|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 14:57:52 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 14:57:52 GMT 1
Wskaż mi na postach co Cię uniewinnia. Pisałem, że chętnie to przyjmę.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 14:58:10 GMT 1
Nie że się nie zgadzam, tylko tworzysz jakieś scenariusze równie prawdopodobne jak to że MG nas robi w chuja i nie ma żadnej mafii. Ja wczoraj sam rozpisałem kto ma jak głosować i mi wyszło że ja przechodzę przez bramę z Małyszem. Byłbym skończonym debilem, żeby to robić będąc w mafii razem z nim czy bez niego. ale tu nie chodzi o prawdopodobieństwo, zawsze trzeba zrobić due diligence, szczególnie, że kosztuje to maksymalnie 30 minut gry. przecież równie nieprawdopodobnym scenariuszem jestem ja w mafii, a mimo tego forsujesz to od dłuższej chwili. nie obrażam Cię za to. tamowanie jakiejkolwiek kminy w mieście jest szkodliwe, uważam, że przyłożyłem dużo do linczu na Twoim Starym i bardzo dużo do linczu na Grubbraunie, w tym drugim szczególnie pod kątem konsolidacji i wspólnej gry w tym kierunku, więc Twoje obrażanie moich zdolności poznawczych uważam za bardzo niskich lotów. No robisz mocny wjazd w poczucie wyrzutów sumienia, ale nie jesteś do tego do końca uprawniony biorąc pod uwagę chujowe typy najpierw i budowanie pozycji na linczowaniu spalonych mafiozów potem. No i jeszcze piszesz o tamowaniu kminy w momencie, gdy to właśnie ty ją stamowałeś wchodząc i przejmując temat rzucając jakieś pierdy bez racji bytu
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 14:58:48 GMT 1
XD jakby co, to JA SIĘ DOBROWOLNIE JUTRO PODDAJĘ EGZEKUCJI A POTEM VOLDEMORT BĘDZIE WAS PRZEPRASZAŁ, MÓWIŁ "O KURWA TEN WRÓŻBITA ZAGRAŁ CHUJOWO, NIE W SWOJEJ MECIE, POMYLIŁEM SIĘ, JEDZIEMY Z KOLEJNYM NIEWINNYM" ZOSTAWIAM TO W TEMACIE JUŻ TERAZ, JEŻELI JUTRO MNIE ZLINCZUJECIE, TO BEZ DYSKUSJI LECI VOLDEMORT JEGO MANIPULACJE W TEMACIE OBECNIE SĄ KARYGODNE ja z Voldim dzisiaj nie gadam bo tylko się będę wkurwiał Jak uznacie jutro że jemu ufacie bardziej niż mi, to droga wolna Ale potem MUSICIE MNIE POSŁUCHAĆ mnie, papieża, kto tam jeszcze tego dziada wymieniał w celach w legacy Zamykam ten temat do jutra 🥰 Spokojnie. Przed Tobą i tak najpierw musi zlecieć Statua.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 14:59:13 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 14:59:13 GMT 1
Uważam że jak ktoś ze mną zagrał więcej niż 3 edycje i dalej nie widzi mojej niewinności to albo ma problem z tą grą albo jest w mafii
Jak uważasz że manipuluję to mnie zlinczuj jutro, ja powiedziałem już swoje 🥰
Natomiast to, jak ty płynnie przeszedłeś od jebania Grubollo do współpracy, jest na tyle godne podziwu że az zacząłem się zastanaeiac, nie czy obaj nie jesteście w tej mafii xD
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 6, 2024 14:59:14 GMT 1
XD jakby co, to JA SIĘ DOBROWOLNIE JUTRO PODDAJĘ EGZEKUCJI A POTEM VOLDEMORT BĘDZIE WAS PRZEPRASZAŁ, MÓWIŁ "O KURWA TEN WRÓŻBITA ZAGRAŁ CHUJOWO, NIE W SWOJEJ MECIE, POMYLIŁEM SIĘ, JEDZIEMY Z KOLEJNYM NIEWINNYM" ZOSTAWIAM TO W TEMACIE JUŻ TERAZ, JEŻELI JUTRO MNIE ZLINCZUJECIE, TO BEZ DYSKUSJI LECI VOLDEMORT JEGO MANIPULACJE W TEMACIE OBECNIE SĄ KARYGODNE ja z Voldim dzisiaj nie gadam bo tylko się będę wkurwiał Jak uznacie jutro że jemu ufacie bardziej niż mi, to droga wolna Ale potem MUSICIE MNIE POSŁUCHAĆ mnie, papieża, kto tam jeszcze tego dziada wymieniał w celach w legacy Zamykam ten temat do jutra 🥰 przecież tu się teraz zrobił merytoryczny kącik, na spokojnie mordo gadamy po co chcesz zamykać
