Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 15:41:34 GMT 1
Lincz nr 1
Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek
Misio Kaku [5] – Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, Gruambo
Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef
Rick Gruboll [1]– Adam Dużysz
Potężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol
Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt
Gruboku [1] - Don Vito Grubolone
Brak głosu: Potężny Warmianin - ostrzeżenie
Lincz nr 2
M. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła
Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku
Gruambo [3] – Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick Gruboll
Grubol-Papież [2] – Gruboku, Statua Grubości
Misio Kaku [2] – Adam Dużysz, Gruambo
Twój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba
Brak głosu: Jabba The Fatt, Giuseppe Grubollo - ostrzeżenie
Lincz nr 3
Twój Stary Grubol [8] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Misio Kaku, Adam Dużysz
Dobry zły i gruby [3] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny Warmianin
Potężny Warmianin [3] – Giuseppe Grubollo, Mietek Baryła, Statua Grubości
Misio Kaku [1] –Wróżbita Grubciej
Gruambo [1] –Grubol-Papież
Mietek Baryła [1] – Twój Stary Grubol
Lincz nr 4
Grubol-Papież [8] – Gruboku, Gruambo, Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Gruba Ryba, Mietek Baryła, Andrzej Grubbol, Lord Grubdemort,
Giuseppe Grubollo [6] – Misio Kaku, Adam Dużysz, Giuseppe Grubollo, Dobry zły i gruby, Grzegorz Grubraun, Grubol-Papież
Dobry zły i gruby [1] – Statua Grubości
Lincz nr 5
Dobry, zły i gruby [4] – Andrzej Grubbol, Wróżbita Grubciej, Adam Dużysz, Mietek Baryła
Gruambo [4] – Lord Grubdemort, Misio Kaku, Statua Grubości, Dobry zły i gruby
Mietek Baryła [3] – Grzegorz Grubraun, Gruboku, Gruambo
Grzegorz Grubraun [1] – Giuseppe Grubollo
Lord Grubdemort [1] – Potężny Warmianin
Z linczu 1 Wróżbita prawdopodobnie wyklucza się z Woldemortem. Andrzej lub Grubollo mi wychodzi w mafii. Z linczu 2 Andrzej z Woldemortem się raczej wyklucza. To już kolejne wykluczenie, więc uznałbym je już za pewnik. Wróżbita, Warmianin lub Statua w mafii. W linczu 3 już dwóch potwierdzonych głosowało na swojego, uważam że punkt nasycenia już mógł zostać osiągnięty, więc to nie potwierdza winy Woldemorta. Andrzej, Warmianin, Grubollo, Mietek lub Statua - wszyscy po tym głosowaniu mogą być w mafii. Wróżbita w sumie też... strzał w bok zawsze spoko. W linczu 4 dwóch na Grubollo uwazam za w miarę wystarczająco, nawet jak jest w mafii. Ale przy dwóch współmafiozach na plecach nie ładowałby chyba na siebie, duże ryzyko. Niech ktoś popatrzy, czy mafia mogła to obliczyć. Ale moim zdaniem dwóch siedziało na papieżu co najmniej, czyli 2 z 5: Wróżbita, Warmianin, Mietek, Andrzej, Voldi. W linczu 5 Voldi/Statua imo mafia, ale strzal w bok Grubollo i Warmianina też mi pasuje. Dużo wykluczeń z Voldemortem, jakby padł winny to gra już właściwie wygrana.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 15:42:00 GMT 1
I jeszcze jedno, co do tej pory pominałem.
Warmianin oddaje swój pierwszy i jedyny głos w L2 o Sep 28 2024 at 9:59pm czyi na minutę końcem przedłużonego czasu.
W L1 nie głosował i miał punkt karny. Ktoś pisał, że to osoba spoza community. Ktoś potwierdzi?
Czy to realne, że Volv się do niego dobijał, a on jako miastowy oddał głos w ostatniej minucie przedłużonego linczu spowodowanego awarią forum? Trochę sci-fi, ale jeśli to było celowe zagranie miastowego Konona to jest to najwiekszy miejski troll w historii.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 15:42:09 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 15:42:09 GMT 1
Podoba mi się dzisiejsza statua. Lepsza niż ta w Paryżu Potem, na razie z kebabem siedzę. Nie czytałem jeszcze eod, myślałem że sobie dzisiaj poczytam a tu temat już otwarty. Po wejściu Kaku dziś wydaje mi się, że raczej w mafii. Powyższe podnosiłem już wcześniej w kontekście Dużysz - Braun. Natomiast coś co mnie martwi od początku jest relacja Dużysza ze Statuą. Jest, po prostu, niewytłumaczalna. Dużysz tak samo skakał wokół Papieża, ale tam było to na tyle racjonalne, że Papież to zawsze moc, czasami zła, czasami dobra, ale jednak Dużysza mogłoby korcić, żeby pograć wokół niego, tak jak robił to Braun. Ja tam z wajbów myślę, że i Wróżbita i Papież będą niewinni i na ten moment takie założenie przyjmuję Bardzo dobre pytanie, też chciałem to poruszyć. Uważam, że trzeba się skupić właśnie na tych graczach. Doczytam d1 i znajdę najlepszy cel, ale za niewinnych mam obecnie: Papieża Statułę A także z ograniczonym zaufaniem Mietka i Grubollo Między tymi postami są dwie minuty. Papież z Wróżbitą. Potem Papież na topie, Wróżbita zapomniany. Mogło to być odtwarzanie miejskiej mety Tomusia. Ale zastanawiam się, czemu akurat o nim zapomniał. Statua dalej wbrew miejskiemu nurtowi. mafiacorner.boards.net/post/139429/threadmafiacorner.boards.net/post/140278/threadmafiacorner.boards.net/post/140284/threadmafiacorner.boards.net/post/140303/threadmafiacorner.boards.net/post/140306/threadTa wymiana mnie martwi, bo powstała z niczego. I teraz tak. Teoretycznie nie napierdalasz swojego Grubola - Zła w taki sposób, bo to jest kompletnie nieopłacalne z perspektywy jego możliwości strzału. Z drugiej strony, Braun całą grę perorował, że w dupie trzeba mieć tego Grubola - Zła i chuja daje. Ale ostatecznie strzelili dwoma strzałami zamiast wzmacniać, więc na ten moment uznaje, że to był jego blef. Jednocześnie wjazd znikąd w domniemanego Grubola - Zła po tym, jak ten padnie w linczu jest na plus dla dalszej gry Mietka, ale - Mietek mógł paść przed Dużyszem, a Dużysz nie maksymalizował tego, żeby mieć trafienie wcześniej. Raczej grał na survi. Zaryzykuję, że ta interakcja jest na duży plus dla Mietka. Grubol-Papież [5] – Gruboku, Mietek Baryła, Wróżbita Grubciej, Dobry zły i gruby, Statua Grubości
