.
Szala winy przeważa szalę niewinności.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 8:25:38 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 8:25:38 GMT 1
Grzegorz Grubraun A MOŻE MI ODPOWIESZ KTO TO TEN DZG I POKAŻESZ TO BIAŁKO CO NA NIEGO MASZ HMM? CZEMU MNIE IGNORUJESZ? gdzie niby cię zignorowałem? : o a dzg to dobry zły i gruby Nie no ten dobry zły i gruby musi być w mafii, bo tak fatalnej gry nie wyobrażam sobie w mieście. Do tego urabianie widzi po jednym poście wyjętym z kontekstu, czyli nie czyta rozgrywki. Co to jest za argument-inwalida w ogóle? Gra fatalnie, więc MUSI BYĆ W MAFII? Po pierwsze skąd przekonanie, że gram fatalnie? Jak na to, że na granie wczoraj/dzisiaj/jutro mam w opór mało czasu, a wtedy kiedy będę miał czas akurat temat będzie zamknięty, to gram BARDZO DOBRZE A wam (Tobie i temu drugiemu Grubciejowi) widzę bardzo mocno zależy by mnie wypierdolić w linczu z gry. gościowi nawet dupa się nie paliła, a ledwie palec u nogi, a tu już wróży, że go wywalą, jak go nie będzie, gdy dostał klasyczny press na wejście
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 8:27:32 GMT 1
Oczywiście że tak było że się mi zlewałeś z tamtymi. Przy założeniu że jesteś w mafii to będziesz chciał mój czas marnować rozwadniając temat. W jaki sposób ty ułatwiłeś grę w ogóle zanim mi zacząłeś odpowiadać? Czyż nie byłeś jednym z tych co woleli się nie wychylać za bardzo? Dlaczego to aż tak bardzo obruszyło że uznałem że twoja gra jest utrudniająca? Jaki proces myślowy tam zaszedł? Dlaczego się dołączać do ataków dopiero jak w miarę nastroje miejskie się krystalizują? Nie przekonuje mnie taka postawa nastawiona na podłączenie się pod pociąg w momencie kiedy jest to wygodne. 1)Skoro narzekasz że się zlewam, a w momencie kiedy ruszam z otwartą przyłbicą a Ty komentujesz, że mafia chce Ci zawracać głowę i zabierać czas to wystawiasz siebie na śmieszność. Dodatkowo sugerujesz mi jakieś wyrachowanie w wychylaniu się w momencie kiedy jak jestem to jestem a jak mnie nie ma to mnie nie ma Obruszyło mnie dokładnie to, że zakodowałeś sobie w bani że mnie nie będziesz lubił i kurczowo się tego trzymasz nawet w momencie kiedy kłóci się to z logiką którą potrafiłeś przedstawić post wcześniej 2)Ułatwiłem grę innym miastowym wejściem kiedy jestem w mieście 3)Podobno nastroje wobec Ciebie przekręcają się w drugą więc trzeci raz kulą w płot. Zejdź ze sceny i się zastanów. Ruszyłeś do kontrataku w momencie kiedy nie powinieneś. Albo sobie zdasz sprawe z własnej głupoty albo będziesz w mafii. Tymczasem daje Ci odpocząć, wykorzystaj to mądrze 1) Ale co ma do tego czy ciebie lubię czy nie? Jak jesteś w mafii to jasne powinno być że będziesz chciał zabrać czas. Nawet nie zacząłem ci wyrachowania zarzucać a ty próbujesz już uprzedzić atak. 2) Dlaczego masz potrzebę określania siebie jako miejskiego? Budować chcesz na tym pozycję czy jak? 3) Przecież nastroje nie są do końca wykrystalizowane co do mnie więc o czym rozmawiamy? A co jeśli ci nie odpuszczę, bo uznam że jesteś potencjalnym mafiozem, którego trzeba zlinczować jak najszybciej by nie dać zbudować zawczasu pozycji?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 8:30:04 GMT 1
