|
Post by Mietek Baryła on Sept 26, 2024 18:57:00 GMT 1
taki don jak majster z mojej pierwszej roboty na niczym sie nie wyznawal ale zawsze naglosniej klapal dziobem co to nie on ano i po flaszke kazal ganiac zawsze po sniadaniu czemu mafijne wejscie mietku? Czy jeszcze sobie żartujemy kreacjami? bo nie miastowe
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 18:57:34 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 26, 2024 18:57:34 GMT 1
czemu mafijne wejscie mietku? Czy jeszcze sobie żartujemy kreacjami? bo nie miastowe A, ok
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 26, 2024 18:59:15 GMT 1
DON VITO GRUBOLONE NIE WIEM. ŚWIAT WIELKIEJ POLITYKI PRZESTAŁ MNIE INTERESOWAĆ. TO ŚWIAT MOICH WROGÓW. ELITY I CHUDOLE CIEMIĘŻĄ SPRAWIEDLIWYCH GRUBOLI OD LAT.
CZY KIEDYKOLWIEK POMYŚLAŁEŚ ŻE CI KTÓRZY SIEDZĄ NA GÓRZE MAJĄ NAS W NOSIE? TO MY CIĘŻKO HARUJEMY LEDWO ŁĄCZĄC POCZĄTEK Z KOŃCEM A ONI? ONI ZGARNIAJĄ CAŁY ZYSK. PO KTÓREJ STRONIE JESTEŚ DON GRUBELONE?
MY PRACUJEMY A TY? SIEDZISZ W BŁYSZCZĄCYM PAŁACU I KNUJESZ CZY STOISZ PO STRONIE GRUBOLI?
OKREŚL SIĘ, DON VITO GRUBOLONE
Przecież jestem donem mafii Panie Andrzeju. Więc interesuje mnie sterowanie zza kulis. Przede wszystkim ja pilnuję swoich interesów by niepożądani goście ich mi nie podkradli. Przecież to Pan jest politykiem więc Pan powinien się orientować co tam słychać i działać.
PRÓBUJESZ MNIE OSZUKAĆ ALE TAK ŁATWO NIE OSZUKASZ BO JESTEM SPRYTNY. JA MAM CI TŁUMACZYĆ WIELKĄ POLITYKE KIEDY SAM PISZESZ OTWARCIE O KORUMPOWANIU POLITYKÓW:
Ja tu pilnuję swoich interesów Panie Grzegorzu, aby posłuszni politycy głosowali zgodnie z moim życzeniem. Jeśli się boją, już są niewolnikami. Oczywiście że się boją. Wkońcu dostają zastrzyk gotówki lub podarunek innych aktywów aby nie wznosili buntu. TZN ŻE DOBRZE WIESZ CO W TEJ WIELKIEJ POLITYCE SIĘ DZIEJE. WYMUSZASZ INTERAKCJE Z KTÓREJ NIE MASZ ZAMIARU SIĘ NICZEGO DOWIEDZIEĆ
OCZEKUJESZ ŻE BĘDĘ DZIAŁAŁ A SAM ROZSIADASZ SIĘ W SWOIM FOTELU I POPRZEZ SWOICH LUDZI BĘDZIESZ MI MĄCIŁ I POTEM WSZYSTKO PÓJDZIE NA MNIE? WSPÓŁPRACUJESZ Z GRZEGURZEM GRUBRAUNEM?
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Sept 26, 2024 18:59:49 GMT 1
Już? Szanowne państwo, kochani moi, te słowa są okuratne, miłościwe, sprawiedliwe i tak dalej, i tak dalej... Ja się nie równam się do jego, ale wybrał mnie na potęp... na umęczenie, bo tak jak Chrystus miał tę koronę cierniową na głowie swojej, tak i ja mam teraz... Tyle.
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 19:01:59 GMT 1
Przecież jestem donem mafii Panie Andrzeju. Więc interesuje mnie sterowanie zza kulis. Przede wszystkim ja pilnuję swoich interesów by niepożądani goście ich mi nie podkradli. Przecież to Pan jest politykiem więc Pan powinien się orientować co tam słychać i działać.
PRÓBUJESZ MNIE OSZUKAĆ ALE TAK ŁATWO NIE OSZUKASZ BO JESTEM SPRYTNY. JA MAM CI TŁUMACZYĆ WIELKĄ POLITYKE KIEDY SAM PISZESZ OTWARCIE O KORUMPOWANIU POLITYKÓW:
Ja tu pilnuję swoich interesów Panie Grzegorzu, aby posłuszni politycy głosowali zgodnie z moim życzeniem. Oczywiście że się boją. Wkońcu dostają zastrzyk gotówki lub podarunek innych aktywów aby nie wznosili buntu. TZN ŻE DOBRZE WIESZ CO W TEJ WIELKIEJ POLITYCE SIĘ DZIEJE. WYMUSZASZ INTERAKCJE Z KTÓREJ NIE MASZ ZAMIARU SIĘ NICZEGO DOWIEDZIEĆ
OCZEKUJESZ ŻE BĘDĘ DZIAŁAŁ A SAM ROZSIADASZ SIĘ W SWOIM FOTELU I POPRZEZ SWOICH LUDZI BĘDZIESZ MI MĄCIŁ I POTEM WSZYSTKO PÓJDZIE NA MNIE? WSPÓŁPRACUJESZ Z GRZEGURZEM GRUBRAUNEM?
