|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 10:17:30 GMT 1
Hmm, trudne się trafiło Bo to samo napisał w kontekście Brauna wczoraj (że jako Tinder się bronił, do samego końca, jego lub jej), a ja raz, że nie wiem, o co chodzi, a dwa, że pisał to o Ricku, w odpowiedzi do Brauna
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 10:28:11 GMT 1
Hmm, trudne się trafiło Bo to samo napisał w kontekście Brauna wczoraj (że jako Tinder się bronił, do samego końca, jego lub jej), a ja raz, że nie wiem, o co chodzi, a dwa, że pisał to o Ricku, w odpowiedzi do Brauna A POKAŻ TEN POST Z TINDEREM
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 10:29:47 GMT 1
NO W KAŻDYM RAZIE SIĘ NIE UDA, A GRANIE 1 ZA 1 KAMIKADZE NIE JEST DLA MAFII OPTYMALNE, DLATEGO TEŻ ZOSTAWIAM FURTKĘ ŻE MIETEK BĘDZIE NIEWINNY ZOBACZYMY JAKIE WYJDĄ RUCHY W TRAKCIE DNIA JEŚLI DUŻYSZ JEST GRUBOLEM(NO NIE OSZUKUJMY SIĘ PO TYM WEJŚCIU xd) TO CO BYŚ ZROBIŁ Misio Kaku JEŚLI NIE ZLECISZ W MORDZIE? Voldemort do piachu. Jak napisałem, że Braun był spisany na straty 2 dni temu i wczoraj ktoś będzie budował na nim pozycje to to przejął jako swój postulat i przy okazji rzeczywiście zbudował pozycję.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 10:30:41 GMT 1
W sumie tak sobie myślę, że skoro Dużysz (bo że to Kaku to nie wierzę, a zresztą i tak się dziś dowiemy) jest tym grubolem zła, a nie szli w jakieś szybkie wykorzystanie tej roli (co widać po głosach), to fałszerza teoretycznie powinien dostać ktoś, kto miał mniejsze szanse na przeżycie niż Grubol Zła - bo fałszerz musi tylko przeżyć dwa lincze. Więc TEORETYCZNIE w mafii będzie ktoś, kto ma potencjał mniejszy niż Dużysz
E2: nie to zedytowałem xD
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 10:32:24 GMT 1
Hmm, trudne się trafiło Bo to samo napisał w kontekście Brauna wczoraj (że jako Tinder się bronił, do samego końca, jego lub jej), a ja raz, że nie wiem, o co chodzi, a dwa, że pisał to o Ricku, w odpowiedzi do Brauna A POKAŻ TEN POST Z TINDEREM Leniwy z ciebie dziad, cały dzień byś się tylko huśtał Bezapelacyjnie, do samego konca. Jego lub jej. E: w sumie nie tyle, że jako Tinder się szamotał, a że Braun jako gracz by się szamotał: On by sie szamotal jeszcze do konca w mafii
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 10:41:23 GMT 1
NO W KAŻDYM RAZIE SIĘ NIE UDA, A GRANIE 1 ZA 1 KAMIKADZE NIE JEST DLA MAFII OPTYMALNE, DLATEGO TEŻ ZOSTAWIAM FURTKĘ ŻE MIETEK BĘDZIE NIEWINNY ZOBACZYMY JAKIE WYJDĄ RUCHY W TRAKCIE DNIA JEŚLI DUŻYSZ JEST GRUBOLEM(NO NIE OSZUKUJMY SIĘ PO TYM WEJŚCIU xd) TO CO BYŚ ZROBIŁ Misio Kaku JEŚLI NIE ZLECISZ W MORDZIE? Voldemort do piachu. Jak napisałem, że Braun był spisany na straty 2 dni temu i wczoraj ktoś będzie budował na nim pozycje to to przejął jako swój postulat i przy okazji rzeczywiście zbudował pozycję. MNIE JUŻ CIĘŻKO UWIERZYĆ W MAFIJNOŚĆ GRUBDEMORTA, BARDZIEJ W TO ŻE MAFIA BĘDZIE PRÓBOWAŁA GO PRZEPCHAĆ W MECZÓWCE W sumie tak sobie myślę, że skoro Dużysz (bo że to Kaku to nie wierzę, a zresztą i tak się dziś dowiemy) jest tym grubolem zła, a nie szli w jakieś szybkie wykorzystanie tej roli (co widać po głosach), to fałszerza teoretycznie powinien dostać ktoś, kto miał mniejsze szanse na przeżycie niż Grubol Zła - bo fałszerz musi tylko przeżyć dwa lincze. Więc TEORETYCZNIE w mafii będzie ktoś, kto ma potencjał mniejszy niż Dużysz E2: nie to zedytowałem xD ALBO FAŁSZERZ NA KIMŚ NA KIMŚ MOCNYM KTO CHCE POCIĄGNĄC ROZGRYWKĘ DO KOŃCA BO GRUBOL TO RACZEJ NIE MIAŁ SZANS DOŻYĆ KOŃCA? Grubol – Mafijny zadaniowiec. Jeśli zostanie spełniony jeden z warunków, Mafia otrzymuje dodatkowy mord (musi wykorzystać ten mord od razu po jego otrzymaniu, czyli w fazie nocy po linczu, mord należy do całej frakcji, więc śmierć mafiozy-Grubola nie powoduje utraty mordu przez Mafię):
- Grubol weźmie udział w dwóch linczach na Niewinnych ALBO - Grubol weźmie udział w trzech linczach na Niewinnych bądź Mafiozach. CZYLI 2X MAFIOZA + NIEWINNY SIĘ KWALIFIKUJE? CZY TO MUSI BYĆ 3X NIEWINNY LUB 3X MAFIOZA? JĘZYKOZNAWCY? A POKAŻ TEN POST Z TINDEREM Leniwy z ciebie dziad, cały dzień byś się tylko huśtał Bezapelacyjnie, do samego konca. Jego lub jej. E: w sumie nie tyle, że jako Tinder się szamotał, a że Braun jako gracz by się szamotał: On by sie szamotal jeszcze do konca w mafii MYŚLAŁEM ŻE NAPISAŁ TAK JAKO NIEWINNY SCOTT DO WINNEGO TINDERA. TERA WSZYSTKO JASNE
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 10:59:55 GMT 1
2x mafiozo plus niewinny się kwalifikuje.
