|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 18:02:55 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 18:02:55 GMT 1
Wróżbita, a przeanalizujesz Grubollo, czy nie?
Jeśli nie, to dlaczego nie?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 18:04:36 GMT 1
To mapa gry ci się nie zmieniła względem niego, żadnego dnia nie miałeś do niego wątpliwości? Praktycznie w ogóle. Wpasowuje się w punkt w moje oczekiwania. Ja go mam za zręcznego mafioze ale nie byłby moim zdaniem w stanie odtworzyć miejskiej mety w tak dokładny sposób. Jak masz do niego wątpliwości to napisz jakie. Pozostałych mam za bardziej miejskich. Poza Warmianinem, ale jego ignoruję. Poza tym, taki miętki jest, z jego napierdalania za wiele nie wynika. Jak ktoś krzyczy 24/7, to bym się spodziewał efektów.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 18:05:08 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 18:05:08 GMT 1
Nie no, Wróżbita nie będzie z Braunem w mafii raczej, za bardzo ze sobą za rączkę szli A skąd ten post? Bo ja się zgadzam że oni dużo grali ze sobą też merytorycznie. Natomiast od przededniu linczu na Twoim Starym zaczął pisać Wróżbita, że Braun może być w mafii, Braun też już przestał clearować Wróżbitę. Faktycznie, grali ze sobą, natomiast ja nie widziałem ruchu żeby faktycznie któryś chciał sobie zrobić krzywdę. Jeśli taki był proszę o wskazanie.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 18:05:45 GMT 1
Bo drugi dzień sobie czytam
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 18:06:33 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 18:06:33 GMT 1
Ok, to zaraz dojdziesz do momentu jak poszło rozbicie. Ale za tym rozbiciem moim zdaniem nie było białka. Napisz co sądzisz jak przeczytasz.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 18:06:45 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 18:06:45 GMT 1
Ogarnij moj poranek. Staram sie byc o krok przed mafia. Oczywiscie na tyle ile moge obecnosciowo. To weź luknij czy ktoś bronił Warmianina w trakcie gry poza DZG. Bo tak, Ty w mafii to mafia plejsowa. Kaku w mafii to mafia plejsowa w chuj. Statuy nie lubię ale cała grę uważałem go za niewinnego i nie widzę powodów dla których nie jest to prawda w tym momencie. Lepper gra na zbyt dużym levelu autentyczności w mafii. A jak Ty nie jesteś w mafii, to masz zajebiście łatwa robotę. Bo zostaje Warmianin / Grubollo / Wróżbita. I ty w doczepce. I z całokształtu nie byłbym zdziwiony Warmianinem z Grubollo, ale uważam że solidne ISO na Wróżbitę da dużo odpowiedzi. Kurde ale może Ty też możesz być z tym Warmianinem, tylko czysto przekrojowo grałbyś świetna rozgrywkę w mafii, Wróżbita chujową, a Grubollo średnia. BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDZI 1. Czy jest ktoś kto uniewinnia Wróżbitę? 2. Czy jest ktoś kto uniewinnia Grubollo? 3. Czy jest ktoś kto ma Leppera w mafii? 4. Czy jest ktoś kto ma Statue w mafii? Warmianina broniłem jawnie chyba tylko ja. Reszta robiła na zasadzie olewania gościa w temacie. Dokladnie sprawdzac mi sie nie chce ale nie kojarze niczego takiego No wlasnie wy myslicie ze ja moge byc w mafii na zasadzie plejsow. Tylko ze ja nie umiem za bardzo w plejsy i w udawane relacje ze wspolmafiozami (byles ze mna w mafii snajperskiej). Ja lepiej dzialam jako wolny elektron, ktory gdy potrzeba to zje swoje wlasne dziecko zeby moc przeć do przodu. I tutaj raczej bez zastanawianka, zatrzymywania bez udawania empatii. Ale moze sam siebie dobrze nie znac. Ja tego Leppera mam ciagle w srednich stanach. No gosciu w wiekszosci linczow glosowal dokladnie tak samo jak ja. Wiec gdzies tam zakladam, ze ma podobny tok myslenia co ja. Albo to po prostu absolutny przypadek bo moje glosy na Motylku, Papiezy i Dzg to spontaniczny odplyw krwi z mozgu. Wrozbita mi sie podobal na poczatku ale tez dalem mu troche immunitet na zapas. No i mi ten jego hardtry przy solvingu, brak skakania z kwiatka na kwiatek. No nie czuje tam tej jawnej aktywnosci zeby poogarniac temat. Grubollo to moj najwiekszy bol bo ja przez wiekszosc gry wrzucilem go do niewinnych na podstawie wajbu i czutki bez weryfikacji konkretow. Musialbym w sumie poczytac jeszcze Dzg co tam w niego walil i doouszczenie do glowy tych argumentow. Statua albo mnie nie zna zbyt dobrze, ale on czasami na mnie daje takie rzeczy ze sie za glowe lapie. Ja widze doskonale roznice miedzy nim a Judaszem i to dziala na jego korzysc. Ale jego odczyty sa momentami dla mnie albo wyjete z dupy albo mocno manipulowane. Misio Kaku wykluczam zakladajac wine Duzysza. Nawet jesli jest mozliwosc ze jest szeregowym mafiozo to oni tak czy siak sie mocno wykluczali na podstawie linczow. Z Toba bede miec pewnie problem do samego konca, bo tak jak na poczatku czulem dobry wajb i taka niewerbalna jednosc tak w ciagu dwoch dni przestalem tego czuc. Moze i dobrze i ze z Grubollo powinienem miec tak samo. Bo ja mam wrazenie ze ty momentami robisz sztuke dla sztuki zeby wygladac dobrze (mam swiadomosc ze moze to byc miastowe i wychodza pomprostu Twoje megalomanskie zapedy).
