|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 19:28:53 GMT 1
szczęść Boże, ratuj się kto może nie podoba mi się do końca Miecio ja tu się głowię, co zrobić z tymi Kaku i DZG, a tu rozjemca, obaj fajni, nie kłóćcie się, no niby miastowe zachowanie, bo mafioza by wolał ich napierdalankę, jeśli są faktycznie niewinni, ale kurcze skąd takie bold przekonanie 😮 Tak, natomiast to niewzruszone nawalanie w Grubeone, kiedy sentyment miejski potencjalnie się zmienia, to też ryzykowna strategia Wróżbita nie będzie z Mietkiemto sobie postawię póki co. Tak, natomiast to niewzruszone nawalanie w Grubeone, kiedy sentyment miejski potencjalnie się zmienia, to też ryzykowna strategia a z tobą miałem gadać na temat tego voldemorta bo ogólnie to, co cytowałeś, to 10 minut różnicy, to ja to zrozumiałem, tam nie było sprzeczności, bo "musiałbyś być pojebem" może być synonimem do "za gruba czopka dla mafiozy" sprzeczność była później, jak napisał, że jednak nie wie, kto zacz, po tym jak napisał, że musiałbyś poszerzyć skalę xD tam faktycznie coś dziwnego zaszło Tutaj był ten dzień, jak mnie nie było i tylko dwóch ludzi siadło na mnie - Grubbraun i Wróżbita. Wtedy miałem wrażenie, że któryś musi jechać drugiemu na pleckach, bo za bardzo za rączkę. a grubollo trochę na plecki mi usiadł, już dwa razy mnie pochwalił, zobaczymy, co z nich zrobi! let him cook, ale odnotowuję dla protokołu a z tobą miałem gadać na temat tego voldemorta bo ogólnie to, co cytowałeś, to 10 minut różnicy, to ja to zrozumiałem, tam nie było sprzeczności, bo "musiałbyś być pojebem" może być synonimem do "za gruba czopka dla mafiozy" sprzeczność była później, jak napisał, że jednak nie wie, kto zacz, po tym jak napisał, że musiałbyś poszerzyć skalę xD tam faktycznie coś dziwnego zaszło no ja nie wiem, poszedłem spać w chuj potem to by jego trzeba było pytać, o ile znowu się nie oburzy na analizę językową, ale skąd miałby wiedzieć, że musiałbym dojechać skillowo, jeżeli by nie wiedział no a nawet jeśli się tam zakałapućkał, to o czym to świadczy? Czemu sentyment miejski się zmienia? bo mi się zmienia, a jestem w mieście ziomek, dosłownie stronę temu pisał DZG, jakie są wątpliwości, ja to podbiłem, poczytaj No i tu ważna rzecz. Ten post wyżej Brauna do Grubollo. I ten post Wrózbity do Grubollo. Robię sobie separację Grubolla z Wróżbitą. Braun gadał z Wrózbitą jak z partnerem. Wrózbita gadał z Grubollo jak z wrogiem. mafiacorner.boards.net/post/138532/threadmafiacorner.boards.net/post/138536/threadmafiacorner.boards.net/post/138543/thread - pomijając wszystko inne, moim zdaniem takie posty też raczej będą świadczyć o tym, że Lepper nie jest z Grubbraunem. mafiacorner.boards.net/post/138652/thread Chodziło o Wróźbitę a, no wtedy to tak ale Wróżbita mi się miasto wydaje tak spokojniej, więc nie wiem, ile warta ta kmina Tu Grubbraun ma jeszcze Wróżbitę za miasto. Niedługo wcześniej Grubbraun wjeżdżał we mnie i Ricka, a Wróżbita nas bronił. mafiacorner.boards.net/post/138888/thread - plus dla Misio. KURWA JESTEM CO SIĘ DZIEJE NA KOGO WAJCHOWAĆ KURWA REMIS JEST DON VITO I MISO KAKU jeny wróżbita