Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 13:51:23 GMT 1
Karykaturalny Monti się trafił, taki Glorfindel
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 13:52:54 GMT 1
łatwo Ci się zmienił stosunek po tym, jak Cię dałem do mafii i podklepał to Gruboku pytam poważnie, sens pytania jest taki, że o ile Misio Kaku jeszcze mnie może dawać do mafii jako niewinny, o tyle są tu osoby, od których w kontekście rozpoznania niewinności po takiej rozgrywce i takim jej czasie oczekiwałbym więcej łatwiej mi będzie dokonać oceny, jak dostanę wprost odpowiedzi rozumiem, że Ty, i jest do dla mnie zrozumiałe absolutnie, bo wg mnie jesteś w mafii pytam kto jeszcze No i fantastycznie, to mnie jutro linczuj chłopie, ja ci mówię Ale wcześniej mi wyjaśnij, na jakiej podstawie wczoraj po linczu na Braunie doszedłeś do wniosku, że jestem w mafii xD ale czemu chcesz rozmawiać o linczu na Tobie jutro? porozmawiajmy o linczu dzisiaj Dużysza przyjąłeś for granted, dla mnie to zrozumiałe, bo to mój faworyt, ale od trzech dni siedzisz na piździe i nie wniosłeś do gry nic, minęło pół niedzieli i nie widzę posta Wróżbity po którym bym pomyślał 'o, dobra kmina, przyklepane dzisiaj' swoją drogą o 'to linczuj mnie jutro' napisałeś w trakcie tej rozgrywki myślę co najmniej 8 razy i co najmniej do 4 osób, mogę to pocytować, ale strasznie drażliwy jesteś
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 13:53:52 GMT 1
Czemu zabijasz rozkminy dotyczące jutra? Chcesz zgasić pozytywne wzmocnienie i kooperację miastowych, żeby jutro już jej nie było, jak będę na cmentarzu?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 13:55:15 GMT 1
Dużysz Grubdemort Grubbol Grubbraun ? ? ? ? Rambo na końcu zaczął dawać mega mocne ready, nawet mnie wyrzucił ze składu mafii, gdzie całą grę mnie jebał. Jeszcze chwilę i by rozjebał cały skład, A MOŻE WŁAŚNIE TO ZROBIŁ. Wróćcie do niego jutro, bo on się rozbiegał jak diesel na koniec.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 13:55:25 GMT 1
Karykaturalny Monti się trafił, taki Glorfindel to nie jest karykaturalność. odbierasz za karykaturalność to, że reaguję emocjonalnie na to, że Grubollo jest, krótko mówiąc, cwelem w tej rozgrywce, i odbieram to personalnie, więc wychodzę poza rozgrywkę. natomiast pozostałe elementy to już jest czysta rozgrywka, w której uczestniczy też mafia, bo rozmowa z kshaqiem jest wyłącznie na gruncie growym, a moim niewdzięcznym zadaniem jest niestety nie dać się teraz stłamsić czterem osobom, z czego minimum jedna jest w mafii, i rozpoznać kto naprawdę nie umie mnie ocenić, a kto tylko udaje
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 13:55:51 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 13:55:51 GMT 1
No i fantastycznie, to mnie jutro linczuj chłopie, ja ci mówię Ale wcześniej mi wyjaśnij, na jakiej podstawie wczoraj po linczu na Braunie doszedłeś do wniosku, że jestem w mafii xD ale czemu chcesz rozmawiać o linczu na Tobie jutro? porozmawiajmy o linczu dzisiaj Dużysza przyjąłeś for granted, dla mnie to zrozumiałe, bo to mój faworyt, ale od trzech dni siedzisz na piździe i nie wniosłeś do gry nic, minęło pół niedzieli i nie widzę posta Wróżbity po którym bym pomyślał 'o, dobra kmina, przyklepane dzisiaj' swoją drogą o 'to linczuj mnie jutro' napisałeś w trakcie tej rozgrywki myślę co najmniej 8 razy i co najmniej do 4 osób, mogę to pocytować, ale strasznie drażliwy jesteś Piszesz jakbyś nie znał mojej mety, sam mnie za omgusy uniewinniałeś gamoniu xD W chuju mam co ty sobie myślisz o moich postach, logiczne że ci się nie podobają bo wrzuciłem cię do mafii A jak potrzebujesz wyjaśnienia, dlaczego Dużysza przyjąłem for granted i nie rozważam w ogóle Kaku, to chyba gorszy jesteś w tę gierkę, niż myślałem Zmieniasz temat, bo niewygodnie ci odpowiadać na pytanie, kiedy w momencie osiągnięcia dobrej pozycji po linczu, zacząłeś walić w relatywnie linczowalny w tej edycji cel No dawaj, wyjaśnij mi tok myślenia
