|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 17:38:02 GMT 1
Nie rozumiem pytania
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:38:33 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 17:38:33 GMT 1
Ehh Ja jutro się nie będę bronił chłopaki, oddam głos na siebie, typy podam i tyle Bo nie wierzę że wszyscy jesteście w mafii, ale ty np mietek jeżeli jesteś w mieście to już w taki confbias się wpędzasz że to walka z wiatrakami JUŻ BYŁ TAKI JEDEN CO GŁOS NA SIEBIE ODDAWAŁ JAK ODDASZ NA SIEBIE TO JA DOŁOŻE
No i przecież o to mi chodzi xD nie chce mi się z wami pierdolić w meczowce a może jak zobaczycie zielony kolorek to uwierzycie w czystość intencji Tak że się nie krępuj
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 17:38:49 GMT 1
No ale Braun mnie uniewinniał, Dużysz mnie uniewinniał, Twój Stary też, to człowiek zaczyna się zastanawiać
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:39:10 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 17:39:10 GMT 1
Ja mam wrażenie, że Grubdemort tutaj rzucił mój temat a Lepper z Wróżbitą stosują jakieś podwójne standardy, żeby mi dojebać gdzie wyjaśniam wszystko czarno na białym. Ciekawe to jest. Rzuciłem to pytanie w odpowiedzi na to co się już pojawiło w temacie, bo byłeś w każdej trójce osób o które zapytałem. I teraz tak - ostatni mafiozo ni chuja nie mógłby Cię bronić jeśli jesteście w mafii. Ale nadzwyczajna zgodność co do Twojej mafijności też by była dla mnie alarmująca bo ja w ogóle nie mam takiej pewności. W tym wszystkim najlepiej wyszedł Grubollo, który Cię nie skreśla. Ale pomylenie skutku z przyczyną w powyższym poście mnie zastanawia.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 17:39:24 GMT 1
Nie wypowiedział się tylko Warmianin, ale w jego przypadku nie ma to znaczenia, więc wychodzę z tym co mam. Nikt nie zauważył na kogo głosowała dwójka zamordowanych? Robiłem podchody pod to, że ktoś mnie zaatakuje dzisiaj tymi mordami. Nawet zasoftowałem to Misio Kaku z samego rana. Bo mordy idealnie pasują do mnie. Ale nikt się nawet o tym nie zająknął. Chyba się obsrali. PODEJRZEWAM ŻE MIETEK TUTAJ KŁAMIE WSZYSTKO ODNOSI SIĘ DO TEGO POSTA Z POCZĄTKU DNIA: Misio Kaku. Czy zauważyłeś jedną łączącą rzecz Gruboku i Gruambo, którzy zostali zamordowani? Jeśli tak, to na razie zachowaj ją dla siebie. Bo ja czuję, że ktoś tu z czymś w ciągu dnia wyskoczy. I wtedy przypomnę Ci tego posta. Ten ktoś będzie mafią, a ja go wtedy skontruję. Mam nadzieję, że mogę Tobie zaufać i to potem wyciągniesz, jeśli ten ktoś mnie zaatakuje. UWAŻAM ŻE RZECZĄ KTÓRA ŁĄCZY GRUBOKU I GRURAMBO JEST TO, ŻE PRZED KOŃCEM WCZORAJSZEGO DNIA ZACZĘLI NA MNIE NADAWAĆ. I MIETEK PLANOWAŁ WYKORZYSTAĆ TO ŻEBY WE MNIE UDERZYĆ. ALE JA GO PRZECHYTRZYŁEM, ZAUWAŻYŁEM TEN PLAN WCZEŚNIEJ I DOKONAŁEM UDERZENIA WYPRZEDZAJĄCEGO MOIM WALLPOSTEM. MIETEK ZOBACZYŁ TO I POSTANOWIŁ ZMIENIĆ TAKTYKE - STĄD KŁAMSTWO, ŻE TE MORDY WSKAZUJĄ NA NIEGO
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:42:02 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 17:42:02 GMT 1
Nie wypowiedział się tylko Warmianin, ale w jego przypadku nie ma to znaczenia, więc wychodzę z tym co mam. Nikt nie zauważył na kogo głosowała dwójka zamordowanych? Robiłem podchody pod to, że ktoś mnie zaatakuje dzisiaj tymi mordami. Nawet zasoftowałem to Misio Kaku z samego rana. Bo mordy idealnie pasują do mnie. Ale nikt się nawet o tym nie zająknął. Chyba się obsrali. PODEJRZEWAM ŻE MIETEK TUTAJ KŁAMIE WSZYSTKO ODNOSI SIĘ DO TEGO POSTA Z POCZĄTKU DNIA: Misio Kaku. Czy zauważyłeś jedną łączącą rzecz Gruboku i Gruambo, którzy zostali zamordowani? Jeśli tak, to na razie zachowaj ją dla siebie. Bo ja czuję, że ktoś tu z czymś w ciągu dnia wyskoczy. I wtedy przypomnę Ci tego posta. Ten ktoś będzie mafią, a ja go wtedy skontruję. Mam nadzieję, że mogę Tobie zaufać i to potem wyciągniesz, jeśli ten ktoś mnie zaatakuje. UWAŻAM ŻE RZECZĄ KTÓRA ŁĄCZY GRUBOKU I GRURAMBO JEST TO, ŻE PRZED KOŃCEM WCZORAJSZEGO DNIA ZACZĘLI NA MNIE NADAWAĆ. I MIETEK PLANOWAŁ WYKORZYSTAĆ TO ŻEBY WE MNIE UDERZYĆ. ALE JA GO PRZECHYTRZYŁEM, ZAUWAŻYŁEM TEN PLAN WCZEŚNIEJ I DOKONAŁEM UDERZENIA WYPRZEDZAJĄCEGO MOIM WALLPOSTEM. MIETEK ZOBACZYŁ TO I POSTANOWIŁ ZMIENIĆ TAKTYKE - STĄD KŁAMSTWO, ŻE TE MORDY WSKAZUJĄ NA NIEGOAndrzej chcesz w ryja dostac?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 17:42:55 GMT 1