ale mądralujesz ja też wolałem Kaku ale teraz nie będę morale obniżał wszystkim No ale w sumie tam Grubollo mądralował najbardziej. Jak Kaku będzie niewinny to wróżbita łapie u mnie minusy w chuj będzie wtedy wyjaśniany Wyjaśniaj mnie teraz frajerze a nie kolejkujesz Grubollo nie będzie z Wróżbitą. I początek psychy z dykty Wróżbity. mafiacorner.boards.net/post/139219/thread - minus dla Kaku, z kronikarskiego obowiązku, zeby pamiętać o opcji, że i on jest winny, i Dużysz. w sumie, czemu Dużysz się aż tak poddał? wymieniał tego Kaku wczoraj, a dupa cicho. mafiacorner.boards.net/post/139237/thread - Wróżbita nie będzie z Kaku. mafiacorner.boards.net/post/139241/thread - gut feeling na Papieża w mafii. coś co mnie martwi, to mafia, która ustawia się jak w Ozdobnej. część po stronie Papieża, część przeciwko. mafiacorner.boards.net/post/139250/thread - mizianko fiutków. mafiacorner.boards.net/post/139254/thread - Braun tutaj jeszcze nie do końca bronił Papieża. mafiacorner.boards.net/post/139256/thread - defensywny Wróżbita cd. mafiacorner.boards.net/post/139266/thread - no i tutaj ten Wróżbita dzień wcześniej mnie miał raczej niewinnego w stosunku do Brauna, Braun dał pairing ja - Rick, Wrózbita daje pairing ja - Papież. mafiacorner.boards.net/post/139278/thread - defensywny Wrózbita cd. mafiacorner.boards.net/post/139283/thread - 3 minuty później ofensywa na DZG który go zaatakował Miałes grillować a chuja robisz. Grilluj. Zwłaszcza że jeśli masz zarzuty do mojej mapy to ja mam do twojej, która jest all over the place. Miałeś pairing twój stary motylek i go nie ruszasz. Czemu? Wydawało mi się to ciekawym punktem zaczepienia a ty olewasz sprawę, czemu tego nie grzejesz skoro wczoraj miałeś posty specjalnie zweracajace na to uwagę? o ty kurwa marna namiastko króla szamanów nadrobiłeś temat, czy wbijasz takimi pierdami z dupy na gorąco? 1. wbijasz przypierdalając się do wróżbity o coś, co już lepiej rozpisał grubollo przed tobą - wygodnie se pokopiować kminy, a temat zachowania wróżbity zawsze spoko do poruszenia, oburzył paru graczy, łatwo się przyjebać 2. to, że nie ruszałem tego pairingu motylek twój stary to kłamstwo, sam spytałem o niego motylka i mi średnio odpowiedział, zapytałem starego, co na to, że motylek nim pomiata, jeszcze stary nie wbił do tematu, też spytałem dużysza, żeby się tym zajął, więc manipulujesz mordzia 3. nie podoba mi się twoje zachowanie z wczoraj, vito się wypostował - zniknąłeś, vito zszedł limit, to wbiłeś na chwilę, wyglądało to tak jakbyś tylko pilnował, czy na pewno zejdzie i czy czasem ci się pod dupką nie pali 4. to wejście teraz mi się generalnie nie podoba. mam wrażenie, że ty nie szukasz mafii, ty szukasz BITKI, żeby fajnie buńczucznie powyglądać DOŁÓŻCIE GŁOSÓW DO GRUBOKU ESSA