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 13:56:24 GMT 1
Czemu zabijasz rozkminy dotyczące jutra? Chcesz zgasić pozytywne wzmocnienie i kooperację miastowych, żeby jutro już jej nie było, jak będę na cmentarzu? nie zabijam rozkmin dotyczących jutra. napisałem to do Wróżbity. najpierw, mając wybór 50/50 należy jednak dopilnować wszystkiego co można, żeby był to wybór prawidłowy i trafiony.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 13:57:16 GMT 1
Ale to nie jest wybór 50/50 Zaczynam się bać, że będę dychę w plecy
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 13:57:57 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 13:57:57 GMT 1
Ale to nie jest wybór 50/50 Zaczynam się bać, że będę dychę w plecy Kurwa i po co kakowi przypominasz
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 14:00:10 GMT 1
Czemu zabijasz rozkminy dotyczące jutra? Chcesz zgasić pozytywne wzmocnienie i kooperację miastowych, żeby jutro już jej nie było, jak będę na cmentarzu? nie zabijam rozkmin dotyczących jutra. napisałem to do Wróżbity. najpierw, mając wybór 50/50 należy jednak dopilnować wszystkiego co można, żeby był to wybór prawidłowy i trafiony. jak ty chcesz teraz poświęcać czas na takie oczywistości, to to pachnie udawanym effortem i zabijaniem współpracy, która kwitnie. Akysz.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 14:00:35 GMT 1
Ale to nie jest wybór 50/50 Zaczynam się bać, że będę dychę w plecy Kurwa i po co kakowi przypominasz Screenshoty poczynione, takich rzeczy się nie zapomina
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 14:02:21 GMT 1
ale czemu chcesz rozmawiać o linczu na Tobie jutro? porozmawiajmy o linczu dzisiaj Dużysza przyjąłeś for granted, dla mnie to zrozumiałe, bo to mój faworyt, ale od trzech dni siedzisz na piździe i nie wniosłeś do gry nic, minęło pół niedzieli i nie widzę posta Wróżbity po którym bym pomyślał 'o, dobra kmina, przyklepane dzisiaj' swoją drogą o 'to linczuj mnie jutro' napisałeś w trakcie tej rozgrywki myślę co najmniej 8 razy i co najmniej do 4 osób, mogę to pocytować, ale strasznie drażliwy jesteś Piszesz jakbyś nie znał mojej mety, sam mnie za omgusy uniewinniałeś gamoniu xD W chuju mam co ty sobie myślisz o moich postach, logiczne że ci się nie podobają bo wrzuciłem cię do mafii A jak potrzebujesz wyjaśnienia, dlaczego Dużysza przyjąłem for granted i nie rozważam w ogóle Kaku, to chyba gorszy jesteś w tę gierkę, niż myślałem Zmieniasz temat, bo niewygodnie ci odpowiadać na pytanie, kiedy w momencie osiągnięcia dobrej pozycji po linczu, zacząłeś walić w relatywnie linczowalny w tej edycji cel No dawaj, wyjaśnij mi tok myślenia nie rozumiem, gdzie zmieniam temat. co do mojej niewinności, to nawet nie zwracam na to uwagi. jest to tylko ewentualnie środek do celu pt. oczekiwałbym po mniej więcej 80% obecnej stawki, że jeśli jej nie widzą po tylu rzeczach, które zrobiłem, to nie widzą jej bo nie chcą jej widzieć. w pozostałym obszarze mam na to wyjebane, mocno odmiennie od Ciebie, piszącego od trzech dni do każdego, kto Cię zaatakuje 'dawaj, zlinczuj mnie'. Kaku myślę, jest w tym wszystkim po prostu pożytecznym idiotą, natomiast Dużysza atakowałem już trzy dni temu, ale muszę się upewnić, że to nie jest jakiś uber-Kaku w tej rozgrywce. nie widzę, żeby ktokolwiek to robił. więc