ten wagon to kryminał Ja myślę, że na tym papieżu wtedy spokojnie nawet trójka mogła być Wróżbitę i Statuę miał za niewinnych, to czemu nie napisał wprost, że może być trójka, tj. Gruboku, Mietek, DZG? A wiemy, że dwóch z nich jest niewinnych i na ten moment mam Mietka za lekko żółtego. Wjechałby z takim statementem w mafii w wagon, w którym są sami niewinni? Moim zdaniem nie. Logicznie rzecz biorąc powinien tu napisać, że jak jest tam mafia, to XYZ, a specjalnie zostawił to nieostre. mafiacorner.boards.net/post/140547/threadTo jest bardzo zabawne. mafiacorner.boards.net/post/140573/threadmafiacorner.boards.net/post/140581/threadTu jest kontynuacja Statuo-centryzmu. mafiacorner.boards.net/post/141115/threadDalej jebanie się z Mietkiem. mafiacorner.boards.net/post/141133/threadStatuo-centryzm. mafiacorner.boards.net/post/141178/threadmafiacorner.boards.net/post/141188/threadmafiacorner.boards.net/post/141193/threadA to jest kurwa bardzo ważne jeśli będzie w mafii. Pisał potem, że to blef. Ale mamy tak - dziwna interakcja z Wróżbitą, w stylu wcześniejszej interakcji Dużysz - Braun, gdzie rozmawiali o streszczaniu rozgrywki. Potem jest wyprzedzający atak z byciem chętnym na wajchę. Wajcha na Kaku/Warmianina proponowana przez Statuę. Duzysz może wejść w tę wajchę, wcześniej proponuje DZG. Po linczu pisze, że blefował z tą wajchą. Teoretycznie uznałbym tę wajchę za wykluczającą dla Dużysz - Kaku/Warmianin, ale ona nie miała szans powodzenia ani racji bytu, więc mogła być tylko zagraniem mającym na celu zrobienie lekkiego wykluczenia. W sumie tu jeszcze remark, że Kaku pisze, jaki by nie był wybitny, jakby zrobił X w mafii ze mną. No w sumie Duzysz jako bezużyteczny już Grubol - Zła i Kaku jako szeregowy mafioza obok siebie, z wykluczeniem na podstawie tego, że tylko jeden z nich może być Grubolem to też perfekcyjne zagranie mafii. mafiacorner.boards.net/post/141242/threadZnowu cringe interakcja z Wrózbitą. mafiacorner.boards.net/post/141251/threadKontynuacja beefu z Mietkiem i w sumie to jest już mocno na plus dla Mietka. mafiacorner.boards.net/post/141281/threadWspomniane prowo wajchowe. mafiacorner.boards.net/post/141630/threadGruba Ryba pisała o Dużyszu to co ja, znowu Dużysz sie broni prowokacją. mafiacorner.boards.net/post/141631/threadNajczęstsza interakcja w grze - Statua. mafiacorner.boards.net/post/141632/threadTo był moment, w którym zauważyłem mocny switch pewnych osób w kontekście mojej niewinności. Nie chce nawet mi się kłócić o to, ile ktoś uważa, że zrobiłem dla linczu na Statule, wyjebane na to. Ale przed Twoim Starym było tak: Dużysz mnie wrzucał do winnych, Braun mnie atakował i parował, Wróżbita mnie atakował i parował, ale nie chciał mnie linczować w dzień, jak mnie było mniej, mafiacorner.boards.net/post/141635/threadCringe interakcje ze Statuą. mafiacorner.boards.net/post/141639/threadNiewytłumaczalny jest tu z kolei switch na Mietka-niewinnego. mafiacorner.boards.net/post/141640/threadStatuo-reakcja cd. mafiacorner.boards.net/post/142516/threadmafiacorner.boards.net/post/142517/threadmafiacorner.boards.net/post/142534/threadCringe z Wróżbitą cd. mafiacorner.boards.net/post/142589/threadA tutaj to co mi towarzyszy całą grę. Wszyscy mnie jebią. mafiacorner.boards.net/post/143574/threadTo jest pierwsza, dobra, interakcja Statua - Dużysz jaką widziałem, tj. bez miziania fiutków, ale w końcu jakieś wątpliwości. mafiacorner.boards.net/post/143656/threadMax jedna mafia na DZG. Dobry, zły i gruby [4] – Andrzej Grubbol, Wróżbita Grubciej, Adam Dużysz, Mietek Baryła Gruambo [4] – Lord Grubdemort, Misio Kaku, Statua Grubości, Dobry zły i gruby Mietek Baryła [3] – Grzegorz Grubraun, Gruboku, Gruambo Grzegorz Grubraun [1] – Giuseppe Grubollo Lord Grubdemort [1] – Potężny Warmianin No moim zdaniem będą dwie i nie jest to wskazywany przez Dużysza Mietek. mafiacorner.boards.net/post/143666/threadmafiacorner.boards.net/post/143668/threadmafiacorner.boards.net/post/143669/threadmafiacorner.boards.net/post/143673/threadNo i tutaj jest kwestia przesądzająca o tym, że Dużysz będzie tym Grubolem. Chyba za szybko ten Kaku. mafiacorner.boards.net/post/143679/threadTo jest tak pozbawione mięsa i tak miałkie między Wróżbitą, a Dużyszem, że koniec świata. Chłopak, który mówi, że gra w miastowej mecie jest, w mojej opinii, bezjajeczny w atakach, a zajadły w defensywie. mafiacorner.boards.net/post/143684/threadStatua o wiele lepiej to robi. Jest to na jego korzyść, ale z drugiej strony, jeśli wcześniej wymieniali Kaku jako Grubola-Zła, to mogli być już na etapie, w którym poświęcali Dużysza dla strzału, a jego poddanie się dzisiaj to podklepuje. mafiacorner.boards.net/post/143687/threadBraun też zaczął pisać w tym tonie. Więc NAI dla Statuy. Generalnie zaczęło się przesłuchanie Dużysza w wykonaniu trójki Stauta - Braun - Wróżbita. mafiacorner.boards.net/post/143700/threadO kurde mati to już nie zastanawiamy się nad Kaku - grubolem?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 15:42:16 GMT 1
ALE WIECIE ZE WYCIĄGANIE WNIOSKÓW I ROZPAROWAN Z KOLORWANEK JEST NAWINE? LICZY SIĘ KTO JAK GRAŁ WOKÓŁ LINCZU, JAK PCHAŁ SWOJĄ AGENDĘ ITP VOLDEMORT NIEWINNY BO JAKO PROROK PISAŁ 2X KRÓTSZE POSTY Z kolorowanki wyszedl mi winny Małysz i miałem rację.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 15:43:43 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 15:43:43 GMT 1
W ogóle też zabawne to, że powyciągał jakies "cringe" i "miałkie" interakcje, a tych gdzie Dużysza dociekałem za dziwne zmiany zdania co do Starego to już nie xD gdzie każdy pacan grający ze mną w mafii wiedziałby, że takie gówno wolałbym zostawić samemu sobie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 15:46:40 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 6, 2024 15:46:40 GMT 1
Lincz nr 1
Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek
