|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 16:31:23 GMT 1
No mi też się specjalnie nie chce dziś, też jestem w pracy, ale z domu, nie z biura, więc więcej rozpraszaczy, do tego jakoś nie bawi czytanie jak się napierdalają (chociaż nie powiem, to jak im się zmienia, który akurat jest opanowany i dążący do współpracy jest całkiem zabawne xd). No i Dużysz od wczoraj jest dla mnie do wyjebania, nie zrobił nic, żeby to zmienić, więc tym bardziej
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 16:32:16 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 16:32:16 GMT 1
To zaszczyć nas i napisz swoją mafię, Statua.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 16:34:11 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 16:34:11 GMT 1
Mietek, a co sądzisz o:
Dużysz, Grubollo, Statua/Wróżbita?
Przy czym, jeśli Warmianin jest w mieście i w mieście jest Misio Kaku, to może być dość trudna mafia do zlinczowania biorąc pod uwagę sam układ rozgrywki.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 16:34:40 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 16:34:40 GMT 1
I jeśli ktoś na poważnie rozważa Leppera byłbym wdzięczny za napisanie tego teraz wraz z napisaniem dlaczego.
Lepper, dasz swoją mafię?
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 6, 2024 16:34:50 GMT 1
Szósty Lincz:
Grzegorz Grubraun - MAFIA, Szeregowy MafiozoGrzegorz Grubraun [8] - Adam Dużysz, Mietek Baryła, Misio Kaku, Giuseppe Grubollo, Wróżbita Grubciej, Andrzej Grubbol, Lord Grubdemort, Gruambo Adam Dużysz [1] - Grzegorz Grubraun Wróżbita Grubciej [1] - Potężny Warmianin Andrzej Grubbol [1] - Gruboku Potężny Warmianin [1] - Statua Grubości Temat zamyka się o 21:10 A teraz chciałem się odnieść do śmierci tej. Tego, inaczej go nazwać nie mogę, oszusta. Ja myślał, że ty z Konfederacji, która godnie z Prawem oraz Sprawiedliwością chciała TUSKA przegonić z Polski do Brukselki. Ty mnie na Chrystusa koronował... Ale to twoje koronowanie to warte tyle ile... korony czeskie. A, jak wiecie na pewno, one nic nie wartają do polskiego, silnego ZŁOTEGO. Więc ty chyba nie z Prawa, ty chyba z Platformy, ty chyba za plecami Lecha Kaczyńskiego, u którego spałem i tak dalej, ze Schetyną spiskowałeś. Tak?! Odpowiedz pan. Aaaaaaa, nie odpowiesz pan, bo pan już kwiatki waniasz od korzeni. Ale, powiem wam – nie ufajcie politykom. Bo politycy to jedno wam powiedzą, a drugie wam zrobią. To Prawu oraz Sprawiedliwości możecie jedynie zaufać, bo oni o Polskę walczą. I mi. Ale ja już tutaj takiego jednego drugiego wywąchanego mam, co mi pieska również zabrał, ale przyjdzie kryska na Lapryska, jak ja mówię, bo ja liściki pewne powyciągane mam... Że mój tatko UBekiem był?! Czyś ty do reszty oszalał?! Mam wstać i dokumenty wyciągnąć i pokazać tobie?! Ale jak już wstanę, to tak pokażę tobie, że pod same ślepia podstawię! Tatuś mój jest bardzo, bardzo zasłużony. Walczył o Warszawę, walczył o Polskę, walczył o Boga. Ale nie ma już ojca mego – odszedł. Jak ja mówię – zmienił miejsce zamieszkania. Jest w niebie teraz. I stamtąd patrzy, jak ja kandyduję na prezydenta miasta. Knurze mazurski czy to prawda że