Grzegorz Grubraun A MOŻE MI ODPOWIESZ KTO TO TEN DZG I POKAŻESZ TO BIAŁKO CO NA NIEGO MASZ HMM? CZEMU MNIE IGNORUJESZ? gdzie niby cię zignorowałem? : o a dzg to dobry zły i gruby Co to jest za argument-inwalida w ogóle? Gra fatalnie, więc MUSI BYĆ W MAFII? Po pierwsze skąd przekonanie, że gram fatalnie? Jak na to, że na granie wczoraj/dzisiaj/jutro mam w opór mało czasu, a wtedy kiedy będę miał czas akurat temat będzie zamknięty, to gram BARDZO DOBRZE A wam (Tobie i temu drugiemu Grubciejowi) widzę bardzo mocno zależy by mnie wypierdolić w linczu z gry. gościowi nawet dupa się nie paliła, a ledwie palec u nogi, a tu już wróży, że go wywalą, jak go nie będzie, gdy dostał klasyczny press na wejście Myślę myślę Wśród uczestników nie ma gracza, który zareagowałby tak chujowo na pressing będąc w mafii Wśród uczestników jest może jeden gracz, który w mafii byłby w stanie tak chujowo zareagować dla niepoznaki Patrząc na tego jednego posta daje mi to pozytywny obraz gracza DZG
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 8:30:05 GMT 1
via mobile
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 8:30:05 GMT 1
ale chronologię zdarzeń mamy taką: 1. piszę pierwszego posta w rozgrywce 2. rambo pisze drugiego posta w rozgrywce 3. piszę trzeciego posta w rozgrywce i zwracam się w nim bezpośrednio do rambo i to pozytywnym tonie 4. grubol szef pisze czwartego posta w rozgrywce rambo mi w żaden sposob nie odpisuje, ani w ogóle nie pisze nic innego 5. pomyślałem sobie, że w zasadzie takie unikanie interakcji jest raczej mafijne niż niemafine, no bo czego się bać, zabawę d0 mamy, ale nie musi to przecież o niczym świadczyć - piszę więc posta o karmie i daję mu -5 6. grumbao widzi, że dostał atak i pisze drugiego posta kreacyjnego 7. w temacie nic się nie dzieje, bo kilka osób tylko wrzuciło posty kreacyjne, no i jak napisałem wyżej, ty zacząłeś pytać andrzeja o kreację 8. daję rambo kolejne -5 i tobie -2 za rozmywanie tematu co pośrednio zdejmuje press z rambo 9. rambo dalej nie ma więc jak dla mnie to podejrzany stał się w punkcie piątym, a to że zniknął, to tylko mnie utwierdza w tym przekonaniu a odnośnie ciebie to nie wiem jaki wniosek w końcu w związku z tym, chyba się nie zgadzam, że "mógł się bawić kreacją", bo wg mojej interpretacji, to zabawy tam wiele nie było COŚ MI TU NIE STYKA... PRZECIEŻ TO JEST KIEPSKIE. JAK MIAŁ SIĘ ODNIEŚĆ RAMBO KREACYJNIE DO TWOJEGO POSTA ŻE MA FAJNY AVATAR I ZAZDRO?
UWAŻASZ ŻE TEN POST Z '-5 RAMBO' TO JEST TAK KONKRETNY ATAK ŻE RAMBO W OBSRANYCH PORTACH POSTANOWIŁ TEMAT ZIGNOROWAĆ I POZOSTAĆ W KREACJI NA 1 STRONIE?
DAJCIE SPOKÓJ A MOŻE CHŁOP PO PROSTU BYŁ CZYMŚ ZAJĘTY? BO TU SIĘ TWORZY TAKA NARRACJA JAKBY OTRZYMAŁ POTĘŻNEGO GONGA I POSTANOWIŁ UCIEC DO NORY
A MOŻE TO JEST OPERACJA FALSE FLAG I ODWRÓCENIE UWAGI OD TWOJEGO KOLEGI DON VITO GRUBOLONE?
