|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 12:01:20 GMT 1
MIETKU CZEMU MI NIE ODPOWIEDZIAŁEŚ? Na co? WYSTARCZY PRZECZYTAĆ MÓJ WALLPOST, ALE JAK CHCESZ CZEKAĆ TO POCZEKAMY
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 12:05:18 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 12:05:18 GMT 1
WYSTARCZY PRZECZYTAĆ MÓJ WALLPOST, ALE JAK CHCESZ CZEKAĆ TO POCZEKAMY Już samym skrollowaniem się zmęczyłem. Spytaj wprost.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 12:09:05 GMT 1
SPADAJ NA DRZEWO POCZEKAMY
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 12:09:12 GMT 1
Ogólnie ja zapamiętałem moment, w którym zmieniłem głos na Brauna z Dużysza, i było to po poście Voldemorta z 15:37 tym: Panowie kurwa Zagłosujmy na tego Brauna Zróbmy mu pressing Nawet jak się rozpierdoli i będzie zejście z tego to układ głosów da jakieś info Przecież chłop nawet przedwczoraj był spokojny zobaczycie, że 15:39 jest moja zmiana głosu to był moment, kiedy Braun miał na sobie dwa głosy - Voldemorta i Leppera, chwilę po mnie jeszcze poszła fala 5 głosów, w zasadzie przypieczętowując los sympatrycznego miłośnika jazdy w lewo no i ja sobie tak myślałem - no zlinczował mafiozę, kurwa niewinny, bo tam rzeczywiście wyglądało jakby był opór, a on to ruszył w ten sposób, że poszło tak że wczoraj byłem przekonany że Voldemort lock town i można z tym jechać do końca tylko pytanie jest takie - kto prowadził w głosowaniu zanim Braun objął prowadzenie? otóż kolega, skądinąd również sympatyczny, Dużysz xD jeżeli Dużysz rzeczywiście jest Grubolem, to musiał koniecznie przeżyć kolejny dzień, żeby odpalić, jednocześnie biorąc udział w linczu z mojej perspektywy dużysz był raczej już spalony, Braun zapewne, jeżeli Dużysz poleciałby wczoraj z czerwonym kolorem, też do końca by nie dożył mafii opłacało się więc wajchować z całej siły z tego dużysza, żeby pozwolić mu strzelić i odmeldować się z gry pytania są dwa - czy dużysz rzeczywiście jest mafijnym grubolem - to się okaże pewnie dzisiaj wieczorem plus, czy widzimy jakiś scenariusz, że mafii nie opłacało się tego grubola odpalać, albo czy był jakiś lepszy cel, niewinny może, żeby te głosy z Dużysza odciągać? czy voldemort mógł zaryzykować taką akcję, nie linczując przy okazji mafiozy? zapraszam do dyskusji
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 12:11:26 GMT 1
Grubbraun, Ty masz Grubollo niewinnego? Wróżbita? raaaczej jo, te wydarzenia z d3 imo go uniewinniają after all, gdy chciał się autentycznie zajebac xD, nie ułatwia mi odczytu, bo wczoraj dopychał mnie kijem bez dawania drugiej szansy, ale to chyba nie jest allegiance indicator w jego przypadku, bo robił mi tak w mafii i w mieście więc więcej procent daję na miasto niż mafię mimo wszystko a no i papaj też go czyścił, jeśli dobrze pamiętam, więc będzie na niego w razie co czy to można uznać za ten moment, kiedy mafioza mówi prawdę?
