|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 17:51:40 GMT 1
NO TO KTOŚ CHCE NAS WROBIĆ? Sam siebie wrabiasz. I jeszcze soamujedz nieprawdziwymi informacjami. TRZEBA BYŁO KURWA RANO PRZECZYTAĆ MÓJ WALLPOST TO NIE BYŁOBY TERAZ PROBLEMU
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 17:51:50 GMT 1
Robiłem podchody pod to, że ktoś mnie zaatakuje dzisiaj tymi mordami. Nawet zasoftowałem to Misio Kaku z samego rana. Bo mordy idealnie pasują do mnie. Ale nikt się nawet o tym nie zająknął. Chyba się obsrali. A Mietek w ogóle Dlaczego akurat Kaku miałby to wiedzieć? Bo to był mój najmocniejszy miejski odczyt z obecnych w tamtym momencie. Ale co ma miejskość do znajomości twojej gry? Dla mnie to brzmi jak coś, co może wyłapać twój dobry ziomek, ktoś kto zna twoją metę, a nie miejski odczyt Kurwa mać. Patrzysz se lincz do tyłu na kogo głosowali zamordowani i masz jak byk info, że obaj dali we mnie. I ja sobie uprzedzam ruchy mafii, angażująć w to kogoś kogo mam za mafię. Ale muszę to jakoś przemycić, żeby nie było zbyt oczywiste. A kurwa dobra, przekombinowałem xD Ale i tak naciągane imo 🤷🏼♂️
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 17:52:00 GMT 1
W MOMENCIE JAK JA PODDYMIAM W MIETKA
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:52:29 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 17:52:29 GMT 1
Sam siebie wrabiasz. I jeszcze soamujedz nieprawdziwymi informacjami. TRZEBA BYŁO KURWA RANO PRZECZYTAĆ MÓJ WALLPOST TO NIE BYŁOBY TERAZ PROBLEMU Przeczytam. Daj linka
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:53:06 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 17:53:06 GMT 1
No ten wjazd Wrozbity byl taki wymuszony.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:53:47 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 17:53:47 GMT 1
Bez podstaw, bez potrzeb, bez konkretow. W sumie takie na sile skopiowanie tego co dawal Lepper w bardziej ulozony sposob
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:54:16 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 17:54:16 GMT 1
Ciekawe to jest. Rzuciłem to pytanie w odpowiedzi na to co się już pojawiło w temacie, bo byłeś w każdej trójce osób o które zapytałem. I teraz tak - ostatni mafiozo ni chuja nie mógłby Cię bronić jeśli jesteście w mafii. Ale nadzwyczajna zgodność co do Twojej mafijności też by była dla mnie alarmująca bo ja w ogóle nie mam takiej pewności. W tym wszystkim najlepiej wyszedł Grubollo, który Cię nie skreśla. Ale pomylenie skutku z przyczyną w powyższym poście mnie zastanawia. Ogarnij moj poranek. Staram sie byc o krok przed mafia. Oczywiscie na tyle ile moge obecnosciowo. To weź luknij czy ktoś bronił Warmianina w trakcie gry poza DZG. Bo tak, Ty w mafii to mafia plejsowa. Kaku w mafii to mafia plejsowa w chuj. Statuy nie lubię ale cała grę uważałem go za niewinnego i nie widzę powodów dla których nie jest to prawda w tym momencie. Lepper gra na zbyt dużym levelu autentyczności w mafii. A jak Ty nie jesteś w mafii, to masz zajebiście łatwa robotę. Bo zostaje Warmianin / Grubollo / Wróżbita. I ty w doczepce. I z całokształtu nie byłbym zdziwiony Warmianinem z Grubollo, ale uważam że solidne ISO na Wróżbitę da dużo odpowiedzi. Kurde ale może Ty też możesz być z tym Warmianinem, tylko czysto przekrojowo grałbyś świetna rozgrywkę w mafii, Wróżbita chujową, a Grubollo średnia. BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDZI 1. Czy jest ktoś kto uniewinnia Wróżbitę? 2. Czy jest ktoś kto uniewinnia Grubollo? 3. Czy jest ktoś kto ma Leppera w mafii? 4. Czy jest ktoś kto ma Statue w mafii?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:54:25 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 17:54:25 GMT 1
Ale moze to byl Wasz fortel Leppi i Grubdemort. Bo kshaq czasem lubi sie tak podlaczyc pomimo dobrych checi
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:55:26 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 17:55:26 GMT 1
Mietek, fortel fortelem, ale Ty jesteś w stanie powiedzieć z ręką na sercu, że uważasz, że jestem w mafii?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:56:17 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 17:56:17 GMT 1
XD ale wam będzie głupio jutro
Obserwujcie co się teraz dzieje, kto zachowuje się szczerze, kto próbuje subtelnie utwierdzić resztę w przekonaniu o mojej winie, a kto stoi z boku, przygląda się i wygodnie nie kontestuje
Imo będziecie mogli dużo z tego wyciągnąć potem
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:56:52 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 17:56:52 GMT 1
Ja Leppera bronie od D1, jeśli też masz to za mafijne i że tak byśmy zagrali to napisz.
