|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:25:19 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 17:25:19 GMT 1
Bo to był mój najmocniejszy miejski odczyt z obecnych w tamtym momencie. Ale co ma miejskość do znajomości twojej gry? Dla mnie to brzmi jak coś, co może wyłapać twój dobry ziomek, ktoś kto zna twoją metę, a nie miejski odczyt Kurwa mać. Patrzysz se lincz do tyłu na kogo głosowali zamordowani i masz jak byk info, że obaj dali we mnie. I ja sobie uprzedzam ruchy mafii, angażująć w to kogoś kogo mam za mafię. Ale muszę to jakoś przemycić, żeby nie było zbyt oczywiste.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 17:25:26 GMT 1
Wróżbita to Kshaq?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 17:25:29 GMT 1
PODEJRZEWAM ŻE MIETEK TUTAJ KŁAMIE WSZYSTKO ODNOSI SIĘ DO TEGO POSTA Z POCZĄTKU DNIA: UWAŻAM ŻE RZECZĄ KTÓRA ŁĄCZY GRUBOKU I GRURAMBO JEST TO, ŻE PRZED KOŃCEM WCZORAJSZEGO DNIA ZACZĘLI NA MNIE NADAWAĆ. I MIETEK PLANOWAŁ WYKORZYSTAĆ TO ŻEBY WE MNIE UDERZYĆ. ALE JA GO PRZECHYTRZYŁEM, ZAUWAŻYŁEM TEN PLAN WCZEŚNIEJ I DOKONAŁEM UDERZENIA WYPRZEDZAJĄCEGO MOIM WALLPOSTEM. MIETEK ZOBACZYŁ TO I POSTANOWIŁ ZMIENIĆ TAKTYKE - STĄD KŁAMSTWO, ŻE TE MORDY WSKAZUJĄ NA NIEGO Jestes albo idiota albo slepcem albo mafiakiem Przeciez jak byk widac ze obaj glosowali na mnie w L5. Moja gra jest transparentna. Jak macie coś do mnie to cytujcie i piszcze jasno i wyraźnie. A nie jak Lepper że kurwa nie ogarnia że Gruboku i Gruambo we dwójkę we mnie głosowali w L5 i potem tym spamuje z retoryką że coś knuję. NO GŁOSOWALI W D5 A MNIE W D6 CISNELI I KTÓRY READY JEST AKTUALNIEJSZY? MASZ 3X MVP W MAFII
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:27:41 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 17:27:41 GMT 1
Ja mam wrażenie, że Grubdemort tutaj rzucił mój temat a Lepper z Wróżbitą stosują jakieś podwójne standardy, żeby mi dojebać gdzie wyjaśniam wszystko czarno na białym.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 17:27:46 GMT 1
I CZEMU DOPIERO TERAZ SIĘ DO TEGO ODNOSISZ JAK KTOŚ POZA MNĄ PRZECZYTAŁ MÓJ POST
A MÓJ WALLPOST ZIGNOROWAŁŚ!?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:28:33 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 17:28:33 GMT 1
Myślałem że to oczywiste dla wszystkich
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:29:08 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 17:29:08 GMT 1
Jestes albo idiota albo slepcem albo mafiakiem Przeciez jak byk widac ze obaj glosowali na mnie w L5. Moja gra jest transparentna. Jak macie coś do mnie to cytujcie i piszcze jasno i wyraźnie. A nie jak Lepper że kurwa nie ogarnia że Gruboku i Gruambo we dwójkę we mnie głosowali w L5 i potem tym spamuje z retoryką że coś knuję. NO GŁOSOWALI W D5 A MNIE W D6 CISNELI I KTÓRY READY JEST AKTUALNIEJSZY? MASZ 3X MVP W MAFII kurwa mac Przypierdalasz sie o cos Ja wyjasniam swoj punkt myslenia A ty teraz zakrzykuj ze oni sie donciebie zaczeli dopierdalac i wszyscy to maja w glowie
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 6, 2024 17:29:17 GMT 1
Panie Krzysztofie, ja wiedziałem, że z Pana to uczciwy człowiek jest. Dziękuję Panu. Panie Mietku, bo to polityk, sam pan widzi jaki... Ja już go wywąchałem. Razem z Voldemortem oraz Wróżbitą. To banda zbójecka będzie. I przewiduję karę surową dla nich. 25 lat albo 250 zł kary. No to mamy taką samą trójkę. Trzy osoby na trzy próby, brzmi jak zwycięska kolejka I Panu dziękuję. To mój komitet wyborczy będzie. Komitywa. Z panem Czeczetkowiczem się musicie się zapoznać, ja wam telefon do niego dam, i będziemy razem działać i tak dalej. A ja liściki dalsze piszę.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:30:07 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 17:30:07 GMT 1