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 12:13:56 GMT 1
a co do grubrauna to weźcie sobie jeszcze zobaczcie te posty Odnieś sie do czwórki linczujacej DZG Leppera mam za niewinnego, napierdala tych niewinnych, wychodzi kurwa tym ryjem czerwonym i jeszcze w godzinach najtrudniejszych dla mafiozów, przypomina mi niedawną edycję (Rado Londyn) gdy go jebałem całą grę za coś podobnego xd to już więcej wątpliwości mam do Wróżbity, bo wydarzył się scenariusz DGZ, który pisał, że Wróżbita chce go wyjebać rękami Leppera xD ja czytałem Wróżbite i właściwie nie wiem, czemu tego DGZ podejrzewał (tzn. wiem ale mało tego było), było, że 1. DGZ jest w rozkroku z readami 2. DGZ podejrzewa plottwistowo Wróżbite a nie powinien weź Wróżbita powiedz, czemu tego DGZ wywaliłeś właściwie, jaka progresja na tym readzie była a Wróżbita kiedy ty kładłeś łeb pod topór w mieście ostatnio, bo to jakieś out of place się wydaje, gdy tylko chyba Dużysz i Grubdemort cię susują i przemyślcie, czy tak by się jeden kolega mafiozo do drugiego kolegi mafiozy odnosił bo ja czułem, jakby tymi pytaniami chciał mnie wsadzić na minę niezbyt agresywnie, bo ja go walę na łeb czasem nawet jak jest niewinny xD ale imo to były próby zasiania wątpliwości w momencie, w którym jeszcze miał możliwość spróbować coś zawalczyć
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 12:15:03 GMT 1
ogolnie to wyjebanie Brauna z rozgrywki rękami współmafiozów ma tyle sensu, że chłopa pół dnia też nie było, coś ktoś o jakimś żużlu znowu pisał
no to w momencie w którym nie ma go i tak, próba zbicia kapitału na ziomku z przeciętną pozycją to git pomysł, co nie
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 12:16:35 GMT 1
Ogólnie ja zapamiętałem moment, w którym zmieniłem głos na Brauna z Dużysza, i było to po poście Voldemorta z 15:37 tym: Panowie kurwa Zagłosujmy na tego Brauna Zróbmy mu pressing Nawet jak się rozpierdoli i będzie zejście z tego to układ głosów da jakieś info Przecież chłop nawet przedwczoraj był spokojny zobaczycie, że 15:39 jest moja zmiana głosu to był moment, kiedy Braun miał na sobie dwa głosy - Voldemorta i Leppera, chwilę po mnie jeszcze poszła fala 5 głosów, w zasadzie przypieczętowując los sympatrycznego miłośnika jazdy w lewo no i ja sobie tak myślałem - no zlinczował mafiozę, kurwa niewinny, bo tam rzeczywiście wyglądało jakby był opór, a on to ruszył w ten sposób, że poszło tak że wczoraj byłem przekonany że Voldemort lock town i można z tym jechać do końca tylko pytanie jest takie - kto prowadził w głosowaniu zanim Braun objął prowadzenie? otóż kolega, skądinąd również sympatyczny, Dużysz xD jeżeli Dużysz rzeczywiście jest Grubolem, to musiał koniecznie przeżyć kolejny dzień, żeby odpalić, jednocześnie biorąc udział w linczu z mojej perspektywy dużysz był raczej już spalony, Braun zapewne, jeżeli Dużysz poleciałby wczoraj z czerwonym kolorem, też do końca by nie dożył mafii opłacało się więc wajchować z całej siły z tego dużysza, żeby pozwolić mu strzelić i odmeldować się z gry pytania są dwa - czy dużysz rzeczywiście jest mafijnym grubolem - to się okaże pewnie dzisiaj wieczorem plus, czy widzimy jakiś scenariusz, że mafii nie opłacało się tego grubola odpalać, albo czy był jakiś lepszy cel, niewinny może, żeby te głosy z Dużysza odciągać? czy voldemort mógł zaryzykować taką akcję, nie linczując przy okazji mafiozy? zapraszam do dyskusji BARDZIEJ DO MNIE TO PASUJE, BO JA MIAŁEM GŁOS NA DUŻYSZU PO OTWARCIU TEMATU, A JAK OBUDZIŁEM SIĘ RANO TO ZMIENIŁEM NA GRUBRAUNA
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 12:17:57 GMT 1
a co do grubrauna to weźcie sobie jeszcze zobaczcie te posty Leppera mam za niewinnego, napierdala tych niewinnych, wychodzi kurwa tym ryjem czerwonym i jeszcze w godzinach najtrudniejszych dla mafiozów, przypomina mi niedawną edycję (Rado Londyn) gdy go jebałem całą grę za coś podobnego xd to już więcej wątpliwości mam do Wróżbity, bo wydarzył się scenariusz DGZ, który pisał, że Wróżbita chce go wyjebać rękami Leppera xD ja czytałem Wróżbite i właściwie nie wiem, czemu tego DGZ podejrzewał (tzn. wiem ale mało tego było), było, że 1. DGZ jest w rozkroku z readami 2. DGZ podejrzewa plottwistowo Wróżbite a nie powinien weź Wróżbita powiedz, czemu tego DGZ wywaliłeś właściwie, jaka progresja na tym readzie była a Wróżbita kiedy ty kładłeś łeb pod topór w mieście ostatnio, bo to jakieś out of place się wydaje, gdy tylko chyba Dużysz i Grubdemort cię susują i przemyślcie, czy tak by się jeden kolega mafiozo do drugiego kolegi mafiozy odnosił bo ja czułem, jakby tymi pytaniami chciał mnie wsadzić na minę
niezbyt agresywnie, bo ja go walę na łeb czasem nawet jak jest niewinny xD ale imo to były próby zasiania wątpliwości w momencie, w którym jeszcze miał możliwość spróbować coś zawalczyćTY JESTEŚ NIEWINNY? KTOŚ CIĘ ZLINCZOWAŁ NIEWINNEGO W MIEŚCIE?