twoim dziadkiem był marszałek Józef Piłsudski? Ehhhhhhh... tak. Tak. Ukrywałem to, ukrywałem ten fakt, ale wynaleźliście to, i ja wam tego z całego serca, z całej duszy swojej, gratuluję. MAFIA-MAFIA I pan żeś się nie odniósł potem do tego. Jak Voldemort mściwy miał dwójeczkę, a po chybieniu umykał z niej, tak tutaj podobna strategia przybrana została. Amerykano nagoniony został, a później było tłumaczone? Nie, nie... bo wybory wygrane zostały, wyborcy oszukani, to w dupce ich mieć można swojej. Tak. Dziękuję bardzo.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 16:35:07 GMT 1
Nie wypowiedział się tylko Warmianin, ale w jego przypadku nie ma to znaczenia, więc wychodzę z tym co mam. Nikt nie zauważył na kogo głosowała dwójka zamordowanych? Andrzej Grubbol [1] - Gruboku
Grzegorz Grubraun [8] - Adam Dużysz, Mietek Baryła, Misio Kaku, Giuseppe Grubollo, Wróżbita Grubciej, Andrzej Grubbol, Lord Grubdemort, Gruambo
Robiłem podchody pod to, że ktoś mnie zaatakuje dzisiaj tymi mordami. Nawet zasoftowałem to Misio Kaku z samego rana. Bo mordy idealnie pasują do mnie. Ale nikt się nawet o tym nie zająknął. Chyba się obsrali. DLACZEGO TE MORDY IDEALNIE PASUJĄ DO CIEBIE?
DZIĘKI ZA ODP
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 16:35:11 GMT 1
Dej mi z 20 minut, bo mam zmianę zmiany teraz.
Ale tak wciąż w sumie Dużysz, Mietek i nie wiem, co do ciebie mam mieszane odczucia, Wróżbita mi pasuje, Grubollo to niewiadoma, więc chyba najbardziej Lepper, ale to nieprzemyślane. Więc w sumie nie musisz mi dawać 20 minut jednak
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 16:36:31 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 16:36:31 GMT 1
Giuseppe Grubollo [6] – Misio Kaku, Adam Dużysz, Giuseppe Grubollo, Dobry zły i gruby, Grzegorz Grubraun, Grubol-Papież
Czyli tak: Kaku - pewnie miasto Dużysz - pewnie mafia Grubollo - możliwa mafia DZG - miasto Grubbraun - mafia Grubol - Papież - miasto
Mając na uwadze, że Dużysz pewnie jest Grubolem, a nawet jeśli nie to i tak jest głos Kaku.
To mafia dałaby trzech swoich, licząc Grubollo w Grubollo w momencie jak mógł zlecieć.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 16:36:53 GMT 1
I jeśli ktoś na poważnie rozważa Leppera byłbym wdzięczny za napisanie tego teraz wraz z napisaniem dlaczego. Lepper, dasz swoją mafię? MIETEK - WRÓŻBITA/GRUBOLLO?
MOŻE STATUA JAK MIETEK NIEWINNY
GENERALNIE TA CZWÓRKA
CHCE WIERZYĆ W NIEWINNOŚĆ WARMIANINA I LICZE ŻE DA MI DO TEGO WIĘCEJ PODSTAW, BO JAK JEST W MAFII TO RACZEJ POGRANE MAMY
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 16:37:51 GMT 1
Warmianina nie rozważam, chuj z nim trochę. Jak będzie w mafii, to zwalę na egze
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 16:39:20 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 16:39:20 GMT 1
Statua zrobił wajchę z Papieża przy 6-5 na DZG.
Nie kapitalizowałby Grubollo w mafii?
Bezsensowne zejście moim zdaniem.
Potem są wajchy na Papieża: Lepper, Voldemort, Grurambo.
Jeśli Grubollo jest winny to zwiększa szanse na winę Leppera. Ale możliwe jest całkiem, że to było między dwoma niewinnymi i mafia się ułożyła jak chce.