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 18:07:45 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 18:07:45 GMT 1
Mietek, fortel fortelem, ale Ty jesteś w stanie powiedzieć z ręką na sercu, że uważasz, że jestem w mafii? Nie. Jedynie moge tak chyba o Duzyszu powiedziec
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 18:08:00 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 18:08:00 GMT 1
Wróżbita, a przeanalizujesz Grubollo, czy nie? Jeśli nie, to dlaczego nie? Nie dzisiaj Nie chce mi się odpierdala analizy jeżeli chłop padnie w jakimś mordzie dzisiaj Jutro tyle ile będę mógł, tyle popracuję Mogę ci powiedzieć na teraz tyle - jego podejście do gry w pierwszej części gry wydawało mi się raczej niewinne. On umie dawać effort w mafijnej gierce jak chce, tu miał wyjebane jak pitbull, rejtanowal jak Protasiewicz. Zmieniła mi się trochę optyka w momencie, w którym lincz od niego się oddalił, zaczął dawać merytorykę ale miałem wrażenie że trochę wyrachowaną? Tzn w opłacalnych dla niego momentach Nwm, musiałbym poczytać pewnie jeszcze momenty z ostatnich dwóch dni z godzin przedlinczowych żeby uzupełnić sobie obraz Na teraz nie mam go w kolejce do linczu, czułem niepewność jak mnie w kilku momentach brał koleżeńsko pod chuja, ale historycznie więcej razy robił tak w mieście Jak jutro wymyślę coś więcej na jego temat to dam znać
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 18:09:46 GMT 1
IDE NA KRUZYN KIA SORENTO
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 18:10:29 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 18:10:29 GMT 1
Misio Kaku poleci w mordzie. Jaki Grubollo?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 18:11:40 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 18:11:40 GMT 1
Misio Kaku poleci w mordzie. Jaki Grubollo? No być może masz rację, jakie to ma ma teraz znaczenie? Jasno wyklarowałem mój plan na jutro, jakie mamy z tym problemy?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 18:12:31 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 18:12:31 GMT 1
Misio Kaku poleci w mordzie. Jaki Grubollo? No być może masz rację, jakie to ma ma teraz znaczenie? Jasno wyklarowałem mój plan na jutro, jakie mamy z tym problemy? Plus dałem ci kurwa odczyt na Grubolla na teraz a ty się skupiasz na typie do mordu, który se ot tak rzuciłem xD dobrze się czujesz?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 18:13:07 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 18:13:07 GMT 1
Albo powiedz że mnie po prostu masz za mafię, jutro oddajesz głos i se gracie meczówke
Albo przestań się kurwa tunelować jak ostatni frajer
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 18:13:17 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 18:13:17 GMT 1
kurwa Grubollo jesli jestes niewinny to masz teraz najprostsza gierke na swiecie, widzisz mniej wiecej kto Cie bierze pod wlos, kto Cie stara sie dobic, kto przewiduje twoja niewinnosc, a kto slepo wierzy w twoja wine, chciałbym być na twoim miejscu w takim wypadku, bo to swietna pozycja do wygrania miastu gierki Grubollo. Zastanawiales sie nad tym? W ogole ten post Voldemorta brzmi podobnie jak ten od DZG do Grubollo
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 18:14:21 GMT 1
To weź luknij czy ktoś bronił Warmianina w trakcie gry poza DZG. Bo tak, Ty w mafii to mafia plejsowa. Kaku w mafii to mafia plejsowa w chuj. Statuy nie lubię ale cała grę uważałem go za niewinnego i nie widzę powodów dla których nie jest to prawda w tym momencie. Lepper gra na zbyt dużym levelu autentyczności w mafii. A jak Ty nie jesteś w mafii, to masz zajebiście łatwa robotę. Bo zostaje Warmianin / Grubollo / Wróżbita. I ty w doczepce. I z całokształtu nie byłbym zdziwiony Warmianinem z Grubollo, ale uważam że solidne ISO na Wróżbitę da dużo odpowiedzi. Kurde ale może Ty też możesz być z tym Warmianinem, tylko czysto przekrojowo grałbyś świetna rozgrywkę w mafii, Wróżbita chujową, a Grubollo średnia. BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDZI 1. Czy jest ktoś kto uniewinnia Wróżbitę? 2. Czy jest ktoś kto uniewinnia Grubollo? 3. Czy jest ktoś kto ma Leppera w mafii? 