JAZDA Z ANIMUTo jest ciekawe - Gruboku tu napierdalał w jednym momencie i Grubbrauna, i Wróżbitę. Grubraun niewinny i dobrze gada mafiacorner.boards.net/post/139366/threadty mi nie odpowiedziałeś, grubollo zresztą też nie odpowiedziales. Czemu uwazales vito za niewinnego skoro sam pisałeś, że tematu nie czytałeś od dwóch godzin i nie jesteś na bieżąco? Jaki powód? Sam zrobiłeś z tego dramat a zapytania olewasz. CHŁOPIE OSTATNIE DWIE GODZINY NIE MIAŁY ŻADNEGO ZNACZENIA W TYM ODCZYCIE, BAZOWAŁEM NA MOICH WĄTPLIWOŚCIACH Z WCZEŚNIEJSZEJ FAZY GRY A W FAZIE WAJCHY MOGŁEM WBIĆ DOPIERO NA OSTATNIE PARĘ MINUT CZEGO NIE ROZUMIESZ szukasz dymów dokładnie tak jak Grubraun napisał, a jak dostajesz merytoryczne pytanie to to osrywasz i idziesz w konfrontację No to masz Jednocześnie się wjebali w Gruboku z Braunem. mafiacorner.boards.net/post/139372/threadSTATUA Z CAŁOKSZATŁTU I TU TEŻ NA PLUS MOIM ZDANIEM NIE BĘDZIE Z WRÓŻBITĄA Z WRÓZBITĄ NIE JEST TEŻ GRUBOLLOmafiacorner.boards.net/post/139379/thread - jebaniutki, jaki defensor. nie podpieraj się braunem. No i co ma znaczyć "osrywasz i idziesz w konfrontacje" to osrywam czy nie? A całe moje pytanie polega właśnie na tym że skoro otrabiles że nie czytałeś ostatnich godzin to skąd twoje tak pewne przeświadczenie. Osrywasz moje pytanie i idziesz w konfrontację tam, gdzie ty osobiście czujesz się pewniej 🤷🏼♂️ Tutaj i posty okoliczne też Grubbraun i Wróżbita dalej napierdalają Gruboku. To chyba gwóźdź do trumny już trochę, nie? no na to wygląda xD Poczekajcie, niech Voldemort oceni czy tu analiza językowa jest zasadna 😎 A tu chyba cofam uniewinnienie dla Statuy. XD Siedli na Braunie, najpierw tamta dwójka, potem we trzech. Statua pisze o gwoździu do trumny Gruboku. Nie podoba mi się cała sekwencja. Haha typie sam moje pytanie olales bo "ci się nie chce" a jak dostałeś wzajemność to już "szukanie konfrontacji gdzie ktoś czuje się pewniej"? Ty hipokryto Przecież udzieliłem od tego czasu odpowiedzi na każde pytanie które zadałeś Może cię trzeba cofnąć do przedszkola na lekcje z czytania ze zrozumieniem, co?Cała gra na manipulacji i obrażaniu. Dlaczego Vito poleciał aż 4 głosami więcej, skoro na niecałe 10 minut do końca był remis? Komu na rękę było dorzucić do Vito, czy potencjalnie mafii opłacało się to, zakładając lincz między dwoma niewinnymi? no mafijnemu grubolowi się opłacało, bo on musi być w zwycięskim wagonie paru tam gagatków dorzucało, ale mi się w oczy rzucił Giuseppe, który jakby poczuł, że musi dorobić uzasadnienie Za mało zdecydowani jesteście dorzucam do Grubelone ale nwm czy trochę za proste mi się to wydaje xd ten DZG też by pasował, bo on tam Vita chciał zostawić, wiadomo, już wyjaśniał ten głos, but still a może w ogóle źle patrzę i tam siedziałby ktoś, kto nie rzucał się w oczy i liczył na fart Giuseppe niewinny chyba będzie. Bo wszystko było już w temacie pajacu A ty na moje dalej nie odpowiedziałeś, bo byś się sam skompromitował xDSorry, ale ja nie widzę usprawiedliwienia dla Wrózbity. A twój stary daje wajb gościa w mafii który niespecjalnie umie się odnaleźć i nie próbuje walić w czub aktywności Te zaczepki w stronę glonów wczoraj to było coś, za co dawno nikogo nie zlinczowaliśmy 😆 To jest interesujące, bo Starego też w D1 jebał Grubbraun. Zanim jeszcze w ogóle coś się wokół niego mocno rozkręciło. Ja grubraunowi ufam ale Mietkowi już mniej xD A w sumie Moja grupa zaufania na teraz - Rick - Braun - Lepper - Statua wolności Jak bardzo kontrowersyjnie? 