|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 19:35:55 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 19:35:55 GMT 1
XD fajna analiza pod tezę Voldi ale już ustaliliśmy że jutro lecę, nie musisz robić fikołków, bo jesteś po prostu po mnie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 19:36:11 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 19:36:11 GMT 1
I od statuy też proszę trzy chuje w bok
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 19:36:29 GMT 1
Jak chcecie uniewinniać Kaku to na twardym białku, a nie na tym, że dziś zlinczował nieobecnego Dużysza, jeśli będzie w mafii, bo z perspektywy mafiozy ma idealną pozycję. Z drugiej strony D1 dał w niego Braun i potencjalny mafioza Wróżbita.
Pytanie, czy to coś znaczy, skoro Vito tam raczej na bank zlatywał.
W każdym razie nie widze opcji dla TWARDEGO uniewinnienia Kaku, szczególnie biorąc pod uwagę jak ssał fiuty z mafiozą Braunem.
To jest na pewno spory task do zrobienia.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 19:36:29 GMT 1
Jeżeli mam bazować na tym linczu i własnej perspektywie, to wydaje mi się sensowne oczyszczenie Statui (ze względu na głos o 20:51 z DZG na Gruambo. Patrząc z Waszej perspektywy, to najbardziej podejrzanie wyglądają głosy moje i Leppera. Potem nieco gorzej Grubollo (daje w Grubrauna 2 minuty potem jak zdjąłem z Brauna). Wróżbity nie było i to ogłaszał, więc nie będę koło niego kręcić wora. Grubdemort i Misio Kaku wajchowali pomimo rozgrywki między trzema niewinnymi (moja perspektywa).
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 19:37:40 GMT 1
1. 2.
3. 4.
5.
Zrobiłem aktualizację. Wiem, że ktoś już robił, ale wolałem sam. Pierwszy wniosek - PATRZCIE JAK TE FRANCE CAŁY CZAS SIĘ ROZPRASZAJĄ. TRZEBA ZNALEŹĆ ALGORYTM. ZARAZ TO ZROBIE.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 19:40:50 GMT 1
Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek Misio Kaku [5] – Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, GruamboTwój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef Rick Gruboll [1]– Adam Dużysz Potężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt Gruboku [1] - Don Vito Grubolone
Brak głosu: Potężny Warmianin - ostrzeżenie M. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek BaryłaGruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio KakuGruambo [3] – Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick Gruboll Grubol-Papież [2] – Gruboku, Statua GrubościMisio Kaku [2] – Adam Dużysz, GruamboTwój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba
Brak głosu: Jabba The Fatt, Giuseppe Grubollo - ostrzeżenie Twój Stary Grubol [8] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Misio Kaku, Adam DużyszDobry zły i gruby [3] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny WarmianinPotężny Warmianin [3] – Giuseppe Grubollo, Mietek Baryła, Statua GrubościMisio Kaku [1] – Wróżbita GrubciejGruambo [1] – Grubol-Papież Mietek Baryła [1] – Twój Stary Grubol Grubol-Papież [8] – Gruboku, Gruambo, Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Gruba Ryba, Mietek Baryła, Andrzej Grubbol, Lord Grubdemort,Giuseppe Grubollo [6] – Misio Kaku, Adam Dużysz, Giuseppe Grubollo, Dobry zły i gruby, Grzegorz Grubraun, Grubol-Papież Dobry zły i gruby [1] – Statua GrubościDobry, zły i gruby [4] – Andrzej Grubbol, Wróżbita Grubciej, Adam Dużysz, Mietek BaryłaGruambo [4] – Lord Grubdemort, Misio Kaku, Statua Grubości, Dobry zły i gruby Mietek Baryła [3] – Grzegorz Grubraun, Gruboku, GruamboGrzegorz Grubraun [1] – Giuseppe GrubolloLord Grubdemort [1] – Potężny Warmianin Opcja ze Statuą.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 19:43:17 GMT 1