To już jest gra na to, że mafia musi naginać rzeczywistość. Nie ma innej opcji jeśli to nie jest Misio albo Statua z bezpieczną pozycja.
Więc takie rzeczy musimy pisać wprost.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 17:59:00 GMT 1
Ja Leppera bronie od D1, jeśli też masz to za mafijne i że tak byśmy zagrali to napisz. To już jest gra na to, że mafia musi naginać rzeczywistość. Nie ma innej opcji jeśli to nie jest Misio albo Statua z bezpieczną pozycja. Więc takie rzeczy musimy pisać wprost. To mapa gry ci się nie zmieniła względem niego, żadnego dnia nie miałeś do niego wątpliwości?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 17:59:12 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 17:59:12 GMT 1
Lepper, robisz mnie pod chuja?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 18:00:01 GMT 1
MIETEK, JEDNAK NIE CZYTAJ TEGO WALLPOSTA BO JEST ŚREDNIO CZYTELNY
JEŚLI BĘDZIE POTRZEBA TO JUTRO ROZPISZE CZYTELNIEJ O CO CHODZIŁO
PÓKI CO MAM WRAŻENIE ŻE KSHAQ MÓGŁ PRÓBOWAĆ SKAPITALIZOWAĆ NASZĄ KŁÓTNIE
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 18:00:05 GMT 1
Nie no, Wróżbita nie będzie z Braunem w mafii raczej, za bardzo ze sobą za rączkę szli
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 18:00:14 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 18:00:14 GMT 1
Ja Leppera bronie od D1, jeśli też masz to za mafijne i że tak byśmy zagrali to napisz. To już jest gra na to, że mafia musi naginać rzeczywistość. Nie ma innej opcji jeśli to nie jest Misio albo Statua z bezpieczną pozycja. Więc takie rzeczy musimy pisać wprost. To mapa gry ci się nie zmieniła względem niego, żadnego dnia nie miałeś do niego wątpliwości? Praktycznie w ogóle. Wpasowuje się w punkt w moje oczekiwania. Ja go mam za zręcznego mafioze ale nie byłby moim zdaniem w stanie odtworzyć miejskiej mety w tak dokładny sposób. Jak masz do niego wątpliwości to napisz jakie.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 18:00:38 GMT 1
Lepper, robisz mnie pod chuja? TO RACZEJ ODWROTNIE, TY MI NA PLECACH SIEDZIAŁEŚ NA POCZĄTKU ROZGRYWKI JAK BYŁEM JESZCZE BARDZIEJ ENTUZJASTYCZNY
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 18:00:57 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 18:00:57 GMT 1
MIETEK, JEDNAK NIE CZYTAJ TEGO WALLPOSTA BO JEST ŚREDNIO CZYTELNY JEŚLI BĘDZIE POTRZEBA TO JUTRO ROZPISZE CZYTELNIEJ O CO CHODZIŁO PÓKI CO MAM WRAŻENIE ŻE KSHAQ MÓGŁ PRÓBOWAĆ SKAPITALIZOWAĆ NASZĄ KŁÓTNIE Nie zrozumiałem po prostu tego posta, do czego się potem przyznałem pacanie Mam nadzieję że nie zapomnisz jutro dołożyć do mnie głosu jak ja wyśle mój, ok?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 18:01:55 GMT 1
MIETEK, JEDNAK NIE CZYTAJ TEGO WALLPOSTA BO JEST ŚREDNIO CZYTELNY JEŚLI BĘDZIE POTRZEBA TO JUTRO ROZPISZE CZYTELNIEJ O CO CHODZIŁO PÓKI CO MAM WRAŻENIE ŻE KSHAQ MÓGŁ PRÓBOWAĆ SKAPITALIZOWAĆ NASZĄ KŁÓTNIE Nie zrozumiałem po prostu tego posta, do czego się potem przyznałem pacanie Mam nadzieję że nie zapomnisz jutro dołożyć do mnie głosu jak ja wyśle mój, ok? ZOBACZYMY, JAK MI SIĘ KTOŚ WJEBIE TO ZAGŁOSUJE NA TEGO CO SIĘ WJEBAŁ
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 18:02:38 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 18:02:38 GMT 1
Nie zrozumiałem po prostu tego posta, do czego się potem przyznałem pacanie Mam nadzieję że nie zapomnisz jutro dołożyć do mnie głosu jak ja wyśle mój, ok? ZOBACZYMY, JAK MI SIĘ KTOŚ WJEBIE TO ZAGŁOSUJE NA TEGO CO SIĘ WJEBAŁ Nie kurwa, nie wycofuj się teraz rakiem, powiedziałeś A to powiedz B
|
|