|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 16:11:55 GMT 1
ogólnie mój plan jest taki, żeby tu siedzieć, dorzucać swoje trzy grosze i debunkować bzdury, a rozmawiać na poważnie będziemy po linczu na Dużyszu zakładam, że w mordzie raczej nie padnę, bo obecnie jestem kurwa assetem dla mafii tak że wolę mówić rzeczy bogatszy o te dwa kolorki wstępnie zresztą już wypowiedziałem się dzisiaj o wszystkich, może poza Mietkiem, którego muszę przetrawić, bo wkurwił mnie wczoraj na ostro więc mu uniewinnienia nie dam ale no effrtuje ciągle
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 16:13:01 GMT 1
bo mnie wkurwiłeś no, co ci będę więcej mówićnie chce mi się z tobą boksować ty znowu mówisz, że ja wchodzę w mafijną metę, a ja mówię "sprawdzam", i wtedy zaczyna się wybiórcze wyciąganie postów Dużysza, który jeszcze nawet nie padł xD ty mówisz, że to grubollo głaska mnie (swoją drogą nawet się nie zastanawiałem, co dokładnie jego reakcja ma znaczyć, bo chuj tam powiedział i czekałem na twoją ripostę, a ty już wiesz, że mnie głaska), a ja mówię, że ty głaskasz grubolla i mam wrażenie, że to ci się nie podoba a ja jestem self conscious w tym momencie, bo widzę, co się tu wyczynia VOLDEMORT ZARZUCA CI MANIPULACJE I TY SIĘ DO TEGO PRZYZNAJESZ? no tak, a o co chodzi to co on uznaje za "wydźwięk manipulacji emocjonalnej", to po prostu zwykła emocjonalność, a ty się nabierasz na używanie pejoratywnego języka w taki sposób
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 16:13:56 GMT 1
I ponownie pytanie - po co wszystko w wydźwięku manipulacji emocjonalnej, kiedy jest absolutnie zbędna? Nie zastanawia Cię, że ja rozmawiam normalnie, mimo, że mnie jebiesz jak sukę, a Grubollo Cię w międzyczasie, biedaka, głaska po główce? bo mnie wkurwiłeś no, co ci będę więcej mówić nie chce mi się z tobą boksować ty znowu mówisz, że ja wchodzę w mafijną metę, a ja mówię "sprawdzam", i wtedy zaczyna się wybiórcze wyciąganie postów Dużysza, który jeszcze nawet nie padł xD ty mówisz, że to grubollo głaska mnie (swoją drogą nawet się nie zastanawiałem, co dokładnie jego reakcja ma znaczyć, bo chuj tam powiedział i czekałem na twoją ripostę, a ty już wiesz, że mnie głaska), a ja mówię, że ty głaskasz grubolla i mam wrażenie, że to ci się nie podoba a ja jestem self conscious w tym momencie, bo widzę, co się tu wyczynia To chciałbym, żebyś zrozumiał, że siłą rzeczy musisz być rozważany jako mafia. Na gorąco Cię miałem w mafii po linczu, od połowy gry ufam Ci mniej. Za mafię miał Cię Gruboku. O wiele bardziej bym wolał, żebyśmy porozmawiali, tak jak mieliśmy wcześniej i się dogadali, niż jakbyś tą mafią faktycznie był. Natomiast coś, co mnie wewnętrznie boli, jest to, że jesteś kolejną po Grubollo osobą, która robi meltdown z inwektywami po tym, jak zostaje oskarżona o bycie w mafii. W coś muszę wierzyć, a tego nie mam jak ocenić i trochę mnie już męczy, że jestem tak bardzo jebany za to, że próbuję myśleć i się zastanawiam. Więc tym bardziej biorę pod uwagę to, że Ty mnie teraz wyśmiewasz, a nie rozmawiasz w ogóle z Grubollo piszącym Karramba i robiącym Uuuu po Twoim poście. Ja, jako miasto poszedłbym w tamtą stronę, a kogoś, kto mnie wyciąga do gry, bez zagrożenia linczu na mnie, dzień przed następnym bym starał się zrozumieć i porozmawiać. Wylistowałem tylko swoje negatywne, ale też pozytywne interakcje do Grubbrauna, Twojego Starego i Dużysza, jeśli cala trójka jest w mafii, to uważasz, że tak zagrałbym między nimi? Abstrahując od całej reszty mojej gry, którą też uważam za bardzo niewinną. Bo wczoraj to wziąłeś za pewnik, a dzisiaj, taki gracz jak Ty, po tym, jak wczoraj dostał ode mnie i Gruboku ocenę Wróżbita - Winny, zaczął słuchać Misio Kaku, z całym szacunkiem do niego, zamiast wrzucić swoją mapę gry.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 16:20:05 GMT 1
I jeszcze jedno, co do tej pory pominałem. Warmianin oddaje swój pierwszy i jedyny głos w L2 o Sep 28 2024 at 9:59pm czyi na minutę końcem przedłużonego czasu. W L1 nie głosował i miał punkt karny. Ktoś pisał, że to osoba spoza community. Ktoś potwierdzi? Czy to realne, że Volv się do niego dobijał, a on jako miastowy oddał głos w ostatniej minucie przedłużonego linczu spowodowanego awarią forum? Trochę sci-fi, ale jeśli to było celowe zagranie miastowego Konona to jest to najwiekszy miejski troll w historii. Dzisiaj fajny na dzień na poruszanie takich tematów a wszyscy milczą?