15 STRON MAM TERAZ NADRABIAĆ??
WITAM PANIE ANDRZEJU JUŻ TŁUMACZĘ JAKBYM PO PANA PIERWSZEJ WIADOMOŚCI NAPISAŁ PANU „O WITAM PANA ANDRZEJA JAK ZDROWIE I NA KTÓRĄ BLOKADĘ DZISIAJ JEDZIEMY”, TO ZAPEWNE BY MI PAN ODPISAŁ GENERALNIE ZAKŁADAM, ŻE JAK NTOS WPISUJE SIĘ ZARAZ NA POCZĄTKU SAMYM I DOSTAJE „FAJNY AWATAR ZIOMEK” TO ODPISUJE „DZIĘKI STARY” I JEDZIEMY DALEJ NO A NIE ODPISAŁ TO SIĘ PRZYJEBALEM A ON WRZUCIŁ DRUGI POST KREACYJNY I UCIEKŁ ALE POZA TYM TO NIE MOGĘ FIZYCZNIE W TEN SPOSÓB ODSRWCAC UWAGI OD DON VITO, BO RAZ ŻE TO SIĘ WYDARZYŁO WCZEŚNIEJ I PISAŁEM ŻE VITO JAK PIZDA ROZMYŁ TEN TRMAT CO DAMO W SKMBIE JEST NA MINUS A DWA ŻE MOJA WYLICZANKA POWSTAŁA WŁAŚNIE PISZĄC DO DON VITO WIĘC WCIĄŻ BYŁ POD PRĄDEM POZDRAWIAM RICKY
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 27, 2024 8:32:39 GMT 1
gdzie niby cię zignorowałem? : o a dzg to dobry zły i gruby gościowi nawet dupa się nie paliła, a ledwie palec u nogi, a tu już wróży, że go wywalą, jak go nie będzie, gdy dostał klasyczny press na wejście Myślę myślę Wśród uczestników nie ma gracza, który zareagowałby tak chujowo na pressing będąc w mafii Wśród uczestników jest może jeden gracz, który w mafii byłby w stanie tak chujowo zareagować dla niepoznaki Patrząc na tego jednego posta daje mi to pozytywny obraz gracza DZG A skąd ty wiesz, jaka jest lista uczestników? To po prostu szacunek na podstawie historii?
Ricky, tam nie chodzi o progresję, on raz wiedział a raz nie wiedział jaka jest tożsamość Wróżbity.
Ja bym chciał żeby Miecio niewinność Misio Kaku rozpisał bo nie widzę tego.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 8:34:06 GMT 1
1)Skoro narzekasz że się zlewam, a w momencie kiedy ruszam z otwartą przyłbicą a Ty komentujesz, że mafia chce Ci zawracać głowę i zabierać czas to wystawiasz siebie na śmieszność. Dodatkowo sugerujesz mi jakieś wyrachowanie w wychylaniu się w momencie kiedy jak jestem to jestem a jak mnie nie ma to mnie nie ma Obruszyło mnie dokładnie to, że zakodowałeś sobie w bani że mnie nie będziesz lubił i kurczowo się tego trzymasz nawet w momencie kiedy kłóci się to z logiką którą potrafiłeś przedstawić post wcześniej 2)Ułatwiłem grę innym miastowym wejściem kiedy jestem w mieście 3)Podobno nastroje wobec Ciebie przekręcają się w drugą więc trzeci raz kulą w płot. Zejdź ze sceny i się zastanów. Ruszyłeś do kontrataku w momencie kiedy nie powinieneś. Albo sobie zdasz sprawe z własnej głupoty albo będziesz w mafii. Tymczasem daje Ci odpocząć, wykorzystaj to mądrze 1) Ale co ma do tego czy ciebie lubię czy nie? Jak jesteś w mafii to jasne powinno być że będziesz chciał zabrać czas. Nawet nie zacząłem ci wyrachowania zarzucać a ty próbujesz już uprzedzić atak. 2) Dlaczego masz potrzebę określania siebie jako miejskiego? Budować chcesz na tym pozycję czy jak? 3) Przecież nastroje nie są do końca wykrystalizowane co do mnie więc o czym rozmawiamy? A co jeśli ci nie odpuszczę, bo uznam że jesteś potencjalnym mafiozem, którego trzeba zlinczować jak najszybciej by nie dać zbudować zawczasu pozycji? okej, to ja Cię teraz zlewam, a Ty nie odpuszczaj spróbuj narobić smrodu nad potencjalnym mafiozem żeby nie dać mu zawczasu pozycji. Założyłeś, że jestem w mafii już w tym śmierdzącym poście z grupką utrudniającą, w założeniu się utwierdzasz, dawaj dalej, kibicuje. Chociaż jestem raczej przekonany, że jesteś kozak w necie pizda w grubym świecie i się z tego wycofasz Albo nawet nie wycofasz, przemilczysz albo zmienisz temat Pokaż na co Cię stać Grubolone
