|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:06:56 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 17:06:56 GMT 1
Czy jest w grze osoba, która ma Mietka za niewinnego w tym momencie?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 17:07:15 GMT 1
UWAŻAM ŻE RZECZĄ KTÓRA ŁĄCZY GRUBOKU I GRURAMBO JEST TO, ŻE PRZED KOŃCEM WCZORAJSZEGO DNIA ZACZĘLI NA MNIE NADAWAĆ. I MIETEK PLANOWAŁ WYKORZYSTAĆ TO ŻEBY WE MNIE UDERZYĆ. ALE JA GO PRZECHYTRZYŁEM, ZAUWAŻYŁEM TEN PLAN WCZEŚNIEJ I DOKONAŁEM UDERZENIA WYPRZEDZAJĄCEGO MOIM WALLPOSTEM. MIETEK ZOBACZYŁ TO I POSTANOWIŁ ZMIENIĆ TAKTYKE - STĄD KŁAMSTWO, ŻE TE MORDY WSKAZUJĄ NA NIEGO Zauważyłeś plan zamordowania Gruboku i Gruambo zanim się ten mord jeszcze wydarzył?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:08:34 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 6, 2024 17:08:34 GMT 1
Czy jest w grze osoba, która ma Mietka za niewinnego w tym momencie? Ja go w żadnym wypadku jeszcze nie skreślam
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:08:42 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 17:08:42 GMT 1
Andrzej Grubbol [1] - Gruboku
Grzegorz Grubraun [8] - Adam Dużysz, Mietek Baryła, Misio Kaku, Giuseppe Grubollo, Wróżbita Grubciej, Andrzej Grubbol, Lord Grubdemort, Gruambo
DLACZEGO TE MORDY IDEALNIE PASUJĄ DO CIEBIE?
DZIĘKI ZA ODP
Patrzyłes w lincz nr 5? Po to robiłem kolorowankę, żeby to było widać.
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 6, 2024 17:10:12 GMT 1
Czy jest w grze osoba, która ma Mietka za niewinnego w tym momencie? Ja go w żadnym wypadku jeszcze nie skreślam I nie skreślaj go pan... Tak jak on mnie nie skreślił, i pan mnie nie skreślił, i ja was skreślać nie zamierzam. Bo wy rozumne, wy chcecie zrozumieć, co w liścikach swoich piszę, słów moich nie przekręcacie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:11:13 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 17:11:13 GMT 1
Mietek, a co sądzisz o: Dużysz, Grubollo, Statua/Wróżbita? Przy czym, jeśli Warmianin jest w mieście i w mieście jest Misio Kaku, to może być dość trudna mafia do zlinczowania biorąc pod uwagę sam układ rozgrywki. No na ten moment mi siedzi Grubollo w mafii. Ale to bez konkretnej analizy
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 17:12:53 GMT 1
To przeczytaj co pisałem o plejsie Braun - Mietek i napisz co sądzisz o możliwości takiego zagrania. Moment, jak kładli łeb pod topór wet za wet. TO POTEM UWAŻAM ŻE RZECZĄ KTÓRA ŁĄCZY GRUBOKU I GRURAMBO JEST TO, ŻE PRZED KOŃCEM WCZORAJSZEGO DNIA ZACZĘLI NA MNIE NADAWAĆ. I MIETEK PLANOWAŁ WYKORZYSTAĆ TO ŻEBY WE MNIE UDERZYĆ. ALE JA GO PRZECHYTRZYŁEM, ZAUWAŻYŁEM TEN PLAN WCZEŚNIEJ I DOKONAŁEM UDERZENIA WYPRZEDZAJĄCEGO MOIM WALLPOSTEM. MIETEK ZOBACZYŁ TO I POSTANOWIŁ ZMIENIĆ TAKTYKE - STĄD KŁAMSTWO, ŻE TE MORDY WSKAZUJĄ NA NIEGO