|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 18:16:50 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 18:16:50 GMT 1
Warmianina broniłem jawnie chyba tylko ja. Reszta robiła na zasadzie olewania gościa w temacie. Dokladnie sprawdzac mi sie nie chce ale nie kojarze niczego takiego No wlasnie wy myslicie ze ja moge byc w mafii na zasadzie plejsow. Tylko ze ja nie umiem za bardzo w plejsy i w udawane relacje ze wspolmafiozami (byles ze mna w mafii snajperskiej). Ja lepiej dzialam jako wolny elektron, ktory gdy potrzeba to zje swoje wlasne dziecko zeby moc przeć do przodu. I tutaj raczej bez zastanawianka, zatrzymywania bez udawania empatii. Ale moze sam siebie dobrze nie znac. Ja tego Leppera mam ciagle w srednich stanach. No gosciu w wiekszosci linczow glosowal dokladnie tak samo jak ja. Wiec gdzies tam zakladam, ze ma podobny tok myslenia co ja. Albo to po prostu absolutny przypadek bo moje glosy na Motylku, Papiezy i Dzg to spontaniczny odplyw krwi z mozgu. Wrozbita mi sie podobal na poczatku ale tez dalem mu troche immunitet na zapas. No i mi ten jego hardtry przy solvingu, brak skakania z kwiatka na kwiatek. No nie czuje tam tej jawnej aktywnosci zeby poogarniac temat. Grubollo to moj najwiekszy bol bo ja przez wiekszosc gry wrzucilem go do niewinnych na podstawie wajbu i czutki bez weryfikacji konkretow. Musialbym w sumie poczytac jeszcze Dzg co tam w niego walil i doouszczenie do glowy tych argumentow. Statua albo mnie nie zna zbyt dobrze, ale on czasami na mnie daje takie rzeczy ze sie za glowe lapie. Ja widze doskonale roznice miedzy nim a Judaszem i to dziala na jego korzysc. Ale jego odczyty sa momentami dla mnie albo wyjete z dupy albo mocno manipulowane. Misio Kaku wykluczam zakladajac wine Duzysza. Nawet jesli jest mozliwosc ze jest szeregowym mafiozo to oni tak czy siak sie mocno wykluczali na podstawie linczow. Z Toba bede miec pewnie problem do samego konca, bo tak jak na poczatku czulem dobry wajb i taka niewerbalna jednosc tak w ciagu dwoch dni przestalem tego czuc. Moze i dobrze i ze z Grubollo powinienem miec tak samo. Bo ja mam wrazenie ze ty momentami robisz sztuke dla sztuki zeby wygladac dobrze (mam swiadomosc ze moze to byc miastowe i wychodza pomprostu Twoje megalomanskie zapedy). A tak z ciekawości, na czym polegają te megalomańskie zapędy? Ze czasami nakrecasz sie na jakas teorie az za bardzo bo myslisz ze to jest to co pomoze wygrac gierke i zebrac aplauz calego miasta. Troche casus Baylanda. Oczywiscie to moja interpretacja bo nie znam Cie na tyle zeby dawac jakies opinie psychologiczne.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 18:17:50 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 18:17:50 GMT 1
Chyba ja prosiłem o odczyt na Grubollo? No ty prosiłeś, ale on się dziwnie czepił tego mordu na Grubollo, gdzie w ogóle to nie było clou posta A wiesz ze ty wczesniej sie do mnie tez o gowno przyczepiles? xd
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 18:19:03 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 18:19:03 GMT 1
No ty prosiłeś, ale on się dziwnie czepił tego mordu na Grubollo, gdzie w ogóle to nie było clou posta A wiesz ze ty wczesniej sie do mnie tez o gowno przyczepiles? xd No i kurwa powiedziałem że źle zrozumiałem i nie ma sprawy Co to w ogóle za usprawiedliwienie xD
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 18:20:48 GMT 1
Nakręcam się na teorie, ale to nigdy nie jest pod aplauz. Myślę, że bliżej dobrej psychologicznej oceny był tu piernik z single player.
