|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 14:14:51 GMT 1
Bo: a) nie istnieje aksjomat, że w dwójce Dużysz/Kaku nie ma dwóch mafii b) Dużysz się poddał c) Kaku się całkiem ładnie uniewinnił Kurde statua mindmelduje mi tu No nie powiem, po tym wejściu Voldemorta zacząłem dziś rozważać mafię Voldi - Kaku, żeby łatwiej było zlinczować tego pierwszego, a żeby ten drugi mógł na białym koniu dojechać do meczówki i ją wygrać. Od obu wymagało by to w kurwę effortu, więc to taka spiskowa teoria E: effortu i skilla
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 14:15:00 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 14:15:00 GMT 1
Kurde statua mindmelduje mi tu A po ludzku? No że myśli dokładnie to co ja tylko w innych słowach
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 14:15:01 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 14:15:01 GMT 1
Voldi dlaczego mafia zamordowała Gruboku zamiast mnie, zakładając że jestem niewinny? Ty w mafii byś też tak zrobił? zamordowałbym wzmocnionym Voldemorta chyba, że w mafii jest Wróżbita, to mordowałbym Voldemorta zwykłym i zwykłym Gruboku myślę, że zostałeś zostawiony dla matematycznych szans Dużysza jeśli jesteś niewinny, aczkolwiek nie koresponduje to z tym, że się poddał a drugi powód jest taki, że mylisz się co najmniej do jednego mafiozy jak ktoś potrzebuje, żebym wypisał dlaczego jestem niewinny, to służę pomocą, ale tak jak wspominałem - jesteś jedną z niewielu osób dla których przyjąłbym to bez jednoznacznego wskazania Twojej mafijności, możliwe, że się po prostu poplątałeś
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 6, 2024 14:15:16 GMT 1
dochodzić możesz, ale po tym co zaprezentowałeś na wejściu nie sądzę, że ktoś da się przekonać ja na pewno w to nie wejdę, będzie spokojna niedziela nie, lincz dzisiaj między Dużyszem / Kaku, i Dużysz wydaje mi się oczywistą opcją natomiast jest 14:48 i nie widzę, żeby ktokolwiek zastanawiał się głębiej nad tym, który z nich, więc oczywiście ja to będę musiał zrobić, tak jak musiałem to zrobić z Braunem i ze Statuą a Twój wątek jest poboczny, jak mówię, dla mnie to już tylko kwestia, czy w ogóle kiedykolwiek będę Ci chciał podać rękę a co ma do tego wejście? wydaje Ci się, że jak napiszesz przepraszam, to ja sobie zapomnę co Ty wcześniej robiłeś i będę tolerował ten niby-luźny-wajbik człowieka-heheszka? moje wejście dzisiaj determinuje w jakimś stopniu to jak racjonalne są moje wnioski? Dla mnie to co jest w grze to jest w grze i nie ma prawa wyjść poza nią. Wyjebałeś mnie na 100 różnych sposobów w przeszłości jako mafiozo, zawsze po edycji bita piona. Po napierdalance Pinsa-Rimbaud pierwsze co to napisałem to egze na priv. Nawet jak jestem tutaj pojebanym wkurwionym furiatem to zamykam ten portal i po 5 minutach mam reset, konflikty stąd nie wchodzą mi aż tak na banie. W trakcie zauważyłem, że Tobie jednak weszły. I za to przeprosiłem, nie mogę wszystkich mierzyć swoją pojebaną miarą. Bardzo bym nie chciał żeby kwasy związane ze mną jakkolwiek odbierały dobry smak tej gierce, który za wyjątkiem jednego dnia jest mega mega spoko (wbrew temu co opowiada Dużysz - mafiozo) więc zostawmy to na bok. Nasze wzajemne podawanie ręki nie jest tu interesujące dla nikogo.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 14:15:46 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 14:15:46 GMT 1
generalnie problem z Kaku Uber jest taki, że to wszystko się kończy jutro dla niego jeśli Dużysz nie jest Grubolem, więc pewność z jaką leci byłaby więc makiawelistyczna więc tak, to nie jest 50/50, natomiast jedyny element który tutaj jest istotny to ten, w którym Dużysz jest głuptasem a Kaku dobrym mafioza i nawet jeśli jutro byłby na zatracenie to urywa nam jeden dzień dyskusji na mafię z nim w składzie, gdzie też moglibyśmy być o jednego mniej ergo dyskusja byłaby mniej efektywna ale to mocne sci-fi dla mnie na ten moment, więc nie będę się na tym dużo koncentrował To ten moment gdy ja już nie wiem, czy ty dalej jesteś najebany czy udajesz. Ale historycznie częściej grający byli w mafii niż byli debilami. a z czym co napisałem w tym poście się nie zgadzasz?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 14:17:06 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 14:17:06 GMT 1
