|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 15:12:28 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 15:12:28 GMT 1
No stary, ja bym ci pokazał ale ty widzisz w tej rozgrywce metę drukarki xD jeżeli nie zgadzamy się w tak fundamentalnych sprawach do mojej rozgrywki, to gadanie o takich rzeczach nie ma sensu 🤷🏼♂️ Ale tak samo pisał do mnie Grubbraun w kontekście Cugowskiego. Wyśmiał i obrażał. To, że ja ciągnę na takiej warstwie merytoryki grę, gdzie jestem napierdalany z każdej strony (i nie mówię o winny-niewinny, tym razem nawet Statua mnie obraża od D1) uważam za swój sukces. Więc jeśli nie jesteś w stanie się porozumieć na gruncie meta-porównań, a nie jesteś, bo to lot ptaka, to pokaż mi jakieś akcje growe, które są trudne do wykonania w mafii. Stary kurwa Chociażby zupełnie nielogiczne zejscie w ostatniej chwili z głosem z twojego starego, kiedy szła na niego masówka JEBALEM go + Gruambo cały dzień wtedy, jako mafiozo bym se kurwa zwalil konia jakbym mógł przyjąć część creditu za wyjebanie pierwszego mafiozy Tym czasem ja zszedłem z głosem na Kaku, którego teraz w ogóle uniewinniam Nk mi wytłumaczy jaki sens ma takie zagranie z pozycji mafiozy Zlinczowanie papieża będąc na forefroncie tej inicjatywy, kurwa mac, macie moje gierki mafijne na wyciągnięcie ręki Wchodzę pi dwóch dniach czytania kurwa niczego i gadam se z wami na tyle na ile mogę mając niekompletna mapę gry, napierdalam ile mogę, wypostowałem się wczoraj, dając dwoje typy, daję wam na dłoni moje kurwa serce i myśli, a ty mi kurwa wyjezdzasz z metą drukarki Trzeba być kurwa zwyrodnialcem żeby w ten sposób podchodzić do stylu gry jaki obecnie prezentuję Kurwa wczoraj miałem kolację z rodziną z okazji mojego osobistego ślubu, a przyszedłem sprawdzić wyniki linczu, gdzie miałem perfekcyjna wymówkę żeby to pojebac i potem powiedzieć "sorry chlopaki, nie było mnie" xD No jak jesteś w mieście to szkoda, ale kurwa mam wrażenie że nie wykazujesz zadnej dobrej woli w patrzeniu na moją grę i jeżeli uda ci się przekonać ludzi do linczu na mnie, to będzie ci w chuj głupio Ale mam przeświadczenie że dokładnie taką sytuację budujesz - zostawiasz historycznie mocnych graczy, między którymi możesz się poruszać i tłumaczyć brak mordu na sobie, żeby potem kogoś z chwiejną pozycją, jak ja, wyjebać w meczówce Jednak lekcje egzego po piłkarskiej nie idą na marne 😎
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 6, 2024 15:13:26 GMT 1
Kononowicz, dziś masz tu przedstawić dogłębną analizę twojego punktu widzenia, bo inaczej wpadazz na moją listę. Jak nic od siebie nie dasz, a zostanę w meczówce to na pewno ty lecisz z moich rąk. A pan na moją! A pan na moją! I zobaczymy kto wcześniej do pierdelka pójdzie za kratami pierdzieć, po kogo policjanci z trójeczki przyjadą. Bo ja liściki też piszę, piszę co i jak chcę, jak ma Białystok wyglądać, a pana tak to czytam i wnioskuję, że pan mnie, już tak powiem brzydko, zlewasz. Przychodzi liścik, podpisane Kononowicz Krzysztof i chyba do hoboka od razu leci moja praca. Bo to moja praca, pisanie donosików i tak dalej, bo jakby ja tego nie pisał, to jakby Państwo Polskie funkcjonowało? Odpowiem panu – nie funkcjonowałoby. Bo pan może i nieimienny, ale nie udawaj pan że i niepiśmienny i nieczytelny! No trochę słabo to wyszło, ale ta gra została zjebana na wiele różnych sposobów. A słowa Papieża zostały olane, więc co miał osiągnąć Kaku? Gdyby to było zaraz po linczu na Papieżu to spoko, ale parę dni minęło Ja tych słów nie olałem i wołałem na Voldiego od razu na drugi dzień. Ale fakt, wszyscy inni to olali, co tym bardziej sugeruje mi, że jest w tym prawda. Już? Szanowne państwo, kochani moi. Ehhhh. Nipapieżak okazał się być papieżem uczciwym, godnym. A jego bandytyzm jednak to był Szatan, który go opętał. I dobrze się stało się, że ciało jego ludzkie uwolniliśmy od cierpienia, bo jak duszek szatański uciekał z jego ciała, które miał przypiekane, gdy ten własnego wyzionywał ducha, to przemówił głosem swym papieskim, prawdziwym, szczerym, jak szef Katolików, i słusznie wygłosił swoje expose. Jeśli padnę po jakiejś zjebanej zmianie w ostatniej sekundzie, to po mnie zlinczujcie Voldemorta! Uważam, że robi kurewskie zamieszanie w formie performensu po to, żeby wykazać effort, a możliwe, że ten lincz jest między dwoma niewinnymi. I tak to umkło wam. A umkło wam dlatego, że Kowboj Amerykano od razu w odsiecz ruszył swoją, na osiołku swoim przydreptał i mówi – ty niewinny! Ty linczował, ty naganiał, ale ty NIEWINNY! Śmiechu warte! I młodzież bandycka przytakuje temu. A jak Pan Bóg powiedział? Za dobre wynagradzam, a za złe karać będę... To wy chyba uszy zatknięte mieliście, jak ksiądz w kościele to na kazaniu czytał. Wy chyba zrozumieliście – hulajcie, hulajcie i was jeszcze wynagrodzę. A tym dobrze czyniącym po rączkach jeszcze dam! Jak na Warmii mówiło się – łapka łapkę myje. I tak jest i tutaj. Mydełko i – szoruj mnie, Voldemorcie! A tamten – wyszoruję cię, Kowboju, ale ty mnie też musisz wyszorować...