No ale Braun mnie uniewinniał, Dużysz mnie uniewinniał, Twój Stary też, to człowiek zaczyna się zastanawiać No bo ty niewinny jesteś XD
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 17:43:25 GMT 1
A FAKTYCZNIE, NIE ZWRÓCIŁEM UWAGI ŻE PRÓCZ LEPPERA TAM TEŻ SIĘ MIETEK POJAWIA
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 17:43:41 GMT 1
NO TO KTOŚ CHCE NAS WROBIĆ?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:45:33 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 17:45:33 GMT 1
Podejrzewanie mnie zakonczyloby sie na uczciwym przeanalizowaniu mojego progresu mysli na Grubraunie i przeslankach jakimi sie kierowalem gdy mi wjechal na serce. To bylo w czwartek kolo 18. Mozecie se poczytac.
Jak po ogarnieciu tego uznacie ze to jest do odegrania to dzieki za wiare w mojej mozliwosci i klade leb pod topor jutro jesli Duzysz jest w mafii.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 17:45:37 GMT 1
No ale Braun mnie uniewinniał, Dużysz mnie uniewinniał, Twój Stary też, to człowiek zaczyna się zastanawiać No bo ty niewinny jesteś XD No nad swoim kolorem się nie zastanawiam
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:46:25 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 17:46:25 GMT 1
A jak Duzysz w mafii to tam tez mocno go grzalem i vice versanw pewnym momencie. Ja tam go chyba jako jedyny odpalilem na emocjach.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 17:46:26 GMT 1
Jezu, każdy jeden tchórzliwie się chce zabić, bo nie znieśliby presji meczówki. Żenada
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:47:29 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 17:47:29 GMT 1
Ja mam wrażenie, że Grubdemort tutaj rzucił mój temat a Lepper z Wróżbitą stosują jakieś podwójne standardy, żeby mi dojebać gdzie wyjaśniam wszystko czarno na białym. Ciekawe to jest. Rzuciłem to pytanie w odpowiedzi na to co się już pojawiło w temacie, bo byłeś w każdej trójce osób o które zapytałem. I teraz tak - ostatni mafiozo ni chuja nie mógłby Cię bronić jeśli jesteście w mafii. Ale nadzwyczajna zgodność co do Twojej mafijności też by była dla mnie alarmująca bo ja w ogóle nie mam takiej pewności. W tym wszystkim najlepiej wyszedł Grubollo, który Cię nie skreśla. Ale pomylenie skutku z przyczyną w powyższym poście mnie zastanawia. Ogarnij moj poranek. Staram sie byc o krok przed mafia. Oczywiscie na tyle ile moge obecnosciowo.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:49:04 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 17:49:04 GMT 1
No i fajnie jakby kazdy odniosl sie do glosu w ostatniej minucie Warmianina. Bo potem sie okaze, ze kurde ale nas wydymal uhuhu
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 17:49:26 GMT 1
MIETEK OLŚNIŁO MNIE
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:49:46 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 17:49:46 GMT 1
Wrozbita Grubollo Duzysz chyba Hahahah w obliczu rozliczenia, wjebales się Mietek To co listoealem Braun miał cztery głosy chyba nawet I nagle zaczęło się zejście Tam jeszcze może być mafia Mafia jebiaca Brauna ale wajchujaca z niego Naznacz Mietka przed nocą Wróżbita, Warmianin, Mietek moim zdaniem Brawo Romku Kurwa ciulu niemyty To ja kutwa ruszylem z tematem grubrauna a ty srales w majtki Obroniłeś go jesteś odpowiedzialny za wczorajszy burdel Grubraun prowadzi do Ciebie a mnie clearuje Tutaj ostre armaty szły. I w sumie ciekawe jest to że Mietek analizuje cała rozgrywkę, a Grubollo nic nie rusza póki co i jeszcze go nie skreśla.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:49:47 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 17:49:47 GMT 1
NO TO KTOŚ CHCE NAS WROBIĆ? Sam siebie wrabiasz. I jeszcze soamujedz nieprawdziwymi informacjami.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 17:49:51 GMT 1
KTO PRÓBUJE KAPITALIZOWAĆ NASZE SPIĘCIE?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 17:51:10 GMT 1
I wtedy wjeżdżam ja, na białym koniu
|
|