nie, lincz dzisiaj między Dużyszem / Kaku, i Dużysz wydaje mi się oczywistą opcją natomiast jest 14:48 i nie widzę, żeby ktokolwiek zastanawiał się głębiej nad tym, który z nich, więc oczywiście ja to będę musiał zrobić, tak jak musiałem to zrobić z Braunem i ze Statuą a Twój wątek jest poboczny, jak mówię, dla mnie to już tylko kwestia, czy w ogóle kiedykolwiek będę Ci chciał podać rękę a co ma do tego wejście? wydaje Ci się, że jak napiszesz przepraszam, to ja sobie zapomnę co Ty wcześniej robiłeś i będę tolerował ten niby-luźny-wajbik człowieka-heheszka? moje wejście dzisiaj determinuje w jakimś stopniu to jak racjonalne są moje wnioski? Dla mnie to co jest w grze to jest w grze i nie ma prawa wyjść poza nią. Wyjebałeś mnie na 100 różnych sposobów w przeszłości jako mafiozo, zawsze po edycji bita piona. Po napierdalance Pinsa-Rimbaud pierwsze co to napisałem to egze na priv. Nawet jak jestem tutaj pojebanym wkurwionym furiatem to zamykam ten portal i po 5 minutach mam reset, konflikty stąd nie wchodzą mi aż tak na banie. W trakcie zauważyłem, że Tobie jednak weszły. I za to przeprosiłem, nie mogę wszystkich mierzyć swoją pojebaną miarą. Bardzo bym nie chciał żeby kwasy związane ze mną jakkolwiek odbierały dobry smak tej gierce, który za wyjątkiem jednego dnia jest mega mega spoko (wbrew temu co opowiada Dużysz - mafiozo) więc zostawmy to na bok. Nasze wzajemne podawanie ręki nie jest tu interesujące dla nikogo. zgadzam się, to moja prywata, niepotrzebna dla rozgrywki, natomiast potrzebowałem tego wentylu stricte z gry natomiast nie ma to znaczenia dla rzetelności moich analiz, bo jak zgodnie uznaliśmy, jest poza grą
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 6, 2024 14:18:11 GMT 1
dla rzetelności nie, dla trafności oczywiście że ma bo masz banie zajebaną kwasem
ale jakoś sobie z tym poradze, szkoda tylko że zmarnujesz na mnie jeszcze więcej czasu
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 14:19:34 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 14:19:34 GMT 1
dla rzetelności nie, dla trafności oczywiście że ma bo masz banie zajebaną kwasem ale jakoś sobie z tym poradze, szkoda tylko że zmarnujesz na mnie jeszcze więcej czasu nope, we wszystkim oprócz Twojej postaci jestem obiektywny i pozbawiony emocji, natomiast w kontekście mafijności Twoja osobę też staram się ocenić tylko na gruncie ruchów czysto taktycznych ja obrażam tylko Ciebie, bo Ty obrazales mnie, natomiast sam zostałem na poprzedniej stronie obrażony przez kilka osób, nie wpływa to na mój sposób dyskusji
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 14:21:18 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 14:21:18 GMT 1
jeśli chcesz współpracować na gruncie gry, to prosiłbym o ocenę Wróżbity w Twoim wykonaniu, bo nie pamiętam, żeby to zostało zrobione, a widziałem dobre pytania, które sam zadawałem że strony Leppera
to do Grubollo
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 6, 2024 14:21:29 GMT 1
to w takim razie nie mam obaw o wyniki analiz
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 14:22:07 GMT 1
Kurde statua mindmelduje mi tu No nie powiem, po tym wejściu Voldemorta zacząłem dziś rozważać mafię Voldi - Kaku, żeby łatwiej było zlinczować tego pierwszego, a żeby ten drugi mógł na białym koniu dojechać do meczówki i ją wygrać. Od obu wymagało by to w kurwę effortu, więc to taka spiskowa teoria E: effortu i skilla Już to widzę, jak Monti się poświęca, żebym ja dociągnął XD Prędzej odwrotnie. Pachnie paranoją = miasto
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 14:25:31 GMT 1
To ten moment gdy ja już nie wiem, czy ty dalej jesteś najebany czy udajesz. Ale historycznie częściej grający byli w mafii niż byli debilami. a z czym co napisałem w tym poście się nie zgadzasz? Nie że się nie zgadzam, tylko tworzysz jakieś scenariusze równie prawdopodobne jak to że MG nas robi w chuja i nie ma żadnej mafii. Ja wczoraj sam rozpisałem kto ma jak głosować i mi wyszło że ja przechodzę przez bramę z Małyszem. Byłbym skończonym debilem, żeby to robić będąc w mafii razem z nim czy bez niego.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 6, 2024 14:26:01 GMT 1
Na strzała mogę powiedzieć, że podobał mi się z gry całą grę. Jak był to wprowadzał to czego oczekiwałem. Nie wypowiadałem się na jego temat po to żeby nie przyspieszać mordu. Ale w momencie kiedy mordowany jest Gruambo zamiast niego dyskusja o nim zaczyna stawać się zasadna.