😎 To mnie martwi w chuj. Moment rozgrywki, jak Statua wcale nie ma dobrej prasy. Zarówno Dużysz, jak i Wróżbita solidarnie dają Grubbrauna i Statuę do niewinnych. mafiacorner.boards.net/post/139524/thread - tym razem Grubbraun o Starym. Chciałbym, żebyś powiedział, czemu nikt cię nie bronił jak ciebie nie było. Jesteś w mafii? skoro już Ci Giuseppe odpisał, to chciałem Cię spytać, co to właściwie za pytanie : o dlaczego miał ktoś go bronić, jak go nie było i jak to się ma do przynależności tzn. ja czytałem koncepcje DZG, ale chciałbym usłyszeć od Ciebie No w sumie co to jest za pytanie? mafiacorner.boards.net/post/139652/thread - WRÓZBITA I GRUBBRAUN ZGODNIE JEBIĄ W TWOJEGO STAREGO I ZGODNIE UNIEWINNIAJĄ ALBO ZLEWAJĄ WARMIANINA Gruboku chyba będzie niewinny, pójście w konflikt przy pierdole to jedno, ale on antagonizuje sobie pół miasta i dalej gra swoje No w mafii musiałby mieć wielkie jajca Grubraun co sądzisz no faktycznie miałem podobną myśl, ale kurcze, jak wyjaśnić ten blunder z nieczytaniem stron z rana? no tam się zamotał max no i nie widzę wytłumaczenia dla tego jakiegoś xD
no fajnie wbija, ale np. ten papież to pokazuje tożsamość w każdej gierce imo, niezależnie od frakcji, więc robienie z tego argumentu jest słabe, ale sam fakt wpierdalania się toporem odważny
może indeed zbyt odważny na mafię, ale co wtedy, taki papaj w mafii? bo tu mi brakuje podejrzanych albo się jakaś chujomafia robi
(BTW jak papież w tej mafii, to mietek imo niewinny, bo tam poszła taka uniewinniajka celna)
miałem kminy, że w tym trio rick, voldemort, papież może coś siedzieć, tylko łapię się na tym, że mi rośnie akurat ten, który jest w temacie i więcej gra, dziś np. w miarę spoko mi z rickiem było, wczoraj w ciągu dnia z papieżem, wczoraj przy EOD z voldim, więc chuj wi na razie
gdyby nie mechanika rolna, to bym jebnął dziś w twojego starego albo ruambo, ale tak to zostaje motylek i tam zostawię chyba, bo zara się muszę zwijać na zawody w jeżdzeniu po gównie
Tu jeszcze idą pod rączkę. mafiacorner.boards.net/post/139693/thread - cyk, komitywa na Voldiego. biorę liste graczy, selekcjonuje jakichś 6 z najsłabszą pozycją, odcinam od nich glonów bez postów i mam Twój świecznik. Zgadłem? Nie żebym robił z tego zarzut, można powiedzieć że Ty coś masz, a ja nie mam nic i się tylko przypierdalam no można tak powiedzieć i to nie będzie kłamstwem To kurwa wiesz czy strzelasz
Zastanów się co robisz makaroniarzu bo niepoważnie wyglądasz teraz[/quote] KURWA ON JEST W MAFII tylko czemu Grubollo nie robi mu krzywdy? mafiacorner.boards.net/post/139886/thread - kamyczek do ogródka Warmianina. GRUBRAUN KURWA daj spokój tym motorom już Dalej miłość. Jak papieżak jest w mafii to Voldi jest z nim Podtrzymuję niewinność Ricka Leppera Dzg chyba Mietek też chyba będzie niewinny, jego wkurw brzmiał autentycznie Statua mi się podobała w trakcie dnia, więc tu fikoła nie będę robił teraz, ale jeżeli Voldi niewinny to się zastanówcie Giuseppe taka szara strefa ale łatwy cel do linczu w sumie, przemyślcie Gruambo jest w mafii i trzeba go jebnąć dla poprawy