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 8:34:54 GMT 1
Myślę myślę Wśród uczestników nie ma gracza, który zareagowałby tak chujowo na pressing będąc w mafii Wśród uczestników jest może jeden gracz, który w mafii byłby w stanie tak chujowo zareagować dla niepoznaki Patrząc na tego jednego posta daje mi to pozytywny obraz gracza DZG A skąd ty wiesz, jaka jest lista uczestników? To po prostu szacunek na podstawie historii?
Ricky, tam nie chodzi o progresję, on raz wiedział a raz nie wiedział jaka jest tożsamość Wróżbity.
Wystarczy nie udawać niedoinformowanego i 80% zgadujesz od razu panie Szef
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 8:35:18 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 8:35:18 GMT 1
ostro a gdzie w tym grubol szef? Ty lepiej byś się wytłumaczył jakim cudem w ciągu 9 minut raz wiedziałeś, a raz nie wiedziałeś, kim jest Wróżbita Maciej. DZG to dobry zły i gruby aka Kowboj aka Eastgrub.
Z Grubolone jest taki problem, że te argumenty na jego niewinność co Eastgrub podaje, są sensowne, ale to jak on absurdalnie szuka prawdy i jak absurdalne i powierzchowne ma ciągi myślowe, mi mówią jedno. Fabrykacja! Sztuczne potrawy to są.
ja nie wiem kim on jest, miałem na myśli że raczej solidny mafioza wybrałby drogę w której broni Grubolone zamiast go grylować to kontrontuicyjne, ale paradoksalnie uważam że na obronie mafijnego Vito można zbić więcej punktów niż na wjebaniu go pod pociąg tylko trzeba umieć to rozumieć, stąd ten potencjał
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 8:35:41 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 27, 2024 8:35:41 GMT 1
W zasadzie takie gagatki typu (Kaku,Giuseppe Grubollo, Twój stary Grubol, Warmianin) powodują że te dolne stany aktywności zlewają mi się w jedną osobę. Nie dam sobie ręki uciąć, ale w tej grupie bym obstawił, że z 1-2 mafie będą siedzieć. Jest to wygodna pozycja utrudniająca odczytanie ich gry i łatwa do ukrycia się dla potencjalnego mafiozy. no to jak tak wysokie szanse trafienia to chyba izi, który z nich najgorszy twoim zdaniem?
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 27, 2024 8:41:43 GMT 1
Ty lepiej byś się wytłumaczył jakim cudem w ciągu 9 minut raz wiedziałeś, a raz nie wiedziałeś, kim jest Wróżbita Maciej. DZG to dobry zły i gruby aka Kowboj aka Eastgrub.
ja nie wiem kim on jest, miałem na myśli że raczej solidny mafioza wybrałby drogę w której broni Grubolone zamiast go grylować to kontrontuicyjne, ale paradoksalnie uważam że na obronie mafijnego Vito można zbić więcej punktów niż na wjebaniu go pod pociąg tylko trzeba umieć to rozumieć, stąd ten potencjał Przeczytałem jeszcze raz te posty z wiedzą/niewiedzą i kupuję to wytłumaczenie.