Tzn. to głosowanie mam na dużą korzyść Grubollo teraz.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 16:44:42 GMT 1
I jeśli ktoś na poważnie rozważa Leppera byłbym wdzięczny za napisanie tego teraz wraz z napisaniem dlaczego. Lepper, dasz swoją mafię? Bo wszyscy go uniewinniają i jeszcze nie wyleciał w mordzie. Niewinność wjebańców może być tłumaczona tylko i wyłącznie winą dwóch innych wjebańców
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 16:46:42 GMT 1
Giuseppe Grubollo [6] – Misio Kaku, Adam Dużysz, Giuseppe Grubollo, Dobry zły i gruby, Grzegorz Grubraun, Grubol-Papież Czyli tak: Kaku - pewnie miasto Dużysz - pewnie mafia Grubollo - możliwa mafia DZG - miasto Grubbraun - mafia Grubol - Papież - miasto Mając na uwadze, że Dużysz pewnie jest Grubolem, a nawet jeśli nie to i tak jest głos Kaku. To mafia dałaby trzech swoich, licząc Grubollo w Grubollo w momencie jak mógł zlecieć. Jaki wniosek z tego masz?
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 6, 2024 16:56:50 GMT 1
Widzę i czytam co tu się wyrabia. I mnie się już wszyściutko układa w jedną układankę. Puzelki rozsypane byli, Vitek trochę bałaganu narobił, aleeee jest wszystko pięknie już ułożone.
Voldemort rzucił na Białystok, na młodzież bandycką zaklęcie IMPERIUS. A jak nie wiecie, co to IMPERIO znaczy... to znaczy, że umysłami zaczął kierować innych. Sprawiedliwy czy niesprawiedliwy, to nieważne, jak Imperio rzucone na tobie, to się możesz przeżegnać tylko... Ale tylko jak zaklęcie rzucający wierzący jest. Bo jak niewierzący, to się nawet nie przeżegnasz się. I młodzież głupiutka białostoczańska pewnie sobie teraz myśli – a! Pokierował nas na ŁOTRA Brauna. No może i pokierował, ale jakby nie pokierował, to wiadomo by było co z nim samym by było... Bo Voldemort nie ma przyjaciół, mieć nie chce. On, dla własnego zysku, to każdego ze swoich śmierciożerców pod kółeczka rzuciłby. I czytam, że czarodzieja swojego, jasowidzącego, na potem odstawia, że ty mi tu czarodzieju demagogowy przewiduj, ale jak przyjdzie WYBRANIEC WARMIAŃSKI, to ciebie też pod kółeczka rzucę.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 16:57:13 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 16:57:13 GMT 1
widzisz, znowu odniosłeś się do 1/3 mojego posta i to w sposób taki, że mógłbyś na połowę swoich pytań znaleźć odpowiedzi w tym, co napisałem wyżej no to jest chuj nie gra, za przeproszeniem Ale dlaczego? Przecież wyraziłeś swoją opinię a nie fakty. Będziemy dyskutować na temat subiektywnych odczuć? Nigdy się nie dogadamy. Zanegowałeś wszystko co napisałem, więc nie widzę pola do porozumienia, może znajdę coś dobrego w Tobie, gdy będziemy rozmawiać o innych, natomiast uważam że bezpośrednie porozumienie jest niemożliwe. To że odnosisz się wybiórczo do moich postów to fakty, nie opinia. I o czym to świadczy że nie odnoszę się do rozpiski na swój temat? Nigdy mi nie odpowiedziałeś na to, zamiast tego stwierdziłeś że wyrażam opinię, nie fakty i pora na csa No i gituwa