Misio Kaku [5] – Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, Gruambo
Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef
Rick Gruboll [1]– Adam Dużysz
Potężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol
Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt
Gruboku [1] - Don Vito Grubolone
Brak głosu: Potężny Warmianin - ostrzeżenie
Lincz nr 2
M. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła
Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku
Gruambo [3] – Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick Gruboll
Grubol-Papież [2] – Gruboku, Statua Grubości
Misio Kaku [2] – Adam Dużysz, Gruambo
Twój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba
Brak głosu: Jabba The Fatt, Giuseppe Grubollo - ostrzeżenie
Lincz nr 3
Twój Stary Grubol [8] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Misio Kaku, Adam Dużysz
Dobry zły i gruby [3] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny Warmianin
Potężny Warmianin [3] – Giuseppe Grubollo, Mietek Baryła, Statua Grubości
Misio Kaku [1] –Wróżbita Grubciej
Gruambo [1] –Grubol-Papież
Mietek Baryła [1] – Twój Stary Grubol
Lincz nr 4
Grubol-Papież [8] – Gruboku, Gruambo, Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Gruba Ryba, Mietek Baryła, Andrzej Grubbol, Lord Grubdemort,
Giuseppe Grubollo [6] – Misio Kaku, Adam Dużysz, Giuseppe Grubollo, Dobry zły i gruby, Grzegorz Grubraun, Grubol-Papież
Dobry zły i gruby [1] – Statua Grubości
Lincz nr 5
Dobry, zły i gruby [4] – Andrzej Grubbol, Wróżbita Grubciej, Adam Dużysz, Mietek Baryła
Gruambo [4] – Lord Grubdemort, Misio Kaku, Statua Grubości, Dobry zły i gruby
Mietek Baryła [3] – Grzegorz Grubraun, Gruboku, Gruambo
Grzegorz Grubraun [1] – Giuseppe Grubollo
Lord Grubdemort [1] – Potężny Warmianin
Z linczu 1 Wróżbita prawdopodobnie wyklucza się z Woldemortem. Andrzej lub Grubollo mi wychodzi w mafii. Z linczu 2 Andrzej z Woldemortem się raczej wyklucza. To już kolejne wykluczenie, więc uznałbym je już za pewnik. Wróżbita, Warmianin lub Statua w mafii. W linczu 3 już dwóch potwierdzonych głosowało na swojego, uważam że punkt nasycenia już mógł zostać osiągnięty, więc to nie potwierdza winy Woldemorta. Andrzej, Warmianin, Grubollo, Mietek lub Statua - wszyscy po tym głosowaniu mogą być w mafii. Wróżbita w sumie też... strzał w bok zawsze spoko. W linczu 4 dwóch na Grubollo uwazam za w miarę wystarczająco, nawet jak jest w mafii. Ale przy dwóch współmafiozach na plecach nie ładowałby chyba na siebie, duże ryzyko. Niech ktoś popatrzy, czy mafia mogła to obliczyć. Ale moim zdaniem dwóch siedziało na papieżu co najmniej, czyli 2 z 5: Wróżbita, Warmianin, Mietek, Andrzej, Voldi. W linczu 5 Voldi/Statua imo mafia, ale strzal w bok Grubollo i Warmianina też mi pasuje. Miałem podobną rozkmine odpisanie mafiozy w d1. Ktoś jest na Grubolone, a nieodkryte kolory to w teorii same dobre mordeczki więc będzie jakieś serce złamane
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 15:50:53 GMT 1
via mobile
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 15:50:53 GMT 1
Z linczu 1 Wróżbita prawdopodobnie wyklucza się z Woldemortem. Andrzej lub Grubollo mi wychodzi w mafii. Z linczu 2 Andrzej z Woldemortem się raczej wyklucza. To już kolejne wykluczenie, więc uznałbym je już za pewnik. Wróżbita, Warmianin lub Statua w mafii. W linczu 3 już dwóch potwierdzonych głosowało na swojego, uważam że punkt nasycenia już mógł zostać osiągnięty, więc to nie potwierdza winy Woldemorta. Andrzej, Warmianin, Grubollo, Mietek lub Statua - wszyscy po tym głosowaniu mogą być w mafii. Wróżbita w sumie też... strzał w bok zawsze spoko. W linczu 4 dwóch na Grubollo uwazam za w miarę wystarczająco, nawet jak jest w mafii. Ale przy dwóch współmafiozach na plecach nie ładowałby chyba na siebie, duże ryzyko. Niech ktoś popatrzy, czy mafia mogła to obliczyć. Ale moim zdaniem dwóch siedziało na papieżu co najmniej, czyli 2 z 5: Wróżbita, Warmianin, Mietek, Andrzej, Voldi. W linczu 5 Voldi/Statua imo mafia, ale strzal w bok Grubollo i Warmianina też mi pasuje. Miałem podobną rozkmine odpisanie mafiozy w d1. Ktoś jest na Grubolone, a nieodkryte kolory to w teorii same dobre mordeczki więc będzie jakieś serce złamane JAK SIĘ ZASTANAWIAŁEM TO DOSZEDŁEM DO WJIOSKU ŻE MAFII BYŁOBY BAEDZIEJ NA RĘKĘ WYWALIĆ KAKU - CHYBA ŻE JEST W MAFII TAK SAMO AKCJA RATOWANIA PAPIEŻA W D2
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 15:52:18 GMT 1
Miałem podobną rozkmine odpisanie mafiozy w d1. Ktoś jest na Grubolone, a nieodkryte kolory to w teorii same dobre mordeczki więc będzie jakieś serce złamane JAK SIĘ ZASTANAWIAŁEM TO DOSZEDŁEM DO WJIOSKU ŻE MAFII BYŁOBY BAEDZIEJ NA RĘKĘ WYWALIĆ KAKU - CHYBA ŻE JEST W MAFII TAK SAMO AKCJA RATOWANIA PAPIEŻA W D2 No mi się teraz dodaje Voldi z Wróżbitą. Ale jeszcze kminię
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 15:57:57 GMT 1
Ale jakie są moje chujowe typy? Uważam że zrobiłem o wiele więcej żeby zlinczować Brauna i Starego niż Ty, wyciągałem też Dużysza, więc co to za stwierdzenie? Wyciągnąłem naprawdę dużo na Brauna i trwało to kilka dni, a nie tylko wczoraj przed linczem. Zlinczowałem Papieża owszem, ale w jaki sposób to obniża moje typy w tej grze? Jeśli Dużysz jest w mafii, to od dnia linczu na Twoim Starym mocno atakowałem trzech mafiozów, taki chujowy jestem? To do Kaku. Twoja jedyna praca polegała na tym, że skonsolidowałeś miasto, natomiast i typy i argumenty były przejęte z zewnątrz. Ja nie mam takiej siły przebicia i pewności siebie, więc to wykorzystałeś. Ale no właśnie- Braun i Małysz i tak byli kwestią czasu, więc wziecie za morde miasta żeby to był akurat ten dzień a nie inny to coś, czego bym oczekiwał po mafiozie. A kilka stron wcześniej cytowałem cię gdy 2/3 uniewinnionych przez ciebie to była mafia, trzeci jeszcze żyje. Nie czytasz tematu, to też źle. W jaki sposób typy były