Pewni niewinni Dobry, zły i gruby - na początku mocno go podejrzewałem, dlatego że zauważyłem mafijne zachowanie: inicjowałem pressing wobec niego, a on odpierał go, uderzając nie w argumenty, a mój autorytet, co jest raczej mafijne, ale było jednak miejską nieuczciwością. Grubol-Papież - pewny niewinny. Kto nie widzi tego jak autentycznie i szczerze poszukuje mafii, porządkuje grę i błądzi, ten nie jest dobrze zorientowany w tej rozgrywce. Andrzej Grubbol - jedyny zgrzyt, jaki z nim mam, to wrażenie udawanych emocji, ale to raczej przez nadużywanie Caps Locka. To trzon rozgrywki, któremu powierzyłbym rząd dusz. Poza tym można by tu jeszcze dołączyć Gruambo , który wprowadza niezwykły spokój i opanowanie do rozgrywki. Sam chciałbym tak umieć. Zawodnicy typu średni: Wróżbita Grubciej - ciężko o nim coś powiedzieć poza tym, że ciągle jest i reaguje. Moim zdaniem w mafii grałby nieco inaczej. Tutaj klasycznie gra tak, że pewnie zostanie do meczówki. Grzegorz Grubraun - zauważyłem, że lubi nacisnąć, ostro skomentować, zainicjować presję, lecz potem niewiele z tego wynika. Duży rozstrzał - być może największy - między aktywnością a wpływem. Niemniej z takich wrażeń growych na plus. Gruboku - wczoraj na niego zagłosowałem, lecz dzisiaj przeprosiłem, była to gruba pomyłka. Wciąż nie jestem na tyle utwierdzony, by dać go wyżej, ale raczej prezentuje niewinność. Statua Grubości - raczej spoko, widać ciekawe przemyślenia, nieźle sobie poczyna. Glony: jabba the fatt - popieram DZG. Gra jakby był dumny z tego, że ma kunszt mafijny, ale nie chce mu się go okazywać. Raczej szkodliwy dla miasta. Czy mafia? Jedynie metodą eliminacji. Adam Dużysz - dziwne, że mało osób dostrzega moje wcześniejsze uwagi - mianowicie to, że Dużysz wchodzi na poszczególne fragmenty rozgrywki, tam coś pisze, mąci - może nawet pozoruje! - i to tyle z jego gry. Brakuje mi stempla. Co jest tego przyczyną. Potężny Warmianin - również, podobnie jak Gruambo, wprowadza luz i spokój do rozgrywki, ale jemu akurat nie ufam. W glonach będzie mafia na sto procent. Jedna lub dwie. Nie ma oczywiście na to żadnego matematycznego, formalnego dowodu, jednak nie tylko matematyką ta gra stoi. Zostają: Mietek Baryła - gracz, który odbębnia granie. Takie mam wrażenie. Stara się dużo dawać od siebie (w sensie liter), ale jeśli chodzi o wnioski na mój temat, czy ten dzisiejszy wniosek, że należy kontynuować obecny prąd miejski... To są raczejw wnioski na poziomie powierzchownym. To na pewno każe być czujnym. Giuseppe Grubbolo - komentator, który komentuje w oderwaniu od swoich ogólnych wniosków. Drugi taki przypadek do Grubraunie. Tylko, że tutaj od początku edycji mam jakąś nieufność, na razie niemerytoryczną. Gruba Ryba - nic nie potrafię o nim powiedzieć. Właściwie, nikt nic o nim nie mówi. Jeśli ktoś jeszcze dotrwał do tego momentu, to może mi powiedzieć dlaczego, bo przeoczyłem. Misio Kaku - fajnie wszedł, lecz potem było gorzej. Moim zdaniem słabo znosi presję. Słabo reagował w momencie zagrożenia. To na pewno nie sprawia, że patrzę na niego zielonym okiem. Lord Grubdemort - podobny przypadek, co jabba. Gracz, który jest niezwykle dumny z tego, że - mimo swojego, jak twierdzi, wielkiego kunsztu mafijnego - nie poświęca się odpowiednio rozgrywce. Tylko, że jemu już ufam znacznie mniej - i to z zawiłych powodów metagrowych! Ze wszystkich grup, które wymieniłem, tu będzie największa liczba mafiozów. Grubraun na drugim miejscu wśród średnich, Dużysz na drugim miejscu wśród glonów. Drugie miejsce w grupie "zostają" dał Grubollo. Może przypadek, ale kiedyś miałem teorię, że jak się wymienia mafijnego kolegę wśród podejrzanych to najlepiej go dać na drugim miejscu, bo imo z psychologiccznego punktu widzenia zostaje on u ludzi najsłabiej w pamięci.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 19:44:38 GMT 1
XD
Nie no, tzn. ja mam podobny schemat, bo imo najczęściej współmafiozi są w stanie środkowym, ale tak bym nie szedł. Ale nie zabraniam napierdalać Grubollo.
Moim zdaniem, jeśli Kaku zostanie solidnie przemaglowany i wyjdzie, że niewinny, to Wróżbita -> Warmianin -> Statua zamyka grę i można się zastanawiać nad kolejnością Statua / Warmianin, bo te procenty to tak na oko dałem.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 19:44:46 GMT 1
Kaku jest w dużej mierze uniewinniany za wczoraj, wejście z przytupem i wzięcie reszty za mordę, za drążenie.