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 15:14:38 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 6, 2024 15:14:38 GMT 1
Ale tak samo pisał do mnie Grubbraun w kontekście Cugowskiego. Wyśmiał i obrażał. To, że ja ciągnę na takiej warstwie merytoryki grę, gdzie jestem napierdalany z każdej strony (i nie mówię o winny-niewinny, tym razem nawet Statua mnie obraża od D1) uważam za swój sukces. Więc jeśli nie jesteś w stanie się porozumieć na gruncie meta-porównań, a nie jesteś, bo to lot ptaka, to pokaż mi jakieś akcje growe, które są trudne do wykonania w mafii. Stary kurwa Chociażby zupełnie nielogiczne zejscie w ostatniej chwili z głosem z twojego starego, kiedy szła na niego masówka JEBALEM go + Gruambo cały dzień wtedy, jako mafiozo bym se kurwa zwalil konia jakbym mógł przyjąć część creditu za wyjebanie pierwszego mafiozy Tym czasem ja zszedłem z głosem na Kaku, którego teraz w ogóle uniewinniam Nk mi wytłumaczy jaki sens ma takie zagranie z pozycji mafiozy Zlinczowanie papieża będąc na forefroncie tej inicjatywy, kurwa mac, macie moje gierki mafijne na wyciągnięcie ręki Wchodzę pi dwóch dniach czytania kurwa niczego i gadam se z wami na tyle na ile mogę mając niekompletna mapę gry, napierdalam ile mogę, wypostowałem się wczoraj, dając dwoje typy, daję wam na dłoni moje kurwa serce i myśli, a ty mi kurwa wyjezdzasz z metą drukarki Trzeba być kurwa zwyrodnialcem żeby w ten sposób podchodzić do stylu gry jaki obecnie prezentuję Kurwa wczoraj miałem kolację z rodziną z okazji mojego osobistego ślubu, a przyszedłem sprawdzić wyniki linczu, gdzie miałem perfekcyjna wymówkę żeby to pojebac i potem powiedzieć "sorry chlopaki, nie było mnie" xD No jak jesteś w mieście to szkoda, ale kurwa mam wrażenie że nie wykazujesz zadnej dobrej woli w patrzeniu na moją grę i jeżeli uda ci się przekonać ludzi do linczu na mnie, to będzie ci w chuj głupio Ale mam przeświadczenie że dokładnie taką sytuację budujesz - zostawiasz historycznie mocnych graczy, między którymi możesz się poruszać i tłumaczyć brak mordu na sobie, żeby potem kogoś z chwiejną pozycją, jak ja, wyjebać w meczówce Jednak lekcje egzego po piłkarskiej nie idą na marne 😎 Uła
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 15:14:50 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 6, 2024 15:14:50 GMT 1
Karrrramba
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 6, 2024 15:16:37 GMT 1
DZIŚ JEST TEN DZIEN. WSZYSCY CZYTAMY TEMAT OD POCZĄTKU Z NOWYMI INFORMACJAMI Oj będzie czytane, oj będzie pisane, ale jak coś już wynajdę, to będzie tak napisane, że się pan nie pozbierasz.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 15:24:34 GMT 1
Lincz nr 1
Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek
Misio Kaku [5] – Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, Gruambo
Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef
Rick Gruboll [1]– Adam Dużysz
Potężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol
Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt
Gruboku [1] - Don Vito Grubolone
Brak głosu: Potężny Warmianin - ostrzeżenie
Lincz nr 2
M. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła
Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku
Gruambo [3] – Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick Gruboll
Grubol-Papież [2] – Gruboku, Statua Grubości
Misio Kaku [2] – Adam Dużysz, Gruambo
Twój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba
Brak głosu: Jabba The Fatt, Giuseppe Grubollo - ostrzeżenie
Lincz nr 3
Twój Stary Grubol [8] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Misio Kaku, Adam Dużysz
Dobry zły i gruby [3] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny Warmianin
Potężny Warmianin [3] – Giuseppe Grubollo, Mietek Baryła, Statua Grubości