Wymianę Grubollo - Grubleone widzę tak, że Grubollo to świetny retoryk a jeszcze trafił mu się oponent samemu wpadający z impetem na ciosy.
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 8:44:11 GMT 1
Myślę myślę Wśród uczestników nie ma gracza, który zareagowałby tak chujowo na pressing będąc w mafii Wśród uczestników jest może jeden gracz, który w mafii byłby w stanie tak chujowo zareagować dla niepoznaki Patrząc na tego jednego posta daje mi to pozytywny obraz gracza DZG A skąd ty wiesz, jaka jest lista uczestników? To po prostu szacunek na podstawie historii?
No to nie wiem, dla mnie to przede wszystkim beka z voldermorta, jeśli utrzymuje, że nie wie kim jest Wróżbita, ale to już chuj. Imo to dojeżdżaniu skillowo można by było napisać też do osoby, której tożsamości się nie zna, as in "to co robisz będzie wymagało określonego skilla w mafii i ciekawe czy dałbyś radę dojechać". No ale ja nie będę jego adwokatem, nie płaci mi za to ani za nic innego. Z tym Mieciem i Misio Kaku to wydaje mi się, że ja wiem, co on ma na myśli, bo w sumie jak nadrabiałem teraz posty z nocy, to sam miałem w głowie w miarę podobną myśl, chociaż nie zdecydowałbym się na tak twardego reada, żeby napisać chłopaki wy obaj niewinni nie kłóćcie się.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 8:44:57 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 27, 2024 8:44:57 GMT 1
A Adam Dużysz to się zwlecze z łóżka czy mam specjalne zaproszenie królewiczowi wysłać? a co z nim? Już drugi raz (chyba?) o nim wspominasz podczas kiedy nie dał zbyt dużo materiału, więc rozum nakazuje zapytać o co chodzi
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 8:46:16 GMT 1
via mobile
Post by Twój Stary Grubol on Sept 27, 2024 8:46:16 GMT 1
A Adam Dużysz to się zwlecze z łóżka czy mam specjalne zaproszenie królewiczowi wysłać? a co z nim? Już drugi raz (chyba?) o nim wspominasz podczas kiedy nie dał zbyt dużo materiału, więc rozum nakazuje zapytać o co chodzi Zmuszam go do gry. Ma zaciągnięty hamulec. W głowie mu Salt Lake City.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 8:48:11 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 8:48:11 GMT 1
A Adam Dużysz to się zwlecze z łóżka czy mam specjalne zaproszenie królewiczowi wysłać? a co z nim? Już drugi raz (chyba?) o nim wspominasz podczas kiedy nie dał zbyt dużo materiału, więc rozum nakazuje zapytać o co chodzi no ale to chyba dobrze, że jest aktywizowany, żeby ten materiał dał, nie?