przyjęte z zewnątrz? Ja rozumiem, że można mieć bias, można mieć tunel, ale uważam, że obrażanie esencji logiki jest czymś, na co się nie będę godził. Dalej myślę, że jesteś miastowym, aczkolwiek plejs pt. Dużysz - Kaku mafia - mafia z czego jeden Grubol - Zła byłby zajebisty, aczkolwiek nie pozostawię tego bez odpowiedzi. ty a w sumie co to dzień dobroci dla zwierząt jest w tej edycji bo o mnie to się wypowiedziałeś a braun ci wchodzi dobrze? wchodził zanim skumalem kim jest, a skumalem w momencie poprzedzającym mojego posta o mieniu głęboko w dupie teraz mam below the line, bo imo płytki jest i naiwny, a jakiś taki przekonany, ale może od mvp w głowie odpierdolilo no ale już bez prztyczka, to powiedzmy mam wrażenie że ma upośledzony sposób szukania w mojej opinii ale sprawia wrażenie bycia zadowolonym z tego szukania i w sumie to bycie zadowolonym, taka samoakceptacja imo może być wyznacznikiem miejskości więc w sumie jak sobie pomyślę to chyba mi się nie podoba za to, że ze sposobu kminy wydaje mi się poniżej potencjału, ale jakbym nie skumał że to on to dalej bym trzymał ze swoimi miejskimi pokemonami o to mi akurat nie chodziło, gdzie on chce się z każdym zaprzyjaźnić? no ale grubbraun to jest niewinny w chuj na podstawie tej interakcji, przecież od tego się też zaczęło grillowanie Vito Nie no, stary, bądźmy poważni. Rzucasz posty, że ludzie grają jak sprzed 20 czy 40 edycji, zgrywasz ogara, a chcesz "w chuj" uniewinniać typa na podstawie tego, że pierwszy odpisał na post, na który pewnie każdy mafiozo by chciał odpisać, widząc jaki był chujowy. I żeby nie było, bo w sumie znowu Braun dostaje rykoszetem ode mnie, to nie tak, że nie uważam, że to na jego plus, ale szanujmy się ok boomer W SUMIE TO JEST POST NA KORZYŚĆ STATUYstrasznie chujowy jesteś wruzbita urlop może jaki? zacząłem atakować Wróżbitę 28 września.GRUBRAUN KURWA daj spokój tym motorom już jest tak zle ze potrzebujesz grubbrauna zeby ogarnac temat? połowa, dalej se przeskanuję i zobaczymy, tam są rzeczy które mnie strasznie wkurwiają u Statuy, Grubbrauna i Wróżbity, ale nie jestem przekonany, że tam jest pairing, raczej jakieś plecki, nie plecki, bo to byłoby zbyt ordynarne i widoczne to wykluczenie Starego z DZG mi się skasowało, jak Stary stwierdził, że DZG to nie dzisiaj kurwa Jabba najebany wiedział a Grubdemort nie wiedział? no ale to nie rob podchodow i jak chcesz mnie wyjebac to wyjeb, to jedyny moment w sumie jak masz lepsza pozycje ode mnie, a ja przeczytalem polowe rozgrywki rozwazanie ze jestem w mafii, jak d1 bylem przekonany vito - kaku, jednoczesnie wiedzialem, ze rick to grubol i robilem z siebie lepa na mord, nie czytalem setupu, mam wyjebane na pozycjoning, wyjebane na status i podchodze do gry bardzo lekko to imo duza abstrakcja i powiedzmy jestem jeszcze w stanie ja zrozumiec, ale w chuj mi sie nie podobala tamta sekwencja z pairingiem no to Tomus moim zdaniem niewinny i kurwa dobrze kminilem na starcie Eneldo - Twoj Stary mafia Grurambo moze byc niewinny z kolei, ale nie wiem na pewno bo forsuje DZG jak skurwysyn a DZG moze byc jednak tym Grubolem z podwojnym strzalem nie no, zostaje na twoim starym czuje mafie Duzysz imo niewinny jest, zobaczcie ten start co cytowalem Tu jeszcze broniłem Dużysza. COFAM UNIEWINNIENIE DUZYSZA W KAZDYM RAZIE ALE TO PRZESLEDZCIE JAK ON MIEKKO GRAL NA TYM TWOIM STARYM I BYL CHETNY DO WAJCHY I NIESTETY MIETEK Z WAJBOW DOBRZE ALE JEGO WAJCHA TEZ DO PRZESLEDZENIA Napiszcie mi też swoją opinię o Grubbraunie proszę Od tego momentu zacząłem atakować Grubbrauna. mafiacorner.boards.net/post/141591/thread - chwilę wcześniej dałem go do raczej niewinnych. Braun, a powiedz mi jedną rzecz. Czemu w tej edycji większość tego co zawierasz w postach to ubarwianie? Taki element narracyjny, sposób w jaki opisujesz rzeczy dodając za każdym razem 3-4 niepotrzebne słowa. Nie pamiętam kiedy w mieście tak robiłeś. A wyglądasz jakbyś chciał być fajny na siłę. Wyglądasz jak Cugowski z doświadczeniem moim zdaniem. ciężko mi dać kontrargumenty z gry, no bo to taka typowa giera papieska ale mogę poręczyć, że nie zrobiłby mnie tak. to trochę obrzydliwy read z mojej strony, bo metametowy i głupio aż, bo wiem, że takich nie lubisz. ale gość wręcz poprosił, żebym go obronił, powołał się na sytuacje, gdy było na odwrót, złapało mnie to za serduszko i ja temu wierzę i liczę, że wy też uwierzycie, chociaż wiem, że z zewnątrz to może być mniej zrozumiałe To jest mafiak jak skurwysyn. Jest 34 minut do linczu. 5:5 w głosach. A zamiast skupić się, czy Papież, czy Grubollo, dlaczego, czy obaj w mafii, czy któryś Grubol-Zły, to wy kurwa pierdolicie te nierelewantne utarczki i rozmywacie temat, a potem będzie wajcha na 3 minuty przed. no dobra byczku, ale mi chodzi o to, jaki dziś miałeś proces myślowy, który doprowadził cię do wyboru Kaku na dzisiaj, nie tam w d1 ja pierdole jakiego kirwa rozmemlania to ze nie siedze 5 godzin nad teoria ktora przy bledzie przyjetej tezy moze rozjebac gierke nie znaczy ze chuja robie zobacz jak dojechalem grubrauna az mu okulary zaparowaly No jeb Grubbrauna, bo mam go za większego mafiaka niż Ciebie, ale doceniłbym zaangażowanie w dyskusję, która pokaże swoje owoce a 23 minuty, a nie za parę dni. Ale ja myślę o Tobie to samo i też mam Kwiczołowe wajby. Tylko miałeś kilka momentów dobrych reakcji, no i ten pairing mnie z niewinnymi to jakaś abstrakcja dla mnie. Po prostu nie czuje jednocześnie żebyś był w tej grze zainteresowany solvingiem. Ten Kaku najpierw się dał na mojego trolla, napisał, że miastowe to było, żeby dzień później tuż przed linczem zacząć na mnie naganiać, a po otwarciu tematu oparł swoje oskarżenia na tym, że on jeszcze żyje i to na pewno dlatego że jestem w mafii. Musiałby być retardem żeby tak zagrać jako mafioza, tu się nic nie spina, to jest rajd bez głowy. Ja bym dzisiaj nie linczował papieża. Co prawda pisał, że