tak, przyjmowanie Kaku for granted, z Voldemortem w składzie mafii nie powoduje, że jestem gorszy w tę gierkę, tylko powoduje, że tym bardziej Cię wzruszam. "W chuju mam co ty sobie myślisz o moich postach, logiczne że ci się nie podobają bo wrzuciłem cię do mafii"Problem polega na tym, że Twoje posty mi się nie podobały jak mnie miałeś za niewinnego, a do mafii wrzuciłem Cię, jak mnie uznałeś za pewnego niewinnego. O koneksji Braun - Ty pisałem mniej więcej od połowy gry, pisałem o siadaniu na pleckach, dziwnym pairingu, było to dla mnie nieostre. Natomiast w tym momencie, też z mety, jak pisałem, że Braun to Cugowski z doświadczeniem, tak uważam że Ty to Drukarka jeśli chodzi o stabilność emocjonalną. Switch na mnie, jest też dość oczywistym switchem mafiozy, który ma taki roster w mieście, że jeszcze może się urwać. Natomiast wczoraj to wszystko było na gorąco, więc dziś chcę się jeszcze upewnić, albo przekonać, że jednak pierdolę głupoty, bo zrobiłeś coś niesamowicie uniewinniającego.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 14:03:20 GMT 1
Ale to nie jest wybór 50/50 Zaczynam się bać, że będę dychę w plecy ja dopiero zaczynam dziś grać, bo do tej pory odpoczywałem, więc możesz mi napisać dlaczego nie jest 50/50.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 14:09:18 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 14:09:18 GMT 1
Piszesz jakbyś nie znał mojej mety, sam mnie za omgusy uniewinniałeś gamoniu xD W chuju mam co ty sobie myślisz o moich postach, logiczne że ci się nie podobają bo wrzuciłem cię do mafii A jak potrzebujesz wyjaśnienia, dlaczego Dużysza przyjąłem for granted i nie rozważam w ogóle Kaku, to chyba gorszy jesteś w tę gierkę, niż myślałem Zmieniasz temat, bo niewygodnie ci odpowiadać na pytanie, kiedy w momencie osiągnięcia dobrej pozycji po linczu, zacząłeś walić w relatywnie linczowalny w tej edycji cel No dawaj, wyjaśnij mi tok myślenia nie rozumiem, gdzie zmieniam temat. co do mojej niewinności, to nawet nie zwracam na to uwagi. jest to tylko ewentualnie środek do celu pt. oczekiwałbym po mniej więcej 80% obecnej stawki, że jeśli jej nie widzą po tylu rzeczach, które zrobiłem, to nie widzą jej bo nie chcą jej widzieć. w pozostałym obszarze mam na to wyjebane, mocno odmiennie od Ciebie, piszącego od trzech dni do każdego, kto Cię zaatakuje 'dawaj, zlinczuj mnie'. Kaku myślę, jest w tym wszystkim po prostu pożytecznym idiotą, natomiast Dużysza atakowałem już trzy dni temu, ale muszę się upewnić, że to nie jest jakiś uber-Kaku w tej rozgrywce. nie widzę, żeby ktokolwiek to robił. więc tak, przyjmowanie Kaku for granted, z Voldemortem w składzie mafii nie powoduje, że jestem gorszy w tę gierkę, tylko powoduje, że tym bardziej Cię wzruszam. "W chuju mam co ty sobie myślisz o moich postach, logiczne że ci się nie podobają bo wrzuciłem cię do mafii"Problem polega na tym, że Twoje posty mi się nie podobały jak mnie miałeś za niewinnego, a do mafii wrzuciłem Cię, jak mnie uznałeś za pewnego niewinnego. O koneksji Braun - Ty pisałem mniej więcej od połowy gry, pisałem o siadaniu na pleckach, dziwnym pairingu, było to dla mnie nieostre. Natomiast w tym momencie, też z mety, jak pisałem, że Braun to Cugowski z doświadczeniem, tak uważam że Ty to Drukarka jeśli chodzi o stabilność emocjonalną. Switch na mnie, jest też dość oczywistym switchem mafiozy, który ma taki roster w mieście, że jeszcze może się urwać. Natomiast wczoraj to wszystko było na gorąco, więc dziś chcę się jeszcze upewnić, albo przekonać, że jednak pierdolę głupoty, bo zrobiłeś coś niesamowicie uniewinniającego. XD jak ty mnie w tej edycji porównuje aż do drukarki, to