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 16:20:20 GMT 1
Kto dzisiaj wydaje się zniechęcony grą?
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 16:20:51 GMT 1
Bo jakbym miał za partnera Warmianina to czułbym meltdown. A widzę tutaj jednego takiego jegomościa.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 16:21:58 GMT 1
bo mnie wkurwiłeś no, co ci będę więcej mówić nie chce mi się z tobą boksować ty znowu mówisz, że ja wchodzę w mafijną metę, a ja mówię "sprawdzam", i wtedy zaczyna się wybiórcze wyciąganie postów Dużysza, który jeszcze nawet nie padł xD ty mówisz, że to grubollo głaska mnie (swoją drogą nawet się nie zastanawiałem, co dokładnie jego reakcja ma znaczyć, bo chuj tam powiedział i czekałem na twoją ripostę, a ty już wiesz, że mnie głaska), a ja mówię, że ty głaskasz grubolla i mam wrażenie, że to ci się nie podoba a ja jestem self conscious w tym momencie, bo widzę, co się tu wyczynia To chciałbym, żebyś zrozumiał, że siłą rzeczy musisz być rozważany jako mafia. Na gorąco Cię miałem w mafii po linczu, od połowy gry ufam Ci mniej. Za mafię miał Cię Gruboku. O wiele bardziej bym wolał, żebyśmy porozmawiali, tak jak mieliśmy wcześniej i się dogadali, niż jakbyś tą mafią faktycznie był. Natomiast coś, co mnie wewnętrznie boli, jest to, że jesteś kolejną po Grubollo osobą, która robi meltdown z inwektywami po tym, jak zostaje oskarżona o bycie w mafii. W coś muszę wierzyć, a tego nie mam jak ocenić i trochę mnie już męczy, że jestem tak bardzo jebany za to, że próbuję myśleć i się zastanawiam. Więc tym bardziej biorę pod uwagę to, że Ty mnie teraz wyśmiewasz, a nie rozmawiasz w ogóle z Grubollo piszącym Karramba i robiącym Uuuu po Twoim poście. Ja, jako miasto poszedłbym w tamtą stronę, a kogoś, kto mnie wyciąga do gry, bez zagrożenia linczu na mnie, dzień przed następnym bym starał się zrozumieć i porozmawiać. Wylistowałem tylko swoje negatywne, ale też pozytywne interakcje do Grubbrauna, Twojego Starego i Dużysza, jeśli cala trójka jest w mafii, to uważasz, że tak zagrałbym między nimi? Abstrahując od całej reszty mojej gry, którą też uważam za bardzo niewinną. Bo wczoraj to wziąłeś za pewnik, a dzisiaj, taki gracz jak Ty, po tym, jak wczoraj dostał ode mnie i Gruboku ocenę Wróżbita - Winny, zaczął słuchać Misio Kaku, z całym szacunkiem do niego, zamiast wrzucić swoją mapę gry. o matko no dobra, po kolei "Za mafię miał Cię Gruboku" - i to jest koronny argument? od kiedy Gruboku zawsze ma rację? Ciebie miał papież, no i co? "jesteś kolejną po Grubollo osobą, która robi meltdown z inwektywami po tym, jak zostaje oskarżona o bycie w mafii" - przecież jak poprosiłeś mnie o przykłady niewinnych rzeczy w temacie, które zrobiłem, to ty wyjebałeś na to jajca i się nawet nie odniosłeś xD chyba że przeoczyłem, to nie wyprowadź z błędu "biorę pod uwagę to, że Ty mnie teraz wyśmiewasz, a nie rozmawiasz w ogóle z Grubollo piszącym Karramba i robiącym Uuuu po Twoim poście" - a co mam mu na to odpowiedzieć xD stary, to były jakieś pierdy, których nawet nie traktuję na serio, zakładam że jakby chciał dodać swoje trzy grosze, a nie zgrywać widownię, to użyłby słownictwa nieco