jutro się uniewinni, co mogłoby sugerować, że jest sądem, ale nie wierzę, że taki gracz jak papież wiedząc, że ma ciepło w d2 nie robi sprawdzenia w n2 tylko próbuje to zgreedować. Powyzsze oznacza, że Papież raczej planuje po prostu przysiąść mocno w temat i w sumie niezależnie od strony chcialbym, żeby w ten temat mocno przysiadł. A jeśli wyjdzie dzisiaj jako sąd, to się go po prostu zlinczuje. Mietek mówi że w mafii Statua i Grubbraun. Wróżbita, że może być Grubbraun. Ja, że może być Statua i Grubbraun mnie martwi. DZG, że Statua i Grubbraun. szczęść Boże ja czytałem mordzia co tak cicho wszyscy się obrazili za emocjonalne wydarzenia po ostatnim linczu? hehe Nie wiem, ten Gruboku powinien być niewinny jak teraz czytam. O Misio Kaku pisałem. Leprozorium Lepperowskie niewinne. Ty DZG musisz być niewinny. Grubollo pierdolę, najwyżej jak doleci do meczówki to musi zdechnąć. Mietek chyba git, tak sobie przypominam teraz te jego nieopłacalne obrony, ale też skakanie z argumentami, no jak się łączy to ewentualnie z Grubollo. Dużysz to musi być mafia, łatwa gierka, chuja robi, brak progresji myśli, trzymanie się niewinnego Papieża całą grę, Statuo-centryczność, dziwna akcja z Braunem a ogólnie pomijanie go. Wróżbita może być w sumie. XD Tzn Wróżbita mi pasuje z Braunem bo grali w pewnym momencie jak bliźniacy, a Wróżbita mi tak zrobił jako Shinkansen. Tylko no, w sumie poza nieobecnością to jednak coś tam poszarpał, a Braun koń zwalony po wczoraj i hehe jak tam humorki. Grurambo mi nie pasuje do takiej mafii chyba z kolei. Statua, Dużysz, Braun. Kurwa no. XD A co, jak te jebance wykminili go? I grali pod niego? Przecież to już Ty powtarzałeś że Garego można wziąć pod chuja jak nikogo innego. Mocno spina mi się ok readzie Statua z Duzyszem i Braunem, wręcz bardzo mocno. Ale chcę zobaczyć co powiedza inni bo mam wrażenie w tym momencie, że złapałem trójkę:x dawaj uniewinnij się jebiemy Brauna/Duzysza? Wróżbita, Dużysz, Statua, Grubbraun no i przejebalismy to już co najwyżej możemy spróbować linczować ponad podziałami w punktach gdzie się zgadzamy, czyli pewnie by to było Statua - Dużysz - Grubbraun - Wróżbita ale uważam że jesteśmy w punkcie w którym taka mafia już z nami wygrała Wróżbita zamiennie z jakimś gagatkiem IMO DALEJ NAJPRAWDOPODOBNIEJSZA MAFIADużysz najadł się chyba soki z gumijagód ale to też dobrze No ciekawe, że jak przepierdalamy, to nazarl się soku i napiera, wprost odwrotnie do tendencji w mieście. Generalnie skąd ten Duzysz to wszystko wie? Z wajcha prowo, softa oczywiście wyłapał, a Papieża linczować nawet jak wyjdzie jako Sąd.
Misio imo zbyt pojebany na mafioze Grurambo to rzut moneta ale wypadło mi miasto No i w tej mafii raczej nie pasuje
generalnie ja uwazam, ze ten estymator w postaci 'miastu idzie chujowo to ja jestem luzny / wchodze na obroty' jest w tym przypadku dobry, a uniwersalny i chyba jeden z podstawowych ten Tomus - Duzysz, mozna gadac, ze MU, ze mu sie nie chce, ale poprzednie edycje miejskie jednak dawal cos od wejscia i byl w stanie sie uniewinnic, a przede wszystkim byl zainteresowany gra tu robi commentary i w koncu sie pojawia na starcie gry jak a) dostal podejrzenia, b) jestesmy rozjebani nieufnoscia c) niewiele trzeba dopchac
mafiacorner.boards.net/post/142576/thread - dlugi post, juz nie bede robil az takiej piramidy
Statua i Dużysz mieli wysrane dopóki nie zaczęły się wjazdy w nich, zero zainteresowania szukaniem mafii Grubbraun kapitalizował tego Papieża, palce mu w oczodół wpychał jak był emocje po linczu, jesteśmy rozjebani, a on se wchodzi i HEHE
no właśnie daj mi swoją mafię statua i rozbudowaną opinię o: Dużysz, Grubbraun, Grurambo, Wróżbita
spoko, myślę, że dożyjesz, na moje na dziś celem powinien być Grubollo, papież jest niewinny mafiacorner.boards.net/post/142691/thread - tutaj cały ciąg postów CZY JEST COŚ CO DOBRZE ŚWIADCZY O GRUBBRAUNIE W TRAKCIE ROZGRYWKI JAKAŚ PRZESLANKA NIEWINNOŚCI DZG(W PARZE Z WARMIANINEM) - GRUBRAUN - GRURAMBO W DRUGIEJ LINI STOI KAKU.... TROCHĘ DALEJ STATUA Z KAKU TO MAM TAKĄ SINUSOIDĘ, MYŚLĘ ŻE NIEWINNY, POTEM WLATUJE Z JAKIMŚ DZIWNYM PIERDEM, MYŚLE ŻE MOŻE WINNY... MIJA CHWILA CZASU I ZNOWU MAM WĄTPLIWOŚCI DO JEGO MAFIJNOŚCI ja mam to samo co do Kaku i myślę że to przesłanka za niewinnością czemu Dużysza omijasz? przeczytaj go, imo to jest wjebany mafioza jak Twój Stary, ponadto zblazowany w huj Grubbraun Dużysz Grurambo Statua / DZG no a jak nie Dużysz to ten Warmianin z DZG xd ale piranie jebane teraz właściwie każdy post i zachowanie będzie interpretowane za mafijne pod tezę xD wkurwiliście mnie spróbuję se złożyć jakąś sensowną czwórkę ale imo Mietek dopycha kijem, od niego ten skład trzeba zacząć budowaćnie wiem, czy pasuje z voldemortem, muszę doczytać interakcje drugi najprawdopodobniej rambojak ten warmianin to paradoks, to faktycznie może być w mafii, powinno się wyciągnąć z niego tożsamość albo leci i teraz tak ewidentnie widać, że się rozstrzyga między DZG a Grurambo DZG był broniony przez Grubbrauna głos Grubbrauna z Mietka na Grurambo by obronił DZG i jednoczesnie zlinczowal drugiego podejrzanego Grubbrauna czemu tego nie zrobic? a pozwolic, zeby niewinny twoj zdechl za cene trzymania glosu na Mietku? i teraz tak ewidentnie widać, że się rozstrzyga między DZG a Grurambo DZG był broniony przez Grubbrauna głos Grubbrauna z Mietka na Grurambo by obronił DZG i jednoczesnie zlinczowal drugiego podejrzanego Grubbrauna czemu tego nie zrobic? a pozwolic, zeby niewinny twoj zdechl za cene trzymania glosu na Mietku? otóż GRUBOL ZŁA
Gruboku i Grubbraun dali na Mietka 20:24 potem rósł headcount na Grurambo i DZG i uwaga 20:54, na Mietka głosuje Grurambo
i chuj, razem ze swoim podejrzanym numer dwa, Braun dalej trzyma na podejrzanym numer jeden
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 15:59:16 GMT 1
I skończyłem na jakiejś siódmej stronie swoich postów.
