|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 6, 2024 13:39:48 GMT 1
cholera to był bardzo ważny punkt do zlinczowania, ładne to zagranie dookoła mechaniki nie wiem kto ma za to zasługi ale brawo Romku
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 13:40:13 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 13:40:13 GMT 1
proszę o rękę w górę kto mnie w ogóle rozważa w mafii
za wyjątkiem Misio Kaku
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 13:40:24 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 13:40:24 GMT 1
cholera to był bardzo ważny punkt do zlinczowania, ładne to zagranie dookoła mechaniki nie wiem kto ma za to zasługi ale brawo Romku zamknij ryj
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 6, 2024 13:40:24 GMT 1
Lista szmaciarzy: Lord Grubdemort Dobry, Zły i Gruby Grubraun <- najpewniej w mafii Lista Gitów : Rybak Mietek Chyba Lepper
z całej listy boje się już jedynie Mietka
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 6, 2024 13:40:43 GMT 1
cholera to był bardzo ważny punkt do zlinczowania, ładne to zagranie dookoła mechaniki nie wiem kto ma za to zasługi ale brawo Romku zamknij ryj ??
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 6, 2024 13:41:00 GMT 1
za dobrze było? wracasz do zachowań zwierzęcych?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 13:43:24 GMT 1
Epizody maniakalne ma znowu, daj mu spokój
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 13:43:26 GMT 1
nie, jesteś śmieciem przez którego straciłem dużo czasu na tę rozgrywkę, tu nie chodzi o za dobrze, pisałem, nie mam do ciebie żadnego szacunku w grze i to się nie zmieniło
więc jak nie masz zamiaru dodać niczego wartościowego, tylko komentować, że dobrze się stało, że jest lincz, to wypierdalaj
bo dwie poprzednie gry w mafię też mi zmarnowałeś, a ja cenię swój czas
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 6, 2024 13:44:54 GMT 1
niewiarygodne co
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 13:45:06 GMT 1
Lista szmaciarzy: Grubollo
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 6, 2024 13:45:38 GMT 1
nie będę w to wchodził, wyciągam wnioski
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 13:45:43 GMT 1
proszę o rękę w górę kto mnie w ogóle rozważa w mafii za wyjątkiem Misio Kaku ale pokazówka chłopie
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 13:46:04 GMT 1
dobra panowie, trzeba jeszcze jeden dołożyć na mnie żeby ten herbatnik voldemort nie mógł w ostatniej sekundzie linczu uratować mnie kosztem papieża ja jestem przekonany, że on jest pizdą i to zrobi i jutro znowu mi będzie skakał po głowie z dzg, zróbcie to dla mnie Grubollo naprawdę mam nadzieję, że jesteś w mafii, bo jak nie, to jesteś zwykły chuj ale zaraz do tego dojdziemy
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 13:47:57 GMT 1
proszę o rękę w górę kto mnie w ogóle rozważa w mafii za wyjątkiem Misio Kaku ale pokazówka chłopie łatwo Ci się zmienił stosunek po tym, jak Cię dałem do mafii i podklepał to Gruboku pytam poważnie, sens pytania jest taki, że o ile Misio Kaku jeszcze mnie może dawać do mafii jako niewinny, o tyle są tu osoby, od których w kontekście rozpoznania niewinności po takiej rozgrywce i takim jej czasie oczekiwałbym więcej łatwiej mi będzie dokonać oceny, jak dostanę wprost odpowiedzi rozumiem, że Ty, i jest do dla mnie zrozumiałe absolutnie, bo wg mnie jesteś w mafii pytam kto jeszcze
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 6, 2024 13:47:58 GMT 1
dochodzić możesz, ale po tym co zaprezentowałeś na wejściu nie sądzę, że ktoś da się przekonać
ja na pewno w to nie wejdę, będzie spokojna niedziela
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 13:49:58 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 13:49:58 GMT 1
łatwo Ci się zmienił stosunek po tym, jak Cię dałem do mafii i podklepał to Gruboku pytam poważnie, sens pytania jest taki, że o ile Misio Kaku jeszcze mnie może dawać do mafii jako niewinny, o tyle są tu osoby, od których w kontekście rozpoznania niewinności po takiej rozgrywce i takim jej czasie oczekiwałbym więcej łatwiej mi będzie dokonać oceny, jak dostanę wprost odpowiedzi rozumiem, że Ty, i jest do dla mnie zrozumiałe absolutnie, bo wg mnie jesteś w mafii pytam kto jeszcze No i fantastycznie, to mnie jutro linczuj chłopie, ja ci mówię Ale wcześniej mi wyjaśnij, na jakiej podstawie wczoraj po linczu na Braunie doszedłeś do wniosku, że jestem w mafii xD
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 6, 2024 13:50:14 GMT 1
a moja gra wokół Grubrauna to taki sam clear jak moja gra pod samobójstwo. Jestem potwierdzony
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 13:50:29 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 13:50:29 GMT 1
W ogóle widzę że turbo zorientowany jesteś w typach zamordowanego Gruboku, chwali się
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 13:50:40 GMT 1
>Voldi odpierdala >Voldi jest uniewinniany za odpierdalanie >Voldi gra jak człowiek >Pojawiają się wątpliwości >Pojawiają się wątpliwości >Voldi odpierdala
Pattern sam się znajduje
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 13:51:01 GMT 1
dochodzić możesz, ale po tym co zaprezentowałeś na wejściu nie sądzę, że ktoś da się przekonać ja na pewno w to nie wejdę, będzie spokojna niedziela nie, lincz dzisiaj między Dużyszem / Kaku, i Dużysz wydaje mi się oczywistą opcją natomiast jest 14:48 i nie widzę, żeby ktokolwiek zastanawiał się głębiej nad tym, który z nich, więc oczywiście ja to będę musiał zrobić, tak jak musiałem to zrobić z Braunem i ze Statuą a Twój wątek jest poboczny, jak mówię, dla mnie to już tylko kwestia, czy w ogóle kiedykolwiek będę Ci chciał podać rękę a co ma do tego wejście? wydaje Ci się, że jak napiszesz przepraszam, to ja sobie zapomnę co Ty wcześniej robiłeś i będę tolerował ten niby-luźny-wajbik człowieka-heheszka? moje wejście dzisiaj determinuje w jakimś stopniu to jak racjonalne są moje wnioski?
|
|