Ale co ma miejskość do znajomości twojej gry? Dla mnie to brzmi jak coś, co może wyłapać twój dobry ziomek, ktoś kto zna twoją metę, a nie miejski odczyt Kurwa mać. Patrzysz se lincz do tyłu na kogo głosowali zamordowani i masz jak byk info, że obaj dali we mnie. I ja sobie uprzedzam ruchy mafii, angażująć w to kogoś kogo mam za mafię. Ale muszę to jakoś przemycić, żeby nie było zbyt oczywiste. A kurwa dobra, przekombinowałem xD Ale i tak naciągane imo 🤷🏼♂️
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:30:25 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 17:30:25 GMT 1
I CZEMU DOPIERO TERAZ SIĘ DO TEGO ODNOSISZ JAK KTOŚ POZA MNĄ PRZECZYTAŁ MÓJ POST A MÓJ WALLPOST ZIGNOROWAŁŚ!? Bo nie czytam takiego gowna gdzie musze posieecic w chuj czasu, zeby z tego wyniesci cos co bym wyniosl po przeczytaniu deoch slow. Ile razy ci pisalem zebys wyroznil ten fragment o ktory mnie wypytywales?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:30:50 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 17:30:50 GMT 1
Kurwa mać. Patrzysz se lincz do tyłu na kogo głosowali zamordowani i masz jak byk info, że obaj dali we mnie. I ja sobie uprzedzam ruchy mafii, angażująć w to kogoś kogo mam za mafię. Ale muszę to jakoś przemycić, żeby nie było zbyt oczywiste. A kurwa dobra, przekombinowałem xD Ale i tak naciągane imo 🤷🏼♂️ I dlatego ja jestem Twoim szefem a nie Ty moim
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:32:32 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 17:32:32 GMT 1
Ja mam wrażenie, że Grubdemort tutaj rzucił mój temat a Lepper z Wróżbitą stosują jakieś podwójne standardy, żeby mi dojebać gdzie wyjaśniam wszystko czarno na białym. Ehh Ja jutro się nie będę bronił chłopaki, oddam głos na siebie, typy podam i tyle Bo nie wierzę że wszyscy jesteście w mafii, ale ty np mietek jeżeli jesteś w mieście to już w taki confbias się wpędzasz że to walka z wiatrakami
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 17:32:35 GMT 1
Kurwaaa, jebana mafia mnie zostawia do meczówki
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 17:34:25 GMT 1
Nikt mnie nie ciśnie, nie zaczepia nawet, jak ktoś porusza mój temat, to tak mimochodem, co najwyżej se mnie wrzuci do mafijnej trójki na drugim/trzecim miejscu albo jako alternatywę
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 17:35:27 GMT 1
Ja mam wrażenie, że Grubdemort tutaj rzucił mój temat a Lepper z Wróżbitą stosują jakieś podwójne standardy, żeby mi dojebać gdzie wyjaśniam wszystko czarno na białym. Ehh Ja jutro się nie będę bronił chłopaki, oddam głos na siebie, typy podam i tyle Bo nie wierzę że wszyscy jesteście w mafii, ale ty np mietek jeżeli jesteś w mieście to już w taki confbias się wpędzasz że to walka z wiatrakami JUŻ BYŁ TAKI JEDEN CO GŁOS NA SIEBIE ODDAWAŁ JAK ODDASZ NA SIEBIE TO JA DOŁOŻE
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 17:35:46 GMT 1
Wcale bym się nie zdziwił, jakby ktoś na mafijnym napisał, że żeby uniknąć podejrzeń z mojej strony wystarczy mnie uniewinniać xD
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:36:27 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 17:36:27 GMT 1
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 17:37:29 GMT 1
JAJA SOBIE ZE MNIE ROBISZ? PRZECZYTAJ MOJE POSTY I JA CIE IGNORUJE
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:37:34 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 17:37:34 GMT 1
Wcale bym się nie zdziwił, jakby ktoś na mafijnym napisał, że żeby uniknąć podejrzeń z mojej strony wystarczy mnie uniewinniać xD Czemu grasz pastisz Mietka?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:37:47 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 17:37:47 GMT 1
Wcale bym się nie zdziwił, jakby ktoś na mafijnym napisał, że żeby uniknąć podejrzeń z mojej strony wystarczy mnie uniewinniać xD Czemu grasz pastisz Mietka? Za ktory nota bene sie do mnie dojebales xd
|
|