matematyki, twój stary być może też Kaku nie może dożyć meczowki bez względu na frakcję Reszty nie pamiętam DLACZEGO TU NAGLE NIE MA GRUBBRAUNA?ZOBACZCIE JAK DUŻYSZOWI TEŻ KTOŚ WYPADŁ NA PRZESTRZENI 3 MINUTYmafiacorner.boards.net/post/140310/thread - Grubbraun ma Wrózbitę niewinnego Dla mnie problematyczne jest to, że imo on zaczął grać na emocjach dopiero, jak zostało mu wytknięte to, że gra strasznie sucho jak na gościa zagrożonego linczem Dlatego ja tego nie kupiłem wczoraj totalnie to nie wiem, mnie nie było to ciężko o porównanie timingu ale kiedyś z nim gadałem o tym i ja mówiłem, że w mafii panikuję i mnie bierze grać na emocjach a w mieście chill, to on powiedział, że ma na odwrót, że w mafii by się czuł chujowo grając na emocjach, że tylko w mieście tak robi sorry za taką metametę czuje się źle 😕 Moim zdaniem to jest moment, kiedy zaczyna się rozparowanie Wróżbita - Braun i ustawienie po dwóch stronach barykady Papieskiej. A jako Glorfindel nie zrobił tego samego z Powrotem Króla jak wyczaił, że jest księdzem? A nie pamiętam, Grubraun archiwista weź no sprawdź 😎 albo właśnie w d1 byłoby zbyt przypałowo po tym revealu w temacie xD Ja ogólnie miałem jeszcze taką rozkminę z tym pairingiem papież - voldi, że jeżeli potencjalnie papież jest niewinny, to voldi dalej może być w mafii, siedzieć mu na pleckach i manipulować, szczególnie w momencie w którym papież był cięty na Ricka, więc de facto wykonywał czarną robotę za mafię xD No to czemu chłopie nic nie zrobiłeś, żeby mnie zlinczować? Co za rozkmina. Papież niewinny - Voldi mafia. Papież winny - Voldi mafia. Ja ogólnie miałem jeszcze taką rozkminę z tym pairingiem papież - voldi, że jeżeli potencjalnie papież jest niewinny, to voldi dalej może być w mafii, siedzieć mu na pleckach i manipulować, szczególnie w momencie w którym papież był cięty na Ricka, więc de facto wykonywał czarną robotę za mafię xD no a voldemort wokół tego Ricka tańcował w temacie ogółem, nie? "hehe w avatarze w ciebie strzelam ale w tej edycji nie" nawet Rick się dziwił "co jest, to dzień dobroci dla zwierząt?" czy jakoś tak xD ogólnie chyba go lekko omijał a jaki Rick miał ostatecznie odczyt na voldzie? trzeba sprawdzić Moim zdaniem nie był Ja zmieniłem na niego jak kazali zdejmować z papieża, a nie chciałem na motylka ani na goku Jak potem zajrzałem w temat z głosowaniem to byłem zaskoczony że tam się jeszcze jakieś głosy znalazly, bo nikt specjalnie w rozgrywce tego nie sygnalizował a, no to jednak mogło być na alibi, wtedy fajnie se można w kolegę pierdolnąć Ile tu jest dyskusji tylko wokół tego jednego. A zaraz zaczną mieć siebie w możliwej mafii. Ten post to chujówka, poszło 2/2 niewinnych w linczach, 2 w mordach, mafia pewnie faktycznie w większości skitrana, ale po takim starcie to się chyba raczej powinno wywracać stolik, a nie zakładać, że każdy w topce gry/aktywności jest niewinny. To jest w sumie dobre Szczególnie dorzucanie tu Voldiego Na jakiej zasadzie? Statua z Wróżbitą siedli na Mietku. I mnie. Ogólnie rzecz biorąc moim zdaniem Wrózbita nie będzie z Mietkiem i Statua nie będzie z Mietkiem. A Grubollo mam