Pisanie, że ja dołączyłem do wagonu Brauna, to jest zakłamywanie rzeczywistości. Uważam, że zrobiłem bardzo dużo, żeby został zlinczowany, zarówno przekonując innych, jak i dając merytoryczne argumenty i analizy.
Dużysza atakuję od kilku dni. Do Twojego Starego nie miałem wątpliwości.
Miej mnie sobie za mafię, zlinczuj mnie, ale nie rób dziwki z logiki.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 16:00:01 GMT 1
ej voldi odniesiesz się do mojego posta, czy tylko po to pytałeś, bo miałeś nadzieję, że nic nie wyciągnę, więc trzeba zamieść pod dywan?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 16:02:42 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 16:02:42 GMT 1
O kurwa lewy trzy brameczki
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 16:03:28 GMT 1
Ale tak samo pisał do mnie Grubbraun w kontekście Cugowskiego. Wyśmiał i obrażał. To, że ja ciągnę na takiej warstwie merytoryki grę, gdzie jestem napierdalany z każdej strony (i nie mówię o winny-niewinny, tym razem nawet Statua mnie obraża od D1) uważam za swój sukces. Więc jeśli nie jesteś w stanie się porozumieć na gruncie meta-porównań, a nie jesteś, bo to lot ptaka, to pokaż mi jakieś akcje growe, które są trudne do wykonania w mafii. Stary kurwa Chociażby zupełnie nielogiczne zejscie w ostatniej chwili z głosem z twojego starego, kiedy szła na niego masówka JEBALEM go + Gruambo cały dzień wtedy, jako mafiozo bym se kurwa zwalil konia jakbym mógł przyjąć część creditu za wyjebanie pierwszego mafiozy Tym czasem ja zszedłem z głosem na Kaku, którego teraz w ogóle uniewinniam Nk mi wytłumaczy jaki sens ma takie zagranie z pozycji mafiozy Zlinczowanie papieża będąc na forefroncie tej inicjatywy, kurwa mac, macie moje gierki mafijne na wyciągnięcie ręki Wchodzę pi dwóch dniach czytania kurwa niczego i gadam se z wami na tyle na ile mogę mając niekompletna mapę gry, napierdalam ile mogę, wypostowałem się wczoraj, dając dwoje typy, daję wam na dłoni moje kurwa serce i myśli, a ty mi kurwa wyjezdzasz z metą drukarki Trzeba być kurwa zwyrodnialcem żeby w ten sposób podchodzić do stylu gry jaki obecnie prezentuję Kurwa wczoraj miałem kolację z rodziną z okazji mojego osobistego ślubu, a przyszedłem sprawdzić wyniki linczu, gdzie miałem perfekcyjna wymówkę żeby to pojebac i potem powiedzieć "sorry chlopaki, nie było mnie" xD No jak jesteś w mieście to szkoda, ale kurwa mam wrażenie że nie wykazujesz zadnej dobrej woli w patrzeniu na moją grę i jeżeli uda ci się przekonać ludzi do linczu na mnie, to będzie ci w chuj głupio Ale mam przeświadczenie że dokładnie taką sytuację budujesz - zostawiasz historycznie mocnych graczy, między którymi możesz się poruszać i tłumaczyć brak mordu na sobie, żeby potem kogoś z chwiejną pozycją, jak ja, wyjebać w meczówce Jednak lekcje egzego po piłkarskiej nie idą na marne 😎 No widzisz. Problem polega na tym, że jesteś kilkadziesiąt godzin dyskusji od linczu na sobie. Zamiast zacząć od powyższego, jeszcze nie czytałem, to wszedłeś w swoją, w mojej opinii, mafijną metę. To jak kwituje to Grubollo też mnie zastanawia, ale jak mówię, nie oceniałem racjonalności tego jeszcze. Cała rzecz się opiera o jeden problem - jesteś bardzo daleko od linczu na sobie. Po co, w momencie, jak ten niepełnosprawny umysłowo Voldermort, debil, zjeb, chujowy gracz, morderca niewinnych, szkodnik i zwykły prostak zaczyna Cię atakować, to Ty wchodzisz w rampage mode? Nie wiem, jak jesteś niewinny, to chciałbym poszukać tu referencji do Papugi, może nam się uda.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 16:04:17 GMT 1
ej voldi odniesiesz się do mojego posta, czy tylko po to pytałeś, bo miałeś nadzieję, że nic nie wyciągnę, więc trzeba zamieść pod dywan? I ponownie pytanie - po co wszystko w wydźwięku manipulacji emocjonalnej, kiedy jest absolutnie zbędna? Nie zastanawia Cię, że ja rozmawiam normalnie, mimo, że mnie jebiesz jak sukę, a Grubollo Cię w międzyczasie, biedaka, głaska po główce?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 16:05:11 GMT 1
MOICH TRZECH NIEWINNYCH: GRUBDEMORT, KAKU, WARMIANIN
MIETEK POCIĄGNIESZ W TEJ EDYCJI ZA SPUST?