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:00:26 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 6, 2024 17:00:26 GMT 1
Lincz na Grubollo to był jednak majstersztyk
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:01:26 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 17:01:26 GMT 1
Giuseppe Grubollo [6] – Misio Kaku, Adam Dużysz, Giuseppe Grubollo, Dobry zły i gruby, Grzegorz Grubraun, Grubol-Papież Czyli tak: Kaku - pewnie miasto Dużysz - pewnie mafia Grubollo - możliwa mafia DZG - miasto Grubbraun - mafia Grubol - Papież - miasto Mając na uwadze, że Dużysz pewnie jest Grubolem, a nawet jeśli nie to i tak jest głos Kaku. To mafia dałaby trzech swoich, licząc Grubollo w Grubollo w momencie jak mógł zlecieć. Jaki wniosek z tego masz? Napisałem post niżej. Zaraz zacznę wierzyć, że grasz tak specjalnie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:03:08 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 17:03:08 GMT 1
I jeśli ktoś na poważnie rozważa Leppera byłbym wdzięczny za napisanie tego teraz wraz z napisaniem dlaczego. Lepper, dasz swoją mafię? Bo wszyscy go uniewinniają i jeszcze nie wyleciał w mordzie. Niewinność wjebańców może być tłumaczona tylko i wyłącznie winą dwóch innych wjebańców Może być tłumaczona kilkoma innymi kwestiami, tę która podnosisz wypisywałem bodajże wczoraj, albo przedwczoraj. Natomiast spłycanie w ten sposób jest mocno ograniczone.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 17:03:13 GMT 1
Nie wypowiedział się tylko Warmianin, ale w jego przypadku nie ma to znaczenia, więc wychodzę z tym co mam. Nikt nie zauważył na kogo głosowała dwójka zamordowanych? PYTAŁEM CZY ROBISZ PODCHODY PODE MNIE WSKAZUJĄC ŻE ZAMORDOWANE ZOSTAŁY DWIE OSOBY KTÓRE ZACZĘŁY MNIE POD KONIEC WCZORAJSZEGO DNIA ATAKOWAĆ Robiłem podchody pod to, że ktoś mnie zaatakuje dzisiaj tymi mordami. Nawet zasoftowałem to Misio Kaku z samego rana. Bo mordy idealnie pasują do mnie. Ale nikt się nawet o tym nie zająknął. Chyba się obsrali. PODEJRZEWAM ŻE MIETEK TUTAJ KŁAMIE WSZYSTKO ODNOSI SIĘ DO TEGO POSTA Z POCZĄTKU DNIA: Misio Kaku. Czy zauważyłeś jedną łączącą rzecz Gruboku i Gruambo, którzy zostali zamordowani? Jeśli tak, to na razie zachowaj ją dla siebie. Bo ja czuję, że ktoś tu z czymś w ciągu dnia wyskoczy. I wtedy przypomnę Ci tego posta. Ten ktoś będzie mafią, a ja go wtedy skontruję. Mam nadzieję, że mogę Tobie zaufać i to potem wyciągniesz, jeśli ten ktoś mnie zaatakuje. UWAŻAM ŻE RZECZĄ KTÓRA ŁĄCZY GRUBOKU I GRURAMBO JEST TO, ŻE PRZED KOŃCEM WCZORAJSZEGO DNIA ZACZĘLI NA MNIE NADAWAĆ. I MIETEK PLANOWAŁ WYKORZYSTAĆ TO ŻEBY WE MNIE UDERZYĆ. ALE JA GO PRZECHYTRZYŁEM, ZAUWAŻYŁEM TEN PLAN WCZEŚNIEJ I DOKONAŁEM UDERZENIA WYPRZEDZAJĄCEGO MOIM WALLPOSTEM. MIETEK ZOBACZYŁ TO I POSTANOWIŁ ZMIENIĆ TAKTYKE - STĄD KŁAMSTWO, ŻE TE MORDY WSKAZUJĄ NA NIEGO
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:05:18 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 17:05:18 GMT 1
To przeczytaj co pisałem o plejsie Braun - Mietek i napisz co sądzisz o możliwości takiego zagrania.
Moment, jak kładli łeb pod topór wet za wet.
|
|