Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 12:55:34 GMT 1
Andrzej + Voldemort = Mafia? Any comments?
ed. Sam chwilę temu pisałem, że się wykluczają XD
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 12:58:08 GMT 1
W sumie tak sobie myślę, że skoro Dużysz (bo że to Kaku to nie wierzę, a zresztą i tak się dziś dowiemy) jest tym grubolem zła, a nie szli w jakieś szybkie wykorzystanie tej roli (co widać po głosach), to fałszerza teoretycznie powinien dostać ktoś, kto miał mniejsze szanse na przeżycie niż Grubol Zła - bo fałszerz musi tylko przeżyć dwa lincze. Więc TEORETYCZNIE w mafii będzie ktoś, kto ma potencjał mniejszy niż Dużysz E2: nie to zedytowałem xD Grubol to rola, która potencjalnie może spalić mafię, więc największy skillowiec tam siedzieć nie może. Fałszerz to rola, która musi dożyć do 2 dnia, więc trzeba wybrać osobę, która raczej nie ma opcji, żeby padła w pierwszych dniach. Voldi pasuje, ale ktoś jeszcze? Kogo się NIE zabija na początku, bo potem może się uniewinnić blablabla?
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 12:58:09 GMT 1
Andrzej + Voldemort = Mafia? Any comments? ed. Sam chwilę temu pisałem, że się wykluczają XD no mnie się zdaje, że biorąc pod uwagę moją teorię wajchowania z Dużysza na Brauna, raczej nie zagraliby tak va banque, żeby oboje się tak wpierdolić, co? jeden max imo
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 13:00:18 GMT 1
W sumie tak sobie myślę, że skoro Dużysz (bo że to Kaku to nie wierzę, a zresztą i tak się dziś dowiemy) jest tym grubolem zła, a nie szli w jakieś szybkie wykorzystanie tej roli (co widać po głosach), to fałszerza teoretycznie powinien dostać ktoś, kto miał mniejsze szanse na przeżycie niż Grubol Zła - bo fałszerz musi tylko przeżyć dwa lincze. Więc TEORETYCZNIE w mafii będzie ktoś, kto ma potencjał mniejszy niż Dużysz E2: nie to zedytowałem xD Grubol to rola, która potencjalnie może spalić mafię, więc największy skillowiec tam siedzieć nie może. Fałszerz to rola, która musi dożyć do 2 dnia, więc trzeba wybrać osobę, która raczej nie ma opcji, żeby padła w pierwszych dniach. Voldi pasuje, ale ktoś jeszcze? Kogo się NIE zabija na początku, bo potem może się uniewinnić blablabla? giuseppe, mietek i ja pewnie się do tej kategorii kwalifikujemy, reszta chyba już zdechła
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 13:02:05 GMT 1
Ogólnie ja zapamiętałem moment, w którym zmieniłem głos na Brauna z Dużysza, i było to po poście Voldemorta z 15:37 tym: Panowie kurwa Zagłosujmy na tego Brauna Zróbmy mu pressing Nawet jak się rozpierdoli i będzie zejście z tego to układ głosów da jakieś info Przecież chłop nawet przedwczoraj był spokojny zobaczycie, że 15:39 jest moja zmiana głosu to był moment, kiedy Braun miał na sobie dwa głosy - Voldemorta i Leppera, chwilę po mnie jeszcze poszła fala 5 głosów, w zasadzie przypieczętowując los sympatrycznego miłośnika jazdy w lewo no i ja sobie tak myślałem - no zlinczował mafiozę, kurwa niewinny, bo tam rzeczywiście wyglądało jakby był opór, a on to ruszył w ten sposób, że poszło tak że wczoraj byłem przekonany że Voldemort lock town i można z tym jechać do końca tylko pytanie jest takie - kto prowadził w głosowaniu zanim Braun objął prowadzenie? otóż kolega, skądinąd również sympatyczny, Dużysz xD jeżeli Dużysz rzeczywiście jest Grubolem, to musiał koniecznie przeżyć kolejny dzień, żeby odpalić, jednocześnie biorąc udział w linczu z mojej perspektywy dużysz był raczej już spalony, Braun zapewne, jeżeli Dużysz poleciałby wczoraj z czerwonym kolorem, też do końca by nie dożył mafii opłacało się więc wajchować z całej siły z tego dużysza, żeby pozwolić mu strzelić i odmeldować się z gry pytania są dwa - czy dużysz rzeczywiście jest mafijnym grubolem - to się okaże pewnie dzisiaj wieczorem plus, czy widzimy jakiś scenariusz, że mafii nie opłacało się tego grubola odpalać, albo czy był jakiś lepszy cel, niewinny może, żeby te głosy z Dużysza odciągać? czy voldemort mógł zaryzykować taką akcję, nie linczując przy okazji mafiozy? zapraszam do dyskusji Ja uważam, że było dokładnie tak jak napisałeś - chcieli, żeby spalony Braun padł przed spalonym Dużyszem, a przy tym Voldi jeszcze pozycję zbuduje, że niby "znalazł" mafię, podczas gdy w rzeczywistości już i tak był znaleziony, tylko dyskusja była raczej nad kolejnością, a nie składem.