niewinnego. Teraz jestem antymiejski, ale po edycji - jak się okaże, że ktoś z trzonu był w mafii - będzie: "no tak, przecież to było oczywiste". No oczywiście że "ktoś z trzonu" pewnie jest Ale to nie znaczy, że ty możesz w tak bezczelny sposób odsuwać dyskusje od siebie, bo "ktoś z glonów" też na pewno jest A my mamy znaleźć 5 mafiozów, nie 1 BTW myślę, że Statua będzie niewinna i w sumie mam ją teraz wyżej od Mietka Ale na chuj drżesz mordę? Zachowujesz się tak, jakbym ja cały czas drążył temat po twojej odpowiedzi, a odpowiadasz na posty sprzed 3 godzin? Ty pierdolnięty jakiś jesteś? sztos odpowiedź Kłopoty Statuy. Wyjdę dziś zielony w linczu i co dalej mają w planie zburzyć "mózgi"? jak jesteś niewinny, to już chyba nie ma miejsca dla niewinnego twojego starego 🤷 w dalszej kolejności szukałbym po voldemorcie i grubollo, ten drugi mnie nie przekonuje i chętnie usłyszę, za co mu Mietek daje kredyt zaufania Grubollo, muszę cię uniewinnić. Mam już we łbie jak ta mafia wygląda. W sumie wyszło mi tylko dwóch typów do sprawdzenia, a w chuj obszerna żółta strefa xD ale to już powiedzmu oznaka tego, że poza te dolne typy nie chcę dzisiaj wychodzić, nad resztą trzeba będzie pomyśleć. No ale wygląda to tak: Niewinni:
Grzegorz Grubraun – no można mu zarzucić, że trochę syn koleżanki twojej starej, ale to samo zarzucałem też motylkowi. Chłop dużo ciekawych rzeczy wygrzebuje z postów, cofa się i wrzuca jakieś wykopaliska nawet z poprzednich edycji, no dla mnie tam miejskie trybiki działają pod kopułą i łączą kropki Andrzej Grubbol – to przypierdolenie się do DZG paradoksalnie wydaje mi się miejskie, siada na niego w momencie jaki DZG nie jest w ogóle kandydatem do liczu na dzisiaj i toczy personalną krucjatę. Przypomina mi trochę moje niektóre miejskie analizy sprzed paru miesięcy xD no dałbym kredyt zaufania Gruboku – no też wpierdala się w każdego odważnie, jeżeli uważa że ktoś zasługuje. Trochę podobny casus jak Kaku, dostał po dupie ale nie schował się do nory a wręcz uważam że w niektórych momentach dostawał skrzydeł. Dałbym mu żyć, czekam na więcej contentu _______________________ Raczej niewinni:
Dobry, zły i gruby – ja te jego jazdy po bandzie i szalone zmiany zdania czytam jako raczej miejskie, dodatkowo zdaje mi się, że taki self-conscious i płaczliwy, jaki był na początku to bywa raczej w swoich miejskich wydaniach Misio Kaku – dalej nie mam stuprocentowego przekonania, ale chłopa już kilka razy linczowałem za granie tego, co gra w tej edycji xD natomiast raczej dość jest nieugięty w tym jak wchodzi w temat i rozdaje razy. Trochę niepokoi że teraz pod koniec dnia tak zniknął, oby jeszcze jakiś input przed linczem dał Mietek Baryła – pisałem już, że wajbuje mi spoko, ale no to dalej jest w chuj mocny mafiak. Trzeba uważać, nawet mimo tego że intuicyjnie gdzieś tam jestem przekonany do niego. Natomiast jedna rzecz, której nie wywoływałem wcześniej, to to, że zwykle właśnie w mafii chował się za kreacją w ten sposób, co w tej edycji. No ale nie chcę psuć zabawy xD Jeździć, obserwować. Na czuja bardziej zielony, ale nie lock town Jabba – kurde