Natomiast cała esencja tej gry polega na tym, że głos masz jeden, a to co piszesz w temacie może zostać olane. Myślę, że jestem daleko od Baylana, bo Baylan był wręcz esencją gry solo po tym, jak miasto dostawało regularny wpierdol, a teraz już tacy gracze nie są potrzebni, bo trochę się wyrównało.
Ciekawe w sumie, bo teraz mi to dałeś za jakiś teoretyczny minus, a jeśli tak uważasz, to temu samemu Baylanowi oddałeś wybór w meczówce. Czyli teraz się zapierdalam na teorie, to źle, ale może być miastowe, ale jest megalomańskie, a tam w sumie potraktowałeś to jako możliwy scenariusz umożliwiający zwycięstwo.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 18:22:19 GMT 1
Weź mi w ogóle wytłumacz Voldemort, czemu wczoraj byłeś w temacie, była kulturka, wszystko spoko, a dziś wchodzisz wkurwiony w sumie o nic i zaczynasz z dupy napierdalać pozagrowo?
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 18:23:50 GMT 1
Weź mi w ogóle wytłumacz Voldemort, czemu wczoraj byłeś w temacie, była kulturka, wszystko spoko, a dziś wchodzisz wkurwiony w sumie o nic i zaczynasz z dupy napierdalać pozagrowo? Mój stosunek do Grubollo się nie zmienił. Poza tym nie zapierdalam pozagrowo.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 18:25:28 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 18:25:28 GMT 1
Nakręcam się na teorie, ale to nigdy nie jest pod aplauz. Myślę, że bliżej dobrej psychologicznej oceny był tu piernik z single player. Natomiast cała esencja tej gry polega na tym, że głos masz jeden, a to co piszesz w temacie może zostać olane. Myślę, że jestem daleko od Baylana, bo Baylan był wręcz esencją gry solo po tym, jak miasto dostawało regularny wpierdol, a teraz już tacy gracze nie są potrzebni, bo trochę się wyrównało. Ciekawe w sumie, bo teraz mi to dałeś za jakiś teoretyczny minus, a jeśli tak uważasz, to temu samemu Baylanowi oddałeś wybór w meczówce. Czyli teraz się zapierdalam na teorie, to źle, ale może być miastowe, ale jest megalomańskie, a tam w sumie potraktowałeś to jako możliwy scenariusz umożliwiający zwycięstwo. To Ty to interpretujesz ze ja to uwazam jako zle Ja tylko "odgaduje" Twoje motywacje do takiej gry, bo ciezko jest mi tutaj negatywnie patrzec na to ze dajesz duzo staranko i duzo kontentu Ale z drugiej strony w pewnym momencie jest tego za duzo, ty sie fiksujeez nie dopuszczasz do glowy innych spojrzen i mnie to wtedy wkurwia
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 18:26:16 GMT 1
Weź mi w ogóle wytłumacz Voldemort, czemu wczoraj byłeś w temacie, była kulturka, wszystko spoko, a dziś wchodzisz wkurwiony w sumie o nic i zaczynasz z dupy napierdalać pozagrowo? Mój stosunek do Grubollo się nie zmienił. Poza tym nie zapierdalam pozagrowo. No ale po chuj na nowo wracać do wyzywania się, wczoraj się chyba nie wyzywaliście? E: i nie, nie próbuję cię analizować psychologicznie, po prostu mnie to dziwi, więc chcę wyciągnąć, czy to mafijne, czy miastowe
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 18:26:44 GMT 1
Myślę, że cała esencja tego jest po to, żeby obgadać i skonsolidować z innymi spojrzeniami.