Z tym Grubolem Zła jako rolą do zdechnięcia też fakt
E: Grubol weźmie udział w trzech linczach na Niewinnych bądź Mafiozach oznacza, że weźmie udział w jednym na niewinnym lub mafiozie, drugim na niewinnym lub mafiozie i trzecim na niewinnym lub mafiozie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 11:04:24 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 11:04:24 GMT 1
ten ktory nie opusci cie az do samego konca mojego lub jej rick grubbel Mietek, tłumacz się Z czego?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 11:05:23 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 11:05:23 GMT 1
JEST HISTORYCZNIE JAKAŚ EDYCJA W KTÓREJ WYCHODZIŁEŚ Z PODOBNYM MINDSETEM W SYTUACJI KIEDY MASZ BEZPIECZNIE POD TYŁKIEM? Nie czułem że mam bezpiecznie pod tyłkiem tbh Ale dzisiaj czekam tylko jak goście pojadą i program jak człowiek w końcu sprzed kompa, dziękuję pan mafijny grubol xD Mam kilka rzeczy które chyba powinny moja niewinność pokazać na przyszłość Czekam aż w końcu coś odpalisz.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 11:06:10 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 11:06:10 GMT 1
Hmm, trudne się trafiło Bo to samo napisał w kontekście Brauna wczoraj (że jako Tinder się bronił, do samego końca, jego lub jej), a ja raz, że nie wiem, o co chodzi, a dwa, że pisał to o Ricku, w odpowiedzi do Brauna Chodzi Ci o samo sformułowanie czy o co? Bądź bardziej konkretny.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 11:09:58 GMT 1
Z czego wzięło się to sformułowanie (w kontekście gry, nie że z Psów). Co miałeś na myśli pisząc je wtedy
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 11:19:35 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 11:19:35 GMT 1
Z czego wzięło się to sformułowanie (w kontekście gry, nie że z Psów). Co miałeś na myśli pisząc je wtedy Wciąż nie rozumiem.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 11:21:58 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 11:21:58 GMT 1
Chodzi Ci o to dalczego tak napisałem? Dlaczego tak napisałem w kierunku Grubrauna? Czy, że skąd mi się wzięło że sie będzie bronić do końca?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 11:22:03 GMT 1
W sensie po prostu sobie losowo lubisz pisać "do samego końca, mojego lub jej"? Myślałem, że to jakieś nawiązanie do którejś kreacji
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 11:25:39 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 11:25:39 GMT 1
W sensie po prostu sobie losowo lubisz pisać "do samego końca, mojego lub jej"? Myślałem, że to jakieś nawiązanie do którejś kreacji Lubię to sformułowanie i to wyjebanko franca na komisji.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 11:28:45 GMT 1
E, to chujowo. Ale i tak jesteś w mafii
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 11:45:41 GMT 1
MIETKU CZEMU MI NIE ODPOWIEDZIAŁEŚ?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 11:53:54 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 11:53:54 GMT 1
MIETKU CZEMU MI NIE ODPOWIEDZIAŁEŚ? Na co?
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 11:57:27 GMT 1
Nie czułem że mam bezpiecznie pod tyłkiem tbh Ale dzisiaj czekam tylko jak goście pojadą i program jak człowiek w końcu sprzed kompa, dziękuję pan mafijny grubol xD Mam kilka rzeczy które chyba powinny moja niewinność pokazać na przyszłość Czekam aż w końcu coś odpalisz. właśnie zacząłem pisać posta że voldemort nie może być w mafii, po czym zdałem sobie sprawę, że w sumie to może xD ale chwila, bo se to muszę rozpisać dobrze
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 12:01:00 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 12:01:00 GMT 1
Nie wypowiedziały się tylko dwie osoby, które mogłyby odpalić na mnie armaty. Wciąż czekam.
|
|