Misio Kaku [1] –Wróżbita Grubciej
Gruambo [1] –Grubol-Papież
Mietek Baryła [1] – Twój Stary Grubol
Lincz nr 4
Grubol-Papież [8] – Gruboku, Gruambo, Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Gruba Ryba, Mietek Baryła, Andrzej Grubbol, Lord Grubdemort,
Giuseppe Grubollo [6] – Misio Kaku, Adam Dużysz, Giuseppe Grubollo, Dobry zły i gruby, Grzegorz Grubraun, Grubol-Papież
Dobry zły i gruby [1] – Statua Grubości
Lincz nr 5
Dobry, zły i gruby [4] – Andrzej Grubbol, Wróżbita Grubciej, Adam Dużysz, Mietek Baryła
Gruambo [4] – Lord Grubdemort, Misio Kaku, Statua Grubości, Dobry zły i gruby
Mietek Baryła [3] – Grzegorz Grubraun, Gruboku, Gruambo
Grzegorz Grubraun [1] – Giuseppe Grubollo
Lord Grubdemort [1] – Potężny Warmianin
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 15:25:24 GMT 1
DZIŚ JEST TEN DZIEN. WSZYSCY CZYTAMY TEMAT OD POCZĄTKU Z NOWYMI INFORMACJAMI Oj będzie czytane, oj będzie pisane, ale jak coś już wynajdę, to będzie tak napisane, że się pan nie pozbierasz. Trzymam za słowo przyjacielu. Niestety nie znam uniwersum Kononowicza, więc w rolę nie wejdę.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 15:29:04 GMT 1
Lincz nr 2 i SPRAWA PAPIEŻOWA
Założenie: mafia kręciła się wokół Papieża przy L2
Zachowanie Statui przed linczem.mafiacorner.boards.net/post/139855/threadSep 28 2024 at 7:38pm - Głos na Motylka mafiacorner.boards.net/post/139890/threadStan głosowania na 20:45
Grubol-Papież [4] – Gruboku, Mietek Baryła, Wróżbita Grubciej, Dobry zły i gruby M. Otyłek [3] – Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun Gruboku [3] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek Twój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba Giuseppe Grubollo [1] – Misio Kaku Misio Kaku [1] – Adam Dużysz Rick Gruboll [1] – Gruambo AWARIA FORUMKI - Forumka wraca o 21:15, lincz przedłużony do 22:00 mafiacorner.boards.net/post/140077/thread - post o Sep 28 2024 at 9:31pm mafiacorner.boards.net/post/140085/thread - post o Sep 28 2024 at 9:35pm Sep 28 2024 at 9:39pm - Głos na Papieża Stan głosowania na 21:45
Grubol-Papież [5] – Gruboku, Mietek Baryła, Wróżbita Grubciej, Dobry zły i gruby, Statua Grubości Gruboku [3] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek M. Otyłek [2] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun Twój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba Giuseppe Grubollo [1] – Misio Kaku Misio Kaku [1] – Adam Dużysz Rick Gruboll [1] – Gruambo Potem Gruboku dostaje głosy od Ricka i Misio Kaku, Motylek dostaje głos od Grubdemorta. Mamy: Grubol-Papież [5] – Gruboku, Mietek Baryła, Wróżbita Grubciej, Dobry zły i gruby, Statua Grubości Gruboku [5] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Rick Gruboll, Misio Kaku M. Otyłek [3] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort Potem ja zdejmuję z Papieża na Misio Kaku (Papież 4 głosy, Misio 2 głosy), DZG zdejmuje z Papieża na Motylka (Papież 3 głosy, Motylek 4 głosy), Gruambo zdejmuje z Grubolla na Misio Kaku (Gruboll 0 głosów, Misio Kaku 3 głosy). I mamy taką sytuację: Gruboku [5] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Rick Gruboll, Misio Kaku M. Otyłek [4] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, DZG Misio Kaku [3] – Adam Dużysz, Mietek Baryła, Gruambo Grubol-Papież [3] – Gruboku, Wróżbita Grubciej, Statua Grubości Potem Wróżbita zdejmuje z Papieża na Gruambo (Papież 2 głosy, Gruambo 1 głos), Warmianin daje na Gruambo (Gruambo 2 głosy), Rick Gruboll zmienia z Gruboku na Graumbo (Gruambo 3 głosy, Gruboku 4 głosy). I jest tak: Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku M. Otyłek [4] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, DZG Misio Kaku [3] – Adam Dużysz, Mietek Baryła, Gruambo Gruambo [3] - Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick Gruboll, Grubol-Papież [2] – Gruboku, Statua Grubości Ja zmieniam z Misio Kaku na Motylka (Misio 2 głosy, Motylek 5 głosów), DZG zmienia z Motylka na Gruamo (Motylek 4 głosy, Gruambo 4 głosy), DZG na koniec zmienia z Grumabo na Motylka. M. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku Gruambo [3] – Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick Gruboll Grubol-Papież [2] – Gruboku, Statua Grubości Misio Kaku [2] – Adam Dużysz, Gruambo Twój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba Brak głosu: Jabba The Fatt, Giuseppe Grubollo - ostrzeżenie Gruboku pewnie będzie miastowy, bo był realnym kandydatem dla Papieża. Mafijny Twój Stary miał na nim głos, a w końcówce nawoływał do zejścia z Papieża. Dodatkowo Gruboku o 17:32 napisał, że wychodzi na miasto i zostawił głos na Papieżu. No mi się nie dodaje taka akcja, jeśli Twój Stary miałby być kolegą z mafii Gruboku. Dodatkowo według mnie ktoś z mafii na tym Papieżu siedział. Mamy piątkę graczy w sumie, którzy się tam przewijali (Gruboku, Mietek Baryła, Wróżbita Grubciej, Dobry zły i gruby, Statua Grubości). DZG nie żyje, Gruboku pewnie będzie miastowym więc zostają Ja, Wróżbita i Statua. Wróżbita przed 21 wydawał się wyluzowany mafiacorner.boards.net/user/664/recent?page=17mafiacorner.boards.net/post/140151/thread - ten post był napisany jeszcze przed moim i DZG zdjęciem głosów z Papieża (post o 21:53, moja zmiana 21:56, zmiana DZG 21:57) Statua z kolei wyglądał dużo bardziej agresywnie mafiacorner.boards.net/user/671/recent?page=15No ja tu widzę dwa różne zachowania krążenia wokól tego Papieża. Nie wiem czy obaj są w mafii (nie umiem tego tak razem połączyć, bo obaj dali ten sam argument za winą Papieża "gra na emocjach"). Ale brak mafii na Papieżu, gdy była realna szansa go wyjebać wydaje mi się mało realna.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 15:29:44 GMT 1
via mobile
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 15:29:44 GMT 1
ALE SIĘ SPOMPOWALEM CIĘŻKO MI LITYRKI KLILAC NA TELEFONIE
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 15:30:39 GMT 1
via mobile
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 15:30:39 GMT 1
Lincz nr 2 i SPRAWA PAPIEŻOWA
Założenie: mafia kręciła się wokół Papieża przy L2
Zachowanie Statui przed linczem.mafiacorner.boards.net/post/139855/threadSep 28 2024 at 7:38pm - Głos na Motylka mafiacorner.boards.net/post/139890/threadStan głosowania na 20:45
Grubol-Papież [4] – Gruboku, Mietek Baryła, Wróżbita Grubciej, Dobry zły i gruby M. Otyłek [3] – Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun Gruboku [3] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek Twój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba Giuseppe Grubollo [1] – Misio Kaku Misio Kaku [1] – Adam Dużysz Rick Gruboll [1] – Gruambo AWARIA FORUMKI - Forumka wraca o 21:15, lincz przedłużony do 22:00 mafiacorner.boards.net/post/140077/thread - post o Sep 28 2024 at 9:31pm mafiacorner.boards.net/post/140085/thread - post o Sep 28 2024 at 9:35pm Sep 28 2024 at 9:39pm - Głos na Papieża Stan głosowania na 21:45
Grubol-Papież [5] – Gruboku, Mietek Baryła, Wróżbita Grubciej, Dobry zły i gruby, Statua Grubości Gruboku [3] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek M. Otyłek [2] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun Twój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba Giuseppe Grubollo [1] – Misio Kaku Misio Kaku [1] – Adam Dużysz Rick Gruboll [1] – Gruambo Potem Gruboku dostaje głosy od Ricka i Misio Kaku, Motylek dostaje głos od Grubdemorta. Mamy: Grubol-Papież [5] – Gruboku, Mietek Baryła, Wróżbita Grubciej, Dobry zły i gruby, Statua Grubości Gruboku [5] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Rick Gruboll, Misio Kaku M. Otyłek [3] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort Potem ja zdejmuję z Papieża na Misio Kaku (Papież 4 głosy, Misio 2 głosy), DZG zdejmuje z Papieża na Motylka (Papież 3 głosy, Motylek 4 głosy), Gruambo zdejmuje z Grubolla na Misio Kaku (Gruboll 0 głosów, Misio Kaku 3 głosy). I mamy taką sytuację: Gruboku [5] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Rick Gruboll, Misio Kaku M. Otyłek [4] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, DZG Misio Kaku [3] – Adam Dużysz, Mietek Baryła, Gruambo Grubol-Papież [3] – Gruboku, Wróżbita Grubciej, Statua Grubości Potem Wróżbita zdejmuje z Papieża na Gruambo (Papież 2 głosy, Gruambo 1 głos), Warmianin daje na Gruambo (Gruambo 2 głosy), Rick Gruboll zmienia z Gruboku na Graumbo (Gruambo 3 głosy, Gruboku 4 głosy). I jest tak: Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku M. Otyłek [4] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, DZG Misio Kaku [3] – Adam Dużysz, Mietek Baryła, Gruambo Gruambo [3] - Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick Gruboll, Grubol-Papież [2] – Gruboku, Statua Grubości Ja zmieniam z Misio Kaku na Motylka (Misio 2 głosy, Motylek 5 głosów), DZG zmienia z Motylka na Gruamo (Motylek 4 głosy, Gruambo 4 głosy), DZG na koniec zmienia z Grumabo na Motylka. M. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku Gruambo [3] – Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick Gruboll Grubol-Papież [2] – Gruboku, Statua Grubości Misio Kaku [2] – Adam Dużysz, Gruambo Twój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba Brak głosu: Jabba The Fatt, Giuseppe Grubollo - ostrzeżenie Gruboku pewnie będzie miastowy, bo był realnym kandydatem dla Papieża. Mafijny Twój Stary miał na nim głos, a w końcówce nawoływał do zejścia z Papieża. Dodatkowo Gruboku o 17:32 napisał, że wychodzi na miasto i zostawił głos na Papieżu. No mi się nie dodaje taka akcja, jeśli Twój Stary miałby być kolegą z mafii Gruboku. Dodatkowo według mnie ktoś z mafii na tym Papieżu siedział. Mamy piątkę graczy w sumie, którzy się tam przewijali (Gruboku, Mietek Baryła, Wróżbita Grubciej, Dobry zły i gruby, Statua Grubości). DZG nie żyje, Gruboku pewnie będzie miastowym więc zostają Ja, Wróżbita i Statua. Wróżbita przed 21 wydawał się wyluzowany mafiacorner.boards.net/user/664/recent?page=17mafiacorner.boards.net/post/140151/thread - ten post był napisany jeszcze przed moim i DZG zdjęciem głosów z Papieża (post o 21:53, moja zmiana 21:56, zmiana DZG 21:57) Statua z kolei wyglądał dużo bardziej agresywnie mafiacorner.boards.net/user/671/recent?page=15No ja tu widzę dwa różne zachowania krążenia wokól tego Papieża. Nie wiem czy obaj są w mafii (nie umiem tego tak razem połączyć, bo obaj dali ten sam argument za winą Papieża "gra na emocjach"). Ale brak mafii na Papieżu, gdy była realna szansa go wyjebać wydaje mi się mało realna. TWOJ START SIADŁ MI NA PLECACH Z RATOWANIEM PAPIEŻA NIE ZAPOMINAJCIE O TYM
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 15:31:06 GMT 1
Fakt nr 1 koło Papieża w linczu nr 2 kręciłem się Ja, Statua, Wróżbita.
Statua przyklepał mu przed wyjściem piąty głos i zostawił do końca
Ja trzymałem do 20:56, kiedy to zdjąłem. Wróżbita zdjął po mnie i po DZG. Papież już był bezpieczny.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 15:32:00 GMT 1
ALE SIĘ SPOMPOWALEM CIĘŻKO MI LITYRKI KLILAC NA TELEFONIE Daj mi link do tego postu, gdzie mnie o coś pytałeś. Albo zacytuj go z pogrubieniem, gdzie jest o mnie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 15:32:48 GMT 1
via mobile
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 15:32:48 GMT 1
CO ZA C*** A JA SIĘ NIE KRĘCIŁEM??