bardziej wyrafinowanego. Rozumiesz? Moim zdaniem ty teraz skupiasz się na jakichś totalnie nieistotnych pierdołach, żeby tylko udowodnić swoją rację "jeśli cala trójka jest w mafii, to uważasz, że tak zagrałbym między nimi?" - nie mam pojęcia, jesteś jednym z najsprawniejszych mafiozów na tym forum i biorę to pod uwagę. W ostatniej gierce złapałem cię tylko dlatego że za bardzo poszedłeś w groteskę własnej gry, a i tak zrobiłem to dopiero przed meczówką "Bo wczoraj to wziąłeś za pewnik" - brałem za pewnik twoją niewinność PRZED informacjami o mordach i wyliczeniach na grubola. Nawet napisałem to od rana w poście - chciałem pisać posta na twoją niewinność, a mi kurwa wyszło, że jednak to będzie na odwrut. Przeczytałeś to chociaż? Miska kaku dlaczego mam teraz za niewinnego i go słucham, też przeczytałem, specjalnie wyjaśniłem ci ZANIM TY wrzuciłeś swoją rozpiskę o grubolach, dlaczego podchodzę do tematu tak, a nie inaczej. Też nie odniosłeś się w żaden sposób Grasz wybiórczo, ignorujesz istotne części moich postów, mam wrażenie, że starasz się wygrać pojedynek erystyczny, a nie poruszać się w obrębie tego, co może doprowadzić cię do prawdy tyle na ten temat
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 16:23:24 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 16:23:24 GMT 1
To ja uważam że gra Grubollo nie jest pierdem, tylko w tym momencie czymś wyrachowanym.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 16:23:57 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 16:23:57 GMT 1
I o czym to świadczy że nie odnoszę się do rozpiski na swój temat?
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 16:23:58 GMT 1
I jeszcze jedno, co do tej pory pominałem. Warmianin oddaje swój pierwszy i jedyny głos w L2 o Sep 28 2024 at 9:59pm czyi na minutę końcem przedłużonego czasu. W L1 nie głosował i miał punkt karny. Ktoś pisał, że to osoba spoza community. Ktoś potwierdzi? Czy to realne, że Volv się do niego dobijał, a on jako miastowy oddał głos w ostatniej minucie przedłużonego linczu spowodowanego awarią forum? Trochę sci-fi, ale jeśli to było celowe zagranie miastowego Konona to jest to najwiekszy miejski troll w historii. Dzisiaj fajny na dzień na poruszanie takich tematów a wszyscy milczą? nie mam pojęcia kto to i zakładam że się nie dowiemy przed końcem gierki Gruambo pisał że SWN ze ślizgu, w ślizgowej tej pierwszej też mega dobrze trzymał kreację do końca ze sporadycznymi wrzutkami merytorycznymi, ale to dalej tylko podejrzenie
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 16:25:45 GMT 1
widzisz, znowu odniosłeś się do 1/3 mojego posta i to w sposób taki, że mógłbyś na połowę swoich pytań znaleźć odpowiedzi w tym, co napisałem wyżej
no to jest chuj nie gra, za przeproszeniem
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 16:26:23 GMT 1
Bo jakbym miał za partnera Warmianina to czułbym meltdown. A widzę tutaj jednego takiego jegomościa. Widzisz tylko jednego jegomościa z meltdownem/zniechęconego?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 16:26:55 GMT 1
I o czym to świadczy że nie odnoszę się do rozpiski na swój temat? że nie szukasz w nim mafii?