Na dzisiaj cel mamy. Ja z największą przyjemnością wejdę w ostatnie półtorej godziny czwartku, dokładnie od momentu kiedy opuściłem gierę do momentu kiedy Grubraun został obroniony, a przed niego wepchane już dwóch odkrytych niewinnych. Uważam że w tamtym miejscu będą skraby, zwrócę tam uwagę na wróżbitę
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 6, 2024 14:27:48 GMT 1
a z czym co napisałem w tym poście się nie zgadzasz? Nie że się nie zgadzam, tylko tworzysz jakieś scenariusze równie prawdopodobne jak to że MG nas robi w chuja i nie ma żadnej mafii. Ja wczoraj sam rozpisałem kto ma jak głosować i mi wyszło że ja przechodzę przez bramę z Małyszem. Byłbym skończonym debilem, żeby to robić będąc w mafii razem z nim czy bez niego. Nie no robiąc to z nim w mafii byłbyś przekozakiem
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 14:29:04 GMT 1
jest moja mocna analiza w tym kontekście, jest analiza Mietka, podnosiłem to, więc będę wdzięczny, jeśli wejdziesz w to jeszcze dzisiaj
mam w planie przeczytać jeszcze raz Dużysza, robiłem to w trakcie dnia linczu na Papieżu, zobaczymy, czy coś nowego wyciągnę
na ten moment mam tak:
Lepper, Misio Statua, Grubollo Mietek
Wróżbita, Warmianin Dużysz
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 14:31:16 GMT 1
a z czym co napisałem w tym poście się nie zgadzasz? Nie że się nie zgadzam, tylko tworzysz jakieś scenariusze równie prawdopodobne jak to że MG nas robi w chuja i nie ma żadnej mafii. Ja wczoraj sam rozpisałem kto ma jak głosować i mi wyszło że ja przechodzę przez bramę z Małyszem. Byłbym skończonym debilem, żeby to robić będąc w mafii razem z nim czy bez niego. ale tu nie chodzi o prawdopodobieństwo, zawsze trzeba zrobić due diligence, szczególnie, że kosztuje to maksymalnie 30 minut gry. przecież równie nieprawdopodobnym scenariuszem jestem ja w mafii, a mimo tego forsujesz to od dłuższej chwili. nie obrażam Cię za to. tamowanie jakiejkolwiek kminy w mieście jest szkodliwe, uważam, że przyłożyłem dużo do linczu na Twoim Starym i bardzo dużo do linczu na Grubbraunie, w tym drugim szczególnie pod kątem konsolidacji i wspólnej gry w tym kierunku, więc Twoje obrażanie moich zdolności poznawczych uważam za bardzo niskich lotów.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 14:38:40 GMT 1
Nie wypowiedział się tylko Warmianin, ale w jego przypadku nie ma to znaczenia, więc wychodzę z tym co mam.
Nikt nie zauważył na kogo głosowała dwójka zamordowanych?
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 14:46:38 GMT 1
Gruboku miał Wróżbitę za pewnego mafiaka.
O Grurambo ciężko mi mówić, nie mam za dużo szacunku do jego celności, a Leppera mam od D1 za niewinnego. Powinienem w sumie zadać sobie pytanie dlaczego w takim razie jeszcze żyje, ale to już jest kwestia kamizelkowo-mordowa-toperów-w-mafii.
Ja i Grubollo skupiamy się na Wróżbicie, mam nadzieję przynajmniej, że Grubollo mi w tym pomoże. Jeśli masz coś, poza tym tropem na Leppera, to możesz go przeczytać i napisać co sądzisz, uważam, że to jest, mimo wszystko, dobra robota do wykonania.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 14:55:29 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 14:55:29 GMT 1
XD jakby co, to JA SIĘ DOBROWOLNIE JUTRO PODDAJĘ EGZEKUCJI
A POTEM VOLDEMORT BĘDZIE WAS PRZEPRASZAŁ, MÓWIŁ "O KURWA TEN WRÓŻBITA ZAGRAŁ CHUJOWO, NIE W SWOJEJ MECIE, POMYLIŁEM SIĘ, JEDZIEMY Z KOLEJNYM NIEWINNYM"
ZOSTAWIAM TO W TEMACIE JUŻ TERAZ, JEŻELI JUTRO MNIE ZLINCZUJECIE, TO BEZ DYSKUSJI LECI VOLDEMORT
JEGO MANIPULACJE W TEMACIE OBECNIE SĄ KARYGODNE
ja z Voldim dzisiaj nie gadam bo tylko się będę wkurwiał
Jak uznacie jutro że jemu ufacie bardziej niż mi, to droga wolna
Ale potem MUSICIE MNIE POSŁUCHAĆ
mnie, papieża, kto tam jeszcze tego dziada wymieniał w celach w legacy
Zamykam ten temat do jutra 🥰
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 14:56:41 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 14:56:41 GMT 1
Dlaczego nie odpowiada Ci w ogóle rozmawianie o Tobie? Uważasz, że jesteś na tyle niewinny i to pokazałeś, że nie powinno w ogóle być tego tematu?
Czemu ten post nie bazuje na merytoryce, tylko jest opatrzony duża dozą manipulacji?
|
|