Nie uważasz za podejrzane, że Grubollo wczoraj miał Cię za sto pro mafię po linczu, a dziś nic z tym nie robi?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 18:32:43 GMT 1
Potrzebuję odpowiedzi od wszystkich, czy meta Mietka jest w miarę miastowa. Nie czy jest niewinny, tylko czy gra podobnie do tego, co gra w mieście
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 18:33:29 GMT 1
Mój stosunek do Grubollo się nie zmienił. Poza tym nie zapierdalam pozagrowo. No ale po chuj na nowo wracać do wyzywania się, wczoraj się chyba nie wyzywaliście? E: i nie, nie próbuję cię analizować psychologicznie, po prostu mnie to dziwi, więc chcę wyciągnąć, czy to mafijne, czy miastowe Nie pamiętam wczoraj, żebym z nim gadał. Natomiast on 'pilnował' linczu na Braunie, w momencie jak tam wylądowało pięćset głosów, ale poza tym od momentu meltdownu jego aktywność ogranicza się do skomentowania wyników linczu i zniknięcia. Dzisiaj wchodzę w temat, widzę, że znowu jest kontestacja i ocena. Poza tym tam nie ma nic, cymbał brzmiący. Po zagraniu, które zaprezentował ze szmaciarzami nie odebrałem dobrze, że stawia się w roli ojca opatrznościowego i komentatora. Natomiast cała interakcja zrobiła jedną ciekawą rzecz - albo jest hipokrytą, albo gra na dużej celowości, bo w momencie jak zacząłeś mnie napierdalać razem z Misio Kaku i Wróżbitą, Ty z powodu wjazdu na Grubollo, Kaku bo ma mnie w mafii, Wróżbita, bo ja mam go w mafii, to on znowu zaczął grać niewiniątko i lekkiego rozjemcę, a ze mnie robić tego złego. Jakby zapominając o genezie takiego stanu rzeczy. Cały problem jaki z tym mam jest taki, że: a) uważam, że on nie gra, b) uważam, że zamieszanie przy linczu na nim świadczy o nim dobrze, c) uważam, że jego kontestacja po niedoszłym linczu na nim świadczy o nim źle, d) uważam, że jego świętoszkowatość w tym momencie świadczy o nim źle, e) uważam, że brak pociągnięcia reakcji polinczowej świadczy o nim źle, Jednocześnie uważam, że brak pressingu na nim jest zły, aczkolwiek boję się, że nic więcej niż podówczas nie pokaże. Null slot do końca gry i wyrywanie skrawków, które mogą świadczyć o tym, że jednak w mafii nie jest. A personalnie uważam, że marnuje mój czas kolejny raz z rzędu, ale o tym nawet nie chcę się rozwodzić. Jednocześnie, niestety, przypominam sobie edycję Pinsową, gdzie cały cmentarz miał go za mafię, bo też był kontestatorem no i był niewinny. A w mafii był Łuczyk.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 18:33:55 GMT 1
No i fajnie jakby kazdy odniosl sie do glosu w ostatniej minucie Warmianina. Bo potem sie okaze, ze kurde ale nas wydymal uhuhu Ja myślę, że on udaje indolencję umysłową, ale nie wiem jeszcze czy to jest jakiś performens, czy jest w mafii.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 18:35:14 GMT 1
Potrzebuję odpowiedzi od wszystkich, czy meta Mietka jest w miarę miastowa. Nie czy jest niewinny, tylko czy gra podobnie do tego, co gra w mieście Myślę, że jest i poza metą miastową, i poza metą mafijną. Jego najlepsze gry w mafii były wówczas, jak musiał dojeżdżać sam. Jego gry w mieście były moim zdaniem ostrzejsze, widziało się, co on chce przekazać i dlaczego, tutaj jest bardziej błędny, nawet nie chodzi mi o celność, a sposób przekazywania przemyśleń. Nie mam przekonania, że on wierzy w co pisze. Natomiast effortowo na pewno jest na swoim poziomie. I mafijnym, i miastowym.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 18:40:46 GMT 1
Potrzebuję odpowiedzi od wszystkich, czy meta Mietka jest w miarę miastowa. Nie czy jest niewinny, tylko czy gra podobnie do tego, co gra w mieście Ja ci na to nie odpowiem, bo nawet nie pamiętam teraz kto to jest XD
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 18:45:49 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 18:45:49 GMT 1