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 16:27:02 GMT 1
To ja uważam że gra Grubollo nie jest pierdem, tylko w tym momencie czymś wyrachowanym. w ogóle skoro uważasz, że to było wyrachowane, to dlaczego sam go nie przyciśniesz, tylko robisz zarzut z tego, że ja tego nie zrobiłem xD
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 16:28:20 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 16:28:20 GMT 1
widzisz, znowu odniosłeś się do 1/3 mojego posta i to w sposób taki, że mógłbyś na połowę swoich pytań znaleźć odpowiedzi w tym, co napisałem wyżej no to jest chuj nie gra, za przeproszeniem Ale dlaczego? Przecież wyraziłeś swoją opinię a nie fakty. Będziemy dyskutować na temat subiektywnych odczuć? Nigdy się nie dogadamy. Zanegowałeś wszystko co napisałem, więc nie widzę pola do porozumienia, może znajdę coś dobrego w Tobie, gdy będziemy rozmawiać o innych, natomiast uważam że bezpośrednie porozumienie jest niemożliwe.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 16:28:41 GMT 1
Bo jakbym miał za partnera Warmianina to czułbym meltdown. A widzę tutaj jednego takiego jegomościa. Widzisz tylko jednego jegomościa z meltdownem/zniechęconego? Nie pisałem, że tylko jednego. Mi się na przykład chce dużo mniej niż wczoraj. Ale u jednego widzę to równie mocno.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 16:29:36 GMT 1
Dzisiaj fajny na dzień na poruszanie takich tematów a wszyscy milczą? nie mam pojęcia kto to i zakładam że się nie dowiemy przed końcem gierki Gruambo pisał że SWN ze ślizgu, w ślizgowej tej pierwszej też mega dobrze trzymał kreację do końca ze sporadycznymi wrzutkami merytorycznymi, ale to dalej tylko podejrzenie Ale już chuj z tożsamością. Nie jest dla Ciebie dziwne, że dał głos o 21:59, gdzie za kilkadziesiąt sekund leciałby na harem za nieaktywność?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 16:30:07 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 16:30:07 GMT 1
To ja uważam że gra Grubollo nie jest pierdem, tylko w tym momencie czymś wyrachowanym. w ogóle skoro uważasz, że to było wyrachowane, to dlaczego sam go nie przyciśniesz, tylko robisz zarzut z tego, że ja tego nie zrobiłem xD Bo Ciebie poklepał po pleckach, nie mnie, natomiast ja właśnie zaczynam to robić, czytać twórczość Grubollo od powrotu z meltdownu. No i uważam że zrobiłem dość dużo rzeczy w tej grze, zdecydowanie więcej niż Ty, więc jeśli chciałbym Cię uniewinnić po samym efforcie, to wręcz wskazuje Ci możliwy kierunek jeśli jesteś niewinny. Jeśli masz inny, też zachęcam. Ale już napisałeś, że Ty chcesz grać po uzyskaniu kolorków.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 16:30:25 GMT 1
nie mam pojęcia kto to i zakładam że się nie dowiemy przed końcem gierki Gruambo pisał że SWN ze ślizgu, w ślizgowej tej pierwszej też mega dobrze trzymał kreację do końca ze sporadycznymi wrzutkami merytorycznymi, ale to dalej tylko podejrzenie Ale już chuj z tożsamością. Nie jest dla Ciebie dziwne, że dał głos o 21:59, gdzie za kilkadziesiąt sekund leciałby na harem za nieaktywność? no ale to jest twoim zdaniem argument za winą, czy jej brakiem?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 16:31:01 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 16:31:01 GMT 1
nie mam pojęcia kto to i zakładam że się nie dowiemy przed końcem gierki Gruambo pisał że SWN ze ślizgu, w ślizgowej tej pierwszej też mega dobrze trzymał kreację do końca ze sporadycznymi wrzutkami merytorycznymi, ale to dalej tylko podejrzenie Ale już chuj z tożsamością. Nie jest dla Ciebie dziwne, że dał głos o 21:59, gdzie za kilkadziesiąt sekund leciałby na harem za nieaktywność? Mógłby prędzej to zrobić w mieście niż w mafii, po przypomnieniu Volva, ale według mnie to jest bardzo miękkie i nie wiem czy jest sens wokół tego oscylować.
|
|