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 13:03:44 GMT 1
raaaczej jo, te wydarzenia z d3 imo go uniewinniają after all, gdy chciał się autentycznie zajebac xD, nie ułatwia mi odczytu, bo wczoraj dopychał mnie kijem bez dawania drugiej szansy, ale to chyba nie jest allegiance indicator w jego przypadku, bo robił mi tak w mafii i w mieście więc więcej procent daję na miasto niż mafię mimo wszystko a no i papaj też go czyścił, jeśli dobrze pamiętam, więc będzie na niego w razie co czy to można uznać za ten moment, kiedy mafioza mówi prawdę? Chuj wie. Nie brałbym tego postu za wartościowy.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 13:05:59 GMT 1
a co do grubrauna to weźcie sobie jeszcze zobaczcie te posty Leppera mam za niewinnego, napierdala tych niewinnych, wychodzi kurwa tym ryjem czerwonym i jeszcze w godzinach najtrudniejszych dla mafiozów, przypomina mi niedawną edycję (Rado Londyn) gdy go jebałem całą grę za coś podobnego xd to już więcej wątpliwości mam do Wróżbity, bo wydarzył się scenariusz DGZ, który pisał, że Wróżbita chce go wyjebać rękami Leppera xD ja czytałem Wróżbite i właściwie nie wiem, czemu tego DGZ podejrzewał (tzn. wiem ale mało tego było), było, że 1. DGZ jest w rozkroku z readami 2. DGZ podejrzewa plottwistowo Wróżbite a nie powinien weź Wróżbita powiedz, czemu tego DGZ wywaliłeś właściwie, jaka progresja na tym readzie była a Wróżbita kiedy ty kładłeś łeb pod topór w mieście ostatnio, bo to jakieś out of place się wydaje, gdy tylko chyba Dużysz i Grubdemort cię susują i przemyślcie, czy tak by się jeden kolega mafiozo do drugiego kolegi mafiozy odnosił bo ja czułem, jakby tymi pytaniami chciał mnie wsadzić na minę niezbyt agresywnie, bo ja go walę na łeb czasem nawet jak jest niewinny xD ale imo to były próby zasiania wątpliwości w momencie, w którym jeszcze miał możliwość spróbować coś zawalczyć No wczorajsze posty to już pod publikę były i sianie zamętu, więc też bym nie próbował ich analizować, prędzej te starsze. Tutaj mógł próbować wsadzić cię na minę albo TY teraz tak to interpretujesz, żeby spójna historyjka była i tak naprawdę jesteś mafią i ten posting był ukartowany. A BYŁ UKARTOWANY NA PEWNO. Więc znów - nie patrzmy na niego w ogóle.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 13:08:24 GMT 1
kurde kaku ty musisz być niewinny, co?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 13:10:40 GMT 1
MNIE JUŻ CIĘŻKO UWIERZYĆ W MAFIJNOŚĆ GRUBDEMORTA, BARDZIEJ W TO ŻE MAFIA BĘDZIE PRÓBOWAŁA GO PRZEPCHAĆ W MECZÓWCE
No to dwa pytania do ciebie: 1. Dlaczego mafia go jeszcze nie odjebała? 2. Dlaczego mafia jeszcze CIEBIE nie odjebała? A NIE WIEM, NIE WIEM JAKI MAFIA MA PLAN NA ROZGRYWKĘ
MOGĄ OMIJAĆ KAMIZELKI A JA POTENCJALNIE JESTEM JEDNYM Z KAMIZELKOWICZÓW
MOGĄ GRAĆ NA MECZÓWKĘ W KTÓREJ WJEBAŃCY SIĘ POŻRĄ - DLATEGO ELIMINUJĄ ŚWIEŻE SPOJRZENIE NA ROZGRYWKĘ MNIEJ AKTYWNYCH I ZBIASOWANYCH GRACZY
W TEDY MAFIA SIEDZIAŁABY W TRÓJCE WARMIANIN-STATUA-MISIO KAKU
MOGĄ PLANOWAĆ WEPCHNIĘCIE MNIE DO LINCZU ZA JAKIŚ CZAS - JESTEM W TEJ ROZGRYWCE ZASKAKUJĄCO MAŁO CELNY
A DLACZEGO 'CIEBIE' Z DUŻYCH LITER? MIETEK, VOLDI, WRÓŻBITA, GRUBOLLO - ONI WSZYSCY SĄ LEPSI/MAJĄ WIĘKSZE DOŚWIADCZENIE ODE MNIE
I MNIE SIĘ NIE PODOBA ŻE TU POWOLI PRZECHODZI JAKAŚ PRAWDA OBJAWIONA, ŻE W DWÓJCE LEPPER/VOLDI MUSI BYĆ JEDEN MAFIOZA