Zauważyłeś plan zamordowania Gruboku i Gruambo zanim się ten mord jeszcze wydarzył? SPRAWDZIŁEM MORDY, NADROBIŁEM TEMAT PRZEDLINCZEM GDZIE JEDEN I DRUGI ZACZĘLI MNIE ATAKOWAĆ, ZOBACZYŁEM TEN POST Misio Kaku. Czy zauważyłeś jedną łączącą rzecz Gruboku i Gruambo, którzy zostali zamordowani? Jeśli tak, to na razie zachowaj ją dla siebie. Bo ja czuję, że ktoś tu z czymś w ciągu dnia wyskoczy. I wtedy przypomnę Ci tego posta. Ten ktoś będzie mafią, a ja go wtedy skontruję. Mam nadzieję, że mogę Tobie zaufać i to potem wyciągniesz, jeśli ten ktoś mnie zaatakuje. Misio Kaku proszę odpowiedz czy wiesz co mogę mieć na myśli. Odpisz tylko "Tak" lub "Nie". I POMYŚLAŁEM ŻE COŚ KNUJE
KURWA WY NIE CZYTACIE MOICH POSTÓW xd ŻEBYM CHOCIAŻ PISAŁ WYPRACOWANIA JAK NIEKTÓRZY TUTAJ
ALE JA ZAWSZE DAJE PROSTO I CZYTELNIE
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:13:33 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 17:13:33 GMT 1
Nie wypowiedział się tylko Warmianin, ale w jego przypadku nie ma to znaczenia, więc wychodzę z tym co mam. Nikt nie zauważył na kogo głosowała dwójka zamordowanych? Robiłem podchody pod to, że ktoś mnie zaatakuje dzisiaj tymi mordami. Nawet zasoftowałem to Misio Kaku z samego rana. Bo mordy idealnie pasują do mnie. Ale nikt się nawet o tym nie zająknął. Chyba się obsrali. PODEJRZEWAM ŻE MIETEK TUTAJ KŁAMIE WSZYSTKO ODNOSI SIĘ DO TEGO POSTA Z POCZĄTKU DNIA: Misio Kaku. Czy zauważyłeś jedną łączącą rzecz Gruboku i Gruambo, którzy zostali zamordowani? Jeśli tak, to na razie zachowaj ją dla siebie. Bo ja czuję, że ktoś tu z czymś w ciągu dnia wyskoczy. I wtedy przypomnę Ci tego posta. Ten ktoś będzie mafią, a ja go wtedy skontruję. Mam nadzieję, że mogę Tobie zaufać i to potem wyciągniesz, jeśli ten ktoś mnie zaatakuje. UWAŻAM ŻE RZECZĄ KTÓRA ŁĄCZY GRUBOKU I GRURAMBO JEST TO, ŻE PRZED KOŃCEM WCZORAJSZEGO DNIA ZACZĘLI NA MNIE NADAWAĆ. I MIETEK PLANOWAŁ WYKORZYSTAĆ TO ŻEBY WE MNIE UDERZYĆ. ALE JA GO PRZECHYTRZYŁEM, ZAUWAŻYŁEM TEN PLAN WCZEŚNIEJ I DOKONAŁEM UDERZENIA WYPRZEDZAJĄCEGO MOIM WALLPOSTEM. MIETEK ZOBACZYŁ TO I POSTANOWIŁ ZMIENIĆ TAKTYKE - STĄD KŁAMSTWO, ŻE TE MORDY WSKAZUJĄ NA NIEGO Jestes albo idiota albo slepcem albo mafiakiem Przeciez jak byk widac ze obaj glosowali na mnie w L5.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:14:09 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 17:14:09 GMT 1
To przeczytaj co pisałem o plejsie Braun - Mietek i napisz co sądzisz o możliwości takiego zagrania. Moment, jak kładli łeb pod topór wet za wet. Ja lba nie kladlem. Nadinterpretujesz moje slowa.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 17:16:22 GMT 1
Pozostała dwójka mafiozów będzie grała na rozparowanie. Albo już gra... A tak swoją drogą, to Bambaryła i Lepper głosowali tak samo w czterech z pierwszych pięciu linczów. PRZYPADEK?