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 15:32:54 GMT 1
W linczu nr 5 ja wiem, że rozgrywało się to między trzema miastowymi, więc mafia tak naprawdę nie musiała liczyć głosów i mogła mieć wyjebane jajca.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 15:33:33 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 15:33:33 GMT 1
Gwoli ścisłości, mój argument to nie był że Papież gra na emocjach, tylko że zaczął dopiero jak mu ludzie zarzucili, że na nich nie gra xD to samo zrobił zresztą Dzg
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 15:33:34 GMT 1
via mobile
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 15:33:34 GMT 1
ALE SIĘ SPOMPOWALEM CIĘŻKO MI LITYRKI KLILAC NA TELEFONIE Daj mi link do tego postu, gdzie mnie o coś pytałeś. Albo zacytuj go z pogrubieniem, gdzie jest o mnie. PYTAŁEM CZY ROBISZ PODCHODY PODE MNIE WSKAZUJĄC ŻE ZAMORDOWANE ZOSTAŁY DWIE OSOBY KTÓRE ZACZĘŁY MNIE POD KONIEC WCZORAJSZEGO DNIA ATAKOWAĆ
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 15:33:42 GMT 1
Podoba mi się dzisiejsza statua. Lepsza niż ta w Paryżu a co ja streszczacz jem wrapa z jajecznica w McDonaldzie mam tłuste paluchy i mi się nie chce nwm se poczytaj EOD czy wczoraj było między dwoma niewinnymi? co sądzisz o tym jak motylek pchał starego, czy to było szczere jeszcze tego goku zajrzyj masz homework masz zaczepienie Potem, na razie z kebabem siedzę. Nie czytałem jeszcze eod, myślałem że sobie dzisiaj poczytam a tu temat już otwarty. Po wejściu Kaku dziś wydaje mi się, że raczej w mafii. Powyższe podnosiłem już wcześniej w kontekście Dużysz - Braun. Natomiast coś co mnie martwi od początku jest relacja Dużysza ze Statuą. Jest, po prostu, niewytłumaczalna. Dużysz tak samo skakał wokół Papieża, ale tam było to na tyle racjonalne, że Papież to zawsze moc, czasami zła, czasami dobra, ale jednak Dużysza mogłoby korcić, żeby pograć wokół niego, tak jak robił to Braun. Ja tam z wajbów myślę, że i Wróżbita i Papież będą niewinni i na ten moment takie założenie przyjmuję Wyłączając Kaku kto z grona linczujących wczoraj Vita wydaje wam się najbardziej podejrzany? Bardzo dobre pytanie, też chciałem to poruszyć. Uważam, że trzeba się skupić właśnie na tych graczach. Doczytam d1 i znajdę najlepszy cel, ale za niewinnych mam obecnie: Papieża Statułę A także z ograniczonym zaufaniem Mietka i Grubollo Między tymi postami są dwie minuty. Papież z Wróżbitą. Potem Papież na topie, Wróżbita zapomniany. Mogło to być odtwarzanie miejskiej mety Tomusia. Ale zastanawiam się, czemu akurat o nim zapomniał. Statua dalej wbrew miejskiemu nurtowi. mafiacorner.boards.net/post/139429/threadmafiacorner.boards.net/post/140278/threadmafiacorner.boards.net/post/140284/threadmafiacorner.boards.net/post/140303/threadmafiacorner.boards.net/post/140306/threadTa wymiana mnie martwi, bo powstała z niczego. I teraz tak. Teoretycznie nie napierdalasz swojego Grubola - Zła w taki sposób, bo to jest kompletnie nieopłacalne z perspektywy jego możliwości strzału. Z drugiej strony, Braun całą grę perorował, że w dupie trzeba mieć tego Grubola - Zła i chuja daje. Ale ostatecznie strzelili dwoma strzałami zamiast wzmacniać, więc na ten moment uznaje, że to był jego blef. Jednocześnie wjazd znikąd w domniemanego Grubola - Zła po tym, jak ten padnie w linczu jest na plus dla dalszej gry Mietka, ale - Mietek mógł paść przed Dużyszem, a Dużysz nie maksymalizował tego, żeby mieć trafienie wcześniej. Raczej grał na survi. Zaryzykuję, że ta interakcja jest na duży plus dla Mietka. Grubol-Papież [5] – Gruboku, Mietek Baryła, Wróżbita Grubciej, Dobry zły i gruby, Statua Grubości