JEDEN MOŻE BYĆ, ALE MOŻE BYĆ TEŻ DWÓCH NIEWINNYCH I CO WTEDY? WTEDY MAFIA WYGRYWA GIERKE
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 13:11:12 GMT 1
Grubol to rola, która potencjalnie może spalić mafię, więc największy skillowiec tam siedzieć nie może. Fałszerz to rola, która musi dożyć do 2 dnia, więc trzeba wybrać osobę, która raczej nie ma opcji, żeby padła w pierwszych dniach. Voldi pasuje, ale ktoś jeszcze? Kogo się NIE zabija na początku, bo potem może się uniewinnić blablabla? giuseppe, mietek i ja pewnie się do tej kategorii kwalifikujemy, reszta chyba już zdechła Okej, no to jutro Voldi, a jeśli niewinny to kogoś z tych trzech. Ale będzie winny.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 13:12:52 GMT 1
kurde kaku ty musisz być niewinny, co? Ja myslałem, że od wczoraj to już jest dla wszystkich oczywiste.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 13:14:44 GMT 1
No to dwa pytania do ciebie: 1. Dlaczego mafia go jeszcze nie odjebała? 2. Dlaczego mafia jeszcze CIEBIE nie odjebała? A NIE WIEM, NIE WIEM JAKI MAFIA MA PLAN NA ROZGRYWKĘ
MOGĄ GRAĆ NA MECZÓWKĘ W KTÓREJ WJEBAŃCY SIĘ POŻRĄ - DLATEGO ELIMINUJĄ ŚWIEŻE SPOJRZENIE NA ROZGRYWKĘ MNIEJ AKTYWNYCH I ZBIASOWANYCH GRACZY
MOGĄ PLANOWAĆ WEPCHNIĘCIE MNIE DO LINCZU ZA JAKIŚ CZAS - JESTEM W TEJ ROZGRYWCE ZASKAKUJĄCO MAŁO CELNY
A DLACZEGO 'CIEBIE' Z DUŻYCH LITER? MIETEK, VOLDI, WRÓŻBITA, GRUBOLLO - ONI WSZYSCY SĄ LEPSI/MAJĄ WIĘKSZE DOŚWIADCZENIE ODE MNIE
I MNIE SIĘ NIE PODOBA ŻE TU POWOLI PRZECHODZI JAKAŚ PRAWDA OBJAWIONA, ŻE W DWÓJCE LEPPER/VOLDI MUSI BYĆ JEDEN MAFIOZA
JEDEN MOŻE BYĆ, ALE MOŻE BYĆ TEŻ DWÓCH NIEWINNYCH I CO WTEDY? WTEDY MAFIA WYGRYWA GIERKE
nie no nie musi, ale sporo na to wskazuje ale na warmianina warto spojrzeć de facto i tak, bo jedyne co on musi robić grając tak, to trzymać ciśnienie i nie wychodzić z kreacji do mnie się przypierdolił bo ja tam jakieś nieprzychylne słowo na niego napisałem i to by było chyba na tyle statua do zastanowienia, kaku niewinny i wydaje mi się, że każdy głosujący na Dużysza, widzący grę kaku obecnie w temacie, powinien to rozumieć dlaczego deprecjonujesz swojego skilla jak ktoś zaczął rozważać cię w mafii? xD
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 13:15:16 GMT 1
kurde kaku ty musisz być niewinny, co? Ja myslałem, że od wczoraj to już jest dla wszystkich oczywiste. no nie, bo mi dopiero kilka klocków wskoczyło jak se przeanalizowałem głosowanie z wiedzą o Grubolu mafijnym
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 6, 2024 13:15:47 GMT 1
aaale to był świetny poranek
pół wiaderka czarnych łebków, wiaderko sów i jeden prawdziwek król lasu jak lew jest król dżungli
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 6, 2024 13:16:11 GMT 1
mój największy antagonista w tej edycji został wyjebany z czerwonym kolorem
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 13:16:27 GMT 1
kurwa ide na grzyby zara
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 6, 2024 13:17:36 GMT 1
powodzonka, termin już słaby grzybiarzy od chuja chyba że masz dobrą puszcze
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 13:17:52 GMT 1
Jakby mafia siedziała w trójce WARMIANIN-STATUA-MISIO KAKU to tym bardziej wjebańców nie opłaca się zostawiać, bo oni zjedzą mniej-wjebańców za sam fakt bycia poza kołem wzajemnej adoracji (patrz - edycja Rozmemłana) Prawda objawiona polega na tym, że przewidziałem niewinność dwóch zlinczowanych przez was ludzi oraz winę dwóch mafii - moja celność jest tak zajebista, że zaraz autofellatio będę w stanie zrobić.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 6, 2024 13:17:54 GMT 1
o kurwa spradziłem mordy
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 13:39:18 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 13:39:18 GMT 1