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 6, 2024 16:06:05 GMT 1
Potężny Warmianin Panie Krzysztofie, jakie Pan czuł emocje, gdy 28 września śmierć wisiała nad Pana głową? Dlaczego jednak postanowił Pan nie popełniać samobójstwa? Blisko było, bliziutko! Abym się znalazł po tej drugiej stronie, zmienił miejsce swoje zamieszkania. Ale przypomniałem sobie szczeknięcia psa mojego Don Vitka, którego ŁOTRY mi zabrały, jak on lizał mnie po łypce mojej i ja z jego oddechu, bo właściciel psa swojego wiernego rozumie bez słowa, a pies i jego... i tak do mnie szeptał: nie idź, Krzysztofie jeszcze, nie odchodź, masz misję do spełnienia, masz domek drewniany swój do przepisania. I tak zaszlochałem wtedy ja, zaszlochał gdzieś mój piesek Vitek z oddali, i tak się zrozumieliśmy się, że muszę zabranie jego pomścić. Wiedziałem już co mam powiedzieć, jakie liściki napisać i tak dalej, i tak dalej.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 16:07:40 GMT 1
Nie wypowiedział się tylko Warmianin, ale w jego przypadku nie ma to znaczenia, więc wychodzę z tym co mam. Nikt nie zauważył na kogo głosowała dwójka zamordowanych? Andrzej Grubbol [1] - Gruboku
Grzegorz Grubraun [8] - Adam Dużysz, Mietek Baryła, Misio Kaku, Giuseppe Grubollo, Wróżbita Grubciej, Andrzej Grubbol, Lord Grubdemort, Gruambo
PYTAŁEM CZY ROBISZ PODCHODY PODE MNIE WSKAZUJĄC ŻE ZAMORDOWANE ZOSTAŁY DWIE OSOBY KTÓRE ZACZĘŁY MNIE POD KONIEC WCZORAJSZEGO DNIA ATAKOWAĆ Robiłem podchody pod to, że ktoś mnie zaatakuje dzisiaj tymi mordami. Nawet zasoftowałem to Misio Kaku z samego rana. Bo mordy idealnie pasują do mnie. Ale nikt się nawet o tym nie zająknął. Chyba się obsrali. DLACZEGO TE MORDY IDEALNIE PASUJĄ DO CIEBIE?
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 16:08:53 GMT 1
ej voldi odniesiesz się do mojego posta, czy tylko po to pytałeś, bo miałeś nadzieję, że nic nie wyciągnę, więc trzeba zamieść pod dywan? I ponownie pytanie - po co wszystko w wydźwięku manipulacji emocjonalnej, kiedy jest absolutnie zbędna? Nie zastanawia Cię, że ja rozmawiam normalnie, mimo, że mnie jebiesz jak sukę, a Grubollo Cię w międzyczasie, biedaka, głaska po główce? bo mnie wkurwiłeś no, co ci będę więcej mówić nie chce mi się z tobą boksować ty znowu mówisz, że ja wchodzę w mafijną metę, a ja mówię "sprawdzam", i wtedy zaczyna się wybiórcze wyciąganie postów Dużysza, który jeszcze nawet nie padł xD ty mówisz, że to grubollo głaska mnie (swoją drogą nawet się nie zastanawiałem, co dokładnie jego reakcja ma znaczyć, bo chuj tam powiedział i czekałem na twoją ripostę, a ty już wiesz, że mnie głaska), a ja mówię, że ty głaskasz grubolla i mam wrażenie, że to ci się nie podoba a ja jestem self conscious w tym momencie, bo widzę, co się tu wyczynia
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 16:09:09 GMT 1
Powyższe podnosiłem już wcześniej w kontekście Dużysz - Braun. Natomiast coś co mnie martwi od początku jest relacja Dużysza ze Statuą. Jest, po prostu, niewytłumaczalna. Dużysz tak samo skakał wokół Papieża, ale tam było to na tyle racjonalne, że Papież to zawsze moc, czasami zła, czasami dobra, ale jednak Dużysza mogłoby korcić, żeby pograć wokół niego, tak jak robił to Braun. Między tymi postami są dwie minuty. Papież z Wróżbitą. Potem Papież na topie, Wróżbita zapomniany. Mogło to być odtwarzanie miejskiej mety Tomusia. Ale zastanawiam się, czemu akurat o nim zapomniał. Statua dalej wbrew miejskiemu nurtowi. mafiacorner.boards.net/post/139429/threadmafiacorner.boards.net/post/140278/threadmafiacorner.boards.net/post/140284/threadmafiacorner.boards.net/post/140303/threadmafiacorner.boards.net/post/140306/threadTa wymiana mnie martwi, bo powstała z niczego. I teraz tak. Teoretycznie nie napierdalasz swojego Grubola - Zła w taki sposób, bo to jest kompletnie nieopłacalne z perspektywy jego możliwości strzału. Z drugiej strony, Braun całą grę perorował, że w dupie trzeba mieć tego Grubola - Zła i chuja daje. Ale ostatecznie strzelili dwoma strzałami zamiast wzmacniać, więc na ten moment uznaje, że to był jego blef. Jednocześnie wjazd znikąd w domniemanego Grubola - Zła po tym, jak ten padnie w linczu jest na plus dla dalszej gry Mietka, ale - Mietek mógł paść przed Dużyszem, a Dużysz nie maksymalizował tego, żeby mieć trafienie wcześniej. Raczej grał na survi. Zaryzykuję, że ta interakcja jest na duży plus dla Mietka. Wróżbitę i Statuę miał za niewinnych, to czemu nie napisał wprost, że może być trójka, tj. Gruboku, Mietek, DZG? A wiemy, że dwóch z nich jest niewinnych i na ten moment mam Mietka za lekko żółtego. Wjechałby z takim statementem w mafii w wagon, w którym są sami niewinni? Moim zdaniem nie. Logicznie rzecz biorąc powinien tu napisać, że jak jest tam mafia, to XYZ, a specjalnie zostawił to nieostre. mafiacorner.boards.net/post/140547/threadTo jest bardzo zabawne. mafiacorner.boards.net/post/140573/threadmafiacorner.boards.net/post/140581/threadTu jest kontynuacja Statuo-centryzmu. mafiacorner.boards.net/post/141115/threadDalej jebanie się z Mietkiem. mafiacorner.boards.net/post/141133/threadStatuo-centryzm. mafiacorner.boards.net/post/141178/threadmafiacorner.boards.net/post/141188/threadmafiacorner.boards.net/post/141193/threadA to jest kurwa bardzo ważne jeśli będzie w mafii. Pisał potem, że to blef. Ale mamy tak - dziwna interakcja z Wróżbitą, w stylu wcześniejszej interakcji Dużysz - Braun, gdzie rozmawiali o streszczaniu rozgrywki. Potem jest wyprzedzający atak z byciem chętnym na wajchę. Wajcha na Kaku/Warmianina proponowana