ten wagon to kryminał Ja myślę, że na tym papieżu wtedy spokojnie nawet trójka mogła być Wróżbitę i Statuę miał za niewinnych, to czemu nie napisał wprost, że może być trójka, tj. Gruboku, Mietek, DZG? A wiemy, że dwóch z nich jest niewinnych i na ten moment mam Mietka za lekko żółtego. Wjechałby z takim statementem w mafii w wagon, w którym są sami niewinni? Moim zdaniem nie. Logicznie rzecz biorąc powinien tu napisać, że jak jest tam mafia, to XYZ, a specjalnie zostawił to nieostre. mafiacorner.boards.net/post/140547/threadTo jest bardzo zabawne. mafiacorner.boards.net/post/140573/threadmafiacorner.boards.net/post/140581/threadTu jest kontynuacja Statuo-centryzmu. mafiacorner.boards.net/post/141115/threadDalej jebanie się z Mietkiem. mafiacorner.boards.net/post/141133/threadStatuo-centryzm. mafiacorner.boards.net/post/141178/threadmafiacorner.boards.net/post/141188/threadmafiacorner.boards.net/post/141193/threadA to jest kurwa bardzo ważne jeśli będzie w mafii. Pisał potem, że to blef. Ale mamy tak - dziwna interakcja z Wróżbitą, w stylu wcześniejszej interakcji Dużysz - Braun, gdzie rozmawiali o streszczaniu rozgrywki. Potem jest wyprzedzający atak z byciem chętnym na wajchę. Wajcha na Kaku/Warmianina proponowana przez Statuę. Duzysz może wejść w tę wajchę, wcześniej proponuje DZG. Po linczu pisze, że blefował z tą wajchą. Teoretycznie uznałbym tę wajchę za wykluczającą dla Dużysz - Kaku/Warmianin, ale ona nie miała szans powodzenia ani racji bytu, więc mogła być tylko zagraniem mającym na celu zrobienie lekkiego wykluczenia. W sumie tu jeszcze remark, że Kaku pisze, jaki by nie był wybitny, jakby zrobił X w mafii ze mną. No w sumie Duzysz jako bezużyteczny już Grubol - Zła i Kaku jako szeregowy mafioza obok siebie, z wykluczeniem na podstawie tego, że tylko jeden z nich może być Grubolem to też perfekcyjne zagranie mafii. mafiacorner.boards.net/post/141242/threadZnowu cringe interakcja z Wrózbitą. mafiacorner.boards.net/post/141251/threadKontynuacja beefu z Mietkiem i w sumie to jest już mocno na plus dla Mietka. mafiacorner.boards.net/post/141281/threadWspomniane prowo wajchowe. mafiacorner.boards.net/post/141630/threadGruba Ryba pisała o Dużyszu to co ja, znowu Dużysz sie broni prowokacją. mafiacorner.boards.net/post/141631/threadNajczęstsza interakcja w grze - Statua. mafiacorner.boards.net/post/141632/threadTo był moment, w którym zauważyłem mocny switch pewnych osób w kontekście mojej niewinności. Nie chce nawet mi się kłócić o to, ile ktoś uważa, że zrobiłem dla linczu na Statule, wyjebane na to. Ale przed Twoim Starym było tak: Dużysz mnie wrzucał do winnych, Braun mnie atakował i parował, Wróżbita mnie atakował i parował, ale nie chciał mnie linczować w dzień, jak mnie było mniej, mafiacorner.boards.net/post/141635/threadCringe interakcje ze Statuą. mafiacorner.boards.net/post/141639/threadNiewytłumaczalny jest tu z kolei switch na Mietka-niewinnego. mafiacorner.boards.net/post/141640/threadStatuo-reakcja cd. mafiacorner.boards.net/post/142516/threadmafiacorner.boards.net/post/142517/threadmafiacorner.boards.net/post/142534/threadCringe z Wróżbitą cd. mafiacorner.boards.net/post/142589/threadA tutaj to co mi towarzyszy całą grę. Wszyscy mnie jebią. mafiacorner.boards.net/post/143574/threadTo jest pierwsza, dobra, interakcja Statua - Dużysz jaką widziałem, tj. bez miziania fiutków, ale w końcu jakieś wątpliwości. mafiacorner.boards.net/post/143656/threadMax jedna mafia na DZG. Dobry, zły i gruby [4] – Andrzej Grubbol, Wróżbita Grubciej, Adam Dużysz, Mietek Baryła Gruambo [4] – Lord Grubdemort, Misio Kaku, Statua Grubości, Dobry zły i gruby Mietek Baryła [3] – Grzegorz Grubraun, Gruboku, Gruambo Grzegorz Grubraun [1] – Giuseppe Grubollo Lord Grubdemort [1] – Potężny Warmianin No moim zdaniem będą dwie i nie jest to wskazywany przez Dużysza Mietek. mafiacorner.boards.net/post/143666/threadmafiacorner.boards.net/post/143668/threadmafiacorner.boards.net/post/143669/threadmafiacorner.boards.net/post/143673/threadNo i tutaj jest kwestia przesądzająca o tym, że Dużysz będzie tym Grubolem. Chyba za szybko ten Kaku. mafiacorner.boards.net/post/143679/threadTo jest tak pozbawione mięsa i tak miałkie między Wróżbitą, a Dużyszem, że koniec świata. Chłopak, który mówi, że gra w miastowej mecie jest, w mojej opinii, bezjajeczny w atakach, a zajadły w defensywie. mafiacorner.boards.net/post/143684/threadStatua o wiele lepiej to robi. Jest to na jego korzyść, ale z drugiej strony, jeśli wcześniej wymieniali Kaku jako Grubola-Zła, to mogli być już na etapie, w którym poświęcali Dużysza dla strzału, a jego poddanie się dzisiaj to podklepuje. mafiacorner.boards.net/post/143687/threadBraun też zaczął pisać w tym tonie. Więc NAI dla Statuy. Generalnie zaczęło się przesłuchanie Dużysza w wykonaniu trójki Stauta - Braun - Wróżbita. mafiacorner.boards.net/post/143700/thread