Myślę, że cała esencja tego jest po to, żeby obgadać i skonsolidować z innymi spojrzeniami. Nie uważasz za podejrzane, że Grubollo wczoraj miał Cię za sto pro mafię po linczu, a dziś nic z tym nie robi? No ja trochę czekałem na jego ruchy. W sumie ten post z rana do Misio Kaku był pisany z myślą o Tobie i grubollo.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 18:47:05 GMT 1
Teza: mafijny rolny musiał mieć skilla przeżyciowego wyższego niż Dużysz, więc to Wróżbita, Woldemort, Andrzej lub Mietek. Grubollo chyba nie. I jeden z tych czterech to pewna mafia. Andrzej z Woldemortem wyklucza się. Mordy w bok sugerują, że w mafii są tęgie głowy. Woldemort jednocześnie wciąż nosi tytuł mafiozy roku czy jakoś tak, więc potrafi robić w chuja i na pewno dla czystej rozrywki stara się pokonywać kolejne lewele swojego performensu, więc dla prostego oczyszczenia atmosfery i dodatkowo szacunku Papieża i Gruramba trzeba go zlinczować. Jak niewinny - wtedy Andrzej. Wróżbita zapewne jest tym drugim, jeszcze się zastanawiam nad Grubollo.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 18:48:05 GMT 1
Potrzebuję odpowiedzi od wszystkich, czy meta Mietka jest w miarę miastowa. Nie czy jest niewinny, tylko czy gra podobnie do tego, co gra w mieście Myślę, że jest i poza metą miastową, i poza metą mafijną. Jego najlepsze gry w mafii były wówczas, jak musiał dojeżdżać sam. Jego gry w mieście były moim zdaniem ostrzejsze, widziało się, co on chce przekazać i dlaczego, tutaj jest bardziej błędny, nawet nie chodzi mi o celność, a sposób przekazywania przemyśleń. Nie mam przekonania, że on wierzy w co pisze. Natomiast effortowo na pewno jest na swoim poziomie. I mafijnym, i miastowym. No właśnie jest taki asekuracyjny trochę, "gapowaty" (bez urazy xD), nie rozumie o co mi chodzi. Ale jednocześnie potrafi grać ostro i generalnie mam wrażenie, że na początku gry grał ostrzej, więc nie wiem, czy to nie jest po prostu kwestia niepewności w typach, że no ma kogoś za mafię, kogoś za niewinnego, ale nie na tyle, żeby to było czuć w tym, co pisze. I mi się w sumie uniewinnia, czytając teraz i poprzednie dni (albo raczej ja się przekonuję do jego niewinności). E: Potrzebuję odpowiedzi od wszystkich, czy meta Mietka jest w miarę miastowa. Nie czy jest niewinny, tylko czy gra podobnie do tego, co gra w mieście Ja ci na to nie odpowiem, bo nawet nie pamiętam teraz kto to jest XD Łuczyk
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 18:57:07 GMT 1
Ja ci na to nie odpowiem, bo nawet nie pamiętam teraz kto to jest XD Łuczyk Dzięki. W takim razie to jakaś popierdółka a nie mafijny Łuczyk. Miejskiego Łuczyka nie pamiętam. ed. W sumie to pamiętam. To też popierdółka a nie miejski Łuczyk.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 18:59:10 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 18:59:10 GMT 1
Potrzebuję odpowiedzi od wszystkich, czy meta Mietka jest w miarę miastowa. Nie czy jest niewinny, tylko czy gra podobnie do tego, co gra w mieście O to chyba najlepiej zapytać Wróżbitę. On swego czasu opisał moją metę chyba nawet lepiej niż ja sam bym to zrobił. I ma też duży przegląd pola, bo kilka razy dochodziliśmy do dalszych faz będąc w różnych konfiguracjach mafia-miasto.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 19:00:19 GMT 1
Z perspektywy czasu ten post wydaje się mafijny. Ja bym w ogóle jebał tego mafijnego grubola, bo on mafii bardziej szkodzi niż pomaga. Jest 8v4, zakładając pudło jest 6v4 i parzysta meczowka, a grubol robi 5v4 czyli nieparzystą meczówkę. Pomijam, że taka meczowka jest nie do wygrania, to jednak wolę nieparzystą. Amen. Punkt dla Misio Kaku. Mnie martwi Gruboku, że Ty zaczynasz poswiecac czas na takie pierdoly. W salonie płonie nam meblościanka, a Twoim problemem jest uschnięty żonkil.
|
|