mam nadzieję, że mnie w chuja nie robi, bo przy tej dzisiejszej grze mega mi siadł jego posting, trochę wajbowo jak foka. Na czuja zielony Statua Grubości – no w sumie nie mam się do czego przypierdolić, ale czy to jest de facto coś, czego mafiozo nie mógłby zagrać? No mógłby. Pamiętam że w paru kwestiach się zgadzaliśmy ale nie było tam nic, co jakoś by mi dobitnie zapadło w pamięć. Natomiast zdaję sobie sprawę, że to nie jest jakiś mocny argument, no nie mam na niego specjalnie białka. Pewnie do przeczytania od nowa w razie gdybyśmy znów spudłowali i zaczęłoby się robić gorąco _______________________ Żółta strefa:
Lord Grubdemort – nie wiem xD nie podoba mi się to że go tyle czasu nie było, no ale to jest NAI. Umie w mafii lepiej. Miał też edycję gdzie mu się nie chciało i padł szybko, ale do tej pory niespecjalnie bawił się w jakieś wybiegi i urabianie ludzi, poza tym tańczeniem wokół papieża. Ale CHYBA mafijny Voldi dałby temu papieżakowi spaść wczoraj, a nie dawać mu kolejną szansę na uniewinnienie, co? Oczywiście to przy założeniu że papież serio jest niewinny. Do obserwacji, mam nadzieję, że zacznie grać, bo to nie przystoi Potężny Warmianin – kurwa losowy strzał, wkurwia tym, w ogóle mam wrażenie że większość glonów przyjęła pozycje pt „bronimy Gruambo”, co może znaczyć, że siedzi ich w tamtych stanach więcej. Jeżeli Gruambo winny, to spada tier niżej Giuseppe Grubollo – mieszane uczucia mam, co paradoksalnie może znaczyć, że niewinny? Tzn jak jest w mafii to zwykle jednak wkłada więcej postaranka, natomiast tu niespecjalnie widzę to szarpanie zębami, które widać u miejskiego Giuseppe, jak znajdzie jakiś cel. Trochę się miota bez ładu i składu, daje jakieś absurdalne rzeczy w stylu tej obrony Lewkonia. Dużo propsów zebrał za ten wkurwiony post na mnie, ale on w mafii też przecież tak umie. Jeździć, obserwować Grubol-Papież – dalej nie jestem przekonany co do niewinności totalnie. Wkłada dużo postaranka, ale jak to już Giuseppe zauważył, chuja to może znaczyć. Nie linczowałbym dzisiaj, bo żądam ostatecznego rozwiązania kwestii glonowskiej, ale też do obserwacji dalej. Grubraun mówi że niewinny, to może coś w tym jest, tak że z potencjałem na ruszenie się w obie strony tierlisty Adam Dużysz – wajbował mi spoko, ale jak trzeba napisać coś konkretnego, to już nie dałem rady uzyskać odpowiedzi. Boi się konfrontacji, czy se poszedł w chuj? Tłumacz się wąsaczu Gruba Ryba – podobał mi się jakiś tam post wajbowo ale znowu, to nic czego mafia nie mogłaby zagrać _______________________ Do sprawdzenia:Gruambo – patrz: Twój Stary. Poza tym co tam napisałem, no to trochę tego effortu włożył, ale niespecjalnie cokolwiek z tego effortu wyszło poza typami pod prąd i dyskredytacją ludzi, którzy na niego głosują. Dodatkowo za mafijną wersję mają go DZG i Voldi, którzy Lewkonia czytać umieją. A chyba razem nie są w mafii, co? xD Twój Stary Grubol – wypierdoliłbym go najchętniej, natomiast chłop poszedł już mocniej w absurd, niż Gruambo. Nie wiem, czy to znaczy że nie czuje szans na uniewinnienie się w inny sposób, czy po prostu ma wyjebane, ale dosłownie