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 15:36:07 GMT 1
Daj mi link do tego postu, gdzie mnie o coś pytałeś. Albo zacytuj go z pogrubieniem, gdzie jest o mnie. PYTAŁEM CZY ROBISZ PODCHODY PODE MNIE WSKAZUJĄC ŻE ZAMORDOWANE ZOSTAŁY DWIE OSOBY KTÓRE ZACZĘŁY MNIE POD KONIEC WCZORAJSZEGO DNIA ATAKOWAĆ Robiłem podchody pod to, że ktoś mnie zaatakuje dzisiaj tymi mordami. Nawet zasoftowałem to Misio Kaku z samego rana. Bo mordy idealnie pasują do mnie. Ale nikt się nawet o tym nie zająknął. Chyba się obsrali.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 15:36:41 GMT 1
Lincz nr 1
Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek
Misio Kaku [5] – Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, Gruambo
Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef
Rick Gruboll [1]– Adam Dużysz
Potężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol
Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt
Gruboku [1] - Don Vito Grubolone
Brak głosu: Potężny Warmianin - ostrzeżenie
Lincz nr 2
M. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła
Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku
Gruambo [3] – Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick Gruboll
Grubol-Papież [2] – Gruboku, Statua Grubości
Misio Kaku [2] – Adam Dużysz, Gruambo
Twój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba
Brak głosu: Jabba The Fatt, Giuseppe Grubollo - ostrzeżenie
Lincz nr 3
Twój Stary Grubol [8] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Misio Kaku, Adam Dużysz
Dobry zły i gruby [3] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny Warmianin
Potężny Warmianin [3] – Giuseppe Grubollo, Mietek Baryła, Statua Grubości
Misio Kaku [1] –Wróżbita Grubciej
Gruambo [1] –Grubol-Papież
Mietek Baryła [1] – Twój Stary Grubol
Lincz nr 4
Grubol-Papież [8] – Gruboku, Gruambo, Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Gruba Ryba, Mietek Baryła, Andrzej Grubbol, Lord Grubdemort,
Giuseppe Grubollo [6] – Misio Kaku, Adam Dużysz, Giuseppe Grubollo, Dobry zły i gruby, Grzegorz Grubraun, Grubol-Papież
Dobry zły i gruby [1] – Statua Grubości
Lincz nr 5
Dobry, zły i gruby [4] – Andrzej Grubbol, Wróżbita Grubciej, Adam Dużysz, Mietek Baryła
Gruambo [4] – Lord Grubdemort, Misio Kaku, Statua Grubości, Dobry zły i gruby
Mietek Baryła [3] – Grzegorz Grubraun, Gruboku, Gruambo
Grzegorz Grubraun [1] – Giuseppe Grubollo
Lord Grubdemort [1] – Potężny Warmianin
Z linczu 1 Wróżbita prawdopodobnie wyklucza się z Woldemortem. Andrzej lub Grubollo mi wychodzi w mafii. Z linczu 2 Andrzej z Woldemortem się raczej wyklucza. To już kolejne wykluczenie, więc uznałbym je już za pewnik. Wróżbita, Warmianin lub Statua w mafii. W linczu 3 już dwóch potwierdzonych głosowało na swojego, uważam że punkt nasycenia już mógł zostać osiągnięty, więc to nie potwierdza winy Woldemorta. Andrzej, Warmianin, Grubollo, Mietek lub Statua - wszyscy po tym głosowaniu mogą być w mafii. Wróżbita w sumie też... strzał w bok zawsze spoko. W linczu 4 dwóch na Grubollo uwazam za w miarę wystarczająco, nawet jak jest w mafii. Ale przy dwóch współmafiozach na plecach nie ładowałby chyba na siebie, duże ryzyko. Niech ktoś popatrzy, czy mafia mogła to obliczyć. Ale moim zdaniem dwóch siedziało na papieżu co najmniej, czyli 2 z 5: Wróżbita, Warmianin, Mietek, Andrzej, Voldi. W linczu 5 Voldi/Statua imo mafia, ale strzal w bok Grubollo i Warmianina też mi pasuje.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 15:41:33 GMT 1
via mobile
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 15:41:33 GMT 1
ALE WIECIE ZE WYCIĄGANIE WNIOSKÓW I ROZPAROWAN Z KOLORWANEK JEST NAWINE?
LICZY SIĘ KTO JAK GRAŁ WOKÓŁ LINCZU, JAK PCHAŁ SWOJĄ AGENDĘ ITP
VOLDEMORT NIEWINNY BO JAKO PROROK PISAŁ 2X KRÓTSZE POSTY
|
|