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 12:19:07 GMT 1
no ja też miałem wcześniej na Dużyszu, ale co to zmienia tzn tak, potencjalnie też się wpasowujesz do tej kategorii, ale z mojej perspektywy, zdecydowanie więcej zyskał na tym w moich oczach Voldemort, dlatego o nim pomyślałem ale jak ktoś coś ma na ciebie, to też możemy podyskutować, czemu nie
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 12:20:24 GMT 1
Dobrze, że Statua pewna niewinna
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 12:21:08 GMT 1
a co do grubrauna to weźcie sobie jeszcze zobaczcie te posty i przemyślcie, czy tak by się jeden kolega mafiozo do drugiego kolegi mafiozy odnosił bo ja czułem, jakby tymi pytaniami chciał mnie wsadzić na minę
niezbyt agresywnie, bo ja go walę na łeb czasem nawet jak jest niewinny xD ale imo to były próby zasiania wątpliwości w momencie, w którym jeszcze miał możliwość spróbować coś zawalczyćTY JESTEŚ NIEWINNY? KTOŚ CIĘ ZLINCZOWAŁ NIEWINNEGO W MIEŚCIE? no kiedyś tam tak stare czasy, nie warte wspominania ale mnie wkurwia jak ktoś nie widzi mojej niewinności, którą podaję wszystkim na tacy, tak że się awanturuję nawet jak nie mam specjalnie o co szczególnie w momencie, w którym moja możliwość odpowiedzi na jakiekolwiek zaczepki była ograniczona przez dłuższy czas
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 12:21:23 GMT 1
a Wróżbita kiedy ty kładłeś łeb pod topór w mieście ostatnio, bo to jakieś out of place się wydaje, gdy tylko chyba Dużysz i Grubdemort cię susują No ale kiedy kładleś łeb pod topór w mieście ostatnio, Wróżbita?
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 12:21:47 GMT 1
Dobrze, że Statua pewna niewinna ciebie to mam akurat w składzie potencjalnej mafii od wczoraj też ale jakieś review listy będę musiał zrobić, więc kto wie
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 12:23:00 GMT 1
a Wróżbita kiedy ty kładłeś łeb pod topór w mieście ostatnio, bo to jakieś out of place się wydaje, gdy tylko chyba Dużysz i Grubdemort cię susują No ale kiedy kładleś łeb pod topór w mieście ostatnio, Wróżbita? ostatnio? pewnie jako Shadowheart ale kładłem też łeb pod topór jako Żako Kongijskie ja ogólnie robię to rzadko, ale zasadniczo nie wydaje mi się, że to jest dla mnie AI
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 12:26:38 GMT 1
Nie kojarzę żadnej z tych kreacji, ale w sumie nie ma w tym nic dziwnego. Dobrze, że Statua pewna niewinna ciebie to mam akurat w składzie potencjalnej mafii od wczoraj też ale jakieś review listy będę musiał zrobić, więc kto wie Tu się nie ma co zastanawiać, moja celność w linczach to potwierdza
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 12:31:00 GMT 1
E, chuj, znikam na razie, bo mi się chce póki co, a jeszcze mnie za bezcelowe śmieszkowanie będą chcieli zlinczować
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 12:41:42 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 12:41:42 GMT 1
SPADAJ NA DRZEWO POCZEKAMY Będę wkrótce przy kompie to zerknę
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 12:48:54 GMT 1
(... pierdu pierdu ściana tekstu ...) *** Commentary: Mocny link Grurambo - Mietek imo. *** *** Commentary 2: Na ten moment niewinni z tego mi wychodzą Dużysz, Grubbraun, Grublepper.
Na drugim biegunie z kolei Wróżbita, Twój Stary Grubol.
Średnio wyglądają Mietek i Papież. (... sraty taty pierdolety ...) DZG, Grubollo, Papież, Twój Stary, Rambo
mafia na ten moment
Z niewinnej trójki dwóch to mafia - Voldi albo mocno niecelny albo mafia, ALE trzech mafiozów do tej paczki by raczej nie wstawił, więc Lepper wyklucza się z Voldim. Z winnej piątki 3 niewinnych i 1 winny, niestety to nic nie mówi o piątym w przypadku winy Voldiego.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 12:55:06 GMT 1
Voldemort do piachu. Jak napisałem, że Braun był spisany na straty 2 dni temu i wczoraj ktoś będzie budował na nim pozycje to to przejął jako swój postulat i przy okazji rzeczywiście zbudował pozycję. MNIE JUŻ CIĘŻKO UWIERZYĆ W MAFIJNOŚĆ GRUBDEMORTA, BARDZIEJ W TO ŻE MAFIA BĘDZIE PRÓBOWAŁA GO PRZEPCHAĆ W MECZÓWCE
No to dwa pytania do ciebie: 1. Dlaczego mafia go jeszcze nie odjebała? 2. Dlaczego mafia jeszcze CIEBIE nie odjebała?
|
|