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 6, 2024 17:17:43 GMT 1
PODEJRZEWAM ŻE MIETEK TUTAJ KŁAMIE WSZYSTKO ODNOSI SIĘ DO TEGO POSTA Z POCZĄTKU DNIA: UWAŻAM ŻE RZECZĄ KTÓRA ŁĄCZY GRUBOKU I GRURAMBO JEST TO, ŻE PRZED KOŃCEM WCZORAJSZEGO DNIA ZACZĘLI NA MNIE NADAWAĆ. I MIETEK PLANOWAŁ WYKORZYSTAĆ TO ŻEBY WE MNIE UDERZYĆ. ALE JA GO PRZECHYTRZYŁEM, ZAUWAŻYŁEM TEN PLAN WCZEŚNIEJ I DOKONAŁEM UDERZENIA WYPRZEDZAJĄCEGO MOIM WALLPOSTEM. MIETEK ZOBACZYŁ TO I POSTANOWIŁ ZMIENIĆ TAKTYKE - STĄD KŁAMSTWO, ŻE TE MORDY WSKAZUJĄ NA NIEGO Jestes albo idiota albo slepcem albo mafiakiem Przeciez jak byk widac ze obaj glosowali na mnie w L5. Panie Mietku, bo to polityk, sam pan widzi jaki... Ja już go wywąchałem. Razem z Voldemortem oraz Wróżbitą. To banda zbójecka będzie. I przewiduję karę surową dla nich. 25 lat albo 250 zł kary.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:17:52 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 17:17:52 GMT 1
PYTAŁEM CZY ROBISZ PODCHODY PODE MNIE WSKAZUJĄC ŻE ZAMORDOWANE ZOSTAŁY DWIE OSOBY KTÓRE ZACZĘŁY MNIE POD KONIEC WCZORAJSZEGO DNIA ATAKOWAĆ Robiłem podchody pod to, że ktoś mnie zaatakuje dzisiaj tymi mordami. Nawet zasoftowałem to Misio Kaku z samego rana. Bo mordy idealnie pasują do mnie. Ale nikt się nawet o tym nie zająknął. Chyba się obsrali. A Mietek w ogóle Dlaczego akurat Kaku miałby to wiedzieć?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:18:19 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 17:18:19 GMT 1
Panie Krzysztofie, ja wiedziałem, że z Pana to uczciwy człowiek jest.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:19:15 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 17:19:15 GMT 1
Robiłem podchody pod to, że ktoś mnie zaatakuje dzisiaj tymi mordami. Nawet zasoftowałem to Misio Kaku z samego rana. Bo mordy idealnie pasują do mnie. Ale nikt się nawet o tym nie zająknął. Chyba się obsrali. A Mietek w ogóle Dlaczego akurat Kaku miałby to wiedzieć? Bo to był mój najmocniejszy miejski odczyt z obecnych w tamtym momencie.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 17:20:36 GMT 1
Pozostała dwójka mafiozów będzie grała na rozparowanie. Albo już gra... A tak swoją drogą, to Bambaryła i Lepper głosowali tak samo w czterech z pierwszych pięciu linczów. PRZYPADEK? Akurat to ich rozparowuje faktycznie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:20:48 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 17:20:48 GMT 1
Moja gra jest transparentna.
Jak macie coś do mnie to cytujcie i piszcze jasno i wyraźnie.
A nie jak Lepper że kurwa nie ogarnia że Gruboku i Gruambo we dwójkę we mnie głosowali w L5 i potem tym spamuje z retoryką że coś knuję.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 17:22:08 GMT 1
Jestes albo idiota albo slepcem albo mafiakiem Przeciez jak byk widac ze obaj glosowali na mnie w L5. Panie Mietku, bo to polityk, sam pan widzi jaki... Ja już go wywąchałem. Razem z Voldemortem oraz Wróżbitą. To banda zbójecka będzie. I przewiduję karę surową dla nich. 25 lat albo 250 zł kary. No to mamy taką samą trójkę. Trzy osoby na trzy próby, brzmi jak zwycięska kolejka
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:22:12 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 17:22:12 GMT 1
A Mietek w ogóle Dlaczego akurat Kaku miałby to wiedzieć? Bo to był mój najmocniejszy miejski odczyt z obecnych w tamtym momencie. Ale co ma miejskość do znajomości twojej gry? Dla mnie to brzmi jak coś, co może wyłapać twój dobry ziomek, ktoś kto zna twoją metę, a nie miejski odczyt
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 17:23:58 GMT 1
Bo wszyscy go uniewinniają i jeszcze nie wyleciał w mordzie. Niewinność wjebańców może być tłumaczona tylko i wyłącznie winą dwóch innych wjebańców Może być tłumaczona kilkoma innymi kwestiami, tę która podnosisz wypisywałem bodajże wczoraj, albo przedwczoraj. Natomiast spłycanie w ten sposób jest mocno ograniczone. Może to i płytkie, ale rozkminy mają nie być głębokie tylko trafne
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 17:24:34 GMT 1
Pozostała dwójka mafiozów będzie grała na rozparowanie. Albo już gra... A tak swoją drogą, to Bambaryła i Lepper głosowali tak samo w czterech z pierwszych pięciu linczów. PRZYPADEK? Akurat to ich rozparowuje faktycznie E tam. W dwóch z tych linczów Mietek tłumaczył, że nie wie, czemu tak zagłosował. Poza tym, jeśli jeden z nich jest w mafii, to drugi głosował w 80% jak mafiozo. Prosta statystyka
|
|