Współpracuję z każdym komu mogę ufać. Na ten moment nie ufam nikomu. Zapraszam do gabinetu jak masz jakieś wątpliwości.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 19:05:38 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 19:05:38 GMT 1
simsalabim
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 19:06:04 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 19:06:04 GMT 1
rambo 40 don vito 48 reszta 50
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 19:06:52 GMT 1
ROZPISZ TO MIASTU KURWA
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 19:08:58 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 19:08:58 GMT 1
zle mi sie kliklo i sie sam cytat wyslal kurka Kim jestem, Rikboi? Jeśli jesteś tak bystry, jak zakładam, już dawno rozkminiłeś jakim niewinnym w Uniwersum Harryego Pottera jestem, Jaką rolę odgrywam. Na co zmienię swój awatar, żeby to odsłonić. Albo i nie, hehe Kim jestem, Rikitiki? Jeśli cię przeceniam, to dalej nic nie rozumiesz. A najlepsze jest to, że ja się tego dowiem. Bo jestem Prawdziwym Voldemortem. A Ty Rikboi Fałszywym. Kim jesteś i kim jestem ja?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 19:09:15 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 19:09:15 GMT 1
nie no co za spierdolone wejscie dramat
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 19:11:04 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 26, 2024 19:11:04 GMT 1
Szczęść Boże, ratuj się, kto może! Lord Voldemort, przedstawiciel największej sekty antykatolickiej, drugi tylko po samym Marcinie Luterze, z piekła rodem.
Grubole gospodarzami we własnym mieście, nie dla okultystycznych roszczeń. Pognajmy Voldemorta.
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 19:11:39 GMT 1
nie no całkiem spoko ja się uśmiechnąłem
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 19:12:15 GMT 1
AVADA GRUBAVRA
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Sept 26, 2024 19:12:48 GMT 1
Proszę skierować kamerę na tego oto osobnika: Don Vito Grubolone Normalny awatar grubolski? Grubszy od mego. Rozmiar awatara to jest. Nie można stawiać grubszego... to jest ustawa. Ja w czwartek jadę do Ministra Gry i składam wniosek o kategoryczne rozebranie. I tak jak ci go rysowano, tak będzie go zmazywano. I ludzie będą jechać po tobie jak po szmacie!
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 19:14:15 GMT 1
rambo 40 don vito 48 reszta 50 zgadzasz się czy nie krótka piłka ruchasz albo walisz konia
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 19:14:33 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 26, 2024 19:14:33 GMT 1
O zgrozo, dewiacja plus mordy zdradzieckie!
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 19:15:07 GMT 1
Proszę skierować kamerę na tego oto osobnika: Don Vito Grubolone Normalny awatar grubolski? Grubszy od mego. Rozmiar awatara to jest. Nie można stawiać grubszego... to jest ustawa. Ja w czwartek jadę do Ministra Gry i składam wniosek o kategoryczne rozebranie. I tak jak ci go rysowano, tak będzie go zmazywano. I ludzie będą jechać po tobie jak po szmacie! Bycie grubym ma swoje zalety. Przynajmniej mogę się wygodnie rozsiąść na swoim fotelu dostosowanym pode mnie.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 19:16:40 GMT 1
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 19:17:48 GMT 1
Dobry wieczór państwu!
Moja magiczna kula mówi mi, że... W WĄTKU GRASUJĄ MORDERCY! I... Dopną swego!!! Dokładnie w piątek, o godzinie 21. Mogę pomóc organom ścigania rozwikłać tożsamość mafiozów, ale obecnie jest ona... lekko zamglona!
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 26, 2024 19:18:26 GMT 1
TZN ŻE DOBRZE WIESZ CO W TEJ WIELKIEJ POLITYCE SIĘ DZIEJE. WYMUSZASZ INTERAKCJE Z KTÓREJ NIE MASZ ZAMIARU SIĘ NICZEGO DOWIEDZIEĆ
Współpracuję z każdym komu mogę ufać. Na ten moment nie ufam nikomu. Zapraszam do gabinetu jak masz jakieś wątpliwości.
TO JEST GROŹBA? WEJDĘ DO GABINETU I JUŻ Z NIEGO NIE WYJDĘ?
JA WALCZE O TO CO NALEŻY SIĘ NAM Z KRWI I KOŚCI GRUBOLSKIEJ! WALCZE O NASZĄ ZIEMIE, O NASZE RODZINY! JA SIĘ NIE PODDAM! PYTANIE DO WAS... MOICH GRUBOLSKICH PRZYJACIÓŁ: CZY WY SIĘ PODDACIE?! CZY POZWOLICIE ŻEBY MĄCICIELE WAMI POMIATALI JAK WORKAMI KARTOFLI???!!!
DON VITO GRUBELONE PRÓBOWAŁ NAMĄCIĆ ALE MU SIĘ NIE UDAŁO. I GDZIE JEST TERAZ? ZAPEWNE BĘDZIE W NORZE!!
|
|