Argumenty, że ktoś tam z kimś gadał jak kumpel, czy zapytał o pierdołę są z dupy, w grze jest 20 osób, ja nie mam nastawienia, że każdą interakcją muszę coś osiągnąć, czasem sobie popiszę dla bzdur albo bo coś mnie ciekawi. No ale to nie tajemnica była, że ja też się trochę za rączkę trzymałem z Braunem i Wróżbitą. A tamten post o Goku, do Brauna, no co ja poradzę, wyglądało mi to na mafijną wpadkę Goku i się podjarałem
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 19:45:13 GMT 1
Ale chyba szedłbym w Warmianina, bo on w meczówce to jest koniec. A Wróżbita po prostu jest w mafii.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 19:46:08 GMT 1
Jak chcecie uniewinniać Kaku to na twardym białku, a nie na tym, że dziś zlinczował nieobecnego Dużysza, jeśli będzie w mafii, bo z perspektywy mafiozy ma idealną pozycję. Z drugiej strony D1 dał w niego Braun i potencjalny mafioza Wróżbita. Pytanie, czy to coś znaczy, skoro Vito tam raczej na bank zlatywał. W każdym razie nie widze opcji dla TWARDEGO uniewinnienia Kaku, szczególnie biorąc pod uwagę jak ssał fiuty z mafiozą Braunem. To jest na pewno spory task do zrobienia. No jak nie padnie w mordzie, to się Misiaka dociśnie. Ale ja gdzies widziałem mocne rozparowanie Misio-Duzysz tylko nie pamiętam już gdzie, pewnie w głosach.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 19:46:34 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 19:46:34 GMT 1
XD Nie no, tzn. ja mam podobny schemat, bo imo najczęściej współmafiozi są w stanie środkowym, ale tak bym nie szedł. Ale nie zabraniam napierdalać Grubollo. Moim zdaniem, jeśli Kaku zostanie solidnie przemaglowany i wyjdzie, że niewinny, to Wróżbita -> Warmianin -> Statua zamyka grę i można się zastanawiać nad kolejnością Statua / Warmianin, bo te procenty to tak na oko dałem. No i przyklepane Byłaby szkoda Gdyby Twój plan rozjebał się w pierwszym punkcie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 19:46:58 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 19:46:58 GMT 1
Tylko was kurwa błagam, nie słuchajcie voldemorta w meczowce
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 19:47:32 GMT 1
Lincz 1: Mietek lub Grubollo lub Statua lub Andrzej = 1 mafia Grubdemort lub Wróżbita = 1 mafia
Lincz 2: Wróżbita lub Warmianin = 1 mafia Statua lub Andrzej lub Grubdemort lub Mietek = 1 mafia
Lincz 3: Grubdemort lub Andrzej lub Warmianin = 1 mafia Grubdemort lub Grubollo lub Mietek lub Statua = 1 mafia * strzał w bok Wróżbity wydaje się mniej mafijny od reszty
Lincz 4:Wróżbita lub Warmianin lub Mietek lub Andrzej lub Grubdemort = 1-2 mafie * Statua potencjalnie mafia, bo rozproszony strzał w bok
Lincz 5: Grubdemort lub Statua = 1 mafia Grubollo lub Warmianin = 0-1 mafia Andrzej lub Wróżbita lub Mietek = 0-1 mafia
Wnioski zaraz
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 19:47:50 GMT 1
Nom, ale to Ty idziesz wet za wet na przegraną, jeśli jesteś niewinny, nie ja, bo ja też jestem niewinny. A Twoja gra to albo obrażanie innych albo unikanie tej gry, na końcu się poddajesz i dajesz 1:1. Możemy tak iść, trudno, mleko się rozlało w takim wypadku już dawno i nie z mojej winy.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 19:49:12 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 19:49:12 GMT 1
No dokładnie z twojej, jeżeli jesteś niewinny to ci oczy pizda zarosły
Ale nie wierzę że niewinny Monti tak tragicznie przestrzeliłby z odczytem mojej gry i mety
Tak że nie będzie mi nawet ciebie żal
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 19:50:42 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 19:50:42 GMT 1
W ogóle mowa o unikaniu gry to jest jakieś kuriozum w momencie kiedy próbuję tu być non stop jak mogę i dawać input na każdy temat
Tragedia
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 19:51:22 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 19:51:22 GMT 1
Jebany widział drukarkę, widział Shadowheart od środka, widział Centryste, widział Kwicoła i mówi ze to mija mafijna meta xD
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 19:51:49 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 19:51:49 GMT 1
Jesteś parodysta albo w mafii
Ale stawiam dolary przeciw orzechom ze to drugie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 19:51:50 GMT 1
via mobile
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 19:51:50 GMT 1
Lincz 1: Mietek lub Grubollo lub Statua lub Andrzej = 1 mafia Grubdemort lub Wróżbita = 1 mafia Lincz 2: Wróżbita lub Warmianin = 1 mafia Statua lub Andrzej lub Grubdemort lub Mietek = 1 mafia Lincz 3: Grubdemort lub Andrzej lub Warmianin = 1 mafia Grubdemort lub Grubollo lub Mietek lub Statua = 1 mafia * strzał w bok Wróżbity wydaje się mniej mafijny od reszty Lincz 4:Wróżbita lub Warmianin lub Mietek lub Andrzej lub Grubdemort = 1-2 mafie * Statua potencjalnie mafia, bo rozproszony strzał w bok Lincz 5: Grubdemort lub Statua = 1 mafia Grubollo lub Warmianin = 0-1 mafia Andrzej lub Wróżbita lub Mietek = 0-1 mafia Wnioski zaraz O CO W TYM CHODZI?
|
|