4. Czy jest ktoś kto ma Statue w mafii? Warmianina broniłem jawnie chyba tylko ja. Reszta robiła na zasadzie olewania gościa w temacie. Dokladnie sprawdzac mi sie nie chce ale nie kojarze niczego takiego No wlasnie wy myslicie ze ja moge byc w mafii na zasadzie plejsow. Tylko ze ja nie umiem za bardzo w plejsy i w udawane relacje ze wspolmafiozami (byles ze mna w mafii snajperskiej). Ja lepiej dzialam jako wolny elektron, ktory gdy potrzeba to zje swoje wlasne dziecko zeby moc przeć do przodu. I tutaj raczej bez zastanawianka, zatrzymywania bez udawania empatii. Ale moze sam siebie dobrze nie znac. Ja tego Leppera mam ciagle w srednich stanach. No gosciu w wiekszosci linczow glosowal dokladnie tak samo jak ja. Wiec gdzies tam zakladam, ze ma podobny tok myslenia co ja. Albo to po prostu absolutny przypadek bo moje glosy na Motylku, Papiezy i Dzg to spontaniczny odplyw krwi z mozgu. Wrozbita mi sie podobal na poczatku ale tez dalem mu troche immunitet na zapas. No i mi ten jego hardtry przy solvingu, brak skakania z kwiatka na kwiatek. No nie czuje tam tej jawnej aktywnosci zeby poogarniac temat. Grubollo to moj najwiekszy bol bo ja przez wiekszosc gry wrzucilem go do niewinnych na podstawie wajbu i czutki bez weryfikacji konkretow. Musialbym w sumie poczytac jeszcze Dzg co tam w niego walil i doouszczenie do glowy tych argumentow. Statua albo mnie nie zna zbyt dobrze, ale on czasami na mnie daje takie rzeczy ze sie za glowe lapie. Ja widze doskonale roznice miedzy nim a Judaszem i to dziala na jego korzysc. Ale jego odczyty sa momentami dla mnie albo wyjete z dupy albo mocno manipulowane. Misio Kaku wykluczam zakladajac wine Duzysza. Nawet jesli jest mozliwosc ze jest szeregowym mafiozo to oni tak czy siak sie mocno wykluczali na podstawie linczow. Z Toba bede miec pewnie problem do samego konca, bo tak jak na poczatku czulem dobry wajb i taka niewerbalna jednosc tak w ciagu dwoch dni przestalem tego czuc. Moze i dobrze i ze z Grubollo powinienem miec tak samo. Bo ja mam wrazenie ze ty momentami robisz sztuke dla sztuki zeby wygladac dobrze (mam swiadomosc ze moze to byc miastowe i wychodza pomprostu Twoje megalomanskie zapedy). A tak z ciekawości, na czym polegają te megalomańskie zapędy?
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 18:14:47 GMT 1
No być może masz rację, jakie to ma ma teraz znaczenie? Jasno wyklarowałem mój plan na jutro, jakie mamy z tym problemy? Plus dałem ci kurwa odczyt na Grubolla na teraz a ty się skupiasz na typie do mordu, który se ot tak rzuciłem xD dobrze się czujesz? Chyba ja prosiłem o odczyt na Grubollo?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 18:15:20 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 18:15:20 GMT 1
Albo powiedz że mnie po prostu masz za mafię, jutro oddajesz głos i se gracie meczówke Albo przestań się kurwa tunelować jak ostatni frajer Ja pierdole a co ty sie tak spuszylee jak nawet Cie nie zaatakowalem. Mam Cie za opcje do mafii i takimi wjazdami sie e tym utwardzam.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 18:15:50 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 18:15:50 GMT 1
Plus dałem ci kurwa odczyt na Grubolla na teraz a ty się skupiasz na typie do mordu, który se ot tak rzuciłem xD dobrze się czujesz? Chyba ja prosiłem o odczyt na Grubollo? No ty prosiłeś, ale on się dziwnie czepił tego mordu na Grubollo, gdzie w ogóle to nie było clou posta
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 18:15:54 GMT 1
No nie znam, jak ostatnio byliśmy w mafii, to spierdoliłem po linczu na mnie i już nie wchodziłem na forumek. A nawet graliśmy razem w jakiejś edycji, a ja dożywałem dłużej, to poświęcałem wtedy zdecydowanie mniej czasu, więc twojej mety nie znam, jak zresztą większości graczy. Z poprzedniej edycji trochę wyniosłem, ale wtedy nie szukałem mafii, więc inne nastawienie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 18:16:11 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 18:16:11 GMT 1
Albo powiedz że mnie po prostu masz za mafię, jutro oddajesz głos i se gracie meczówke Albo przestań się kurwa tunelować jak ostatni frajer Ja pierdole a co ty sie tak spuszylee jak nawet Cie nie zaatakowalem. Mam Cie za opcje do mafii i takimi wjazdami sie e tym utwardzam. No to się utwardzaj, bo ci jutro pała zmięknie E:kurwa znowu przekroczyłem limit, elko
|
|