bliźniaczo idą tym tokiem myślenia. Pytanie, czy ktoś komuś tu siedzi na pleckach, czy po prostu chcą komuś dobrać się do dupy zanim któryś z nich zleci, żeby urwać jeden dzień więcej Ktoś przeliczył w ogóle, czy mafii się opłaca robić ten dodatkowy mord? Bo może oni na mafijnym teraz cisną z miasta że się zfokusowało miasto na coś, co nie ma sensu. nie liczyłem xD a weź to przelicz ktoś, może to faktycznie chuj warte Nie podobają mi sie te interakcje Kaku z Braunem tutaj. a jakbysmy jebneli DZG bo ma najwieksze szanse na bycie Grubolem teraz i na tej podstawie mamy dalszy ciag Grurambo/Twoj Stary? tylko no tego DZG to z szaelrjowych wajbow ja, odwrotnie niz Grurambo, mam bardziej miejskiego w mafii byl ostatnio robotyczny poczytaj moją kminę z Kaku, ten mafijny Grubol chuj daje rzekomo Super z nim pokminiłeś Kaku. To sobie przeczytaj. Co, teraz mi na słowo będziesz wierzył jak jakiś mafiak-pozorant? Jestem na spacerze i piszę z telefonu a ty się nadymasz chuj wie z jakiego powodu Brzydko [2] Ale tu na plus Kaku w sumie, jeśli Wrózbita jest w mafii. Generalnie znowu miałka ta odpowiedź Wrózbity. Braun myślisz, że jestem niewinny? raczej tak, chociaż mam wątpliwości jak zrobiłeś ten wyskok wczoraj, że pierdolisz tę grę bo dałeś serducho, to cię odłożyłem i chuj, bo na psychę nie wjeżdżasz ale ta akcja, że "chuj jednak Braun Zmarzlik to mafia, bo on musi mnie dobrze czytać" mi się nie spodobał po przemyśleniu, bo to tak, jakbyś się wręcz DOMAGAŁ uniewinnienia 🤷 ale chyba ostatecznie wychodzisz okej *** w ogóle podobną do Kaku rzecz zrobił wczoraj Mietek, który mi się bardziej nie podoba otóż on tam miał fragment "eee Rambo napisał 'chyba ty', czyli może być niewinny, bo tak robił jako niewinny X, chuj kurwa cofam wszystko" - jak już mówiłem, nie lubię takich akcji, jak ktoś porówna tożsamościowo kogoś i robi 180 stopni, bo to najbardziej wygodny argument dla mafiozy - zawsze się znajdzie jakaś dobra albo chujowa gra danego gracza pasująca pod tezę i na tej podstawie masz uniwersalna podkładkę do wszystkiego Po chuj się go o to pytałeś, Kaku? A, i jeszcze w misio kaku mi się nie podobała z perspektywy wrzuta na brauna, że skoro on go dobrze czyta, a teraz go czyta źle, to znaczy że jest w mafii No ja się chwytałem podobnych rzeczy jak byłem w mafii xD pozdro dzg Tak że imo wina kaku uniewinniałaby Brauna Ciekawy pairing. a Warmianin im dłużej jest w grze tym bardziej się martwię, skoro to jakiś niezainteresowany troll, to czemu kurka rurka jeszcze nie wziął i nie odpadł, tylko klepie te posty i głosy do minimum? więc się dziwię, jak DZG go tam uniewinnia 😮 Koniec miłości Wróżbita - Braun. Grubollo płaczek straszny, może niewinny jednak? Można by tego papieża dzisiaj możesz wyjaśnić, gdzie masz wątpliwości co do tego papieża widzę, że mój read cię nie przekonuje weź go poczytaj z perspektywą, że może być niewinny Akurat na wojnę papieską. mafiacorner.boards.net/search/results?captcha_id=captcha_search&display_as=0&page=11&search=Search&who_at_least_one=659%2C664 - 11 strona ISO Braun + Wróżbita, jak ktoś chce może skończyć, jeśli mu się to wczyta.
|
|