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 14:59:27 GMT 1
Mietek i Statua to miasto. Jutro Voldi powinien się napierdalać z Andrzejem, bo tu będzie równo jedna mafia. Ale ja bym zaczął od Voldiego, jak jest niewinny to to jest najlepszy slot na który akurat mamy zapas. A kto drugi - jeszcze nie wiem, ale dziś do wieczora to ogarnę.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 14:59:32 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 14:59:32 GMT 1
XD jakby co, to JA SIĘ DOBROWOLNIE JUTRO PODDAJĘ EGZEKUCJI A POTEM VOLDEMORT BĘDZIE WAS PRZEPRASZAŁ, MÓWIŁ "O KURWA TEN WRÓŻBITA ZAGRAŁ CHUJOWO, NIE W SWOJEJ MECIE, POMYLIŁEM SIĘ, JEDZIEMY Z KOLEJNYM NIEWINNYM" ZOSTAWIAM TO W TEMACIE JUŻ TERAZ, JEŻELI JUTRO MNIE ZLINCZUJECIE, TO BEZ DYSKUSJI LECI VOLDEMORT JEGO MANIPULACJE W TEMACIE OBECNIE SĄ KARYGODNE ja z Voldim dzisiaj nie gadam bo tylko się będę wkurwiał Jak uznacie jutro że jemu ufacie bardziej niż mi, to droga wolna Ale potem MUSICIE MNIE POSŁUCHAĆ mnie, papieża, kto tam jeszcze tego dziada wymieniał w celach w legacy Zamykam ten temat do jutra 🥰 Spokojnie. Przed Tobą i tak najpierw musi zlecieć Statua. Statua może być niewinna
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 15:00:12 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 15:00:12 GMT 1
XD jakby co, to JA SIĘ DOBROWOLNIE JUTRO PODDAJĘ EGZEKUCJI A POTEM VOLDEMORT BĘDZIE WAS PRZEPRASZAŁ, MÓWIŁ "O KURWA TEN WRÓŻBITA ZAGRAŁ CHUJOWO, NIE W SWOJEJ MECIE, POMYLIŁEM SIĘ, JEDZIEMY Z KOLEJNYM NIEWINNYM" ZOSTAWIAM TO W TEMACIE JUŻ TERAZ, JEŻELI JUTRO MNIE ZLINCZUJECIE, TO BEZ DYSKUSJI LECI VOLDEMORT JEGO MANIPULACJE W TEMACIE OBECNIE SĄ KARYGODNE ja z Voldim dzisiaj nie gadam bo tylko się będę wkurwiał Jak uznacie jutro że jemu ufacie bardziej niż mi, to droga wolna Ale potem MUSICIE MNIE POSŁUCHAĆ mnie, papieża, kto tam jeszcze tego dziada wymieniał w celach w legacy Zamykam ten temat do jutra 🥰 przecież tu się teraz zrobił merytoryczny kącik, na spokojnie mordo gadamy po co chcesz zamykać No ale nie widzisz jak on sprawnie przeszedł od jebania cię i wpędzania w poczuciem winy do merytorycznego kącika?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 15:00:36 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 15:00:36 GMT 1
Ale jakie są moje chujowe typy? Uważam że zrobiłem o wiele więcej żeby zlinczować Brauna i Starego niż Ty, wyciągałem też Dużysza, więc co to za stwierdzenie? Wyciągnąłem naprawdę dużo na Brauna i trwało to kilka dni, a nie tylko wczoraj przed linczem. Zlinczowałem Papieża owszem, ale w jaki sposób to obniża moje typy w tej grze? Jeśli Dużysz jest w mafii, to od dnia linczu na Twoim Starym mocno atakowałem trzech mafiozów, taki chujowy jestem? To do Kaku.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 15:01:08 GMT 1
Czy Warmianin to na pewno ktoś spoza grupy discordowej?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 15:01:30 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 15:01:30 GMT 1
Wskaż mi na postach co Cię uniewinnia. Pisałem, że chętnie to przyjmę. No stary, ja bym ci pokazał ale ty widzisz w tej rozgrywce metę drukarki xD jeżeli nie zgadzamy się w tak fundamentalnych sprawach do mojej rozgrywki, to gadanie o takich rzeczach nie ma sensu 🤷🏼♂️
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 15:02:22 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 15:02:22 GMT 1