musisz być po prostu w mafii, bo nie wierzę że można taką odklejkę zaliczyć Pisałem na jakiej zasadzie uznałem cię tam wtedy za lock town, pisałem dokładnie dlaczego teraz się to zmieniło. Ty dalej nie wyjaśniłeś, dlaczego moje wczorajsze zachowanie było mafijne. Co do kaku i Dużysza, wyjaśnię ci to jak krowie na rowie, bo widzę że nie czaisz. Czysto mechanicznie mamy ten licz 50/50. Ale jak spojrzysz w temat, to jest kurwa jasne jak słoneczko. Dużysz wszedł, puścił jednego pierda i udał się w stan spoczynku do krainy antispew. Tym czasem kaku siedzi i rozkminia, daje mięso, daje odczyty, nawet jak jest kurwa w mafii, to jutro mamy cały dzień jego gry do analizy. Dużysz natomiast, jeżeli jest w mafii, gra już szkodliwie dla miasta i nie wierzę że mając pół na pół nie podjąłby w mieście próby walki. Gruboku zauważył wczoraj przytomnie że chłop wyjebał go w srodziemnej, będąc niewinnym, tylko żeby sobie dać dzień więcej do gry. Zniechęcenie nafiacorner to wygodna wymówka żeby więcej odczytów z siebie nie dać. Gruambo też go jebał za zmiany zdania co do Twojego Starego przy linczu (co ja, swoją drogą, robiłem a żywo, ale nikt już tego nie pamięta) DUZYSZ JEST W MAFII A TY ZGRYWASZ GŁUPKA
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 14:09:39 GMT 1
Voldi dlaczego mafia zamordowała Gruboku zamiast mnie, zakładając że jestem niewinny? Ty w mafii byś też tak zrobił?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 14:10:05 GMT 1
Bo: a) nie istnieje aksjomat, że w dwójce Dużysz/Kaku nie ma dwóch mafii b) Dużysz się poddał c) Kaku się całkiem ładnie uniewinnił
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 14:11:00 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 14:11:00 GMT 1
generalnie problem z Kaku Uber jest taki, że to wszystko się kończy jutro dla niego jeśli Dużysz nie jest Grubolem, więc pewność z jaką leci byłaby więc makiawelistyczna więc tak, to nie jest 50/50, natomiast jedyny element który tutaj jest istotny to ten, w którym Dużysz jest głuptasem a Kaku dobrym mafioza i nawet jeśli jutro byłby na zatracenie to urywa nam jeden dzień dyskusji na mafię z nim w składzie, gdzie też moglibyśmy być o jednego mniej ergo dyskusja byłaby mniej efektywna ale to mocne sci-fi dla mnie na ten moment, więc nie będę się na tym dużo koncentrował
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 14:11:44 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 14:11:44 GMT 1
Bo: a) nie istnieje aksjomat, że w dwójce Dużysz/Kaku nie ma dwóch mafii b) Dużysz się poddał c) Kaku się całkiem ładnie uniewinnił Kurde statua mindmelduje mi tu
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 14:12:50 GMT 1
generalnie problem z Kaku Uber jest taki, że to wszystko się kończy jutro dla niego jeśli Dużysz nie jest Grubolem, więc pewność z jaką leci byłaby więc makiawelistyczna więc tak, to nie jest 50/50, natomiast jedyny element który tutaj jest istotny to ten, w którym Dużysz jest głuptasem a Kaku dobrym mafioza i nawet jeśli jutro byłby na zatracenie to urywa nam jeden dzień dyskusji na mafię z nim w składzie, gdzie też moglibyśmy być o jednego mniej ergo dyskusja byłaby mniej efektywna ale to mocne sci-fi dla mnie na ten moment, więc nie będę się na tym dużo koncentrował To ten moment gdy ja już nie wiem, czy ty dalej jesteś najebany czy udajesz. Ale historycznie częściej grający byli w mafii niż byli debilami.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 14:14:20 GMT 1
Bo: a) nie istnieje aksjomat, że w dwójce Dużysz/Kaku nie ma dwóch mafii b) Dużysz się poddał c) Kaku się całkiem ładnie uniewinnił Kurde statua mindmelduje mi tu A po ludzku?
|
|