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 8:52:11 GMT 1
W zasadzie takie gagatki typu (Kaku,Giuseppe Grubollo, Twój stary Grubol, Warmianin) powodują że te dolne stany aktywności zlewają mi się w jedną osobę. Nie dam sobie ręki uciąć, ale w tej grupie bym obstawił, że z 1-2 mafie będą siedzieć. Jest to wygodna pozycja utrudniająca odczytanie ich gry i łatwa do ukrycia się dla potencjalnego mafiozy. no to jak tak wysokie szanse trafienia to chyba izi, który z nich najgorszy twoim zdaniem? O Grubollo już sporo pisałem wcześniej i jego gra do momentu wymian ze mną była mocno utrudniająca odczyt. Z jakiegoś powodu jako jedyny się mocno obruszył że został zaczepiony więc jasne że będzie na 1 miejscu tych najgorszych. Na razie co z jego strony dostałem to odbijanie piłeczek. Tutaj mam problem z kolejnością który z tych dwóch powinien być na danej pozycji. Warmianin nie ma właściwie mapy gry na tym etapie więc ciężko mi jest wywnioskować jego przynależność. Kaku za to dopiero co jest na tej drodze budowania mapy gry, a nie wypada ona za dobrze w porównaniu do takiego Dobrego, Złego i Grubszego. Na podstawie samej gry to gorszy byłby Warmianin. Na podstawie tego, że jeden z nich już zdążył coś sobie zbudować to gorszy byłby Kaku. Tutaj sobie postawię mocne znaki zapytania. Ostatnim tutaj byłby Twój stary który dopiero co się rozkręca jak widzę z pisaniem. Osobiście bałbym się go kolorować na zielono tak wcześnie, a przy porannym wejściu w temat wygląda z tej czwórki najlepiej obecnie.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 27, 2024 8:53:07 GMT 1
no don vito jest mafia przeciez lepper go zajebal jak psa No dla mnie to akurat nie jest normalne wyjebać kolegę 10 minut po starcie gry, ale rozumiem, że dla Ciebie tak? przeciez ja ledwo przeczytalem te posty a zeby analizowac kogo tam atakuja i czasem nie jakis inny co napisalem ze fajny to musialoby mnie srogo pojebac Nie widzę avatarow Grubaun, Gruboku i Grubdemort bo ci oczy chujem zarosly teraz jebiecie don vito bo musi se dorobic legende do przypierdolki a zauwazyl cos zupelnie innego niz typowy przedstawiciel miasta a jak go lepper ROZKURWIL to nie bylo grzania skandaliczne PANIE GRUBDEMOLCIE ZGODNIE Z CHŁOPSKIM ROZUMEM KTÓRYM KIERUJE SIĘ W ŻYCIU I Z KTÓREGO JESTEM DUMNY WYPADA ZAPYTAĆ:
CO MNIE PAN TAK WCHODZI W KAKAOWE OCZKO?? BO Z SAMYMI POSTAMI OCZYWIŚCIE SIĘ ZGADZAM ALE ZAWSZE TRZEBA ZERKAĆ NA TYCH CO KLEPIĄ PO PLECACH
BO JAK MÓWI GRUBBOLSKIE POWIEDZENIE FAŁSZYWY PRZYJACIEL POJAWIA SIĘ WRAZ ZE SPLENDOREM I BOGACTWEM. NATOMIAST PRAWDZIWYCH PRZYJACIÓŁ POZNAJE SIĘ W BIEDZIE
albo chuj nie bede z tym czekac otoz don vito grubelone i andrzej grubbol to duet mafijny dziekuje albo chuj nie bede z tym czekac otoz don vito grubelone i andrzej grubbol to duet mafijny dziekuje ostro a gdzie w tym grubol szef? CZY TUTAJ NASTĄPIŁA JUDASZOWA AKCJA?
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 27, 2024 9:02:57 GMT 1
To, co w Grubleone jest mafijne, to jest treść zdradzająca, że on nawet nie myśli co pisze. To, co w Grubleone jest miejskie to generalna postawa, że walczy, krzyczy, rozpisuje się, szarpie. Moim zdaniem jego progresja jest tak dziurawa i pełna sprzeczności, że ciężko mi uwierzyć, że stoi za nią realna myśl. Nie załata tego stwierdzenie, że przeczą sobie niewinni. Bo miarka się przebrała. U niewinnego, który się zajebał w akcji, jednak znajdziesz coś, co stało za sprzecznościami, u Grubleone tego nie widzę.
Dopóki Grubleone i Misio Kaku nie zrobią czegoś, co sprawi, że zacznę poważnie rozważać ich niewinność, to jestem wyłączony z rozgrywki. Po prostu widząc ich grę, nie umiem rozważać winy innych graczy. Mózg mi się wyłącza, by szukać gdzie indziej.
Potrzebna będzie silniejsza apologia niż taka, że przecież dziarsko odpowiada, by mnie z tego kursu odwrócić.
|
|