Voldi ale to wiadomo nie od dziś, że najcelniejszy jesteś jak możesz jebać w swoich kolegów z mafii 😎
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 6, 2024 15:02:45 GMT 1
przecież tu się teraz zrobił merytoryczny kącik, na spokojnie mordo gadamy po co chcesz zamykać No ale nie widzisz jak on sprawnie przeszedł od jebania cię i wpędzania w poczuciem winy do merytorycznego kącika? to był moment takiego konsensusu
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 6, 2024 15:03:30 GMT 1
Wskaż mi na postach co Cię uniewinnia. Pisałem, że chętnie to przyjmę. No stary, ja bym ci pokazał ale ty widzisz w tej rozgrywce metę drukarki xD jeżeli nie zgadzamy się w tak fundamentalnych sprawach do mojej rozgrywki, to gadanie o takich rzeczach nie ma sensu 🤷🏼♂️ i pamiętaj, że nie grasz dla niego tylko dla pozostałych
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 15:03:40 GMT 1
Wskaż mi na postach co Cię uniewinnia. Pisałem, że chętnie to przyjmę. No stary, ja bym ci pokazał ale ty widzisz w tej rozgrywce metę drukarki xD jeżeli nie zgadzamy się w tak fundamentalnych sprawach do mojej rozgrywki, to gadanie o takich rzeczach nie ma sensu 🤷🏼♂️ Ale tak samo pisał do mnie Grubbraun w kontekście Cugowskiego. Wyśmiał i obrażał. To, że ja ciągnę na takiej warstwie merytoryki grę, gdzie jestem napierdalany z każdej strony (i nie mówię o winny-niewinny, tym razem nawet Statua mnie obraża od D1) uważam za swój sukces. Więc jeśli nie jesteś w stanie się porozumieć na gruncie meta-porównań, a nie jesteś, bo to lot ptaka, to pokaż mi jakieś akcje growe, które są trudne do wykonania w mafii.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 6, 2024 15:04:02 GMT 1
to nie będzie tak, że mi voldemort będzie mówił gdzie mam iść i ja tam pójdę
jak voldemort skoczy z mostu to ty też skoczysz? tak facetki szkole gadały
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 15:06:41 GMT 1
Ja nie mówię, żeby iść w Wróżbitę. Ja daję przestrzeń na to, żeby o Wróżbicie porozmawiać i ocenić.
Natomiast ponownie, z Twojej strony Grubollo, już czysto growo - po koncercie który wykonałeś, a wykonałeś go w odpowiedzi na podejrzenia, a nie inwektywy zdumiewa mnie Twoja obecna, rozjemcza postawa i czuję się jak bohater Świętoszka. Natomiast nie jestem w stanie tego ocenić growo.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 15:09:33 GMT 1
Ale jakie są moje chujowe typy? Uważam że zrobiłem o wiele więcej żeby zlinczować Brauna i Starego niż Ty, wyciągałem też Dużysza, więc co to za stwierdzenie? Wyciągnąłem naprawdę dużo na Brauna i trwało to kilka dni, a nie tylko wczoraj przed linczem. Zlinczowałem Papieża owszem, ale w jaki sposób to obniża moje typy w tej grze? Jeśli Dużysz jest w mafii, to od dnia linczu na Twoim Starym mocno atakowałem trzech mafiozów, taki chujowy jestem? To do Kaku. Twoja jedyna praca polegała na tym, że skonsolidowałeś miasto, natomiast i typy i argumenty były przejęte z zewnątrz. Ja nie mam takiej siły przebicia i pewności siebie, więc to wykorzystałeś. Ale no właśnie- Braun i Małysz i tak byli kwestią czasu, więc wziecie za morde miasta żeby to był akurat ten dzień a nie inny to coś, czego bym oczekiwał po mafiozie. A kilka stron wcześniej cytowałem cię gdy 2/3 uniewinnionych przez ciebie to była mafia, trzeci jeszcze żyje. Nie czytasz tematu, to też źle.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 15:09:54 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 6, 2024 15:09:54 GMT 1
Nie czytałem
|
|
|
Rozgrywka