przez Statuę. Duzysz może wejść w tę wajchę, wcześniej proponuje DZG. Po linczu pisze, że blefował z tą wajchą. Teoretycznie uznałbym tę wajchę za wykluczającą dla Dużysz - Kaku/Warmianin, ale ona nie miała szans powodzenia ani racji bytu, więc mogła być tylko zagraniem mającym na celu zrobienie lekkiego wykluczenia. W sumie tu jeszcze remark, że Kaku pisze, jaki by nie był wybitny, jakby zrobił X w mafii ze mną. No w sumie Duzysz jako bezużyteczny już Grubol - Zła i Kaku jako szeregowy mafioza obok siebie, z wykluczeniem na podstawie tego, że tylko jeden z nich może być Grubolem to też perfekcyjne zagranie mafii. mafiacorner.boards.net/post/141242/threadZnowu cringe interakcja z Wrózbitą. mafiacorner.boards.net/post/141251/threadKontynuacja beefu z Mietkiem i w sumie to jest już mocno na plus dla Mietka. mafiacorner.boards.net/post/141281/threadWspomniane prowo wajchowe. mafiacorner.boards.net/post/141630/threadGruba Ryba pisała o Dużyszu to co ja, znowu Dużysz sie broni prowokacją. mafiacorner.boards.net/post/141631/threadNajczęstsza interakcja w grze - Statua. mafiacorner.boards.net/post/141632/threadTo był moment, w którym zauważyłem mocny switch pewnych osób w kontekście mojej niewinności. Nie chce nawet mi się kłócić o to, ile ktoś uważa, że zrobiłem dla linczu na Statule, wyjebane na to. Ale przed Twoim Starym było tak: Dużysz mnie wrzucał do winnych, Braun mnie atakował i parował, Wróżbita mnie atakował i parował, ale nie chciał mnie linczować w dzień, jak mnie było mniej, mafiacorner.boards.net/post/141635/threadCringe interakcje ze Statuą. mafiacorner.boards.net/post/141639/threadNiewytłumaczalny jest tu z kolei switch na Mietka-niewinnego. mafiacorner.boards.net/post/141640/threadStatuo-reakcja cd. mafiacorner.boards.net/post/142516/threadmafiacorner.boards.net/post/142517/threadmafiacorner.boards.net/post/142534/threadCringe z Wróżbitą cd. mafiacorner.boards.net/post/142589/threadA tutaj to co mi towarzyszy całą grę. Wszyscy mnie jebią. mafiacorner.boards.net/post/143574/threadTo jest pierwsza, dobra, interakcja Statua - Dużysz jaką widziałem, tj. bez miziania fiutków, ale w końcu jakieś wątpliwości. mafiacorner.boards.net/post/143656/threadMax jedna mafia na DZG. Dobry, zły i gruby [4] – Andrzej Grubbol, Wróżbita Grubciej, Adam Dużysz, Mietek Baryła Gruambo [4] – Lord Grubdemort, Misio Kaku, Statua Grubości, Dobry zły i gruby Mietek Baryła [3] – Grzegorz Grubraun, Gruboku, Gruambo Grzegorz Grubraun [1] – Giuseppe Grubollo Lord Grubdemort [1] – Potężny Warmianin No moim zdaniem będą dwie i nie jest to wskazywany przez Dużysza Mietek. mafiacorner.boards.net/post/143666/threadmafiacorner.boards.net/post/143668/threadmafiacorner.boards.net/post/143669/threadmafiacorner.boards.net/post/143673/threadNo i tutaj jest kwestia przesądzająca o tym, że Dużysz będzie tym Grubolem. Chyba za szybko ten Kaku. mafiacorner.boards.net/post/143679/threadTo jest tak pozbawione mięsa i tak miałkie między Wróżbitą, a Dużyszem, że koniec świata. Chłopak, który mówi, że gra w miastowej mecie jest, w mojej opinii, bezjajeczny w atakach, a zajadły w defensywie. mafiacorner.boards.net/post/143684/threadStatua o wiele lepiej to robi. Jest to na jego korzyść, ale z drugiej strony, jeśli wcześniej wymieniali Kaku jako Grubola-Zła, to mogli być już na etapie, w którym poświęcali Dużysza dla strzału, a jego poddanie się dzisiaj to podklepuje. mafiacorner.boards.net/post/143687/threadBraun też zaczął pisać w tym tonie. Więc NAI dla Statuy. Generalnie zaczęło się przesłuchanie Dużysza w wykonaniu trójki Stauta - Braun - Wróżbita. mafiacorner.boards.net/post/143700/threadO kurde mati to już nie zastanawiamy się nad Kaku - grubolem? Napisałem przecież bardzo wyraźnie co o tym sądzę w międzyczasie. Kaku jest moim niewinnym od jakiegoś czasu. Dużysz podejrzanym od jakiegoś czasu. Jedyny sens jaki widzę to dwa scenariusze: a) Kaku - winny, Dużysz głuptas, pewna siebie gra Kaku na chaos w mieście po dzisiejszym linczu i jutrzejsze granie o jednego mniej po mordzie, b) Dużysz - Grubol - Zła, Kaku - winny i zajebisty plejs mafii. Na oba scenariusze daję bardzo mało szans, wypisuję je z kronikarskiego obowiązku. Siłą rzeczy skupiłem się znowu na Dużyszu, którego podejrzewałem też bez tego, że jest 50/50 na Grubol - Zła. Jakbym miał więcej czasu, to bym przewertował tez tego Kaku, choćby po to, żeby zobaczyć jak tam szły interakcje w D1, ale ani tego czasu nie mam, ani już, niestety chęci. Więc znowu, czemu ja z Tobą rozmawiam normalnie, a Ty mówisz do mnie jak do Samsona Miodka?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 16:10:00 GMT 1
I ponownie pytanie - po co wszystko w wydźwięku manipulacji emocjonalnej, kiedy jest absolutnie zbędna? Nie zastanawia Cię, że ja rozmawiam normalnie, mimo, że mnie jebiesz jak sukę, a Grubollo Cię w międzyczasie, biedaka, głaska po główce? bo mnie wkurwiłeś no, co ci będę więcej mówićnie chce mi się z tobą boksować ty znowu mówisz, że ja wchodzę w mafijną metę, a ja mówię "sprawdzam", i wtedy zaczyna się wybiórcze wyciąganie postów Dużysza, który jeszcze nawet nie padł xD ty mówisz, że to grubollo głaska mnie (swoją drogą nawet się nie zastanawiałem, co dokładnie jego reakcja ma znaczyć, bo chuj tam powiedział i czekałem na twoją ripostę, a ty już wiesz, że mnie głaska), a ja mówię, że ty głaskasz grubolla i mam wrażenie, że to ci się nie podoba a ja jestem self conscious w tym momencie, bo widzę, co się tu wyczynia VOLDEMORT ZARZUCA CI MANIPULACJE I TY SIĘ DO TEGO PRZYZNAJESZ?
|
|